Machete-aanval: Duitse non (80) in Nigeria vermoord

Screenshot_46

Islamitische terroristen van “Boko Haram”

De non werd in haar huis in Ogwashi-Uku, een stad helemaal in het zuiden van het land, overvallen. Daar werden Regina Mundi (80) en nog een andere persoon met machetes vermoord, bericht de regionale krant “Daily Trust”. Volgens de krant kwamen de overvallers via het dak het huis binnen, stormden de kamer van de non in met machetes en staken haar daarmee in het hoofd.

Regina Mundi woonde al meer dan 50 jaar in Nigeria. Ze hield zich bezig met humanitair werk en hielp de mensen daar. Na de aanval werd ze naar het ziekenhuis gebracht, waar ze uiteindelijk overleed.

Een vertegenwoordiger van de stad Ogwashi-Uku maakte op een persconferentie “enkele rebellen” voor de aanslag verantwoordelijk. Volgens de “Daily Trust” zei hij: “Het was donderdag, nadat ik onze traditionele rituelen had voltrokken, toen in het bericht kreeg dat onbekende gewapende mannen de kamer van de Duitse non, waar ze lange tijd woonde, binnendrongen.”

Tegen journalisten zei hij dat deze “rebellen” een “klimaat van geweld” in de omgeving creëren.

Voor de terreur tegen christenen in Nigeria is al jarenlang de radicaalislamitische sekte “Boko Haram” verantwoordelijk. Het aantal slachtoffers sinds 2009 loopt in de duizenden.

Bron:
http://www.bild.de/politik/ausland/nigeria/deutsche-nonne-ermordet-war-es-boko-haram-33010564.bild.html

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, Moslims, Nigeria, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Machete-aanval: Duitse non (80) in Nigeria vermoord

 1. Cathja zegt:

  “Dood aan de islam”, is het enige wat ik hierop wil zeggen.

  Like

 2. HUUBSAN zegt:

  vredelievende mensen toch ,,het word tijd om opruiming te houden ,,er is geen Christen meer veilig

  Like

 3. Leo zegt:

  En ons dan maar af blijven vragen hoe we armen in de probleemgebieden in afrika kunnen helpen.
  Na 50 jaar trouwe dienst is dat dan je beloning…… afgeslacht worden als een beest.
  gatfer wat een tuig !!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Hoe vredelievender je opstelling is, hoe eerder je slachtoffer zult worden van de islam. Slachtoffer van de islam is deze non zeker. Vijftig jaar heeft deze vrouw zich opgeofferd iets te betekenen voor de Nigeriaanse bevolking en ze komt op deze lafhartige manier aan haar einde. Haar einde werd primair niet veroorzaakt door deze terroristen, maar primair en onvervalst door “”DE ISLAM””. Waar anders door? Deze terroristen werden niet als terrorist geboren. Vanaf hun vroege jeugd werden ze beïnvloed door deze gruwelijke niets en niemand ontziende ideologie en werden stap voor stap veranderd in gewetenloze psychopaten zoals de islam ze graag heeft. De islam is een gewetenloze doctrine waarin het de moslim verboden is zelfstandig na te denken over moraal, gewetensvragen en je eigen rol daarin. Geweld en terreur is het levenselixer van de islam. Een islam zonder geweld is als een auto zonder benzine. Als de islam het geweld zou afzweren zou de islam ten dode opgeschreven zijn laat dat zeker zijn. Miljoenen moslims zouden dan de islam de rug toekeren maar de angst voor de dood houdt hun nu van dit besluit af. Om massale uittredingen te voorkomen blijft het islamitisch geweld gehandhaafd. Het geweld is een absolute noodzaak voor het voortbestaan van de islam. Daarom blijft het voortbestaan al 1400 jaar zowel naar binnen gericht op haar eigen aanhangers alsook naar buiten gericht op de niet moslims. Om het proces van imploderen van de islam te versnellen moet de rationele en humaan ingestelde wereld haar handen per direct lostrekken van elke bemoeienis met islamitisch geregeerde landen en gelijktijdig islamitische geweldplegers die aanslagen plegen, “”waar je ze ook maar krijgen kunt”” acuut liquideren. In Londen bij de smerige moord op Lee Rigby werd een absoluut fout signaal afgegeven. Men had deze moordenaars niet moeten arresteren, maar ter plekke door een team van scherpschutters als honden met rabiës moeten afschieten.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @GuusVelraeds: 18.09. uur. Inderdaad Guus, met dit soort moslim terroristen dient men niet te onderhandelen, maar men dient ze ter plekke “uit te schakelen”. Walgelijk om een vrouw (non) die uit liefde zich tientallen jaren heeft ingezet, op een dergelijke manier van het leven te beroven. ISLAM en SOCIALISME beiden het GIF voor de wereld!

   Like

 5. Jean zegt:

  Nigeria? Is dat niet dat land onder islambewind? Alles duidelijk.
  En maar binnenhalen en maar pamperen en maar knuffelen.
  Moeder waar staan de wapens om die smeerlapperij buiten te jagen?
  Nooit of te nimmer valt er iets positiefs te horen over die gewelddadige barbarij.
  Die idioot uit Vlaanderen die nu in Nederland rondloopt vertelt doodleuk dat hij missiewerk verricht heeft in Syrië!!! Zodra op Vlaams grondgebied hoop ik dat ze hem naar het UA brengen en die hersencel vergiftigt met die islambullshit wegsnijden en hem dan 10 jaar opsluiten zodat hij het woord islam zelfs niet meer durft denken.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Om zo´n aanval uit te voeren heb je wel een flink stel verklede poppen nodig natuurlijk.

  Like

 7. Gelovig OUD-MARINIER zegt:

  Je zou toch bijna zelf gaan oproepen tot het vormen van eenzelfde soort groepering die anti Islam is en de Mossels dan ook maar begint af te slachten . Uit pure wanhoop overigens, om ze een signaal te geven dat WE het niet meer pikken. Maar dan zouden we zelf ook geen haar beter zjn en het zou ook tegen mijn Christenlijke overtuiging in gaan. Waarmee ik niet wil zeggen dat je je niet mag verdedigen. Feit is echter in NL , dat je dus geen enkel wapen mag bezitten. (Buiten de mensen die aan schiet-sporten enz enz doen) . Vrder zou je dus met ’t probleem zitten dat je “vereniging” als terroistisch wordt beschouwd en je dus de politie op je dak krijgt. Toch wel raar he, dit soort gasten krijgen het wel voor elkaar , en de overheid, noch politie, noch leger , doet e iets aan. (wat de reden ook moge zijn hiervoor , het is mij een raadsel)

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik ben benieuwd als het niet om een Katholieke non handeld, maar een gereformeerde aanhanger van Jezus Christus , dat hem voor 100 % geloofd en befolgd ook zo’n lot , zal moeten ondergaan?Of wordt ze door de Heer beschermd?

  Like

  • Josh Bensen zegt:

   Het gaat er niet om of iemand nu Katholiek , Protestant of wat dan ook is. Die Mossels moeten gewoon met hun poten van anderen afblijven en eens leren dat men dit NIET kan maken zonder dat er consequenties aan zijn verbonden. Althans het wordt er wel tijd voor dat WIJ Westerlingen ons gaan verdedigen. Desnoods ook met gebruik van geweld .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s