Arabische Knesset-afgevaardigde: ”We willen onder geen beding in een ´staat Palestina´ leven”

Screenshot_20Twee jonge Arabische Israëli´s (Bedoeïenen) die vrijwillig dienst doen in het Israëlische leger 

Europese antisemieten worden het, zoals bekend, niet moe om, ondanks de tegenovergestelde realiteit, de democratische rechtsstaat Israël als “apartheidsstaat” zwart te maken. Velen van hen verkleden zichzelf als zogenaamde “homoseksuelen” om daarna een door radicaalislamitische kringen aangestuurde en fefinancierde spookorganisatie “Against Israeli Apartheid” op te richten. Geheel in lijn met hun zielige grootouders fantaseren veel Duitse antisemieten erover dat de Holocaustontkenner Abu Mazen (Mahmoud Abbas) eindelijk een “ministaat” krijgt om zo de eerste stap te kunnen zetten op weg naar de “definitieve oplossing van de Jodenkwestie”.

Uiteraard negeren de meestal maatschappelijk gestrande figuren, die voor hun eigen mislukken graag af en toe “de Joden” verantwoordelijk maken, dat er tot op de dag van vandaag geen enkele Palestijn uit het vrije deel van Israël naar de zogenaamde “Palestijnse autonome gebieden” of naar Gaza – dus naar de door de terreurorganisaties Fatah en Hamas bezette Israëlische gebieden – gevlucht is. Echter wel veel Palestijnen uit de gebieden van de “Palestijnse Autoriteit” en Hamas naar het vrije Israël.

Van buitenaf aangedragen ideeën om de overwegend door Arabieren bewoonde gemeenten over te dragen aan een eventueel te ontstane “staat Palestina” hebben er nu voor gezorgd dat Arabische afgevaardigden in het Israëlische parlement, de Knesset, wakker zijn geschrokken. Zij maken op niet mis te verstane wijze duidelijk: We willen nooit in een staat van de “Palestijnse Autoriteit” leven. Natuurlijk interesseert dat de ideologisch verblinde betweters niet – temeer daar zij op grond van hun racistische mensbeeld sowieso van mening zijn dat mensen met een “zwarte” huidskleur “gemiddeld” minder intelligent zouden zijn dan mensen met een “blanke” huidskleur – deze grove logica volgend zijn mensen in Middellandse Zeelanden – bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk, Italië of gewoon in Israël – vermoedelijk zoiets als “halve wilden” – en dan is het heel duidelijk dat deze “halve wilden” helemaal niet weten wat goed voor ze is en daarom de betutteling door de “blanke” nodig zijn, die weliswaar zijn eigen situatie nauwelijks geregeld krijgt, maar precies weet hoe de definitieve oplossing van het Midden-Oostenconflict eruit moet zien.

De Arabische Knesset-afgevaardigde Ahmad Tibi geldt als een van de woordvoerders van de groep Arabische afgevaardigden, die met heftige kritiek reageerden op de plannen om gemeenten met een bijzonder of uitsluitend Arabisch bevolkingsaandeel over te dragen aan een “Palestijnenstaat”. Ook bij de betroffen bewoners heerst blijkbaar onvrede over de plannen – wat eigenlijk ook heel logisch is, omdat vooral jongere Israëlische Arabieren zich met de joodse staat identificeren en zelfs vrijwillig in het Israëlische leger gaan om samen met de joodse Israëli´s de enige democratie van het Nabije en Midden-Oosten te verdedigen.

Bron:
http://haolam.de
Auteur: Izi Aharon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Westbank", antisemitisme, Arabieren, democratie, Fatah, Gazastrook, Hamas, IDF, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Linkse joden, Marxisme, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, Nationalisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Arabische Knesset-afgevaardigde: ”We willen onder geen beding in een ´staat Palestina´ leven”

 1. Wel, ik geloof niet dat je Arabieren uit de zg. Driehoek waar het over gaat in het voorstel om deze plaatsen over te dragen aan de PA, in het Israelische leger kan vinden.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Triangle_(Israel)

  Inderdaad, de Bedoeïenen dienen in het leger en ook de Druzen (alleen de heren), en er zijn christelijke Arabieren in het leger en misschien een handje vol moslim-Arabieren.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Maar dat willen, dolle Dries van Agt, gekke Gretta, Harry-hamas – van Bommel en Anja Meulenbek, natuurlijk niet waar hebben!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Dat zijn twee negers en geen Arabieren?

  Like

  • Dorith zegt:

   Op het plaatje twee Bedoeïenen, die kunnen inderdaad erg donker zijn.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Heel toevallig Dorith !, iets dergelijks had ik gisteren willen schrijven. Maar durfde eigenlijk niet aan om niet beticht te worden, van je weet wel. Ik had ook willen zeggen dat de meeste israel arabieren veel lichter zijn.

    Like

 4. Jan zegt:

  Amerikaanse junta geeft $300 miljoen belastinggeld aan Fakestijnen om hun hypotheek af te lossen: lees: om Israël voor de voeten te lopen in Judea en Samaria
  http://americanoverlook.com/u-s-government-to-give-313000000-to-muslims-for-home-mortgages-2/8194#

  Like

 5. Jan zegt:

  Fakestijn: “Fakestijnse staat langs Israëlische grenzen van 67 is een begin om Israël in fasen weg te vagen”

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Als het is zoals Mevr.Dorith zegt, dan
  zou Israel in 2 stukken worden gedeeld. Dat de Israelische
  arabieren liever niet onder palestijns gezag willen ! ! Wel in Israel is geen geloofs-dwang, zoals in omringende landen betreffende de islam.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Het kan wel waar zijn, maar de afbeelding wijkt af. Op de illustratie staan twee jongens die niet echt typisch het uiterlijk van de bedoeïenen hebben. Ik vermoed dat het hier twee jongens uit Afrika betreft, van de zogenaamde verloren stam van Israël, de falasha’s. Afrikaanse negers met het joodse geloof. De Exif informatie uit de foto is deskundig verwijderd, dus natrekken is niet mogelijk. In Malí en Mauritanië zijn ook wel bedoeïenen die wat zwarter zijn dan anderen. Moeder is een plaatselijke negerin die niet snel genoeg kon wegvluchten en de vader een van de rondtrekkende bedoeïenen, maar hoe komen die jongens dan in Israël terecht? Ze kunnen niet per ongeluk onder de grens zijn doorgekropen.

  Like

 8. Anneke zegt:

  Het lijkt wel of heel Europa verblind en verdoofd is, zoals de ultra-orthodoxe joden. Het gevaar niet zien en niet horen…..maar zichzelf als een heilsman beschouwen. Europa op financieel -, economisch – en humaan niveau; de ultra-orthodxen aan het religie-front. De HEILSSTAAT ISRAEL zal waarheid/realiteit worden….Ieder decennium is men al wat dichterbij gekomen, over veel hobbels..over bergen en dalen. Israel is niet los te koop, niet los van G’d, niet los van de Messias….!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s