Landelijk Beraad Marokkanen dient Klacht in bij Google Nederland

Screenshot_11

Vandaag heeft Mohamed Rabbae,voorzitter van het Landelijk Beraad Marokkanen -LBM-een organisatie die de belangen van de Marokkaanse gemeenschap in Nederland behartigt, een verzoek ingediend bij de directeur van Google Nederland, de heer P. Van der Feltz. Om per direct het email adres islamsticker@gmail.com te blokkeren en te verwijderen.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

28 reacties op Landelijk Beraad Marokkanen dient Klacht in bij Google Nederland

  1. nieuwenhuis zegt:

    Mohamed Rabbae… leeft die nog dan ?Kan niet via de gewone weg, dan maar via google………. wat een lachertje !

    Zie hem nog zitten bij het proces van de eeuw………………..

    Like

  2. fleckie zegt:

    Met”help Syrië de winter door”,de sticker die op de moslim-krant”gepromoot”wordt, (bijna tot DWINGEND toe, gebracht), wordt er weer dus aandacht v.h. Ned.volk gevraagd.Waarom kloppen ze niet aan bij de multimiljardairs, (met hun riante yachten,in de haven van Monte Carlo, en nog niet eens zo’n kleintjes,die hun “geloofsbroeders”!toch nu niet in de steek zullen laten? Zeker?!( list. Of motoryaghts by lengths?)

    Like

    • fleckie zegt:

      En de BOUWERS ,uit:WELKE LAND(EN)die REDERIJ(EN) komen

      Like

    • Driek zegt:

      Nou, Mohamed Rabbae, je kunt van mij de pot op, wanneer flikker je nu eindelijk eens dit land uit, pleur op naar Marokko, want we zijn jou en je Marokkaanse aanhang spuugzat. Sorry hoor, redactie, maar lukt mij niet meer om in beschaafd nederlands mijn afkeer voor die kut Mohammedanen te verwoorden. Ik kan jullie niet meer zien, en als ik jullie hoor praten, – en als ik jullie zie lopen, met die opgeschoren rotkoppen, krijg ik moordneigingen. Wat een tyfusvolk zijn jullie toch. Jullie hebben heel Nederland naar de afgrond geholpen. En dan nog praatjes hebben ook , ze zijn weer eens beledigd, door Wilders. Sodemieter toch eens een keer op.

      Like

  3. Sjaak zegt:

    Met deze sticker wil de PVV, de moslims niet alleen provoceren en beledigen, maar vooral ook haat zaaien tegen deze bevolkingsgroep in de Nederlandse samenleving. De tekst van deze sticker doet volgens, Rabbae !
    ——————————————————————————————————————————
    Het is de Marokkaanse bevolkingsgroep die de
    Nederlandse samenleving met Terreur en haat zaait !
    Ga maar een Familie bezoek maken in de gevangenissen
    die jullie bevolkingsgroep vertegenwoordigen Blaaskaak !
    Over honderden van jaren hadden we alle geloofsrichtingen
    in Europa en hadden tamelijk rust en vrede !
    En die vrede is nu naar de knoppen sins we Moslim
    Bevolkingsgroepen hebben die hier hun geloof met
    alle macht door de strot duwen willen !

    Like

  4. Scarlatti Bombatti zegt:

    Gestuurd naar Geert Wilders en Martin Bosma,

    Kijk eens Geert en Martin,

    rabbae heeft weer wat gevonden om in de picture te komen, de waarheid doet pijn en moet en zal onderdrukt worden, dat er Christenen bij de vleet worden vermoord daar hoor je deze islamiet niet over!

    Like

  5. JooJootje zegt:

    Met deze en vele acties hiervoor bekend dit heerschap zijn kleur.
    Niet Nederland maar Mohamed Rabbae, voorzitter van het Landelijk Beraad Marokkanen bekend kleur.
    De kleur van Rabbae is bruin met laarzen, en tegen de vrije meningsuiting.

    Like

  6. Trucker zegt:

    “…onwettig, lasterlijk, kwetsend, beledigend, frauduleus, wetsovertredend, obsceen of anderszins bezwaarlijk materiaal…”

    Dat is alleen op toepassing van de islamiet zijn manual (aka) koran.
    Ik weet het, had me voorgenomen deze week niet te schelden maar zal het in het Engels doen, zodat het minder erg is omdat de gewaardeerde (zijn ze allen) reageerder dit toch niet verstaat 😉
    GO TO HELL islamietische raddraaier.

    Like

  7. gielah zegt:

    Ik wilde die sticker eigenlijk helemaal niet, want volgens mij helpt die geen donder.
    Maar na dit gedoe van Rabbae en de zijnen ben ik hem – mijns ondanks – natuurlijk meteen gaan bestellen.

    Like

  8. Jean zegt:

    Wat meent die Mo lul wel? Denk die Mo lul dat wij naar zijn achterlijke pijpen gaan dansen?
    Zet die Mo lul op het eerste vliegtuig richting Maroc, in die zandbak kan hij zoveel lullen als hij wil hier zijn we niet geïnteresseerd in die levensgevaarlijke achterlijke gewelddadige bullshit.
    (Edit: verwijderd door webmaster)

    Like

  9. Bob Fleumer zegt:

    Hoe zo beledigt? Wij Nederlanders worden elke dag beledigt door de beelden van acties door moslims waarvan de resultaten je hart doet omdraaien in je lijf je bloed word korrelig van de ellende die moslims over de wereld uitstorten en zij zijn beledigt door een sticker?
    Ik hoop dat het Westen deze oorlog nog kan winnen anders ziet het er slecht voor ons uit!

    Like

  10. Daiyu-ninja zegt:

    Met deze sticker wil de PVV, de moslims niet alleen provoceren en beledigen, maar vooral ook haat zaaien tegen deze bevolkingsgroep in de Nederlandse samenleving. De tekst van deze sticker doet volgens, Rabbae !

    moslims hebben er alles, maar dan ook werkelijk alles aan gedaan om zich overal gehaat te maken, en dat vinden ze heel fijn…………………dat iedereen hen haat, want zij moeten van hun mo angst in de harten van de ongelovigen zaaien. En daar houden moslims van………….van hoofden afsnijden, vrouwen en kinderen en dieren mishandelen en verkrachten, homo’s ophangen, etc.
    Daar maken ze een heel spektakel van met gejuich en geklap.

    moslims hebben geen G.Wilders, of niet-moslims nodig/nodig gehad om door de hele wereld uitgekotst te worden. Dat hebben ze helemaal zelf gedaan en doen dat nog steeds.

    Like

  11. vanhetgoor zegt:

    Wat Moha(m)med Rabbae nooit begrepen heeft is dat wat hij zegt irrelevant is. Zelfs toen hij in de tweede kamer zat was het niet ter zake doende. Hij was de excuus truus van GroenLinks. Puur voor het esthetische, als een ornament niet zegt over de stevigheid van de draagbalken, zo was de aanwezigheid van Rabbea in de TK alleen voor de sier. Hij zat er voor de kleur, niet voor zijn inzichten of kennis van zaken. Het eerste had hij wèl het laatste niet!

    Dit is makkelijk te bewijzen. Neem willekeurig welke uitspraak van Rabbae uit die tijd en houdt deze tegen het licht. Er blijft niets over. Helemaal niets zinnigs is er door hem naar voren gebracht.

    Klagen bij Google is al zo zinloos. Google is een van de succesvolste bedrijven ter wereld, gerekend over alle landen, gezien door alle tijden heen. Als Google iets wil dan gebeurt het. Klagen bij Google over iets dat correct gesteld is moet daarom als onmogelijk worden gezien, tenzij er een bak geld tegenover staat natuurlijk. Dat wel weer. Echter ik denk niet dat Rabbae een paar grote adverteerders mee kan krijgen, Rabbae is iets te besmet met een “Nederland Bekent Kleur’ sausje.

    Like

  12. jowitteroos zegt:

    Laat die vreselijk Rabbae verwijderd en geblokkeerd worden, m.a.w., uit Nederland gezet worden. Sinds die man een paar jaartjes pas in Nederland was probeerde hij al jeugdige ( nog niet volwassen) meisjes uit te huwelijken ( op papier, dus geen consumeren van de huwelijkse daad,zoals hij zei) aan o.a. ‘Grijze Wolf’ fanaten………………………………. Later probeerde hij via een docent sociologie ( was uitgenodigd) de scholieren te ‘bekeren’als het ware en sprak toen al over zogenaamde discriminatie en multiculturaliteit.

    Rabbae, ge zijt een L.L en dat zult ge altijd blijven. Rot op met je islamisering en zogenaamde Landelijk Beraad Marokkanen………………………Ga maar lekker naar die zandwoestijn of liever, laten ze je oppakken en achter de tralies zetten…………….Hufter!

    Like

  13. G.Deckzeijl zegt:

    Sticker is veel te KLEIN, Gielah..!!!

    Like

  14. delamontagne zegt:

    Ook iets heel typisch ik zag op die moslim-krant.
    Enquette, HIERONDER:
    *Uw mening telt;
    Gaat u een kersboom kopen?
    NEE , is onislamitisch 64%
    .
    Ja, voor de sfeer 33%
    .
    Geen mening 3%
    .

    Like

  15. Harry zegt:

    Niet de islamsticker , de islam ZELF moet geblokkeerd en verwijderd worden .
    Of in oud Nederlands : opdonderen met je rotzooi !

    Like

  16. luckybee zegt:

    Ga bij Job Cohen en zijn cornuiten beklagen, ze hebben julie zonder ons te vragen binnen gelaten.

    Like

  17. aquarius4422 zegt:

    Moslims en de waarheid, een onmogelijke combinatie.

    Like

  18. Vederso zegt:

    Daar gaat Rabbae nog een hele kluif aan krijgen om aan te tonen dat de sticker lasterlijk is.

    Like

  19. Republikein zegt:

    Kleurenblind.

    Like

  20. helletocht zegt:

    Rabbae is een van de grootste profiteurs onder de ex-politici. Bij Groen Links kon hij enkel functioneren door de hoge tolerantiegrens van kwasi-moslima F.H. Deze man verdient in Nederland veel geld en doet nog steeds zijn best om de land te shariaseren. Uitzetten dit figuur!

    Like

Plaats een reactie