De islamisering van Zweden: 80.000 zedenmisdrijven, 87.100 geregistreerde gewelddadige overvallen per jaar

Screenshot_31

(Door: Nicolai Sennels)

Als er aangifte gedaan wordt van 17.000 zedenmisdrijven en als de politie schat dat dit slechts ongeveer 23% van alle gevallen is, dan bedraagt het reële aantal zedenmisdrijven ongeveer 80.000 per jaar.

“Volgens de National Crime Prevention Council wordt van slechts 23% van de  zedenmisdrijven aangifte gedaan bij de politie. Vorig jaar registreerde de politie 6000 verkrachtingen en bijna 17.000 seksuele overvallen.”

Bron: Skanskan

Als er 87.100 gewelddadige overvallen werden geregistreerd, dan moet het echte aantal dus veel hoger liggen:

“In 2012 werd er in Zweden aangifte gedaan van ongeveer 87.100 gewelddadige aanvallen. Het aantal aangiftes is over een periode van tien jaar toegenomen.”

Bron: BRA (Swedish National Statistics)

Screenshot_32

Bron:
http://islamversuseurope.blogspot.ca
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Zweden. Bookmark de permalink .

14 reacties op De islamisering van Zweden: 80.000 zedenmisdrijven, 87.100 geregistreerde gewelddadige overvallen per jaar

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja hoor, dit is al de zoveelste keer dat we met dit soort verhalen uit Zweden worden geconfronteerd.
  Wat moet je er nog oover zeggen?
  Die mensen moeten naar behoren voor hun eigen bevolking opkomen. Als ze dat niet doen, gehersenspoeld als ze zijn door generaties lange sociaal-democratische pedagogiek, wat doe je er dan nog aan?
  Tussen haakjes, fijn dat de Sverige Demokraterna een opgaande lijn vertoont, natuurlijk, maar om de waarheid te zeggen (zal wel weer een vooroordeel van mij zijn) vond ik die huidige leider op dat filmpje laatst knap wezenloos overkomen. Díe haalde het nu werkelijk niet bij Geert! Wat zeg ik? Totaal geen vergelijking was het! Als ze het dààr van moeten hebben….
  Wezenloos, overflegmatisch volk! Geen wonder dat die geen partij zijn voor zoiets als moslimfanatici……

  Like

 2. Republikein zegt:

  De tijd van Abba is afgesloten, op naar nieuwe hoogtepunten,dag Hammarskjöld.

  Like

 3. wim van rooy zegt:

  Zelfs uit hun televisieseries als The Bridge en Borgen druipt het politiek correcte. Noorwegen is zo mogelijk nog erger in zijn masochisme, maar die waren dan ook al erg antisemitisch, voor de oorlog, tijdens de oorlog, en erna. Al die landen schaffen zichzelf af.

  Like

 4. realist zegt:

  de verrijking van linkse gestoorden,en malmstrom wil nog meer verrijking?de nazi teef

  Like

 5. Cathja zegt:

  Waarom nog aangifte doen, als er toch bijna niks tegen deze misdrijven wordt gedaan? Ik kan echt geen medelijden hebben met de Noren, want ze laten dit gewoon gebeuren. Laat er eerst maar eens een krachtig tegengeluid komen, én maatregelen tegen de wandaden van deze duivels, dán worden ze in mijn ogen een beetje geloofwaardig. Als dit zo doorgaat is Scandinavië straks geheel en al in handen van deze terroristen.
  Dan kan Malmström tevreden achterover leunen!
  Doel bereikt.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Voor Zweedse vrouwen en meisjes (niet uitgesloten ook jongens en mannen) die het overkomt seksueel misbruik en vernedering vind ik het erg. Héél erg zelfs. Maar voor Zweden als natie heb ik zoiets van, dan moeten ze het maar zelf weten ook. De politieke correctheid heeft in Zweden de plaats ingenomen van een godsdienst, samen met de straffen (berufsverbote) en de maatschappelijke excommunicatie die volgt als je afwijkt van de decennia ingeprente sociaal democratische norm. De ooit in een ver verleden fatsoenlijke Zweedse sociaal democratie is verworden tot een absolute gedachten tirannie. Het algemeen geldende in alle lagen van de maatschappij geperste idee dat alle culturen gelijk zijn behalve de Zweedse met haar erfgoed en de tot in het absurde doorgevoerde gendergelijkheid idee werkt zowel op de lachspieren als op de traanklieren. Dat binnen de islamitische culturen die ze importeren hele andere ideeën leven over gelijkheid van cultuur gelijkheid en gendergelijkheid schijnt de Zweedse samenleving niet op te vallen. Over cognitieve dissonantie gesproken. Ik schat dat het mis is gegaan met Zweden vanaf het moment dat de nieuw socialist Olaf Palme deel ging uitmaken van de Zweedse regering. Hij was zeer controversieel in die tijd en welhaast het prototype van de hedendaagse progressieve “goedmens”. Hij stond vijandig tegenover de Verenigde Staten en streed zoals veel nieuw links mensen in die tijd tegen defensieve nucleaire bewapening en zocht hierbij simultaan contacten met de toenmalige Sovjet Unie en last but not least Fidel Castro. Zijn linkse aanhangers en hijzelf kregen met veel vijandigheid van niet links georiënteerde Zweden te maken. Olaf Palme werd vermoord midden jaren tachtig vorige eeuw en vlak voor deze moord (die nooit opgehelderd is) werd hij ernstig beschuldigd van verraderlijke pro Sovjet sympathieën. Hij zou de Zweedse belangen niet goed behartigen. Of in het geval van de moord op Olaf Palme de kogel van rechts kwam zullen we waarschijnlijk nooit komen te weten en voor het bewerkstelligen van een andere politieke koers in Zweden heeft het niets opgeleverd. In tegendeel zelfs.

  http://www.whyileftsweden.com/?p=275

  Like

 7. koddebeier zegt:

  In de linkse heilstaat plukt de domme bevolking van links stemmer nu de wrange vruchten, dit is toch wat ze zo graag wilden, wat klagen ze dan ??

  Like

 8. Marijke zegt:

  Apart van de sexuele misdrijven zie ik weinig verschil met Nederland eerlijk gezegd.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Het is de hoogste tijd dat het Zweedse volk de Socialistische regering naar de Hel sturen.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Ik denk dat Zweden moet zo snel mogelijk haar nationale hymne veranderen. Mijn suggestie is: een aangepaste versie van het liedje van Johnny Rebbel en Johnny Cash “Ship them back”
  Dit is de originele versie:
  “America for whites. Africa for blacks.
  Ship those monkeys back to the jungle.
  Send those niggers back.”

  Dit de Zweedse (tevens Europese) versie:
  “Sweden for whites. Africa and the desert for Muslims and blacks.
  Ship those monkeys back to the desert en jungle.
  Send those niggers and Muzzies back.”

  Muzzies is een scheldwoord in Scandinavische talen voor moslims.
  Voor liefhebbers hier is een YouTube link:

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar de RODEN/SOCIALISTEN regeren, of meeregeren komt er ROTZOOI en ELLENDE. Helaas ook in Nederland, waar de verraders van de PvdA, geholpen door D66,VVD en CDA, nog steeds de MSM, de ambtenarenstand, het maatschappelijke middenveld, hebben besmet met de RODE BACIL!

  Like

 12. Jan zegt:

  Muslim in Sweden kills wife for being ‘too old’

  The appalling socialist dhimmis of Sweden never mentions the M-word or the fact that killing your wife or child is not a crime for husbands and fathers in Islamic nations. The attorney tries to argue insanity. ALL Muslims are more or less insane.

  Mohsen Sodagari, 53, thought that his new wife was too old, at 45 years of age. She also had difficulty getting pregnant.
  http://themuslimissue.wordpress.com/2014/01/29/muslim-in-sweden-kills-wife-for-being-too-old/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s