Linkse extremisten vallen AfD-chef Bernd Lucke aan (+ video)

Screenshot_25

Bernd Lucke

Meerdere vermomde linkse extremisten hebben zaterdagavond in Bremen de woordvoerder van de nieuwe Duitse partij “Alternative für Deutschland” (Afd), Bernd Lucke, aangevallen. Zoals een woordvoerster van de politie van Bremen tegenover de “Junge Freiheit” bevestigde, stormden ongeveer 20 minuten na het begin van de verkiezingsbijeenkomst 20 tot 25 vermomde personen het podium in het Bremer Bürgerpark, waarop Lucke juist aan zijn toespraak was begonnen.

De aanvallers hadden zich daarvoor in de bosjes verstopt. Acht linkse extremisten klommen op het podium en vielen Lucke aan. Volgens ooggetuigen duwden ze Lucke van het podium af, gooiden hem op de vloer en spoten traangas. De aanvallers zouden met messen en knuppels bewapend zijn geweest.

Screenshot_26

Een gewonde door een messteek

Toen de politie ingreep, sloegen de daders op de vlucht. Een helper van de AfD, die hen achtervolgde, werd volgens de politie aan zijn hand verwond door een messteek van een van de linkse extremisten. Bovendien waren er 15 personen, die ademhalingsproblemen opliepen door het traangas en behandeld moesten worden aan de luchtwegen. Twee andere personen raakten gewond door vuistslagen. Volgens de woordvoerster kon de politie drie vermoedelijke daders arresteren. Op dit moment zou men onderzoeken op welke manier ze bij de daad betrokken zouden zijn. De politie rekent alle aanvallers tot de links-extreme scene.

Lucke kon door bewakingspersoneel in veiligheid worden gebracht en raakte volgens de partij niet gewond. Na een korte pauze ging hij door met zijn verkiezingstoespraak.

De AfD was sinds het begin van haar verkiezingscampagne steeds opnieuw het slachtoffer van links-extremistische aanvallen. Vooral in Göttingen had de partij zoveel last van linkse extremisten, dat ze overwogen heeft te stoppen met de verkiezingscampagne.

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-DisplaymitKomm.154+M5b6d97b7705.0.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Duitsland, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op Linkse extremisten vallen AfD-chef Bernd Lucke aan (+ video)

 1. tjonge zegt:

  the hitman from brussels…..

  Like

 2. Fred zegt:

  linkse knokploegen.
  Wie was het alweer die ook linkse knokploegen had?

  Like

 3. Helena zegt:

  Linksen zijn het op één na goorste tuig dat er op de wereld rondloopt.
  Ze vallen terug op geweld omdat ze het met argumenten niet meer winnen kunnen en dat weten ze. Net als in Engeland bij demonstraties van de EDL daar zijn het ook altijd de fascisten van de anti fascisten die eerst beginnen met schelden en tieren en als dat niet het gewenste resultaat heeft vervolgens gaan meppen. Zielig, laf volk.

  Ik hoop echt niet dat Bernd Lucke de handdoek in de ring gooit.

  Like

 4. Wans Horst zegt:

  Bedenk dat links geen andersdenkenden tolereert, maar ook dat Wilders zonder beveiliging al lang zou zijn omgelegd, net als Fortuyn en Van Gogh.

  Like

 5. Jade zegt:

  Die zullen wel weer snel op straat staan dan,
  die linkse extremisten.
  Taakstrafje, gratis ijsje, niet meer doen, tot ziens…

  Like

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Vooral in Göttingen had de partij zoveel last van linkse extremisten, dat ze overwogen heeft te stoppen met de verkiezingscampagne.

  Dat zou het domste zijn wat AFD kan doen omdat dan het linkse gespuis op dit moment gewonnen zou hebben en zich gesterkt zal voelen om bij gelijkgezinden hetzelfde te doen.

  Slimmer zou zijn om een eigen beveiliging te laten meedoen als undercovers en de dames en heren links gespuis eens flink op hun sodemieter te slaan.

  Like

 7. Verschrikkelijk om te zien, de linkse partijen in Duitsland zetten de AfD weg als een extreem-rechtse partij en daardoor krijg je dit gedonder. De AfD is gewoon een centrum-rechtse partij. In Nederland begon het ook zo met Pim Fortuyn eerst taarten en helaas uiteindelijk de kogels. Ik vind het prima als links kritisch is op “rechts” maar links moet eerst eens de feiten en cijfers, dan mogen kritiek geven.

  Like

 8. Q zegt:

  Tsja.
  Nee,
  via de stembus zullen we het verschil maken.

  Toch ?
  Geweld ?
  Nee, dat is niets voor mij.

  Like

 9. Zo kennen we Links weer, in tegenstelling tot wat altijd gesuggereerd wordt zijn het bijna altijd Links-extremisten die voor geweld kiezen, bij de aanslag op de Centrum-Democraten van Hans Janmaat werd zijn latere partner invalide, niemand die mededogen toonde “hij had erom gevraagd”.
  RaRa en de aanslagen op de Makro, nooit iemand voor opgepakt, Volkert van de Graaf die toch écht niet zo’n hele zware straf kreeg voor moord met voorbedachte rade, levenslang was op zijn plaats geweest, helaas hij komt in de loop van volgend jaar alweer vrij.
  Recent Greenpeace en de vandalisme aanvallen op Shell benzinestations, symbolische taakstraffen.
  Je kunt je afvragen wat voor samenleving ze dan voorstaan, eentje waar je alleen je mond mag opendoen als je socialist/communist bent ?

  Like

 10. Republikein zegt:

  Dit uitschot is niet uit te roeien. Ik denk dat er geen een werkt. Huisvesting is kraken, en maar handje ophouden.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Zo hebben de SA ook voor Hitler, in de straten geknockt , dat moeten de Duitsers eigenlijk wel weten?

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Hoe zei Churchill dat ook alweer? De anti-fascisten van nu zijn de fascisten van straks?

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  HET GEWELD KOMT ALTIJD VAN DE RODEN! Zo willen de RODEN ons de mond snoeren, want alleen hun mening mag vertolkt worden. En wedden dat hiervan het NON JOURNAAL NIETS ZAL UITZENDEN!!

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat Duitsland zich eens serieus gaat bezinnen op de rol die LINKS al jaren in dit opzicht speelt.
  “Antifa(scisten)” om een herhaling van Hitler te voorkomen is allemaal leuk en wel, maar extreem-Links heeft duidelijk niet in de gaten, dat het op het ogenblik exact hetzelfde doet al de SA destijds.
  Alleen bijvoorbeeld “Islam will dominate the world”-demonstraties zouden weer níet door hen worden verstoord. Volslagen krankzinnig!

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   Je hebt volkomen gelijk, Theresa. Duitsland is het politiek-correctste land ter wereld; dat zullen we op 22/9 wederom zien, met CDU/CSU weer als grootste partij en dus, met welke coalitiepartner dan ook, voortzetting van het Europese eenwordingsideaal – wat een utopie is. Gorbatsjov wist het al, dat zo’n grote eenheidsstaat niet kan (met notabene van Oeral tot St. Petersburg dezelfde taal! – wij tobben met minstens dertig verschillende talen en navenant veel verschillende culturen). Vreemd toch, dat niemand an de gevestigde orde dat wil zien en erkennen, maar ons de leugen van vredesgarantie blijft voorhouden. Wat voor ‘extreem-rechts’ wordt uitgemaakt, zijn in feite de tegenstanders van dit fascistische ideaal.
   Het is een teken aan de wand dat de nadenkende intelligentsia de biezen pakt en dit werelddeel verlaat. Joden bijvoorbeeld zijn zo verstandig om dit te doen, want zij zien dat de geschiedenis zich na zeventig jaar herhaalt.

   Like

 15. Tiny zegt:

  Helaas gaf gisteren mijn browser weer eens de geest en werd mijn reactie niet meer meegenomen. Die is dus weg.
  De extreem linkse knokbendes de SA toentertijd. Ze duiken werkelijk overal op, overal zijn afdelingen. Hebben ze te weinig lui, komen die uit andere steden en dorpen aan gereisd.
  De CDU/CSU wordt ook maar net even getolereerd door dat tuig, alles wat daar een beetje van afwijkt = rechts = nazi en wordt overvallen, demo’s verstoord, gebruld, gegild, chaos gecreëerd en erop geslagen. Niet terug deinzend om ook een hoogzwangere vrouw tegen de boden te meppen zoals bij deze demo in Bremen, pepperspray te spuiten ook tegen kleine kinderen, etc.
  Alles wat linkse partijtjes is wordt met rust gelaten.

  In tegenstelling wat gedacht werd en geschreven, heeft NIET de politie die drie makkers in de kladden gegrepen, maar de omstanders die achter dat tuig aangingen. Maar de politie heeft wel alle foto’s die zijn gemaakt in beslag genomen, en wel om de privacy van dat tuig te waarborgen. WTF, privacy waarborgen??????
  Niedersachsen is dus het speelveld van Trittin, groen links, die kanselier wil worden. Papa Trittin was dus een SSer en leidde de stormtroep, juist ja, Trittin. Zoonlief, die kandideert en tranen met tuiten huilde op TV over paps heeft de absolute ondersteuning van de Antifa. De groen/rode SA stormtropen Trittin kun je ze daar wel noemen.
  Het wordt al niet eens meer gefluisterd maar hardop gezegd dat de Antifa voor hun acties wel door de linkse partijen worden aangestuurd en betaald om voor dit soort ellende te zorgen. Zo ook, inderdaad in Göttingen.
  Maar ze gaan niet alleen te keer op de demo’s en verkiezingscampagnes van alles wat zij als rechts zien en dat is alles wat niet links is, ook de gewone burger, maar stoken ook de asielzoekers op, en “beschermen” met honderden zogenaamd de gebouwen waar die ondergebracht zijn en worden. Op het ogenblik zie o.a Berlin-Hellersdorf en de pleinen waar die gasten hun tentenkampen hebben opgeslagen. Ook o.a. Berlijn en in Bayern en Baden Württemberg.
  Die antifanten leven van de bijstand wat ze als een onvervreemdbaar recht betrachten, plus wat ze voor hun acties betaald krijgen.

  En de politie? Ach laat maar. Bevel van hoger hand moet je je daar bij voorstellen. Geen wonder dat ze personeel te korten hebben en er nu voor pleidooi van overheidswege voor houden, om maar ja veel buitenlanders ook op leidende posities in te zetten. En niet alleen daar, ook in de besturen van gemeentes, regeringen van de landen en van de bond. Over een hete herfst gesproken, die wordt in Duitsland bloedheet,

  Het gaat helemaal niet de goede kant op in de Bonte Republiek.

  Like

 16. Trucker zegt:

  Er is maar één SOORT terroristen en dat zijn de LINKSE/ MULTIKULLE/ GEITENWOLLENSOKKEN ISLAMOFIELE VOLKSVERRADERS die voor het volle pond een gezonde Rechtse islamofobe samenleving willen bestrijden en net zoals hun leermeesters de maatschappij makkbaar willen maken…maakbaar zoals zij het zien dus open grenzen, wetteloosheid, geen beperkingen op welke smeerlapperij ook (drugs allerhande), geen normen of waarden en helemaal geen Katholicisme maar wel de achterlijke neanderthaler cultuur islam als hoogste goed.
  Deze groepen worden door de Duitse veiligheidsdiensten als ZEER GEVAARLIJK omschreven en worden beschouwd als lieden die de staat willen ondermijnen ten gunste van hun linkse visie, waarbij de islam(ieten) als hefboom gebruikt worden.
  In pelgie wordt over deze SOORT smalend gedaan en zo goed als geen actie ondenomen want daar is nog altijd Rechts DE vijand voor de maatschappij…dat heb je als Nationaal Socialisten de regels uitvaardigen en (ondanks dat ze een absolute MINDERHEID betekenen) het beleid bepalen en zelfs een eerste minister leveren en de andere “Vlaamse” (nou ja) partijen daar geen graten in zien.

  Like

 17. oogenhand zegt:

  Zoals eerder gezegd, links beschuldigt Rechts van hudna en taqiyya. Salafisten hebben in de jaren negentig geleerd dat als democratische methoden niet werken, er andere wegen gezocht moeten worden. Als het Christendom zegt dat je de andere wang moet toekeren, staat meteen daar achter dat je moet BIDDEN voor hen die je vervolgen.
  Overigens, niet alleen Churchill was “islamofoob”, maar ook Stalin. Alleen Hitler was níét “islamofoob”. Om even over na te denken. Neo-nazi’s zijn dus niet de oplossing voor de islamisering. Zolang wij neo-nazi’s (van het gebruikelijke soort) niet ZELF aanpakken, zal links zich kunnen opwerpen als helden en zichzelf noodzakelijk maken, met veel macht voor henzelf als gevolg.
  Als neo-nazi’s (van het gebruikelijke soort) als enigen pedofielen aanpakken, krijgen zij enorme macht over de samenleving, zoals in Rusland. Dat willen wij ook niet.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Daar moet je hogere wiskunde voor gestudeerd hebben…

  Like

 19. Jean zegt:

  Als Hitler zou kunnen zien hoe hier door barbaren de wereld de nek wordt omgedraaid dan zou hij zich omdraaien in zijn graf alhoewel zijn gruwelijke praktijken nu nog veel mensen doet bibberen maar wat die barbaren overal lukt en tot overmaat van ramp aan wordt toegegeven tart elke verbeelding.
  Dat lafhartig verraad kan en mag niet ongestraft blijven, de lafaards en verraders van onze cultuur en beschaving MOETEN aangepakt worden en een halt toegeroepen worden want de situatie wordt desastreus te beginnen met de gevaarlijkste misdadigers, de EU bende dadelijk gevolgd door de misdadigers in de respectievelijke regeringen …

  Like

  • Lucie zegt:

   Alle regeringsleiders en heel Brussel op het schavot.
   Ieder de straf die hij verdient,zijn we snel klaar want er zitten ws maar één procent goede burgers bij.

   Like

 20. Th.M. van Baarle zegt:

  Dit is het vaste patroon. Links kan het niet met argumenten winnen kennelijk en zet dus tegen partijen, die absoluut na de verkiezingen NIET met links zullen willen samenwerken het geweld in. Dat is veel kleine, beginnende partijen in Nederland ook overkomen. Met zekerheid is vast komen te staan dat bijvoorbeeld Groen Links daar de ‘organiserende’ hand in had. Ik heb dat meegemaakt bij Realisten Nederland, de Koninkrijkspartij, bij Groen Rechts en ook bij vergaderingen van het Oud Strijders Legioen. In ieder geval bij partijen die onverbloemd het falen van de linkse politiek aan de kaak stelden, resp. programmapunten voerden die niet strookten met het vreemdelingen- (stemvee-) beleid van links en ook het uitkerings- / subsidiebeleid van links aanvochtten.
  Voor links is overigens elke partij rechts van het midden EXTREEM RECHTS. Dat maakt het wat gemakkelijker om deze partijen, die orde op zaken willen stellen, in de media aan te vallen of de media er in ieder geval van te weerhouden om iets positiefs over dergelijke partijen te berichten. Gevolg is dat we in een zogenaamde democratie te maken hebben met DEMOCRATUUR!

  Like

  • oogenhand zegt:

   Groen Links heeft het niet zo op uitkeringen, en daarom proberen deze groepjes hun vijanden hun baan te doen verliezen. Hiertussen bestaat dus synergie. Maar als Groen Links partijen met geweld bestrijdt, waar hebben zij eigenlijk stemvee voor nodig?

   Like

 21. multidifficulti zegt:

  Ook in de Filippijnen gaat het ruig aan toe bij ultralinks http://newsinfo.inquirer.net/290064/anakbayan-members-stage-rally-at-akbayan-press-conference-engage-in-word-war waarbij de anakbayan de volgens hun te rechtse Akabayan te lijf ging. Anakbayan is in wezen een onderdel van de CPP/NDF http://ettarosales.wordpress.com/2004/08/24/joint-statement-on-ndf-negotiator-luis-jalandoni%E2%80%99s-attacks-against-akbayan/ .

  Like

 22. multidifficulti zegt:

  Akabayan = Akbayan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s