GB: Labour in de problemen

Screenshot_48

Misschien hebben jullie dit gehoord in Nederland. Heel interessant. Een man, een dominee en Labour-aanhanger genaamd Paul Flowers, had een leuke baan bij een charity gekregen; altijd wel goed om wat ideeën te hebben van iemand die rechtstreeks met een hogere instantie kan praten. Na een jaar of wat werden er vragen gesteld over de enorme claims voor “uitgaven” die de dominee inleverde, er werd besloten dat hij maar op moest stappen.

Normaliter einde dominee zou je zeggen, behalve dan op wat deuren kloppen om Labour te steunen in plaatselijke verkiezingen. Nee deze man is ideaal geschikt om …een bank te runnen. En niet zomaar een bank, de coöperatieve bank, die graag mag zeggen dat hun geld goed belegd wordt, veel steun voor goede doelen en zo. Geen steun voor racisten en wapens enz.

Na wat persoonlijke ontmoetingen tussen de dominee en Milliband (leider van Labour) krijgt Labour ook miljoenen aan leningen met heel redelijke termijnen. Alles gaat goed totdat de coöperatieve bank financieel in elkaar stort, net als andere banken het weer wat beter doen.

De dominee was druk bezig met drugs, rentboys en het steunen van Labour; had eigenlijk geen tijd om met de grote man te praten en dan gaat het natuurlijk fout, kun je op wachten.

Labour is verrast…… Vragen ???? Stapels!!! Stront?????? Nog veel meer! Als  iemand nog twijfelt over hoe het gaat in de politieke wereld “read it and weep.”

Screenshot_49

Labour-leider Ed Milliband

Bronnen:

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/labour/10470556/Labour-in-financial-crisis-in-wake-of-Co-op-scandal.html

http://blogs.telegraph.co.uk/news/iainmartin1/100247343/how-ethics-flew-the-co-op/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2512511/Sex-drugs-blasphemy-depravity-arrogance-Crystal-Methodist-didnt-believe-God–brazen-texts.html

Via:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op GB: Labour in de problemen

  1. Maloch zegt:

    Politiek is nog smeriger dan de ergste doodscultus (islam) hier op aarde.
    Daar waar je de islam nog enigszins kunt peilen (koran/hadith) is de politiek een weg ingeslagen waar geen mens de routekaart van bezit.
    Binnen de islam geven ze nog toe dat er een mogelijkheid bestaat (Al-Taqqiya) dat zij het gepeupel kunnen misleiden. Hedendaagse politiek doet het gewoon.
    Er wordt geen waarschuwing afgegeven en er gaan geen alarmbellen rinkelen als zij (de politiek) zich voordoet zijnde het mandaat te hebben van de bevolking.

    Eén grote lauwe bende is het.
    Maargoed, zolang de mensen nog geloven dat er een stem is van de bevolking blijven we rustig doorgaan met dit democratisch systeem (kuch).
    Corrupties en valsheden zullen nog dagelijkse korst worden.

    Like

    • Maloch zegt:

      Korst???

      Like

      • koddebeier zegt:

        @Maloch. 1e regel: Vandaar dat het merendeel van de politiek het zo goed kan vinden met de Islam.

        Like

      • Harry zegt:

        Misschien is KORST toch niet zo slecht gekozen .
        Mogelijk is dat het enige dat we straks nog te vreten hebben nadat de politici al ons geld aan de islamitische vijand en zichzelf uitgedeeld hebben .
        Dan kunnen wij enkel nog de korstjes van de wonden van onze honger oedeem opeten .
        Want dat er een eind zal komen aan al die diefstal door de ” boven ons geplaatsten ” , daartoe heb ik de hoop al opgegeven .
        Als we dat tuig niet radicaal verdelgen zal het eeuwig doorgaan .

        Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Nou ja, Labour, Ed Milliband voorop, zal zich nú ook wel de haren uit de kop rukken van spijt, denk ik….
    Gevreesd mag worden, dat men in wezen incompetente figuren nog steeds te snel vertrouwt, als ze maar dóminee of iets in die richting zijn.
    Beter checken, Dames en Heren: Een dominee is óók maar een mens……

    Like

  3. Theodoor zegt:

    Nou dan doet ONZE PvdA het een stuk beter, die geven gewoon geen geld uit van hun zelf,
    NEE die zijn veel slimmer, daar gebruiken ze de centjes van de belastingbetaler voor, de netto belastingbetaler wel te verstaan.

    Like

  4. Jean zegt:

    Maloch,
    Niets aan toe te voegen, ik heb al jaren dat beeld van de politiek en de politiekers, het laagste van het laagste waar geen enkel respect voor bestaat. Lullen en zakken vullen is de core business van dat uitschot.
    Ik weiger dergelijk krapuul ook steeds een hand te geven want je loopt het risico ook nog je ring kwijt te geraken.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Jean: 16.30. uur. En als ze een hand van mij zouden krijgen Jean, tel ik in ieder geval daarna mijn vingers na. En neen, bij de spaarpotten van mijn kinderen zou ik ze ook niet laten!

      Like

  5. Wachteres zegt:

    Nog meer nieuws over dit onderwerp dat we uit GB hebben ontvangen. Labour is niet van plan het geleende geld terug te betalen:

    http://www.telegraph.co.uk/news/politics/labour/10470873/Labour-indicates-it-wont-pay-back-Co-op-cash.html

    Labour is wel duidelijk, het feit dat de partij het afgelopen jaar flinke financiele donaties van de Cooperatieve bank heeft gekregen en nog diverse lage termijnleningen heeft NIKS te maken met het feit dat de corrupte labour leiders met een voorliefde voor valse claims in plaats dat de dominee gearresteerd wordt zij hem de baas van de cooperatieve bank hebben gemaakt.
    Toeval en natuurlijk hoeft niks van dat geld terug gegeven worden.
    Ons kent ons, en we gaan ook even iedereen bedanken die op ons gestemd heeft.

    Het is een plezier het volk te dienen. 😛

    Like

Plaats een reactie