Sekte van valse onheilsprofeten

Screenshot_10

Nauwelijks hadden klimaatalarmisten de storm opgemerkt die op de Filipijnen zo veel menselijk leed teweeg ging brengen of ze wisten niet hoe snel ze deze ’superstorm’ in verband konden brengen met het grote ’klimaatveranderingsgevaar’.

Dat begrip ’klimaatverandering’ is de opvolger van het begrip ’opwarming van de aarde’. Dat laatste begrip wordt niet meer gebruikt aangezien de opwarming de laatste vijftien jaar niet wil lukken, ondanks alle voorspellingen die door computers zijn uitgespuugd.

Klimaatcomputers worden gevoed door programma’s op basis van allerlei aannames, en vervolgens geven ze resultaten die de onderzoeker zoekt. Maar de echte cijfers vertellen iets anders over de temperatuur van de aarde dan klimaatalarmisten wensen. Voor zover überhaupt zoiets ingewikkelds als de temperatuur van de hele aardbol kan worden gemeten, kan er de afgelopen vijftien jaar geen opwarming worden vastgesteld.

Werkelijkheid
Toch worden we continu gewaarschuwd voor klimaatverandering. De werkelijkheid luidt echter dat het klimaat eeuwig en altijd aan het veranderen is. Wie zegt dat hij klimaatverandering wil aanpakken, brengt een echte klimaatdeskundige aan het lachen.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in klimaat. Bookmark de permalink .

23 reacties op Sekte van valse onheilsprofeten

 1. Erik Bink/aka "Erik Mokum" zegt:

  Hopla, daar gaan we weer. “Klimaatdeskundige” Leon de Winter, deze wetenschappelijk geschoolde “uomo universale” doet ook een duit in het zakje. Zoals de, misschien door geen enkele wetenschappelijke kennis gehinderde, “eco-gieren” zich op de Filipijnse taifoen storten, zo werpen omgekeerd de “laat maar waaien-apen” zich weer op dat gevogelte. Hysterie alom.
  Inderdaad, klimaatschommelingen/-veranderingen hebben zich altijd voorgedaan; de laatste ijstijd in Noordelijk Europa eindigde zo’n 12.000 jaar geleden. Dus…, na die interim-periode misschien weer es tijd voor wat anders – bewerkstelligd door de natuur zelve, of ook (ten dele) door de mensen.
  Overal op de wereld – en vanuit satellieten – zijn tal van wetenschappers bezig waarnemingen op diverse terreinen te doen en deze waarnemingen en metingen in te voeren in modellen teneinde
  bepaalde (toekomstige) ontwikkelingen te kunnen traceren.
  Nu, Leon de Winter – evenals sommige van die “eco-gieren” – baseert zich op “van horen zeggen” – beide kampen, ’t is opmerkelijk om te constateren, zijn te clusteren, zo lijkt ‘t, in bepaalde politieke, culturele, levensbeschouwelijke verzamelingen. Maar dat betekent nog niet zonder meer, dat op grond van die kenmerken de waarheid door een van beide kampen geclaimd kan worden.
  De afgelopen weken zond de NTR op Nederland3 een tweetal uitzendingen van een uur uit – de laatste komt aanstaande vrijdag – getiteld “Andre op Aarde” waarin Andre Kuipers Brazilie en Groenland bezocht – in de laatste bezoekt ie India, meen ik. Nu, die wetenschappelijk geschoolde man, met zijn integere uitstraling (ja?), bracht toch enige onomstotelijke feiten in beeld. Het spectaculairst het smelten van de ijskap van Groenland (smelten, dat niet wordt gecompenseerd door ijs en sneeuw aangroei in de winter). Zodanig smelten, dat steeds meer grond bloot komt te liggen en het mogelijjk wordt om ijzer en olie naar boven te halen. De oude, wijze Inuit-burgemeester die door Andre werd geinterviewd, stelde: “we moeten ook ‘nee’ durven zeggen, teneinde ‘ja’ tegen het leven te kunnen zeggen.” Maar dit terzijde.

  Hierbij een site over “opwarming van de aarde”, met tal van tabellen en grafieken voor degenen die daar uit wijs kunnen worden.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Opwarming_van_de_Aarde

  Like

  • Joost Visser zegt:

   In de 17de eeuw hadden we de ´kleine´ ijstijd. De laatste studies van de zon (zonnevlekken) komt ie er weer aan. De gemiddelde temperatuur zal weinig veranderen, maar strengere winters en mooiere zomers. 2013 is zo´n jaar.

   Like

 2. Trucker zegt:

  Ik zal ook wel mijn steentje bijdragen in het opwarmen van de aarde want ik stook één of tweemaal per maand mijn afval op.
  De groene opwarming van de aarde IDIOTEN én de milieuinspectie blijven weg want ze weten dat ze “niet welkom” zijn 🙂 (het is wel wat rauwer maar dat geeft niet always fun).
  Het is ook prettig als de HET EINDE VAN DE AARDE IS IN ZICHT WANT ZE WARMT OP bende hier ook post altijd leuk en maar linkjes doorgeven van wikipedia.
  Cut the crap en doe je voor als deskundige zijn ze tegenwoordig allemaal, ze kunnen mijn rug op met hun GEZEIK is stook Godverdomme extra afval op winterse dagen de vallende bladeren weet u.
  Trouwens dat het postende klimaatzooitje mij eens duidelijk met argumenten uitlegt waarom de gore al uit de USA zijn filmpje NIET meer mag vertonen aan de schoolkinderen in Groot Britagne of hij moet de leugens daar in vermeld duiden, ze zijn waarschijnlijk vlug vlug in de wikipedia nog wat flauwekul/onzin/platte leugens of CRAP gaan opzoeken.
  Vorig jaar bloedheet moeten stoken in mijn hok met die koude winter en dan die IDIOTEN maar neuzelen en NEP argumenten naar voren halen over de wereld die in brand staat.
  Ach ga lopen met jullie gedaas de mens zal eerder verdwijnen als de wereld onleefbaar wordt KNOOP DAT MAAR IN UW OREN, vreemd ze komen nooit bij mij thuis terwijl ze alle reden hebben zou ik zo denken maar ik lust ze rauw.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Middelpuntvliedende kracht is ook een hoax!

  Like

 4. Helena zegt:

  Straks geen klimaatgekkies meer nodig en veel beter nog geen moslim aardolie.
  Israël ontdekt een nieuwe brandstof, gemaakt van water en kooldioxide.
  Ze beweren binnen 5 à 10 jaar een realiteit.
  http://www.jewishpress.com/news/israelis-invent-revolutionary-alternative-fuel/2013/11/17/

  Like

 5. Jan zegt:

  Leugens en niets anders dan leugens van de hoernalisten

  Report: The MSM-Hyped “97% of The World’s Climate Scientists” Agree Global Warming Is Real Turns Out To Be Only 75 People, Not 2,500 As Claimed…
  http://fullcomment.nationalpost.com/2010/12/30/lawrence-solomon-75-climate-scientists-think-humans-contribute-to-global-warming/

  Climate Scientists Murder World’s Oldest Creature
  A group of “climate change experts” that discovered a 507-year-old clam that was the world’s oldest known creature killed it in the process of determining its age.
  http://freebeacon.com/climate-scientists-murder-worlds-oldest-creature/

  Like

 6. Joost Visser zegt:

  Jaren geleden eens een interview gelezen van een metereoloog die een heldere kijk op de materie had. ´Logisch dat de gemiddelde temperatuur op aarde hoger wordt gemeten, de helft van de meetstations op de noord- en zuidpool zijn vanwege bezuinigingen gesloten.

  Like

 7. Jan zegt:

  Global warming alarmisten overvallen door sneeuwstorm leggen oorzaak bij…..global warming
  Originally about 300 people were slated to participate in the Calgary protest, but due to a snow storm only about 50 showed up.
  http://www.calgarysun.com/2013/11/16/anti-pipeline-protesters-gather-in-calgary-to-decry-climate-change

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Jullie lopen een tikkie achter, merk ik… Neem van me aan dat aan geschiftheid voorlopig geen einde komt.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22068836/__Thieme__tyfoon_onze_schuld__.html
  Zie ook: http://tinyurl.com/agecgpm
  (laatste comment)
  Heb “moeders” reeds een pittig mailtje doen toekomen.
  Wie volgt?
  marianne.thieme@tweedekamer.nl

  Like

 9. Jan zegt:

  Aantal doden vanwege toegenomen koude gestegen met 30% tot 31.000 per jaar

  A mild December was followed by the coldest March since 1962
  The Office for National Statistics (ONS) said: ‘Winter 2012-13 was characterised by a milder than average December, followed by a prolonged period of lower than average temperatures.

  ‘The number of deaths peaked in the first week of January, which coincided with a peak in rates of influenza-like illness over the Christmas weeks.

  ‘The mean number of daily deaths was higher than average for a prolonged period between February and April 2013.’

  More women died as a result of the cold (18,000) compared to 13,100 men.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2513719/Number-deaths-linked-freezing-winter-increases-30-31-000-temperatures-fell-record-lows.html

  Like

 10. Jan zegt:

  De terreur van Al Qaida is een gevolg van global warming

  How climate change is helping Al Qaeda (VIDEO)
  “Second, climate change makes people feel small and helpless, and Islamic fundamentalists have been very good at turning helplessness and despair into anger and action. If you give someone who feels small a gun, they stop feeling small,” he adds. Sloan is a former US Army soldier. “If you give them a direction to point that gun they stop feeling helpless.”
  http://www.martess-chocolaterie.nl/assortiment/geschenken/geschenken-voor-mannen/pistool-witte-chocolade

  Like

 11. Jan zegt:

  Snow falling. In Australia. In summer. That is all
  A day after we posted images of fresh summer snow falling across the Australian Alps, we’ve updated our original story with new images that show the ground getting whiter… and whiter… and whiter.
  http://www.news.com.au/technology/environment/snow-falling-in-australia-in-summer-that-is-all/story-e6frflp0-1226775945701

  Mooie foto’s

  Like

 12. Jan zegt:

  Koudste temperatuur ooit gemeten op Antarctica: -135.8
  With snow and ice falling in North America, new data about record cold weather in Antarctica puts things into some perspective.

  New analysis from a NASA satellite revealed that East Antarctica reached minus-135.8 degrees fahrenheit in August 2010, NBC reports, the coldest temperature ever recorded on Earth. Antarctica hit close to that temperature again on July 31,2013 when it reached minus-135.3 degrees.
  http://world.time.com/2013/12/10/antarctica-sees-coldest-weather-ever-recorded-on-earth/

  Like

 13. Jan zegt:

  Amerika heeft inmiddels $7,45 miljard aan andere landen gegeven om niet bestaande global warming te bestrijden
  http://cnsnews.com/news/article/patrick-goodenough/americans-spent-745b-3-years-helping-other-countries-deal-climate

  Like

  • Jan zegt:

   Intussen raakt een flink deel van de VS verlamd door sneeuw en kou:

   Digging out from snowpocalyse: Travel chaos on the East Coast as Hercules grounds 4,000 flights and makes roads unusable after dumping 22 inches of snow
   A blustering winter storm that dropped nearly 2 feet of snow just north of Boston, shut down major highways in New York and Pennsylvania and forced U.S. airlines to cancel thousands of flights nationwide menaced the Northeast on Friday with howling winds and frigid temperatures.

   The brutal weather – which brought plummeting temperatures to some areas that forecasters predicted could see highs just above zero and wind chill readings of minus 10 degrees and colder by early on Friday – dumped 21 inches of snow in Boxford, Massachusetts, by late Thursday and 18 inches in parts of western New York near Rochester. Up to 7 inches fell in New York City by Friday morning.

   The snowfall, frigid cold and stiff winds extended the holiday break for some students for a second day while posing the first test for New York City’s new mayor and perhaps the last challenge for Boston’s outgoing one.

   U.S. airlines canceled around 4,000 flights because of the snowfall and low visibility. However air travel was gradually resuming with JFK airport reporting that the first flights had now landed and departed on Friday afternoon.
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2532566/Storm-Hercules-grip-Northeast-Canada-records-temperatures-cold-MARS.html#ixzz2pFe3DY2Z

   Like

 14. Jan zegt:

  Hollywood simpeltje Bette Midler op twitter:
  “Global warming gaat over extreem weer en aangezien het nu -31 is is dit extreem weer. Wie dit ontkent is intens stupide”
  http://weaselzippers.us/?p=167231

  Like

 15. Jan zegt:

  Verenigde nazi’s wil $1.000.000.000.000 per jaar om niet bestaande global warming te bestrijden
  http://www.theguardian.com/environment/2014/jan/14/un-climate-chief-tripling-clean-energy-investment-christiana-figueres

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s