Armoede-immigratie: Er komen steeds meer Roma

Screenshot_57

Over heel Europa trekken op dit moment immigratiestromen uit het uiterste oosten van de EU. Het zijn vooral leden van de volksgroep van de Roma, die vanuit Bulgarije en Roemenië op weg gaan in westelijke richting om te ontsnappen aan de bittere armoede. De hoop op een uitkering drijft velen naar Duitsland en ook steeds meer naar Oostenrijk.

Vaak creëren ze echter hier in het land echter omstandigheden die lijken op die in hun thuisland. In het Duitse Duisburg bijvoorbeeld woonden ze met honderden in een flatgebouw. De buren zijn wanhopig vanwege de vuilnis, de stank en ook de criminaliteit die van de flat uitgaan.

100 mensen in een illegaal bijgebouw

In Oostenrijk maakte het magazine “NEWS” onlangs een onderkomen in het 6e district van Wenen bekend. In een illegaal opgericht bijgebouw huizen ongeveer honderd mensen op nauwelijks meer vierkante meters. Het huisvuil stapelt zich op, een bewoner heeft ook het vermoeden van een omslagplaats van gestolen goed, want regelmatig komen er kleine busjes uit Bulgarije om spullen af te halen, bijvoorbeeld meubels en fietsen. Het huis in de Mollardgasse dient vermoedelijk ook als steunpunt voor georganiseerde bedelaarsbendes.

Het FPÖ-TV-Magazine heeft een kijkje genomen in de Mollardgasse in Wenen en over de op veel plaatsen voorkomende problemen gesproken met de leider van de cultuurvereniging van de Oostenrijkse Roma, Rudof Sarközi. Hij toonde begrip voor de mensen die uit enorm armoedige streken op reis gaan in de hoop op een beter leven, maar eiste echter tegelijkertijd betere ondersteuning in de thuislanden. Juist in het geval van Roemenië en Bulgarije ontstaat echter de indruk dat de regeringen het helemaal niet erg vinden dat de Roma hun landen verlaten, terwijl de EU-hulpgelden voor de Roma aan de strijkstok blijven hangen. “Men zou er in de landen van herkomst al op moeten letten dat de Europese Unie wat voorzichtiger omgaat met haar hulpgelden en dat het geld daar terechtkomt waar het terecht moet komen, zodat de mensen ook in hun landen blijven”, aldus Sarközi.

Video:


Bron:
http://www.unzensuriert.at/content/0014411-Armutseinwanderung-Immer-mehr-Roma-kommen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Bulgarije, Criminaliteit, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Roemenië, Roma en Sinti. Bookmark de permalink .

22 reacties op Armoede-immigratie: Er komen steeds meer Roma

 1. rakkertje zegt:

  Hier in ons landje is ook heel veel armoede !
  Moeten wij dan ook gaan emigreren ? ! …..

  Like

  • JGerber zegt:

   ook dit zijn zigeuners…. Fapy Lafertin is een muzikant van wereldformaat, en woont in het Sas van Gent (Nederland). Ik ken hem persoonlijk zeer goed, en nog een aantal muzikale zigeuner-kleppers.
   Misschien moet Geissler haar naam veranderen in Irma Grese, al zou ik een definitieve ban, wel een betere “finale oplossing” vinden,voor haar ranzige opmerking

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Video werkt niet.

    Het comment van Theresa Geissler is verwijderd en ik heb haar persoonlijk een mail gestuurd. Ik laat haar comments eigenlijk altijd gewoon door. Toen ik dit comment dus terug las, was ik even verbijsterd…

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @ E.J. Bron: Had ik al gemerkt, E. J. Uitleg is verder niet nodig.
    Zie het maar als een gevoelskwestie; In Neurenberg heb ik jaren geleden werkelijk rót-ervaringen gehad met Roma. Die zal ik hier maar niet gaan herhalen.
    Sorry, ik zal er verder op letten. Ik zal je E-mail nog lezen. Zonder dat had ik het ook al begrepen, trouwens.

    Like

  • JGerber zegt:

   Ik ken heel wat zigeuners van toen ik actief was in de jazzscène…
   Fapy lafertin, woont in een zigeunerkamp in het Sas van Gent
   ik ben er nog uitgenodigd geweest
   Vivi Limberger, woont in belgië, en zijn BLINDE zoon Tcha Limberger is ook een muzikant van wereldformaat….
   je kan niet alles over dezelfde kam scheren..

   ook de franse zanger jacques mercier ken ik persoonlijk,
   organiseerde optredens voor hem.
   Hij speelt hier zijn eigen nummer “les Roms”, die net het thema van de zigeuners behandeld.
   Hij wordt oa door twee zigeuners begeleid… Vivi Limberger en Fapy Lafertin…

   of wat hiervan te zeggen :
   chants Yiddish et roms

   van een verbijsterende schoonheid

   en dan zijn er nog de fenomenale films van Tony Gatlif, zoals Latcho drom,of Swing, en zijn vele andere die het thema benaderen…..

   le chant de la paix….Arabisch, yiddish en romani

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @E.J. Bron: Nog een E-Mail verstuurd, E.J., maar ik weet niet, of het helemaal goed is gegaan met ‘verzenden.’
   Zo niet, houd het dan maar een uitglijder in verband met persoonlijke ervaringen.
   Vergeven en vergeten, hoop ik?

   Like

 2. peterselie1 zegt:

  Alle problemen waaronder de arbeid migratie, niet westerse immigratie, de invasie van de MOE-landers , falend uitzetting- beleid, banken crisis, Euro crisis het onbestuurbaar worden van ons land en de ramp met de nationale politie dit alles schuift geruisloos naar elkaar toe om ineen te storten tot een zwart gat wat gepaard gaat met een gigantische implosie van een machtsvacuüm, waarna de federale EU de touwtjes stevig in handen houdt.

  Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Die hele onzin met Roma die hier naartoe komen is gewoon georcestreetrd door de desbetreffende regeringen.
  In die landen zijn ze gewoon blij dat ze van dat geteisem af zijn en in Bulgarije en Roemenie.
  Het is ook bewezen dat in die landen een actief beleid gevoerd word door het middel van onbeperkt paspoorten uigeven om van de Roma af te komen.
  In Brussel word het spelletje gewoon meegespeeld want ze kunnen daar moeilijk zeggen dat die regeringen een actief racisme beleid voeren.
  Niet dat de zigeuners dat beleid niet aan zichzelf te danken hebben want dat staat gewoon als een paal boven water.

  Like

 4. Jean zegt:

  En naar Nederland en naar Vlaanderen want daar valt te schrapen, de linkse ratten zijn steeds bezig met andermans geld uit te delen. 25 mei 2014 weet ik wat ik moet doen in het stemhokje…

  Like

 5. luckybee zegt:

  PR voor Roma en sinti van Frans Bauwer heeft zo te zien zijn fruchten afgeworpen.Wij krijgen nog meer van deze a socialen.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Mijn oom Frans zaliger zei altijd; Er is altijd werk. Ik blijf net zolang zoeken totdat ik weer een baan heb zei hij altijd. En bij mijn weten was hij in zijn leven slechts een keer werkloos, voor 3 maanden. Simpelweg flink actief zijn en de handjes laten wapperen was zijn recept. Maar ja, die import waaronder de Roma denken precies het tegenovergestelde. Zij denken; Werken is voor de gekken (Ons Nederlanders), ze vertikken het om werk te gaan zoeken, en om de handjes laten wapperen. Ze zijn er op uit om zoveel mogelijk bijstand te vangen. Een levenslange bijstand wel te verstaan. Parasieten dus, die, als er maar eenmaal genoeg van zijn, Nederland veranderen in een no go area waar zeer grote armoede heerst.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Binnen de EU wordt dit door de betreffende politici als een hoge graad van verrijking gezien, trots lopen ze door de gangen van het glazen paleis de “wel gemeende” complimenten te incasseren, op de tenen lopen ze te glunderen.

  Ik kan mij goed voorstellen dat deze Roma’s in opdracht van de EU in Duitsland aan het arbeidsproces mee moeten gaan doen om zodoende het productie proces flink duurder te maken zodat de zuidelijke EU-landen weer wat concurrentie mogelijkheden hebben.

  Ja, ja,de EU weet wel hoe ze het aan moeten pakken, alles is nog gelukt tot nu toe.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Dit wordt ONS, de NEDERLANDSE / DUITSE/BELGISCHE belastingbetaler aangedaan door de COMMUNISTEN van de EUSSR. Het is een goor complot, in overeenstemming met het marxisme, om iedereen van alles te beroven en te bestelen. Dat is het doel van de EUSSR, in mijn ogen “DE HOER VAN BABYLON”, uit het boek OPENBARING! Ze willens ons kapot, en tot slaven maken, dat is de gore opzet. Daarom gaat op 1 januari 2014 de sluis wijd open zodat we nog MEER VERRIJKING krijgen met BULGAREN en ROEMENEN! O ja, MARX RUTTE vindt het prachtig hoor!

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Negen jaar geleden voerde ik een discussie over de EU en immigratie met een oude man. Ik zei tegen hem: ‘Wacht maar! …In mei 2004 worden acht armlastig Oost Europese landen de EU toegelaten. Het wordt feest!. De man keek mij aan met een cynische blik in zijn ogen en zei: ‘Daar-ben-ik-niet-zo-zeker-van!. Weet jij hoe het hier zal gaan?’
  ‘Nee’, antwoordde ik. Ik verwachtte al een vlijmscherp antwoord.
  De man begon op zijn knieën te slaan op de wijze die hoeven gekletter moest voorstellen. Het gekletter begeleidde hij met een gorgelende Meh..h.h.h.h!: een imitatie van een rennend kudde buffels of andere runderen. Na de korte voorstelling, vervolgde hij: ‘Zo zal het gaan! …Het wordt een amokloop van Oost naar West en wij krijgen de hele tsunami van ‘schnorrers’ and schooiers op ons dak! En ze zouden hier de boel leegroven…Behalve dat, brengen ze schurft en luizen en TBC en alle mogelijke oude ziektes in hun bagage!…Nou!..Als wij langer willen leven, moeten wij de EU zo snel mogelijk dumpen!..Het is een ongezonde en onfrisse organisatie die voor behoorlijk wat zottigheden zal zorgen…Let op mijn woorden!.

  De man is nu acht jaar dood, maar zijn voorspellingen zijn volledig uitgekomen. De EU is inderdaad een ongezonde, onfrisse en vooral duistere organisatie die geleid wordt door geniepige mensen; sommigen mentaal onstabiel (de multiculturele ideologen) en de meerderheid bestaat uit mensen, zonder scrupules, voor wie het eigen belang staat voorop en de EU is een bereput vol met goud.

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  Krankzinnig maar typisch voor het polycolor EU-ideaal. Iedereen even arm en de oligarchen ongenaakbaar en onschendbaar boven de wet.

  Het past allemaal in het plaatje van de dictatuur die zich aan het vestigen is mét instemming van politiek correcte en naïeve lieden die gewoon zijn het woordje “ranzig” gebruiken om vrijheidslievende mensen die het niet met hen eens zijn te diaboliseren.

  De criminologie bestudeert de misdaad als maatschappelijk, antropologisch en psychologisch verschijnsel. De Sinti en Roma zijn nomaden. Indien bij de komst van zulke zigeuners het aantal gauwdiefstallen en inbraken in de betrokken politiezones plots sterk stijgt of piekt, is de vaststelling van dit feit absoluut geen vorm van racisme. Het weze opgemerkt dat ook begenadigde musici crimineel, psychopaat of dief kunnen zijn, net zoals Vlamingen, Fransen, Israëli’s of zelfs Nederlanders.

  Like

 11. Lucky9 zegt:

  Benieuwd of JGerber zich hierin vast bijt !

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Er leefde in de jaren 70 en daarna een roma fam. rond koko petalo in Nederland.
  Ze waren vooral bekend door bedreiging en oplichting.
  Bij onze gemeentehuis stonden ooit een stel woonwagens en een groene Rolls Royce.
  Ik vroeg aan een ambtenaar of hij wist wie dat was.
  Nog niet want ze waren net aangekomen.
  Het was koko petalo die even geld kwam halen om daar op te donderen.
  In die tijd waren nog wel eens gemeenten die dat zo oplosten omdat ze geen zin hadden in, T.V. procedures enz.enz.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Die koko petalo familie was in die jaren, wat nu die family in Utrecht is. Altijd iets aan de hand, maar bracht wel leven in de brouwerij.
   Petalo ook aan de uitkering”? ?
   Na zijn dood bleek ie miljonaire te zijn.

   Like

  • lucky9 zegt:

   De voorbeelden zijn eindeloos en legio.
   De politiek correct debiele dummy’s zijn alleen maar uit op het ‘ranzig ausradieren’ van ons aller collectief geheugen! Djenghis Khan, zegt U dat iets? Noop, ik ben onder-ontwikkeld!

   Like

 13. fleckie zegt:

  Djengis. Khan, waren daar. niet. de. TURKEN (?NOMADEN). Origineel van afkomstig?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s