Turkije gaf stemadvies D66

Screenshot_10

De Turkse staat heeft zich waarschijnlijk rechtstreeks bemoeid met de Nederlandse Tweede Kamerverkiezingen.

Dat blijkt uit een e-mail, die is verstuurd naar talrijke Turkse zelforganisaties in Nederland, met een oproep om op Fatma Koser Kaya van D66 te stemmen.

De e-mail is verzonden vanaf het Turkse ministerie van algemene zaken. De kans is groot dat de bewuste mail inderdaad ook vanaf dat adres is verstuurd, zo blijkt uit uitgebreid technisch onderzoek, in opdracht van het actualiteitenprogramma Nova. De opsteller van de mail is Ali Alaybeyoglu, adviseur van minister van godsdienstzaken Mehmet Aydin. Aydin is tevens verantwoordelijk voor kwesties rondom Turkse immigranten elders in de wereld.

De mail begint met: „We weten allemaal dat niemand de Turken beter kan vertegenwoordigen dan de Turken zelf. Op verschillende manieren staat de Turkse gemeenschap bloot aan assimilatie. Als we nu niet onze eendracht tonen en gezamenlijk stemmen dan zal onze toestand in de toekomst verder verslechteren.”

De mail noemt vijf redenen om op Koser Kaya te stemmen. De belangrijkste is dat, volgens de mail, D66 de ’Armeense kwestie’ niet als genocide bestempelt. De mail is vooral via de organisatie Turkse Forum verspreid, een dag voor de verkiezingen.

Screenshot_11

Lees verder>>>

(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Turkije gaf stemadvies D66

  1. Cathja zegt:

    Een grof schandaal dat ze in Turkije zich nu ook al bemoeien met onze binnenlandse politiek! Was er eerder al bemoeienis over het kind dat bij twee moeders opgroeide, nu wordt er weer stemadvies gegeven!
    Nou, kereltje Pechtold mag ‘blij’ zijn met zoveel support uit de islamitische hoek!
    Echt iets voor hem, de moslimfluisteraar!

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Een paar argumenten in dat -overigens schaamteloze- infiltratie-stemadvies zijn trouwens wel hilarisch: De PvdD, die dieren belangrijker vindt dan Turken (Ja, zàg, stel U veur: Onreine dieren boven Túrken) en de SGP die een nieuwe Kruistocht zou voorbereiden. Ja, hoor, de SGP! Ik neem aan, dat de Turken zich nog wel realiseren in welke periode de Kruistochten plaatsvonden, maar kennelijk niet, dat dit op zuiver katholiek initiatief ging, daar de Reformatie nog eeuwen niet in aantocht was! Nogal stom, zoiets. -Of misschien ook logisch: Het zal wel beneden de islamitische waardigheid zijn om dat onderscheid te maken. Tenslotte tóch maar allemaal kafirs, hè?

    Like

  3. Martha N zegt:

    Denkt men nu echt, dat moslimlanden zich NIET met onze zaken bemoeien?
    Waarom zitten moslims tegenwoordig in onze regering?
    Zitten er Nederlanders (autochtonen dan en de echte) in de regering van Turkije of andere moslimlanden?
    Waarom zouden moslims zich indringen in partijen en de politiek..?
    Kom mensen denk na.

    Like

  4. Paulus zegt:

    Dan hoort U eens van iemand anders waar D66 voor staat. -)

    Like

  5. Tom Hendrix. zegt:

    O ja. Pechthold is ook een EU KONTENKRUIPER pur sang. Deze man verraadt zelfs zijn eigen moeder, het is een JUDAS en een CHARLATAN eerste klasse. Van mij mag hij ongezien de boom in!

    Like

    • Helena zegt:

      🙂 Ja Tom dat zei Wilders ook al, en heel erg terecht.
      Persoonlijk wens ik hem iets héél anders toe.

      Like

    • luckybee zegt:

      Niet vergeten dat Bert Bakker door Fatma Kosherkaya uit de tweedekamer wordt verdrongen door de vele stemmen van de Turken toen een fatwa uit Ankara kwam om op D66 te stemmen.Pechtold is niets anders als de Emir van de Turken.Nederland sterk maken?met al de Turken hier in ons land die de Turken dienen?

      Like

  6. Rudi zegt:

    En dan durven ze Wilders bekritiseren omdat hij steun uit Israël zou krijgen.

    De pot en de ketel…

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Kijk zie je wel de landverraders zitten bij D66, heulen met de vijand net als toe de NSB-ers.
    Iets wat ze altijd anderen luidkeels verwijten, altijd naar anderen wijzend om je eigen shit te verbergen.

    Like

  8. Henk.V zegt:

    Pechtold wilde vandaag Geert Wilders op een doorzichtige en -inderdaad- schmiechterige wijze te kijk zetten in de Tweede Kamer

    Dat is gevaarlijk, want zoiets roept om reactie .Nu wordt het tijd dat wij bij deze politicus stilstaan en ons afvragen wat hij doet en wat hij na laat.

    Pechtold suggereerde vandaag dat de PVV een verzamelbak is van extreem rechtse mensen die nazisympathieën hebben..
    Hij weet heel goed dat Wilders bij meerdere gelegenheden heeft verklaard dat hij elke vorm van geweld en rechts extremisme grondig afwijst.Hij is zeer democratisch ingesteld.
    Ook is de waardering van de PVV voorman voor Israël en de Joden eerlijk en consistent.

    Het standpunt van Pechtold is van een andere orde.
    Al tijden roept hij dat Turkije absoluut bij de EU hoort.De huidige fundamentalistische Turkse premier Erdogan is daar bezig de erfenis af te breken die Kemal Pasja Atatürk zijn land had nagelaten,de modernisering van het land en een scheiding tussen religie en staat..
    Turkije islamiseert snel onder Erdogan en is van een vriend van Israël een steeds feller wordende vijand van die staat geworden.
    Erdogan roept Turken op vooral niet te integreren in landen waar ze wonen,Hij voert de greep op zijn landgenoten voortdurend op en hij heeft nogal de neiging zijn neus in de binnenlandse aangelegenheden van andere landen te steken.
    Zie deze link maar eens: http://www.elsevier.nl/Politiek/blogs/2013/3/Premier-Erdogan-discrimineert-op-klaarlichte-dag-en-niemand-in-Den-Haag-doet-iets-1209584W/

    En over al deze zaken horen wij moraalridder Pechtold niet.
    Pechtold wil bij Turkije in een goed blaadje blijven staan kennelijk.

    In een televisieprogramma dat in Turkije werd opgenomen bevestigde Pechtold zijn wens.
    Hij mocht die zelfs in een gesprek met de Turkse president Gül herhalen.

    D’66 staat democratie voor en ruimdenkendheid op allerlei gebied, maar voor vrienden, zoals de Turkse overheid zwijgt hij liever over conflicterende onderwerpen.

    Ga wij naar Syrië, het buurland van Turkije dan horen wij van voortgaande christen vervolgingen, van moorden op gezinnen. Ook hier zwijgt Pechtold.

    Spreekt Pechtold misschien alleen wanneer zijn spreken hem politiek gewin brengt?

    Het is goed dat hij vandaag op zijn nummer werd gezet.

    Like

  9. Leo zegt:

    Peggie, zo smerig als een gladde aal in een emmer snot.

    Like

  10. henk schroemges zegt:

    De linkse politiek in dit polderland wordt geregeerd vanuit Marokko en Turkije dat is nu wel duidelijk, dacht ik.Ze gebruiken die landverraderspartij D66 als 5e kolonne.

    Like

  11. Pingback: Moskee een gebedshuis? | zwetsmajoor

Plaats een reactie