CARTOON: “Blanke genocide”

Screenshot_5

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Helena)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op CARTOON: “Blanke genocide”

  1. Petrossa zegt:

    Slecht engels: “forced upon every & only white countries” beter: “Forced exclusively on all white countries” Maar dan nog. Wat is een ‘white country’?

    Like

  2. Aron zegt:

    Blanken doen dit zelf en dit is waarom : http://www.amren.com/features/2012/07/pathological-altruism/

    Blanken zitten veelal qua trekken tussen west afrikanen en oost aziaten in maar dichter bij oost aziaten. Uitzonderingen hierop zijn Altruisme en het relatief weinig geven om genetische verwantschap( weinig discriminerende empathie) waarbij blanken buitencategorie zijn.
    Doordat de cultureel marxisten racisme zo hebben opgeblazen zijn blanken zich nog blanker gaan gedragen wat dysfucntioneel is in een multiraciale samenleving( anderen standaard normale verdeling van altruisme en empathie naar verwantschap bij niet blanken ) en functioneel was in een homogene bevolkingsgemeenschap.

    Linkse blanken worden door andere bevolkingsgroepen nog het meest gehaat en gewantrouwd omdat ze totaal niet etnocentrisch zijn en daar dit word gezien als alien.

    I dislike liberal white folks the most, I dont trust them ( egbert martina)

    Like

  3. peter selie zegt:

    De mens leert niets!

    Amerika werd door Indianen bevolkt ,de blanken gingen er naar toe en de Indianen zijn praktisch verdwenen
    Australië werd bewoond door Aboriginals, Engeland gebruikte criminelen en ook niet-criminelen om het land te koloniseren. Waar zijn de Aboriginals?
    Nieuw Zeeland werd bevolkt door de Maori’s, de blanken kwamen er en waar zijn de Maori’s?
    Argentinië en Brazilië geldt hetzelfde, waar zijn de Zuidamerikaanse Indianen gebleven? Ze zijn praktisch uitgestorven.
    Europa was blank, maar we kregen socialisten en die zeiden onder elkaar we gaan het omdraaien en zetten onze poorten open en laten iedereen binnen, ook zij met slechte bedoelingen en we laten ze de blanken uitroeien. Dan hebben we een HEILSTAAT!

    Like

    • Jade zegt:

      Inderdaad, ik kom op internet steeds vaker uitlatingen
      tegen, dat aan het eind van deze eeuw het blanke ras
      niet meer bestaat…
      Bewapen u, er komen nare tijden.

      Like

    • luckybee zegt:

      De Engelsen zijn meestal lid van de Anglicaanse kerk dat ook de staats kerk is Ze volgen niet de leer van Jezus Christus , maar die van de Koningen.De meeste landeren die nu een haat hebben op blanken stammen uit de collonien van de Anglicaanse kerk RKK, of Lutherse kerk die de leer van Jezus Christus niet hebben gevolgd.Indonesia was bij de VOC nooit een collonie geworden.het word eerst een Collonie door de beslissingen in Wenen bij de Wener congres.De VOC hebben niemand uitgeroeid.De Indonesiers zijn intact zo als wij ze gevonden hebben.

      Like

      • luckybee zegt:

        De Fransen zijn goddelozen, dat heel vaak door Marxisten worden geregeerd; multicultie tot op de bot.Voor al na de leer van Jean Paul Sartre.Zelfs Jean Fonda is op hem ingetuimeld ,en maakte voor de Communisten reclame zo als dat niemand konte als zij.(Hanoi Jean word ze toen genoemd.)Ze heeft haar landgenoten dat ze tot een film Godin hebben gemaakt, vervloekt.

        Like

Plaats een reactie