Een korte uitleg over het Midden-Oosten

Screenshot_44

Iran steunt Assad. De Golfstaten zijn tegen Assad! Assad is tegen de Moslimbroederschap. De Moslimbroederschap en Obama zijn tegen generaal Sisi. Maar de Golfstaten zijn pro-Sisi! Wat betekent dat ze tegen de Moslimbroederschap zijn!

Iran is pro-Hamas, maar Hamas steunt de Moslimbroederschap! Obama steunt de Moslimbroederschap en toch is Hamas tegen de VS!

De Golfstaten zijn pro-VS. Maar Turkije is samen met de Golfstaten tegen Assad; toch is Turkije pro-Moslimbroederschap en tegen generaal Sisi. En generaal Sisi wordt gesteund door de Golfstaten!

Welkom in het Midden-Oosten en nog een prettige dag verder!

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2013/08/25/sigh/

(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een korte uitleg over het Midden-Oosten

  1. Jan zegt:

    Alle genoemde partijen zijn tegen Israël, dus de situatie is heel overzichtelijk.

    Like

  2. Peter Klaasing zegt:

    Ja het is een heel doormekaar spul. Heeft waarschijnlijk te doen met de histeriese aard van de arabieren en volkomen onbetrouwbaar

    Like

  3. De ultieme oplossing: gewoon in hun eigen sop laten gaarkoken, zonder interventie. Dan zijn we binnenkort verlost van zowel de overbevolking als de islam!

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Schei uit! Die lui weten dan misschien wel voor of tegen WIE ze zijn, maar waarschijnlijk minder goed Waarom dat zo is.
    Daarom raken we ook doorlopend met ze in conflict: Niets dan oorlogsdreiging en intimidatie, maar alle logica is compleet zoek. Wat móet je met zoiets?
    Het enige duidelijke is, dat ze allemaal tegen Israël en het westen zijn, maar NIET uit gemeenschappelijk oogpunt.
    Gooi ze dus maar liever op één hoop,- wat ons betreft- want als we gaan proberen, daarin onderscheid te maken worden we binnen de kortste keren net zo stapelgek als zij.
    Hou het maar hier op: Al bast de Islam van de onderlinge tegenstellingen, ISLAM IS ISLAM.
    Dan zit je er nooit ver naast.

    Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    Mensen het is heel eenvoudig. De Arabieren, voornamelijk moslims, houden vast aan de 1400 jaar lange traditie van: MOORDEN,VERKRACHTEN,HALSAFSNIJDEN,VERNIELEN,VEROVEREN! Dat staat in hun VERSCHRIKKELIJKE TOVERBOEK de KORAN. De Islam is een CULTUS DES DOODS, overal waar de ISLAM is of komt begint de ELLENDE pas goed!

    Like

  6. henk schroemges zegt:

    Heerlijk toch, alle lui die te missen zijn als kiespijn of oorpijn zijn kennelijk vijanden van elkaar en proberen elkaar uit te roeien. Prima zo!.
    Verwacht dus wel dat er vanuit de westerse landen steeds meer, liefst allemaal – strijders voor hun goed doel naar Syrie vertrekken. Het kan daar toch niet op.

    Like

  7. Jean zegt:

    Dat net hetzelfde als in Europa, hij/zij is tegen die maar voor die maar als men hem/haar vraagt wat hij/zij bedoeld is hij/zij tegen die maar niet tegen die maar wel voor die want die is lief en gul, daarom staan ze ook steeds met hun handen aan hun …., juist, de core business van politiekers nl. lullen en lullen daarbij wel goed hun zakken vullen.

    Like

  8. Henk der Niederländer zegt:

    Wat hierboven in het artikel staat klopt helemaal maar vergeten is erbij te vertellen dat de hele islam valt of staat met de tribale structuur.
    Men maakt de onderontwikkelde stammen wijs dat deze of gene een vijand is van de ene ware islam en dan heb je de poppen aan het dansen.
    Een of andere doorgedraaide imam weet te vertellen dat zankorrels de vijand zijn en direkt beginnen ze hun eigen zandbak te bombarderen.

    Like

  9. lucky9 zegt:

    De moslim Obama rolt inmiddels zijn soennitische spierballen. Het is kantje boordje. Wordt hij een oorlogsmisdadiger of wordt hij dat niet? Het is de hoogste tijd dat het Amerikaanse congres drastisch ingrijpt. Amerika noch de rest van de beschaafde wereld kan zich een nutteloze WO3 veroorloven. Tenzij dat dit de bedoeling is natuurlijk.
    Tevergeefs stel ik me reeds lang de vraag waarom een beschaafd en christelijk land als de VS een moslim tot president kon verkiezen én herverkiezen. Is het domheid of kwaadaardigheid? Beide misschien?

    Op de lange duur zou je gaan geloven in de hier en daar absurde deducties van http://www.stopthecrime.net/ Linsky nog wakker jongen? 😆
    Wat ze daar vertellen is voor een groot deel pure fantasie en debiele nonsens. De klimaathype is uiteraard een hoax en kraantjeswater is aantoonbaar veel gezonder dan flesjeswater. Maar toch wringt er iets. In elke hoop leugens schuilt ergens een waarheid. En daar ben ik bang voor.

    Een derde wereldoorlog zou inderdaad de overbevolking van deze planeet drastisch reduceren en in de hoofden van enkele debiele boven ons gestelde bilderbergers wel een oplossing kunnen lijken. De crux is dat dit clubje gedegenereerde pseudo-intellectuele machtsgeile oligarchen geen enkele binding heeft met de realiteit. Dit maakt de ontwikkeling van een door hen uitgedokterd rampscenario tastbaar mogelijk.

    Punt is dat de oplossing vooropgesteld door ‘stopthecrime’ geen aarde aan de dijk brengt. Informatie kan het nooit halen op desinformatie. De curve van Gauss weet je wel. Derhalve is revolutie het enig mogelijke alternatief en niet langzame bewustwording door informatie.

    Ik vrees overigens dat een vreedzame revolutie gen kans meer maakt. Sommige politiek incorrecte sites maken nu reeds gewag van de Rubicon die werd overgestoken. Voor het eerst in mijn leven hoop ik dat de Russen het gezond verstand zullen terug brengen resp. importeren in de VS en Europa. Nooit had ik dit kunnen dromen! De USSR is op een halve eeuw tijd van plaats verwisseld en is de EUSSR geworden.

    Ik vrees echter dat de laattijdige bewustwording van de socialistische kapo Schultz weinig aarde aan de dijk zal brengen. Nu een wereldwijd militair conflict dreigt is het flauw om nu pas de zogenaamde Europese gedachte af te schrijven bij gebrek aan steun van de Europese burgers.

    Dat had hij maar moeten bedenken alvorens hij en zijn groene en liberale kompanen het lont in het islamitische kruitvat vuur deden vatten. Hij kan net als Obama misschien morgen al beschouwd worden als een vulgaire oorlogsmisdadiger.

    Like

  10. Tom Hendrix. zegt:

    @Lucky9: 03.04. uur. Geheel met U eens Lucky. Ook ik kan er met mijn boerenverstand niet bij dat de yankees, deze MAFKEES en MOSSELMAN herkozen hebben. Wat steekt daar toch achter? Vragen, vragen….

    Like

Plaats een reactie