Islamterreur alom: 50 islamitische Jihadisten langs de grens tussen Nigeria en Kameroen gedood

Screenshot_40

Boko Haram (lijfspreuken: “Boeken in het Latijnse schrift zijn een zonde”, “Westers onderwijs is verboden” en “De moderne opvoeding is een zonde”) is een islamitische terroristische groepering in het noorden van Nigeria. Sinds eind 2010 draagt ze de naam DMG. Letterlijk: Bondgenootschap van de soennieten voor de oproep tot de islam en voor de Jihad. Het zet zich in voor de invoering van de sharia in heel Nigeria en het verbod op westerse ontwikkeling; ook wijst het de deelname aan verkiezingen af. Boko Haram is bekend vanwege het vermoorden van talloze christenen en gematigde moslims in Nigeria. De groepering beschouwt zichzelf zoiets als de Taliban in Afghanistan. Ook door de lokale bevolking wordt ze “Taliban” genoemd.

Nigeria: 50 strijders aan de grens met Kameroen gedood

Het Nigeriaanse leger meldt een poging tot doorbraak van een grote groep radicaalislamitische strijders over de grens naar Kameroen.
Volgens de berichten werden er tijdens de gevechten ongeveer 50 strijders gedood. Bij de gevechten kwamen eveneens 15 soldaten van het Nigeriaanse leger en vijf burgers om het leven.
Vorige week vrijdag hadden radicale islamieten van de groepering Boko Haram (“Westerse ontwikkeling is een zonde”) een garnizoen in de stad Bama aangevallen, meerder vrouwen en kinderen als gijzelaars genomen en daarna de stad verlaten.

Screenshot_17

De moordenaarsbende van de islamitische Boko Haram slacht vaak complete christelijke dorpen af

Bronnen:
http://michael-mannheimer.info
http://german.ruvr.ru

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nigeria, Rotzakken, sharia, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Islamterreur alom: 50 islamitische Jihadisten langs de grens tussen Nigeria en Kameroen gedood

 1. Tom Hendrix zegt:

  Er kunnen er naar mijn mening “nog niet genoeg”, naar hun duivel-allah- gezonden worden! Ik blijf het zeggen, de wereld was beter af ZONDER ISLAM!

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  Allah is zó groot dat hij de radicaal-islamitische rukkers allemaal dood liet gaan, zonder ‘de vijand’ te vermorzelen. De “strijders” aan islamitische zijde hadden geen zin in een maagd van 72, maar waren gewoon levensmoe. Hoe kan ’t ook anders met een ideologie die de dood verheerlijkt?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Tja, het is een zéér fout raadseltje en zeker liksmensen zullen waarschijnlijk steil achterover slaan als ze het horen of lezen. Niettemin: Wat is de allerergste vorm van Islam?
  Antwoord: Islam, beleden door zwarte Afrikanen.
  Ik realiseer mij weliswaar dat de Taliban er eveneens gevaarlijk tegenaan ‘schurkt,’ maar bij het lezen van zúlke berichten bekruipt je tóch het gevoel, dat de zwarte Afrikanen er nog nèt een paar méér barbaarse bloeddorstigheden aan toevoegen, die nog stammen uit de koppensnellerstijd, toen nog geen enkele religie op dit continent zijn intrede had gedaan, ook de Islam niet.
  En mochten nu bepaalde goedmensen opgelucht beginnen van: “Zie je wel dat het niets met de Islam te maken heeft,” dan antwoord ík dus: “Oh, jawel. Want de Islam roept ze op tot Jihad en Sharia en geeft ze aldus de redenen om die oude koppensnellersmethodes weer van stal te halen. Zonder Islam misschien tóch wel minder afslachtingen in Kenia en Kameroen, op dit moment.
  Het is overàl ongewenst en fataal, laat daarover geen misverstand bestaan, maar het bekeren van zwarte Afrikanen tot de Islam is echt het toppunt van rampzaligheid!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  1ste zin: liNksmensen.

  Like

  • Trucker zegt:

   Inderdaad, zwarte islamieten een graadje (weet het is moeilijk te verwezenlijken maar toch) wreder als een rechtoplopende vrouwenjurk of het rechtoplopende kostumm met stropdas.
   De zwarte geloofd nog steeds in hekserij en tovenaars daar waar de islamiet die niet zwart is (moet toch een verschil kunnen duiden) gewoon zijn barbaarse gruwelijke handelingen verricht uitgaande van zijn manual aka koran.
   Tto welke gruwelijkheden zwarten in staat zijn tart letterlijk elke verbeelding wie bekend is met de Plaasmoorden zal dit wel beseffen, zij zijn niet menselijk meer.
   Tussen haakjes in brussel, jawel die stad lopen er bendes rond van alerlei slag meestal Afrikanen en dit zijn lieverdjes die als kindsoldaat “gediend” hebben in Afrikaanse landen en waaarvan links mulitkul zegt wij moeten ze liefdevol opvangen om hun verleden te laten vergeten..
   Die bendeleden lopen rond met boomzagen, die ruwe getande zagen van 3- 40 cm lengte omdat ze weten dat één haal mer dat een verwonding tot op het bot geeft waar een mes…dat hangt af van hij die het hanteert.

   Like

 5. Jan zegt:

  Fakestijn blaast zichzelf op in Praag. Politie vindt wapens.

  Weapons found at Palestinian mission in Prague
  Czech police said the blast that killed ambassador Jamal al-Jamal might have been caused by mishandling an explosive securing the safe. They said they were not treating it as an attack or a terrorist incident. In a further twist, investigators found unlicensed weapons at the Palestinian diplomatic mission, and the Czech foreign ministry said it would demand an explanation.
  http://www.jpost.com/International/Weapons-found-at-Palestinian-mission-in-Prague-336928

  Zal niet lang duren en dit was het werk van Joden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s