De sultan van Brunei voert de sharia met steniging en hand afhakken in

Screenshot_1

De moslims bezweren constant dat de bestraffende delen van de sharia facultatief zijn en niet per se bij de islam horen. Ze vertellen dat vooral aan hun eigen vrouwen en dochters, voordat ze hen onder de hoofddoek dwingen en de straat opsturen om daar voor de islam te werven. Dat kan ook kloppen. De sharia behoort niet noodzakelijkerwijs tot de islam, bijvoorbeeld daar niet waar we nog te maken hebben met een eerste, softe beginfase van de islamisering. Pas wanneer men steeds meer “ongelovigen” bekeert, dan pas wordt de ware islam zichtbaar. Dan pas, wanneer “de islam meer aan invloed heeft gewonnen”, aldus de sultan van Brunei:

De sultan van Brunei wil nieuwe wetten: plegers van overspel worden gestenigd en van criminelen wordt de hand afgehakt, als aanpassing aan de toenemende islamitische invloed.

Sultan Hassanal Bolkiah zei dat de wet alleen bij moslims wordt toegepast.

De sultan verkondigde dinsdag dat de nieuwe islamitische strafwetgeving ook straffen zal omvatten als steniging en amputatie. De nieuwe wet wordt over zes maanden van kracht.

Daily Mail

Fantastisch. We kunnen het bijna niet afwachten dat deze wet “alleen voor moslims” ook in Europa wordt ingevoerd.

Screenshot_36

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/10/23/der-sultan-von-brunei-fuehrt-scharia-mit-steinigen-und-handabhacken-ein/#more-49734
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

18 reacties op De sultan van Brunei voert de sharia met steniging en hand afhakken in

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Hoog tijd dat alle realistische regeringsleiders van deze wereld de koppen bij elkaar steken
  en dat verzonnen gedrocht islam verbieden.
  Maar dat zullen we deze eeuw niet beleven, denk ik.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Niet on topic maar veruit te prefereren boven dat gedrocht islam+sharia:
  naaktfoto van Melanie Schultz van Haegen-Maas Geesteranus
  http://danishprinciple.tumblr.com/image/64683167931

  Like

 3. Jean zegt:

  Momenteel zijn enkele simpelen van geest bezig met het bestrijden van zwarte piet!!!
  Een zwarte trut van de VN voelt zich aangesproken en begint wat kabaal te maken en kinderen hun dag te verpesten.
  Waarom horen we diezelfde VN niet een klacht neerleggen tegen die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij ‘islam’ genaamd waar ELKE WESTERLING zware problemen mee heeft?
  Ligt dat wat te gevoelig voor de vriendjes?
  Wij zullen er in elk geval ALLES AAN DOEN om die smeerlapperij uit onze samenleving te verbannen zelfs in die mate dat we nergens nog een kopvoddenwijf of een stinkende soepjurk tegenkomen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jean: 20.10. uur. De VERENIGDE NAZIES zijn compleet op de hand van de islam en de oliebaronnen beste Jean! Daar hoeven we NIETS voor ons van te verwachten. Alles voor de HAATJURKEN, en wij verdomme moeten het maar allemaal slikken! En de schuldigen zijn onze laffe politieke elite!

   Like

 4. Henk.V zegt:

  Het is heel eenvoudig: een op expansie gerichte stroming zal nooit blijvend genoegen nemen met een minderheidsstatus.
  Zolang de islam in een land een minderheidspositie inneemt, dan zal deze ideologie zich op het oog tamelijk gematigd opstellen, zelfs wel terughoudend, maar deze tactiek van verhulde intenties wordt verlaten wanneer men als stroming voldoende sterk is geworden .
  De intentie om zich te laten gelden, om uiteindelijk definitief de gang van zaken volledig te bepalen zal steeds zichtbaarder worden.

  Precies zoals de sultan van Brunei beweert.

  Maar wij begrijpen natuurlijk ook wel dat dit in het Wersten NOOIT zal gebeuren, tenminste, dat is wat politiek correct gelooft.
  Eigenlijk gaan de multiculti gelovigen er van uit ,dat – beeldsprakelijk bezien – bij een overal opkomende dreigende springvloed, de wateren voor de Nederlandse kust gewoon op eb niveau blijven staan, waardoor wij nooit in gevaar zullen komen.
  Ach ja, voor de mensen die graag hun hoofd in het zand blijven steken is alles mogelijk in de verbeelding..

  Like

 5. luckybee zegt:

  Sultan van Brunei? Waren dat niet de intieme vrienden van onze koningshuis?

  Like

 6. Oliebolie zegt:

  Wat zien we daar liggen op de foto ? Stukjes bloemkool ?

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Nou, we weten nou in ieder geval zeker waarom gehoofddoekte moslima’s altijd zo minutieus weten te vertellen dat sommige barbaarsheden ècht niet met de Islam te maken hebben:
  Hun ‘Heren en Meesters’ (echtgenoten, vaders en, wie weet, ook broers) instrueren hen zorgvuldig over wat zij aan westerse kennissen moeten vertellen.
  Zouden ze het zelf eigenlijk geloven?

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Brunei is ver weg, en toch zo dichtbij. Steeds meer verdwijnen er stukjes van onze cultuur en zeden, die dan ingeruild worden voor Islam normen. Teveel al om op te noemen, zo erg is het al. Nu word er alweer aan het Sint Nicolaas-feest getornd. Totdat alle puzzelstukjes van de Islam puzzel compleet zijn, en als eindresultaat ons een openbare steniging op de Dam in Amsterdam wacht. Honderd zweepslagen op het dorpsplein voor een andersdenkende, en een hand afhakken van een kruimeldief. Een horrorfilm van Dracula is er nog niets bij. Zitten wij daarop te wachten in Nederland ? Waarschijnlijk wel, want alle eisen van Islamieten worden, door onze overheden, steeds per direct ingewilligd. Twee voorbeelden uit een zeer lange reeks; Hallal voedsel op scholen en kantoren. Blote afbeeldingen moeten van de muur. Moet van Moslim….Blote meesterwerken van 17e eeuwse meesters zullen de kachel in moeten ! Het is niet de vraag OF we voornoemde toestanden in Nederland krijgen, maar wanneer ! Een weg terug is er beslist NIET meer. Het is geen vijf voor 12 meer, maar al een heel stuk later. We hebben onze kansen totaal en voorgoed verkwanseld, ten gunste van een Islam barbarij die zijn weerga niet kent. En die binnenkort (bij een voldoende aantal islamieten) ook hier opgeld komt doen !

  Like

  • Ekster zegt:

   Ben heel bang dat jij gelijk hebt en we inmiddels al de kritische grens gepasseerd zijn waarop we ons land (of eigenlijk ons werelddeel) nog hadden kunnen redden. Maar hoe dan ook moeten we blijven vechten en nooit opgeven, ook al is het een verloren zaak, anders heeft de islam sowieso gewonnen.

   Like

 9. Th.M. van Baarle zegt:

  Zou in het kielzog van de pietitie t.b.v. ZWARTE PIET ook niet een petitie gestart kunnen worden om de onmenselijk wrede sharia wereldwijd uit te bannen.
  Het zou wel eens kunnen zijn dat een dergelijke INTERNET – actie krachtig genoeg is om een revolutie tegen de islam van de grond te krijgen.
  Als een actie tegen de sharia slaagt valt de rest van de islam vanzelf ook.
  neeslamitie ???

  Like

  • rasistisch varken zegt:

   Revolutie links of rechts.. als je moslim bent mag je alles en moet je niets.. ik wordt ook moslim. De eerste skinheadmoslim ter wereld. En dan van binnenuit dat moslim gezever kapot maken. Maarja alleen sta je nergens.. mensen sta opmet je lamme reet.. stijd voor europa… laat die moslimlafaards zien wat europeanen zijn….

   Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Goh, d’r ister maar één wakker, ééntje neemt de moeite om de foto te bekijken.
  Rest weer humorloos geworden zeker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s