Woedend oud-Kamerlid PvdA: VVD is ‘baas’ over buitenlands beleid

Screenshot_24

Désirée Bonis

Désirée Bonis vindt het verschrikkelijk dat de VVD ook nog iets te zeggen heeft in de coalitie.

PvdA’ers krijgen jeuk van het principe dat je elkaar iets gunt in de politiek. Meestal is alles voor Bassie – de PvdA in dit geval. Dat maakt het ook zo verdraaid moeilijk om met ze samen te werken in een coalitie. In een kabinet van bijvoorbeeld CDA en VVD wordt nooit zo argwanend en achterdochtig gedaan als in een coalitie met de PvdA erbij. Dat komt omdat PvdA’ers altijd hun zin willen krijgen. Lukt dat niet, dan schakelen ze hun vrienden van de media in om leugens en roddels te verspreiden over de ander.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Woedend oud-Kamerlid PvdA: VVD is ‘baas’ over buitenlands beleid

 1. Republikein zegt:

  Haar naam lijkt op bonus, zal wel toeval zijn.

  Like

 2. Helena zegt:

  Scherpzinnige eerste reactie van shrimpocrat (o.i.d) onder dat artikel.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Vooral die laatste zin in F.Verhoef’s stuk over vrouwtje Bonis sprak me zeer aan.
  Zelfs onder de Partij v.d.Allahschreeuwers kom je in dit land niet van een bepaalde zuurgraad af.
  Speaking of which: wie zei dat ook alweer? Na het zuur komt het zoet..

  Like

 4. luckybee zegt:

  Heeft ze ook een beschadigde chromosoom?

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  En de RODE zenders Ned. 1,2,en 3, laten zich natuurlijk van hun beste socialistische kant zien, en doen natuurlijk met vreugde de VVD “afzeiken”. Ik verbaas mij er allang niet meer over, maar erger mij, dat WIJ via de belastingen deze RODE PROPAGANDA moeten betalen! Stik toch de moord rode kwal.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Dít klinkt nou nog eens bekend, en hóe! Ik vroeg me af en toe al af: Zouden de PvdA’ers in veertig jaar dan zó volwassen en redelijk geworden zijn? Niet helemaal dus.
  Want in “De verbeelding aan de macht,” een kostelijk documentair boek over het reilen en zeilen van het Kabinet -Den Uyl (1973-1977) kan men verschillende van deze staaltjes nalezen. -al was de PvdA toen wèl de grootste partij. Hoe dan ook: Ze lieten enkele nog levende oud-ministers aan het woord. Citaat Gruijters (D66):
  “Laten we wel wezen, die socialisten die daar zaten, dat was natuurlijk wel een georneerd stelletje, zeg! Nondeknetter! Ik heb daar vier jaar met die mensen gezeten, nou,toen had ik het wel gezien. Zo vervuld van hun eigen ideeën. Het heil van de samenleving moest van hen komen. Ze zagen zichzelf toch als: Wij zijn het beste voor de mensen.Onze opvatting is de betere. Dat was een geloof van ze. En inherent aan geloven is dat je niet twijfelt aan je geloof.”
  Is de manier van doen van deze Desirée Bonis geen perfecte echo van wat hier verteld wordt?
  Wat een onvolwassen, verwend kind! Die hoort al helemààl niet op het pluche thuis!

  Like

 7. Jan zegt:

  Désirée Bonus
  * wilde dat Al Qaida en al dat andere geteisem dat tegen Assad vecht geld zou krijgen maar kreeg van Timmermans toen nul op het rekest. Wel wil Bonis dat Syrische studenten hier op onze kosten aan de universiteiten en hogescholen studeren zodat zij ‘hun land weer kunnen opbouwen als het geweld voorbij is.’ Als Bonis Al Qaida steunt zijn studenten niet nodig dan zijn holen en ruïnes goed genoeg (achterlijke trut)
  * de ‘PaleSStijnen’ in de VN dezelfde status geven als Israël
  * zei over ‘de muur’ in Israël: ‘De muur veroorzaakt terrorisme in plaats van het te bestrijden’
  * was hevig ontdaan nadat zij vernam dat Litouwen en Macedonië de regels omtrent abortus aanscherpten. Het leidde tot Kamervragen van haar kant: ” We mogen niet weglopen voor gevoelige kwesties zoals seksualiteit, abortus en homorechten.” Bonis maakt zich ook ‘erge zorgen’ over de positie van LHBT’s in Rusland. (wat hebben die roden altijd met deze idiotie?
  * heeft een pesthekel aan het Christendom want zij is ziedend over de arrestatie van de vrouwen, herstel, wijven in de kerk. Bonis: “De arrestatie getuigt eveneens van de repressieve aanpak van het bewind en van het gebrek aan onafhankelijkheid van de rechterlijke macht.” (ik had die wijven een enkele reis Kamtsjatka gegeven met uitzicht op Japan, Désirée!)
  * steunde het burgerinitiatief ‘Sloop de Muur; sancties tegen Israël’ ingediend door Dries van Agt. Hierin werd gepleit voor sancties tegen Israël, bijvoorbeeld door het beëindigen van de militaire samenwerking met Israël en het afwijzen van nauwere economische samenwerking. Ze sprak haar bewondering en waardering uit voor het initiatief van Van Agt en diende – een week voordat minister Timmermans naar de regio af zou reizen – twee moties in waarin de regering verzocht werd duidelijker stelling te nemen tegen ‘voortdurende schendingen van het internationaal recht’ door Israël en Nederlandse bedrijven actief te ontmoedigen zaken te doen met bedrijven in nederzettingen.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Correctie van 07:11
  Onder moest ZONDER zijn.

  Like

 9. Henny Clemens zegt:

  Er zijn nog wel plaatsen vrij in een geriatrische inrichting voor “mensen” als Bonus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s