Meer dan 1000 verkrachtingen in Zweden

Screenshot_14

In de eerste 7 maanden van het jaar 2013 deden meer dan 1000 Zweedse vrouwen aangifte van het feit dat ze door islamitische migranten werden verkracht. Meer dan 300 van hen waren kinderen onder de 15 jaar oud. Het aantal verkrachtingen steeg in vergelijking met 2012 met 16%.

sverigeSRadio

Stel je eens voor. Dat is bij op een totale bevolking van 9,5 miljoen enorm hoog. Als je ervan uitgaat dat in Duitsland de moslimmigranten net zo pervers handelen en je de aantallen uit Zweden toepast op het bevolkingsaantal van Duitsland, dan zouden we hier ongeveer 9000 verkrachtingen per jaar hebben.

Screenshot_15

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/10/08/ueber-1000-vergewaltigungen-in-schweden/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Immigratie, Islam, Islamisering, Rotzakken, Zweden. Bookmark de permalink .

21 reacties op Meer dan 1000 verkrachtingen in Zweden

 1. bobzelf zegt:

  iest koeltoer man , ,ies koeltoer
  worom jij naar mij kijk , ik heb mes ik gaat jou prinkken man !
  He hurrrr , , hurrrrr
  jij doof of so ???

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Het is de hoogste tijd dat ze massaal kloten lens gaan schoppen met hun Zweedse klompen.
   Kunnen wij natuurlijk ook doen tijdens onze volksfeesten. Stoppen we gelijk het ouderwetse zaklopen in een modern jasje. Liefst met klompen, die geven niet mee. Leuk, nieuw stukje koeltoer.

   Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  The reality is that police, social workers, teachers, neighbors, politicians and the media have for decades downplayed the severity of the crimes perpetrated against British children because they were afraid of being accused of “Islamophobia” or racism.

  http://www.libertiesalliance.org/2013/10/01/sexual-exploitation-violence-women-unaddressed-problems-northern-europe/

  Deportation is a punishment that tends to be feared more than jail time; it protects peaceful citizens from further crimes, and can usefully be considered in all criminal cases involving foreigners.

  +++++
  In addition to the high numbers, BPE-Austria is concerned over the apparent pattern that the native majority population is targeted by Muslim immigrants, a trend that calls for more research and investigation.
  ++++++++++++++++

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, en dat kéér je niet zo gemakkelijk: Die stomme Zweden hebben veel te lang met zich laten sollen!
  Om te beginnen zouden ze eerst eens massaal moeten besluiten: Nu is het uit! Maar volgens mij doén ze dat niet eens! Ze zijn in hun jonge jaren in die eeuwige dagopvang zó doordrenkt met het ‘wegmetonsisme,’ dat ze er géén behoorlijk antwoord op hebben.
  Stel nou eens, hè, -ik zeg alleen maar: stèl- er vindt een nieuwe verkrachtingsgolf plaats en één Zweed krijgt de tegenwoordigheid van geest om razend te worden en zegt: Dit moet afgelopen zijn; we formeren een Burgerwacht, gaan de allochtonenwijken in en slaan de hele boel kort en klein en elke keer dat het weer gebeurt, komen we gewoon terug! Zou het dan nóg mogelijk zijn, dat de hele rest hem wezenloos aankijkt en niet anders weet te reageren dan met: Ja, maar dat doé je nu eenmaal niet?
  Volgens mij nog mogelijk ook!
  En begrijp me goed, ik zeg niet,dat het roepen om zo’n burgerwacht nou zo’n ideale reactie is, maar onder zulke omstandigheden wèl de meest begrijpelijke.
  Onophoudelijk geterroriseerd worden door die rifapen en dan nóg de fatsoenlijkste willen zijn, dat snap ík niet!

  Geliked door 1 persoon

  • Martien Pennings zegt:

   Het wachten is op een vader (of een broer), of zelfs een moeder, die nog normale instincten heeft en niet rust voor de dader of daders gedood zijn, op welke manier dan ook.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Martien 20.23 Er lopen genoeg vaders en moeders met normale instincten rond. Veel meer dan men denkt. Hun tijd komt nog. Ze ondernemen nu nog niets omdat ze nog relatief jong zijn en niet de rest van hun leven in de gevangenis willen slijten.

    Geliked door 1 persoon

  • Willie zegt:

   Theresa , imo is dit volgende de oplossing https://www.youtube.com/watch?v=JU4grWbybHo vervang de streetgang door die getintte rapists

   Like

   • delamontagne zegt:

    Dat was in The Bronx, New York. jaren 70 – 80. Je kunt er nu rustig over straat.! !

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Willie 20.25 Geweldig om te zien. In tegenstelling tot wat hier gebeurde dienen we ons wel te realiseren, dat als de vijand hier zo neergemaaid gaat worden, de politie ons in de rug zal schieten.

    Like

  • Rudi zegt:

   Gewoon een bedenking, zou het ‘wegmetonsisme’ waaraan Theresa refereert rechtstreeks verband houden met de judeo-christelijke neiging tot schuldgevoel? En zou het kunnen dat dit schuldgevoel nog vergroot wordt in landen die een eeuwenlange koloniale geschiedenis hebben of wat anders om mee in het reine te komen? Als je kijkt naar landen die uitblinken in ‘wegmetonsisme’ oftewel oikofobie, dan merk je dat ze allemaal een lange of recente geschiedenis kennen van kolonisatie: Groot-Brittannië, Frankrijk, de VS, Nederland, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, België, Spanje, Italië..
   Is muliticulturaliteit met andere woorden een schaamlap?

   En daarop voortbordurend, hebben landen die zelfzekerder omgaan met hun geschiedenis evenveel last van de multiculturele samenleving? Ik denk aan Denemarken, Rusland, Japan, China…

   Ongetwijfeld is dit op deze site of elders nog al eens geopperd.

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat heeft er zeker mee te maken dacht ik zo! Zieligheidsindustrie tiert welig.

    Geliked door 1 persoon

   • William McCoy zegt:

    Zweden Coloniaal dat is nieuw voor mij vertel vertel Denemarken ja als je Groenland Faroeer en de Shetlands mee rekend En oh ja geloof dat ze ook nog een klein eilandje hadden onder de tropische hemel

    Like

   • Rudi zegt:

    @William McCoy
    Zweden was tot ongeveer 1800 een te duchten grootmacht die zich vooral rondom de Baltische Zee erg ongeliefd heeft gemaakt. Het rijk besloeg op een gegeven moment zelfs delen van Polen en Duitsland, denk bv ook aan de Dertigjarige oorlog. De Zweden hadden zelfs vestigingen tot aan de Zwarte Zee. Een paar maanden geleden stond er op deze site nog een artikel hoe afstammelingen van Zweedse ‘Zwarte-Zee-koloniisten’ de toegang tot Zweden werd ontzegd. Midden 19e eeuw heeft Zweden, als laatste koloniale stuiptrekking, Noorwegen geannexeerd, dat pas begin 20e eeuw opnieuw onafhankelijk werd.
    Dus hebben de Zweden een koloniaal verleden waardoor ze zich nu, net als anderen, moreel verplicht voelen de hele Derde Wereld in huis te nemen? Ik denk dat het ermee te maken zou kunnen hebben.

    Like

   • oogenhand zegt:

    Het Christendom dwingt tot grote gezinnen, en dus tot kolonisatie. Maar eigenlijk mag dat niet, en dus het schuldgevoel. Toch heeft het Christendom zich met geweld in Europa ingevochten. We zullen Christenen dus moeten dwingen een keuze te maken: òf het grote gezinnen-denken eruit, òf het andere wangetje eruit. Weigering? Dan castratie voor de Christen. Wraak (wat eigenlijk niet mag voor Christenen)? Dan zwaardere verminkingen, het Christendom verbiedt immers euthanasie. Wat goed is voor de openlijke vijand (Islam) is goed voor de stiekeme vijand (Christendom).

    Like

 4. oogenhand zegt:

  Oplossing: vraag welke leden van de Bonnier-familie wit privilege hebben. En uiteraard weer de drie Eenheden van het Wahhabisme benadrukken.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Ja, je plukt wel de vruchten van je pro Islam politiek, geniet er van beste Zweden !!

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Voordat gewelddadige oplossingen mogelijk zijn, moet eerst euthanasie gelegaliseerd en geaccepteerd zijn. De islam verbiedt immers euthanasie.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Tja, dat krijg je als socialisten 10 tallen jaren het land regeren. Het is voor mij een duidelijke zaak, LINKS maakt gemene zaak met de islam. En wel in heel Europa!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Hopeloos zijn de Zweden Scandinaviers) zo Links geindoctrineerd dat ze Niets zien, niets meer horen en ook helemaal niets meer zeggen?

  Like

 9. henk schroemges zegt:

  Ook die Zweden daar krijgen de ellende waarom ze hebben gevraagd door hun stom stemgedrag.
  In Noorwegen worden ze langzaamaan wakker. De Viking herinnert men zich daar weer. In Zweden slaapt men rustig verder, maar ook hun tijd komt nog wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s