Het nieuwe racisme van Zuid-Afrika: “Schiet de Joden dood!”

Screenshot_19

Er bestaat tegenwoordig een consensus bij de internationale goedmenschendictatuur, volgens welke men als atheïst alleen het christendom wil afschaffen, terwijl men voor de islam godsdienstvrijheid opeist; dat men alleen de conservatieven (neocons) voor de financiële misère verantwoordelijk maakt, terwijl men onmiddellijk “broodnijd” schreeuwt wanneer iemand het waagt de aandacht te vestigen op een steenrijke socialist (zoals Strauß-Kahn). Men wil antisemitisme in de gelederen van rechts-extremisten bestrijden, terwijl men dit bij de linksen graag over het hoofd ziet; en tenslotte wil men alleen de discriminatie van de zwarten door de blanken als racisme waarnemen.

Zulke mensen zouden zich er zelfs bij neerleggen dat enkele toevallige onschuldige slachtoffers onnodig vergast worden, voordat ze toegeven dat er een sterk antisemitisme onder zwarten bestaat en eveneens een sterk antiblank racisme, dat bestreden moet worden.

Stel je toch eens voor: in Zuid-Afrika gaan de zwarte studenten met zulke leuzen demonstreren: “Schiet de Joden dood!” En geen mensenrechtenorganisatie protesteert hiertegen. Zwarte studenten mogen zoiets:

Bij een anti-Israëlische manifestatie op een Zuid-Afrikaanse universiteit”, die door de BDS veroordeeld werd, scandeerden de demonstranten “Schiet de Joden dood! De oproep was een aangepaste spreuk uit de jaren-80. Destijds scandeerde men “Schiet de Boeren dood!” (Nederlanders, blanke Zuid-Afrikanen).

Professor Steven Friedman, die daar doceert, wil in deze oproepen geen racistische spreuken herkennen “die zich tegen een bepaalde etniciteit richten”.

De president van de BDS, Mohammed Desai, zei dat men deze leuzen “opblaast”.

“Net zoals ´Kill the Boer´ tijdens een begrafenis in de jaren-80 niet over het vermoorden van blanken ging; deze leuze werd gebruikt als een manier om je te identificeren tegen het Apartheidregime.”

Ja, de zwarten mogen dat. Maar wat zou er gebeuren wanneer andere groepen gelijksoortige “identificatieleuzen” tegen de zwarten zouden gebruiken?

Times of Israel

Tegen onze joodse lezers dient nogmaals gezegd te worden: buiten de islamitische wereld vindt men onder zwarten het grootste aandeel aan antisemitisme. Het zou hoog tijd worden dat de Joden zich hiervan bewust worden en het zwarte antisemitisme serieus nemen. Het probleem zou echter kunnen zijn dat de bestrijding van het zwarte antisemitisme niet zo lucratief is.

Overigens, we hebben het zwarte antisemitisme al een keer aangesproken en joodse lezers willen dit niet weten. Deze keer misschien wel?

https://ejbron.wordpress.com/2013/06/02/voor-wie-zijn-de-joden-bang-antisemitisme-vandaag/

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/09/03/der-neue-rassimus-sudafrikas-erschiest-die-juden/#more-48221

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Racisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het nieuwe racisme van Zuid-Afrika: “Schiet de Joden dood!”

  1. oogenhand zegt:

    Reblogged this on oogenhand and commented:
    Alhoewel de Antifa het bestaan van links Anti-Semitisme erkent, blijft zij rechts “racisme” een groter probleem vinden dan links “anti-racisme”. Dit blijft vreemd.

    Like

  2. Jan zegt:

    Alle zwarte organisaties in de VS zijn racistische organisaties en de grootste racisten zitten in het Witte Huis: blankenhaters en notoire antisemieten. Nagenoeg alle zwarte organisaties worden door notoire racisten geleid die zich alles kunnen en menen te kunnen permitteren.
    Het proces tegen Zimmerman liet zien hun vunzig de mentaliteit is, maar ook van de Democraten en niet te vergeten van vette slak Opoe Winfrey

    Black America’s Real Problem Isn’t White Racism
    http://townhall.com/columnists/patbuchanan/2013/07/26/black-americas-real-problem-isnt-white-racism-n1644184/page/full

    Wat Hermans over Zuid-Afrika zei kwam allemaal uit.
    Wat was en is Van Dis een onvoorstelbare randdebiel en vies links figuur met een bekakt accent (alsof dat van intellectualisme getuigt)

    Like

  3. Trucker zegt:

    Heb dit al gepend maar wil het graag herhalen en als ik een racist geheten wordt ben ik in goed gezelschap want ook wetenschappers en professoren komen tot dezelfde conclusie :
    de zwarte (mede)mens in minder begaafd als pakweg de blanke .
    Ik weet GEEN enkele natie bestuurd door zwarten waar er democratie heerst en waar anderzijds corruptie niet tot kunstvorm verheven is.
    Rhodesië of Zuid Afrika waren voorbeelden hoe blanken zwarte staten tot economische paradijzen konden maken waar ook de zwarte gelukkig was want hij verdiende zijn boterham en hoefde niet voor zijn leven te vrezen, nu is het iets anders…
    Nu is zimbabwe…een land dat arm is als Job, onveilig is nog een eufemisme en terreur en willekeur in oppaken, mishandelen en lynchen van zwarten door de loepzuivere psyhopaat moegabe :LOEPZUIVERE PSYHOPAAT.
    Zuid afrika is niet veel beter, de heilige (moordenaar terrorist) mandela wordt alle dagen bewierookt in de media en nog steeds wordt gerefereerd naar de “apartheid” als een verderfelijk systeem wat puur blank racisme heette…
    Nu is het een land met de HOOGSTE misdaadcijfers ter wereld waar niemand veilig is overdag of in de nacht waar armoe is en corruptie en aids torenhoge problemen vormen.
    De media bericht daar niet over, nee het is : de heilige mandela heeft het hospitaal verlaten, hij mag naar huis, hij is beter, hij leeft nog…hij is god..ik schrijf God in zijn geval met kleine letter want hij is een god inderdaad maar een god van de terroristen die zuid afrika naar de KLOTEN helpen met goedkeuring van de media en de overige geitenwollensokken, linkse smeerlappen.

    Like

  4. Jan zegt:

    “rechtse” antisemitische groeperingen zijn splintergroeperingen, bestaande uit enkele tientallen. Linkse uit 10.000 en meer én iedere socialistische partij is een antisemitische partij al zullen zij dat natuurlijk ontkennen.
    Zou links volk de Hells Angels ook rechts noemen? Zijn echter niets anders dan criminelen en maffiosi.

    Like

  5. guusvelraeds zegt:

    Bisschop Tutu zal het vast niet erg vinden als zwarte studenten roepen “”kill the Jew””. Hooguit zal hij zeggen, het zijn jonge mensen en weten niet precies wat ze roepen. Maar ondertussen! We kennen onze anti zionistische pappenheimers inmiddels wel. Het ontstaan van het zionisme en Israël kwam voor de die hard anti semiet als een geschenk uit de hemel. Eindelijk kan hij nu geheel legitiem op elk podium waar ook ter wereld zijn anti joodse gevoelens volledig gerespecteerd de vrije loop laten.

    http://www.gatestoneinstitute.org/1742/bishop-tutu-is-no-saint-when-it-comes-to-jews

    Like

  6. Trucker zegt:

    Wel heb nu de foto eeens beter bekeken en wat blijkt, ze weten niet hoe Israel te spellen of was het ironie en “duiden” ze dat Apartheid echt is. Dat laaste klopt in het zuid afrika van die terrorist moordenaar mandela, de boer wordt gedecimeerd door de zwarte.
    Ongewilde humor van de die klojo’s.

    Like

    • guusvelraeds zegt:

      Klopt was mij ook opgevallen. Ik las het eerst ook apartheid is real (is echt of werkelijk). Zegt misschien toch iets over het gemiddelde intelligentie quotiënt zoals dat aangetoond is op het Afrikaanse continent. Normaal bij een pamflet maken ga je er even goed voor zitten. Dus een slip of the pen zal het nauwelijks wezen. Als je kijkt naar de deplorabele toestanden waarin menig Afrikaans land zit ondanks de inmiddels biljoenen aan ontwikkelingsgelden de afgelopen 50 jaar denk ik dat het zeker steekhoudend is dat er iets behoorlijk schort aan het mentale vermogens van de gemiddelde Afrikaan.

      http://www.testresearch.nl/werk/racuk.html

      Like

  7. Wans Horst zegt:

    Ik snapte al nooit waarom mijn Joodse vriendin de zwarte medemens niet moest, ik begrijp het nu een beetje. Ik zag natuurlijk wel al dat de mensen met een zwarte huidskleur in meerderheid weinig tot niets bakte van hun leven, maar dat mag niet gezegd worden natuurlijk….

    Like

  8. luckybee zegt:

    Bij de TV dat nu weer vast in de handen bleek te zijn van de Socialisten,hoort man zo goed als niets meer over Wilders en de PVV.Maar des te meer over de SP.Dat wordt naar mijn mening een verassing.

    Like

    • Wans Horst zegt:

      TV kijken is, inclusief de meeste films die beginnen rond 20:30 (zelfs binnen komedie zit altijd wel een anti-rook-moment), pure propaganda. Omdat mensen gewend zijn geraakt aan die propaganda heeft 99% van de luitjes last van het Stockholm-syndroom en wil niet anders meer.

      Overigens is de publieke omroep zover als ik me kan heugen nooit in andere handen geweest dan van socialisten.

      Zelf kijk ik al jaren geen tv meer en als ik op internet een stukje zie van bijvoorbeeld het journaal, dan gaat ik altijd bijna over mijn nek. Dankzij dit soort sites blijf ik veel beter op de hoogte 🙂

      Like

  9. Roni Thome zegt:

    Het zou niet gek zijn als de Joden eens …eindelijk!!! … zouden zien met wie ze te maken hebben!. Eens de realiteit recht in de ogen kijken. Dat kruiperige politiek –correctheid van smeerlappen zoals “Een ander Joods Geluid” is misselijkmakend. Hun deelname aan ‘vijfde colonne’ partijen zoals de PvdA, Groen Links en Z66 (Zwendel & Zakkenvullen) is onbegrijpelijk. Het zijn politieke stromingen die zelfs vijandiger zijn tegenover hen, dan destijds het partij van Benito Mussolini of de NSB begin jaren ‘30. Joden in Amerika hebben het volle recht om negers als Niggers te bestempelen. Waarom zouden ze respect hebben voor mensen die hun vijanden zijn? Waarom zouden ze het zo zielig vinden dat in Zuid Afrika de armoede heerst en de Zwarte Zuid Afrikanen lijden in gigantische getallen aan AIDS of zijn HIV postitief? Hun land (onder blank bewind) was eens een top economie. Deze stelling geldt trouwens niet enkel voor de Joden, maar ook voor de hele bevolking van west- en noord Europa. De valse barmhartigheid van de zgn. “Gutmenschen” leidt nu – zelfs tijdens het schrijven van deze lijnen – tot de tikkende bom van de totale verwoesting/vernietiging van onze landen, cultuur en bestaan. In Zweden hebben de “Gutmenschen” van Frederik Reinfeldt besloten om duizenden van Syrische vluchtelingen op te vangen. Degenen die nu al in Zweden zijn, krijgen automatisch een ‘carte blanche’ voor groepsverkrachting, drugscriminaliteit en aanvallen op de lokalen bevolking. In ieder normaal land zou zo’n regering allang in de gevangenis horen; voor het verraad aan eigen volk en het met opzet schade berokken aan het land .

    Like

Plaats een reactie