Een van de bekendste uitspraken van Erdoğan

Screenshot_10

“De moskeeën zijn onze kazernes, de koepels zijn onze helmen, de minaretten onze bajonetten en de gelovigen onze soldaten…”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een van de bekendste uitspraken van Erdoğan

  1. Theresa Geissler zegt:

    Fijn, fijn……En een land met zó’n premier moet tot de EU worden toegelaten….!
    Als al die stomme politici niet zo stekeblind waren, zouden ze inzien, dat er maar één reactie mogelijk was: Hij er ín, dan WIJ er uít!
    Maar geen haar op hun hoofd dat daaraan denkt!

    Like

  2. Avidia zegt:

    Theresa Geissler:
    Allemaal een vooropgezet plan, ze zullen ons mores leren, we zijn niet gehoorzaam genoeg volgens de EU, dus hebben ze dit plan bedacht, niet goedschiks dan kwaadschiks. En de Nederlanders pikken het weer en zijn vriendelijk en behulpzaam tegen al dat buitenlui. Ze geven ze huizen en inrichtingen van de huizen kado, jullie kinderen kunnen op een huis wachten tot ze een ons wegen, al de buitenlanders gaan voor. Om te janken!!

    Like

  3. realist zegt:

    is klaar en duidelijk maar volgens de linkse laffaards heeft dit niks met islam te maken?hoelang gaan die linkse bangerikken zichzelf nog belachelijk maken?

    Like

  4. jans zegt:

    Islam is een leugen, koran is gif, mohamed een crimineel en erdogan een wolf in schaapskleren.
    Moslims zullen elkaar allemaal afmaken in het middenoosten. Gewoon blijven toekijken en vooral niet me bemoeien. Laat de moslims elkaar maar lekker van kant maken.

    Like

  5. jans zegt:

    Deze hoort ook in het rijtje thuis: onze vrouwen zijn de broedmachines voor meer Jihad strijders.

    Like

  6. luckybee zegt:

    Het is al oerouwd maar toch geloof ik dat het goed is er an te herinneren.

    Like

  7. leefbarbaar zegt:

    Voor de oorlog, voor 10 mei 1940, vonden heel veel Nederlanders dat die Hitler ook hele goede dingen had. Dat hij de economie zo had doen groeien. De welvaart, onze export. Ja, daar kon je moeilijk iets van zeggen en die harde uitspraken, zouden zo’n vaart niet lopen. En misschien zat er wel iets in en had je inferieure volken en dus ook superieure volken. Zou best kunnen.
    En nu doet D66 precies hetzelfde en hebben ze het over Turkije. En hun grote leider. Want toegeven is oneindig veel makkelijker dan een streep trekken en een grens verdedigen. Zo zie je maar, ook deze PVV-er kan godwinnen.
    En goed en verstandig voor iedereen, leef nu en leef goed,
    LBB

    Like

  8. bigljohn zegt:

    Hoeveel kracht en waarheidsgehalte zitten er in die holle frasen van Erdogan. Het doet mij denken aan die lullige kreten van Dolle Mina eertijds. Wij vrouwen eisen, wij vrouwen zijn baas in eigen buik, op de barricaden tegen van Agt. En in de abortusklinieken legde men de Wet naast zich neer, want die verklaarden weer; Wij gaan gewoon door. De Moslim broederschap in Egypte liep ook al zo hard van stapel, en kijk nu maar eens in welke hoek ze nu terecht zijn gekomen. Alhoewel de opponent van Erdogan ook de Sharia nastreeft in Turkije, is het nog maar zeer de vraag of dit in Turkije ook zomaar gaat lukken.

    Like

  9. Aegolius cs zegt:

    U zou de “T” van Tayyip Erdoğan weg kunnen laten………

    Like

  10. Pingback: De hoe en waarom | Islam in Nederland

Plaats een reactie