Duitse Salafisten gelden in Syrië als “helden”

Screenshot_29

Radicaalislamitische strijders in een opleidingskamp in Ghuta bij Damascus

Duitse Salafisten, die in de Syrische burgeroorlog tegen het regime van Assad vechten, gelden als “helden”. Ook daarom neemt het aantal Jihadisten zo razendsnel toe. Inmiddels zijn er opleidingskampen alleen voor Duitsers. Veel van hen wonen als “tikkende tijdbommen” onder ons. Dat zijn die aardige buren, die toch zo goed geïntegreerd zijn en van wie de goed- en betermenschen denken dat zij de voorbeelden van de Duitse moslimelite zijn. Dat was ook zo met Mohammed Atta, die als brave student uit Hamburg plotseling op 11-09-2001 een vliegtuig in de Twin Towers in New York vloog.

Ze vechten in Tsjetsjenië, Bosnië, Afghanistan en mengden zich onder de revolutionairen van de Moslimbroederschap in Egypte. Het nieuwst aantrekkelijke verzamelpunt is Syrië. Vanuit de hele wereld worden jonge strijders in de oorlog tegen Assad gelokt. Het zijn huurlingen van de Jihad, van de “Heilige Oorlog”. Nieuwe studies en schattingen spreken van tot 10.000 buitenlandse strijders in Syrië, dat is 10% van de naar schatting100.000 opstandelingen tegen het regime van Assad. Volgens informatie van westerse geheime diensten zouden er alleen al tot 1800 Europeanen sinds het begin van de burgeroorlog in Syrië gevochten hebben. Velen werden daar gedood of raakten gewond.

Met een Duits paspoort naar het oorlogsgebied

Onder de Europeanen in Syrië tellen de veiligheidsautoriteiten minstens 240 Jihadisten uit Duitsland. Tendens stijgend. Hoe snel deze ontwikkeling verloopt, schetst Burkhard Freier, chef van de binnenlandse veiligheidsdienst in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen: “De cijfers van nu zijn binnen enkele dagen alweer achterhaald!” Alleen al uit de grootste deelstaat Nordrhein-Westfalen doen er 100 jihadistische Salafisten in Syrië mee.

Een zorgwekkende situatie, want in vergelijking met de vaak moeizame reizen van de “Allah-strijders” in het Pakistaans-Afghaanse grensgebied is de reis naar het Syrische oorlogsgebied vanuit Europa, vooral vanuit Duitsland, relatief gemakkelijk. Via Turkije wordt men door mensensmokkelaars naar het Syrische strijdgebied gebracht. Een identiteitsbewijs of een paspoort volstaan als het om Duitse staatsburgers gaat. Duits zijn ze allemaal, diegenen die op het pad van de Jihad reizen. Het vertrek naar het Syrische conflictgebied kan door de veiligheidsautoriteiten vaak alleen en met “waterdichte” bewijzen over staatsgevaarlijke bedoelingen van de reizigers worden voorkomen.

Jihad-kampen voor Duitsers

Alleen al in Nordrhein-Westfalen is het aantal Salafisten, dus de aanhangers van die streng conservatieve en politiek fanatiek gemaakte en geïdeologiseerde groepering van 1000 naar 1500 toegenomen. Syrië-strijders genieten na hun terugkeer van het slagveld veel aanzien in hun desbetreffende salafistische milieu. Het gevaar voor Duitslands veiligheid door mannen met echte gevechtservaring wordt groter door de hen omringende “heldenmythe” binnen bepaalde islamitische gemeenschappen. Zulke attitudes kunnen bijdragen aan een verdere radicalisering. Het gevaar van door de strijd beproefde Salafisten wordt nog vergroot door het feit dat zij Duitsers zijn, weliswaar met een migratieachtergrond, maar hier geboren, opgegroeid en gesocialiseerd. Een ideaal profiel, want heel onopvallend, een perfecte camouflage voor eventueel geplande terreuraanslagen.

Net zoals daarvoor in de Afghaans/Pakistaanse terreurkampen worden de potentiële strijders door ervaren huurlingen van jihadistische veldtochten opgeleid in de eenvoudige tactieken van het oorlogshandwerk. In Syrië bestaan inmiddels, ondanks de verwarde en steeds onoverzichtelijker wordende situatie van pro-Assad en contra-Assad vechtende groeperingen, speciale kampen, waar alleen Europeanen respectievelijk alleen Duitsers voor de Jihad gedrild worden. Net zoals vroeger uit het Afghaans-Pakistaanse grensgebied, keren ook Syrië-strijders in de regel uitermate geïdeologiseerd naar hun landen van herkomst terug.

“Ze leven”, aldus een onderzoeker, “onder ons als tikkende tijdbommen!”

Screenshot_18

Bronnen:
http://www.pi-news.net
http://www.focus.de
Auteur: Rolf Tophoven

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Duitsland, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitse Salafisten gelden in Syrië als “helden”

 1. Theresa Geissler zegt:

  “Jihadkampen voor Duitsers…….”
  Noem je dàt dan nog DUITSERS?

  Like

  • Driek zegt:

   En moet je die rot koppen met die opengesperde bekken toch eens zien, het lijken verdorie wel een stel apen, en die komen hier straks de dienst uitmaken. Nou – , die Salafisten, die zogenaamde heldhaftige Syrische strijders, met hun allah akbar gekrijs, kunnen van mij allemaal de tyfus krijgen, en hoe meer ik over die Islam lees, hoe minder ik begrijp, dat er nog steeds mensen zijn, die de Islam verdedigen, en net doen alsof het een mooie vredige sprirituele godsdienst is, – en die maar blijven zeggen “ze zijn niet allemaal zo”. Ze zullen nog wel uit de droom worden geholpen, wanneer die aardige moslim van verderop, ineens het mes op hun keel zet. Het zijn een stel barbaren.
   Hoe zijn we daar in hemelsnaam in verzeild geraakt, we moeten die hele Islam verbieden. Niks geen gelul meer over halalvlees en hoofddoeken en gescheiden zwemuurtjes en vul maar in. Joodse mensen hebben ook nooit van zich laten horen, over hun spijswetten en hun vijf boeken van Mozes. Die hoor je nooit. Het moet een keer afgelopen zijn, want dit heeft niets meer te maken met geloof in een Almacht. Allah is verpersoonlijking van de Satan, het Grote Kwaad, en niet gelijk te stellen met de God van de Joden en de
   Christenen. Het moet een keer afgelopen zijn, want ik word kotsmisselijk van die lui.
   Ik hoop nog een 2e Neurenberg mede te maken, en dan dat rottige corrupte koningshuis als eerste.

   Like

   • Driek zegt:

    Sorry, ik bedoel: spirituele.
    Die letters zijn zo allemachtig klein.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    -Is in orde,hoor: Die letters zijn inderdaad klein en zelf heb ik zoveel moeite met typen dat ik vaak genoeg fouten maak -en over het hoofd zie. Maar wat U hier naar voren brengt over dat gedram, dat eens een keer afgelopen moet zijn, dat roep ik dus al maanden: Die moslims moeten met alles gewoon een kort en bondig NEE te horen krijgen, zonder concessies, anders proberen ze telkens, een stap verder te gaan. Tot het ideaal, de Shariawetgeving, is bereikt. Voor het GASTLAND, nota bene! Je kunt het wel afdoen met ‘te gek om over te praten,’maar dat dekt de lading niet omdat dat ergens nog iets humoristisch impliceert, terwijl een dergelijke aanmatiging verre van humoristisch is: Het is onbeschaamd en onrechtmatig! De moslims zien zich graag als een sterke groep, een ‘meerderheid,’ zoals wij al konden lezen in het artikel van de Amerikaan Daniel Greenfield op 26 Juli jl. Zij slaan echter de plank mis door te stellen dat dit inherent is aan DOMINANTIE in plaats van aan VOLWASSENHEID wat in feite het geval is.En ik hoef U niet te vertellen, dat dit laatste inhoudt, dat men zich stilzwijgend conformeert aan de zeden en gewoonten van het land, waar men zich nu eenmaal bevindt. Maar de verschillende gastlanden zijn van oudsher een dergelijke aanmatiging niet gewend en weten niet, hoé er op te reageren. En door de te ver doorgeslagen tolerantie van met name Links laten ze veel te veel toe. -Wat bij deze primitievelingen nu eenmaal niet lijden kan.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Om te beginnen zijn deze “haatbaarden”, geen EUROPEANEN en GEEN DUITSERS, het zijn TERRORISTEN, niet meer en niet minder, en met dat volk moet je korte metten maken! Maar de gehele politiek, blijft maar WEGKIJKEN en de eigen bevolkingen confronteren met deze primaten.
  Het is zoals @ Theresa Geissler terecht zegt, dat zij al maanden roept dat dit soort mensen hier NIET THUIS HOREN. En zijn er dan politici die er wel iets aan wensen te doen, dan worden deze in Nederland en de rest van Europa gedemoniseerd. Denk voor Nederland maar aan H.Janmaat, Prof. Pim Fortuyn, en nu Geert Wilders!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Het is al veel te ver gekomen in West-Europa.
  Ik vraag me werkelijk af hoe dat gaat aflopen.
  Hoe meer van dat crapule er komt, des te sterker voelen ze zich en des te moeilijker wordt het om de rommel op te ruimen.
  We gaan roerige tijden tegemoet.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Maar Hollandse niet? dat begrijp ik niet.

  Like

 5. Martha N zegt:

  Het zal niet helpen om te roepen dat de moslims NEE te horen moeten krijgen, dat zou moeten ja, maar dat zal niet gebeuren met dit idiote kabinet, de rode media die valse berichten verspreidt en de Nederlander die het wel gelooft.
  Dat zeggen velen al jaren en wat is het resultaat..?
  Voor Halt, en NEE is het veel en veel te laat.
  Het enigste dat nog kan helpen is ophouden achter Brussel aan te kleppen en onze regering eruit te wippen door ze massaal te laten zien tijdens de verkiezingen, dat Wij de Nederlanders er genoeg van hebben.
  Alweer een ijdele hoop, maar niets geprobeerd, niets gedaan.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Voor het eerst van mijn leven verlang ik naar een oproer van het volk;uit het niets als een dief in de nacht,maar met grote gevolgen.Maar zolang nog niet iedereen op zijn huid gezeten wordt door hordes moslims en zolang nog niet iedereen honger heeft en velen nog op vakantie gaan en hun enige zorg is of ze hun tweede auto kunnen houden;zolang zal er niets gebeuren!Totdat het te laat is!Waarom zien die hufters dat niet???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s