En opnieuw een “kloten Zweed” dood!

Screenshot_29

Erik Björkman (22), zag eruit als een Zweed, sprak als een Zweed, hield van Zweden en was lid van de ZwedenDemocraten. Erik Björkman is dood, vermoedelijk om exact deze redenen. Hij werd net zo lang tegen zijn hoofd geschopt tot hij bewusteloos was. Nog vanuit het ziekenhuis richtte hij zich via Facebook tot de wereld. Op 24 augustus publiceerde hij een foto van zijn vreselijk toegetakelde gezicht en vertelde hij hoe hij ´s nachts in de Zweedse stad Uppsala op weg naar een taxi brutaal werd aangevallen, neergeslagen en nog op de grond liggend tegen zijn hoofd werd getrapt. Hij schreef:

Wat mij verbaast – wat eigenlijk iedereen zou moeten verbazen – is wat er is gebeurd de afgelopen jaren. Waarom zijn ze allemaal zo gewelddadig geworden?

Ik weet dat ik mishandeld werd, omdat ik er typisch Zweeds uitzie. Het doet pijn om dat te schrijven, maar soms moet je gewoon eerlijk zijn. Ik kan niet het hele verhaal schrijven, omdat ik een hersenschudding heb. Het enige dat ik hoorde, was hoe iemand schreeuwde “kloten Zweed!”. Ik lette er niet op, maar liep door naar de taxi en toen ik dan op de grond lag, was ik volledig onvoorbereid op datgene wat nog ging komen. Toen kreeg ik zeven stompen rechtstreeks in mijn gezicht.

Denk er alsjeblieft over na, waarom gebeuren deze dingen? Was dat altijd al zo? Is Uppsala op deze donderdag plotseling veranderd? Waarom werd juist ik aangevallen en waarom schreeuwde hij wat hij schreeuwde? Was dat toeval? Dat geloof ik niet. Ik had geluk. Mijn tanden zijn nog heel, maar het was een heel angstige ervaring.

Screenshot_30

Erik Björkman (†)

Dispatch International maakte een afspraak met Erik Björkman voor een interview. Hij dacht dat de politie het bericht serieus zou nemen en haar best zou doen om de daders te arresteren.

Enkele dagen later schreef hij ontsteld aan de redactie:

Ik belde de politie om haar te verzoeken mijn bericht volledig te maken en had een lang gesprek met een buitengewoon eerlijke vrouw. Ze gaf toe dat dit duidelijk een misdaad uit haat geweest was. Helaas was onze wetgeving echter zo slecht, dat haatmisdaden alleen als zodanig gekwalificeerd worden bij aanvallen op minderheden. Dan zou de politie enorm veel inspanning verrichten om de daders te grijpen. Maar hier ging het immers alleen maar om een soort lastig vallen. De zaak wordt zelfs niet eens genoemd in een lokale krant.

Ze was het met me eens dat deze daad vermoedelijk niet opgelost zou worden. Ze wenste me veel geluk en zei nog tegen me dat deze soort misdaden niet tot de prioriteiten van de politie behoren en ook maar zelden worden opgelost. Maar ik heb twee getuigen, die alles hebben gezien. Nou ja, misschien…

Enkele weken later kreeg Erik Björkman de mededeling dat de politie, ondanks de beide getuigen, zou stoppen met de speurtocht naar de beide daders.

Een arts had Erik gewaarschuwd dat, mocht hij nogmaals zijn hoofd stoten, dit zijn dood zou kunnen betekenen. Erik Björkman stierf op 4 oktober. De autopsie moet nog uitgevoerd worden.

Ja, we herhalen zijn vraag: Waarom gebeurt zoiets? Wat is er veranderd?

Onze samenleving stuurt af op een tragedie van ongekende omvang en noch de politiek noch de media houden zich op gepaste wijze met deze ontwikkeling bezig. Niet alleen de gewelddadige binnendringende vijanden nieuwe Europeanen vergrijpen zich aan de bevolking, maar ook al diegenen, die de macht zouden hebben om deze situatie te veranderen en niets, maar dan ook helemaal niets ondernemen om ons, onze waarden, onze vrijheid en ons leven te beschermen. Het is dus aan iedereen zelf om te beslissen wie de ergere misdadigers zijn.

Screenshot_31

Spandoek van de jongerenafdeling van de ZwedenDemocraten, waarop staat geschreven: “Wij zijn ook een volk. Stop vijandigheid tegen de Zweden”

Bron:
http://www.pi-news.net/2013/10/und-wieder-ein-verdammter-schwede-tot/#more-364452
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

34 reacties op En opnieuw een “kloten Zweed” dood!

 1. Trucker zegt:

  Zweden is net als in heel eurabia (ze zitten wel niet in het circus maar behoren geografisch er wel toe) een natie geleid door linkse islamofiele geitenwollensokken multikullers die volledig voorbijgaan aan de Zweedse burger.
  Ze maken deel uit van het zooitje die in sneltreeinvaart de islam(iet) ten dienste wil staan.
  Er is een Rechtse partij net als in ieder eurabia land maar ook zij krijgen dezelfde tegenstand als overal van media en de vereende krachten van het hoger aangahaalde clubje.
  Bij ons in Vlaanderen in het verre Limburg meer bepaald was er gisteren een uit de hand gelopen arrestatie in een mulikul buurt.
  De media sprak van “relletjes” terwijl er een ZWAARGEWONDE agent was en meerdere gewonde politiemensen…
  De feiten: politie zes man (en/of vrouw) kwamen ter plaatse om een arrestatie te verrichten, in het huis van de arrestant werd er volgens de pers “heftig gereageerd” door arrestant met familie en buren.
  Arrerstant had handboeien om en kon vluchten…(zegt veel over de huidige politie) in “de strijd”.
  Volgende dag kwamen ze met een zestig (!) politie agenten, ZWARE rellen waarbij zwaar geweld (volgens onbevestigde bronnen ook een vuurwapen bij de familie en vriendjes) en werd de halve buurt vernield en toch heet de openbare KRomroep BRT dit dus “relletjes”.
  Hoeft gezegd dat het islamieten waren, denk overbodige toelichting.
  Goed zal nog eens mijn mening ventileren (en ik weet dat er piepeltjes niet kunnen pruimen hoe ik smeerlapperij zou oplossen maar dan zeg ik dus GET LOST):
  politie speciale bevoegdheid geven in deze situaties (als de overmacht zo groot is dat het levensbedreigend wordt) waarbij gebruik van het vuurwapen toegelaten is en verder MAG gaan dan waarschuwingsschoten lossen, toelichting :vuren om te neutraliseren (ruim bemeten) en case solved.
  Ik begrijp niet hoe politiemensen, die Godverdomme een verklaring van 12 pagina’s moeten pennen enkel om een waarschuwingsschot gegeven te hebben niet het recht krijgen zichzelf te verdedigen.
  We praten over islamieten dus ZERO TOLLERANCE dat is het enige dat ze kennen.
  Piepeltjes die mij over the top vinden eat your heart out.
  Bij dit soort feiten die steeds een déja-vu gevoel geven is het opvallend hoe er gereageerd wodt door beleidsmakers: NIET reageren is de boodschap, doorlopen niks te zien en ondertussen is de oorlog langzaam (zeer onderhuids) steeds verder aan het oprukken.
  Ik koester geen illusies men moet maar eens fundamentalist erdogan (die voor alle beleidsmakers als een “gematigde” islamiet door het leven gaat) beluistern met zijn uitspraak (voor de eerlijkheid heb het opgezocht om het juist te formuleren)
  ‘Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten’, daar stellen wij niiks tegenover met een beroepsleger en hier en daar als het tijd zal zijn wat verzet.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Trucker: 18.50. uur. Zo is het waarde Trucker, net zo goed in België en in Nederland en de rest van Europa. Door het marxistische gedrocht EUSSR gaat dit door, dag aan dag, uur aan uur!

   Like

  • luckybee zegt:

   Ben jij niet degene die mij uit deze site weg hebben wil?Ik heb je gefraagd of jij uiteindelijk moslim ben , die bij ons aan het Takkejen is?Je zegt dat ik zonder enige basis de islam aan het bashen ben. je vergeet dat alles wat ik hier plakt uit de Bijbel komt,kompleet met welke evangelist het geschreven heeft ,de Tittel er bij haal en en genummereerd is ,zo dat je weet waar de boodschap begint en waar het einde is.Ergo van de Koraan, en a Hadith,Uit welke suren ik het gehaald heb en de nummer van de vers.Jij breng mij niets nieuws,geen aanweisingen waar jij je berichten vandaan gehaald heb, behalve vloeken en schelden.Komt je naam Trucker niet uit Turk?

   Like

  • Theodoor zegt:

   Ik ben benieuwd voor hoelang de éénpaspoortige Belgen en Nederlanders dergelijke imbecielen nog willen eten geven en verder te onderhouden.
   De politici zullen hier echt NIETS tegen doen, de lafaards

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dan is het hoge woord bij deze er uit: De Zweedse wetgeving is slecht en van haatmisdaden is alleen sprake als er minderheden worden aangevallen; niet bij autochtonen. Curieus! Wat wil dat zeggen? Dat volgens de overheid alleen de ‘Boze Blanke Man’ tot haatmisdaden in staat is en de arme gekleurde man niet?
  Kloppen doet het wonderwel, want dat is precies het beeld, wat met name de jeugd vanaf ca. de jaren ’70 voorgeschoteld kreeg, zowel in jeugd- als schoolboeken als op TV. In Nederland ook al -denk aan het IKON- en ik zei al eens eerder, dat ik in 1980, tijdens een jaar bij de schoolbibliotheekdienst genoeg van die vertaalde Zweedse jeugdboeken onder ogen heb gehad.
  Altijd was het de schuld van de witten. De zwarten waren steeds het zielige slachtoffer en deden nooit iets. -Ja, het moslimvraagstuk speelde toen nog niet zo, anders zou daar ook wel weer iets soortgelijks uitgekomen zijn.
  Maar het vrolijke resultaat van die paar decennia indoctrinatie merk je dus nu: Slechte wetgeving.
  Iemand mag wel eens grondig nagaan, hoe dat in Nederland geregeld is! Nog een kleín beetje anders hoop ik…..?

  Like

  • Trucker zegt:

   @ Theresa Geissler 12 oktober 2013 om 18:50

   “…Nou, dan is het hoge woord bij deze er uit: De Zweedse wetgeving is slecht en van haatmisdaden is alleen sprake als er minderheden worden aangevallen; niet bij autochtonen. Curieus! …”

   Dat is inderdaad het failliet van de rechstaat, heel erg dat gediscrimineerd wordt tegen de echte Zweed, hoewel het is in Vlaanderen en ik vermoed overal in eurabia zo geworden is.

   Like

 3. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Het vuile werk wordt niet langer aan de Antifa overgelaten.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Ze plukken in Zweden de vruchten van jarenlang socialisten in de regering.
  Ook in Nederland plukken we die zelfde vruchten, steeds meer. Links geholpen door meerdere collaboratie partijen, helpen dit land steeds verder naar de kloten, hetgeen in de grote steden al heel duidelijk te zien is.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Dankzij het beleid van 10 tallen jaren ROOD BELEID is dat mogelijk gemaakt in Zweden! Dit ROOD GESPUIS met de huichelaars van politiek correcte snit, hebben Zweden de das om gedaan, en het mogelijk gemaakt dat HAATMOSLIMS en ander GOOR VOLK ongestraft hun gang kunnen gaan.

  Like

 6. Thijs zegt:

  Verschrikkelijk verhaal. We weten echter nog niet wat de oorzaak van zijn overlijden op 4 oktober is en of dat verband houdt met de mishandeling zes weken eerder. Beetje lullig als straks blijkt dat hij aan een ongeval, aandoening of drugs overdose is overleden. Als de beperkte zichtbare schade aan zijn gezicht al iets betekent, wijst het m.i. niet op dat verband.
  Neemt niet weg dat de toegepaste definitie van ‘hate crime’ volstrekt absurd is en daadwerkelijk schade aan de maatschappij teweeg brengt.

  Like

 7. Triest! Ik heb ook zoiets meegemaakt. Ik werd aangevallen door een linkse Nederlander op mijn werk door een klap in mijn gezicht te geven. Daarna vertelde hij aan de aanwezigen dat ik een rascist en nazi ben ik dat ik moslims haat. Er waren een stuk of acht collega’s bij. Na die aanval heb ik aangifte bij de politie gedaan en twee namen van collega’s doorgegeven die nog enigszins voor me opkwamen door hem tot de orde te roepen, twee getuigen. Twee maanden later kreeg ik een brief van de Officier van Justitie dat de zaak geseponeerd werd omdat er niet voldoende bewijs is van de mishandeling?! Uit angst willen ze niet getuigen omdat die aanvaller losse handjes heeft. Schijtlijsters!!! Ik heb het geweld en de toestanden eromheen door gemaild naar de personeelsmanager en baas.

  Like

 8. isidor zegt:

  ben ik gestoord omdat ik bang ben mezelf niet in de hand te hebben als ik zoiets zou zien?
  ben ik gestoord als ik denk dat er veel meer mensen zijn zoals ik?
  ben ik gestoord als ik denk dat de bom wel eens heel vlug zou kunnen barsten?
  ben ik gestoord als ik zeg de bom ben ik nu nog de ontsteking.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Het zal jullie verbazen en jullie vergeten cq negeren het iedere keer weer: wat die Zweed overkwam heeft alles te maken met intimidatie in casu Het Project. De inhoud heeft tot doel het Westen zo snel mogelijk, met alle middelen, de islam door de strot te persen!
  De rest moeten jullie maar weer eens gaan LEZEN en OPSLAAN zodat ik er niet iedere keer naar hoef te linken.
  http://tinyurl.com/q2a9xbu
  Idem: http://tinyurl.com/ov43avh

  Like

 10. Leo zegt:

  Fijn zulke collega s. k zou voortaan maar zo n telescopisch knuppeltje mee naar t werk nemen.
  1 X poing en gedaan.

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Hen op dezelfde wijze behandelen zoals zij met ons doen.
  Dat dit resultaat heeft, is inmiddels bewezen.
  Bovendien zijn wij nog ruimschoots in de meerderheid.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Maar eerst een olieboycot vermijden door de Wahhabieten op hun eigen drie-eenheid te wijzen. Eenheid van Heerschappij, Eenheid van Aanbidding en Eenheid van Namen en Eigenschappen. De hel is immers eeuwig.

   Like

 12. Jade zegt:

  Vandaag nog even de stad in geweest…
  Gvd, het worden er steeds meer.
  Hoeveel moslims zouden er in werkelijkheid hier zijn?
  Ik zelf schat zo`n 5 miljoen.

  Like

 13. Auke zegt:

  De islam is aan de winnende hand in het westen. Nogal logisch, wanneer je, als westen, steeds verder van je beginselen afraakt. Alle godsdiensten zijn hetzelfde volgens de atheïsten, een overblijfsel uit een primitieve tijd. (dat diezelfde primitieven er voor gezorgd hebben dat ze de islam hebben overwonnen en de basis hebben gelegd voor de huidige wetenschap, daar moet maar niet over gepraat worden)
  De leiders van het christendom hebben er voor gezorgd dat het christendom is verworden tot een in zichzelf gekeerd gezelschap, die van Jezus een hippie hebben gemaakt. Het atheïsme/ humanisme heeft überhaupt geen antwoord (ok men kan wel goed schelden) en het grootse deel van de mensen is onverschillig en denkt dat alles wel overwaait. ,
  Wij hebben al verloren voordat de oorlog om onze ziel echt begonnen is. Onze leiders zijn allemaal opgevoed in het onderwijs systeem, die wij ook gehad hebben, dus daar kan je niets van verwachten. Het enige wat zal werken is een massale bekering van de moslims naar het christendom.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Als je ’t dan godverdomme wéét, hobbyschilder terrible, ( 12-10-2013, 21:11)
  waarom plaats jij die info dan niet?
  Denk je nou echt dat je die veroveringsideologie weg krijgt door met jouw voorbeelden van
  “magisch realisme” te gaan sjouwen?

  Like

  • @G. Deckzeijl Bij de baard van de ‘profeet’, niet meteen kwaad op me worden Gerrit, dat past zo’n geleerd man als jij bent niet!!! Je noemt mijn schilderkunst Magisch Realisme. Mijn schilderlerares op de Vrije Kunstacademie noemt mijn schilderijen Pop Art (Populaire Kunst). Je weet wel, waar de Amerikaanse Andy Warhol mee begon. Andy Warhol was de eerste Pop Art kunstenaar. Ik heb twaalf jaar les gehad van mijn schilderlerares. Andy Warhol schilderde beroemde figuren (Marilyn Monroe, Elvis Presley en Koningin Beatrix). Ik schilder ook beroemde figuren. Ik heb ook zat schilderijen van ‘profeet’ Mo en anti-islam schilderijen gemaakt; http://www.jackterrible.com/paintings_7/ en kijk op http://www.jackterrible.com/paintings_8/ Mijn schilderijen draag ik op aan de Allerhoogste. Ik ben een vriend van de Allerhoogste. Ik geef toe dat sommige schilderijen een doorn in het oog zijn van moslims. Maar moslims (de islam) zijn al veel langer een doorn in het oog van de Allerhoogste (JHWH). Dat mondt dus uit in Armageddon (de oorlog van JHWH tegen zijn vijanden). Ik denk dat ik met mijn schilderijen veilig ben omdat ik voor de juiste Persoon kies!!! Voor wie kies jij Gerrit? Voor niemand? Voor jezelf?

   Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Hel en verdoemenis zijn naast alle godsdiensten enkel uitvindingen van de mens.
  Buiten dat is geloven verkeerd gebruik van de hersenfunctie.
  Pierre Jacques Vinken>> http://tinyurl.com/7wshph2

  Like

 16. Trucker zegt:

  @ luckybee 13 oktober 2013 om 06:48

  hey jongen wat gas terugnemen ik doe toch wat meer dan zoals u het weinig prozaisch uitdrukt “behalve vloeken en schelden” op Heer Bron’s blog.
  Trucker omdat ik voor de kost mijn hele leven aan een stuur gerukt heb en indien je eens de moeite zou genomen hebben om mijn comments te lezen (vanaf het eerste) zou je geen onzin pennen, én och ja ik ben Vlaams Natioanalist en mijn voorouders roots zijn West Vlaams, dat je mij beschuldigd van islamieten gedoe is (hoe kan ik beleefd antwoorden op zo’n smerigheid…ik weet het echt niet zal dus mijn mond houden).
  Tussen haakjes ik scheld niet de hele tijd kan ook eens bloemmetjes gooien lees “beste” luckybee :

  Trucker zegt: 13 oktober 2013 om 01:56 “…in het hiernamaals zal je gelauwerd worden want God is niet altijd vergevingsgezind geweest en kon ook toorn vertonen, ik ga hier niet het Oude Testament openbaren dat doet al een andere reageerder en ik wil niet het gras voor zijn voeten maaien .”

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Voor jouw info terrible(16:33):
  je hebt een leesprobleem. Jij schrijft heel arrogant de woorden magisch realisme met hoofdletters maar ik had ze doelbewust tussen aanhalingstekens geplaatst.
  Carel Willink, wel eens van gehoord? Voor mij is hij, naast Rembrandt, Vermeer en Charlie Toorop, de beste kunstschilder die dit land ooit heeft voortgebracht. Jij kunt een kwast vasthouden, daar houdt ’t mee op. Voor jouw info terrible: ik kies inderdaad voor mezelf. En niet zoals jij voor verzonnen zinsbegoochelingen van het type “allerhoogste”, want die bestaat niet. Snap je ’t nou een beetje?
  En je moet ook niet van onderwerp veranderen als ik vraag om bepaalde webinfo zelf te plaatsen. Van onderwerp veranderen doen die verdomde allahschreeuwers ook als naar
  hun mening wordt gevraagd, dat heet met een duur woord taqiyya. Ik denk dan ook niet dat er veel in Amersfoort rondlopen die de bedoeling erachter doorhebben, en da’s helaas met de meeste inboorlingen van dit land het geval.
  Ga P.J.Vinken nog maar eens op je gemak lezen, zeer leerzaam en niet alleen voor jou…
  Dan leer je dat geloven verkeerd gebruik is van de hersenfunctie. Zouden al die religioten
  eens moeten doen. Beter voor deze wereld.
  http://tinyurl.com/7wshph2

  Like

  • @G.Deckzeijl; geachte Gerrit, dus volgens jou stammen we niet af van Adam en Eva maar van een stelletje krijsende apen? Dat vind je wel interessante info?! Nou noem je vier kunstschildertjes op, Gerrit, die ik alle vier ken. Ik heb hun schilderijen van dichtbij bekeken. Ik heb namelijk jarenlang allerlei musea in Nederland bezocht. Maar dan vind ik mezelf stukken beter schilderen, ik denk dat mijn schilderijen in de toekomst wereldbekend worden en bekender dan die vier kunstschildertjes bij elkaar! Geachte Gerrit, je denkt en zegt dat ik veel dingen niet begrijp omdat ik in een zogenaamde ‘Allerhoogste’ geloof die volgens jou niet bestaat. Je bent dus een atheïst. Ach, atheïsten hebben het wiel uitgevonden!!!

   Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  Krijsende apen..??? Wel eens van evolutie gehoord, Japio Verschrikkelijk..??
  Onbesnappelijk, wat een eigendunk, hij vindt zichzelf beter schilderen dan de MEESTER van het Magisch Realisme Carel Willink. Neem voor de lol eens contact op met zijn nog in leven zijnde weduwe Sylvia Quièl, zoek haar eens op in Amsterdam, neem wat eigen werk mee en
  vraag haar wat ze ervan denkt. Ze zal je vast wel willen ontvangen. Hartstikke aardige vrouw.
  Trouwens, wat is er fout aan om atheïst te zijn.?? Heb je wat tegen die mensen?
  En waar is je bewijs dat die zgn “allerhoogste” van jou bestaat? Heb je ’t (of is ’t een hem)
  al een mail gestuurd? SMS-je wellicht..??? Ben zeer benieuwd.
  Ter herinnering: dit is een anti-islam-site, geen plek om reclame te maken
  voor eigen zinsbegoochelingen.Ben je kennelijk vergeten.
  Dit is ook geen plek à la marktplaats om bv. eigen (schilder) werk te koop
  aan te bieden. Nee Japio, als je bekend wilt worden zul je toch uit een ander
  vaatje moeten tappen. Neem ’s contact op met Geer & Goor. Ze zoeken nog
  een chauffeur annex butler…

  Like

  • @Gerrit (G.Deckzeijl); beste Gerrit, ik ga echt niet met mijn schilderijen, en dat zijn er wel vijf- of zeshonderd naar Sylvia, de weduwe van Carel Willink. Ik heb wel een schilderij gemaakt van Mathilde Willink maar die zal ze ongezien wel niet mooi vinden. Mijn schilderijen laat ik niet beoordelen door bekende zogenaamde kunstkenners maar liever door het gewone volk! Beste Gerrit, ik bied mijn schilderijen niet te koop aan op Marktplaats of E.J. Bron of ergens anders. Want mijn schilderijen zijn niet te koop. Daar vind ik ze te mooi voor! De schilderijen van Carel Willink en zo zijn wel voor geld te koop. Ik zet weleens een link op dit blog naar mijn schilderijen,
   dichtbundel of artikel over mij. Daar stoor je je aan? Jammer dan! Jij zet toch ook heel wat links op dit blog? Daar zeg ik toch ook niks over. Door gebrek aan tijd bekijk ik niet al je links, soms bekijk ik een link van je en dan druk ik hem weg of ik bekijk hem aandachtig. Beste Gerrit, ik heb niks tegen atheïsten maar wie JHWH (Jahweh) bespot bespot mij en wie mij bespot bespot JHWH. We zijn twee handen op één buik! Vanmorgen op mijn werk zei een Marokkaan dat Abraham zijn zoon Ismaël wilde offeren. Dat is een leugen. Want Abraham wilde zijn zoon Isaäk offeren. In de bijbel staat dat JHWH de leugen haat! Over mijn bekendheid? Ik denk dat ik binnenkort wereldbekend ben, beste Gerrit, en dat meen ik!

   Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Wakkerschudder voor je, japio!
  http://www.carel-willink.nl/

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  Japio, 14-10, 16:13
  Vijf of zeshonderd..??? Passen die allemaal in die inloopkast* van je..???
  *noemen ze ook wel huurwoninkje of 2-kamerflat.
  Schilderij van Mathilde Willink? Grootspraak, lijkt me.
  De versie van Carel Willink zal er met kop en schouders bovenuit steken,
  weet ik nu al. Hij staat in de lijst van 14-10, 23:57
  Laat maar eens zien dus, or else: shut up.

  Like

  • @G.Deckzeijl; beste Gerrit, ik schilder op (dik) schilderspapier. Dus ik heb al mijn schilderijen in zo’n vijftien mappen. De meesten zijn 50 bij 70 centimeter en de rest zijn A-drietjes of A-viertjes. En dan heb ik nog een stuk of twintig doeken. En die hangen in mijn flat of staan tegen de muur en in een kist. Mathilde Willink, http://www.jackterrible.com/paintings_5/ , kijk helemaal rechts en dan het zesde schilderij van boven naar beneden. Mathilde Willink, met beschilderd gezicht en bijzondere jurk. Zelfs haar voornaam, Mathilde, heb ik in het schilderij geschilderd. Ik woon in een flat aan de grootste vijver van Amersfoort. Ik ben eerlijk en dan geef ik toe dat het schilderij van Mathilde Willink, geschilderd door Carel Willink, een stuk mooier vind. Ik ben meer een illustrator. Ik ben vanmiddag bezig geweest met een nieuwe gedichtenbundel. En bij elk gedicht plaats ik een illustratie (schilderij) naast. Dus ik ben dichter en illustrator.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik heb tóch meteen eens gekeken, Jack! Nou, Mathilde Willink zou er misschien wel blij mee geweest zijn, zoals jij haar zag: Haar gelaatsuitdrukking is waarachtig sprekender dan hij in het echt was.
    Ach, ja, Willink- zelf was natuurlijk onnavolgbaar. Hij heeft trouwens meerdere portretten van haar gemaakt, schitterend, waarin hij meestal wèl haar ogen iets groter maakte dan ze in werkelijkheid waren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s