Breivik verwerpt de Counterjihad

Screenshot_44

De Zweedse organisatie Expo is een “antiracistische” trust, mede opgericht door de beroemde auteur en communist Per Stieg Larsson en de zeer linkse activist Tobias Hübinette. De verklaarde missie van de groep is om “georganiseerde intolerantie” bloot te leggen. Hun publicatie “Expo” wordt uitgegeven door Robert Aschberg, de kleinzoon van de financier van Lenin. Meneer Aschberg is ook eigenaar van het databedrijf Piscatus, die het wettelijke recht heeft om registers van alle beschikbare gegevens van personen bij te houden. Samen hebben Piscatus, Expo en Research-Gruppen een indrukwekkende private, linkse inlichtingenorganisatie opgebouwd.

Van Tobias Hübinette is bekend dat hij heeft gezegd:

“Te voelen en zelfs te denken dat het blanke ras in alle opzichten inferieur is natuurlijk met betrekking tot de geschiedenis en de huidige acties. Laat de westerse landen van het blanke ras vergaan in bloed en lijden. Lang leve de multiculturele, raciaal gemengde en klasseloze ecologische samenleving! Lang leve de anarchie!”

Gegeven de uitgesproken ideologie van de Expo-organisatie, waarom zij het een artikel publiceren dat Anders Behring Breivik enige verwantschap met de Europese Counterjihad had verworpen? Deze verkondiging van de heer Breivik dient zeker niet de belangen van Expo, dus waarom bekend maken?

Het antwoord is simpel: de Slager van Utøya heeft dezelfde brief aan een aantal media gestuurd. Expo moest naar buiten komen vóór het sensationele nieuws eventuele schade kon veroorzaken.

Het is niet echt een verrassing dat Anders Behring Breivik geen vriend was van de Counterjihad beweging en ons alleen gebruikte als dekking om zijn neonazi kameraden te beschermen. Dus kunnen we verwachten dat dit groot nieuws in de Noorse kranten zal zijn? Zal VG een correctie publiceren? Zal oud-premier Stoltenberg excuses aan Fjordman aanbieden?

Reken er maar niet op.

Hieronder is het artikel geplaatst dat gisteren verscheen op de Expo-nieuwspagina. Veel dank aan Ted Ekeroth voor de vertaling:

De terrorist Anders Behring Breivik heeft een brief gestuurd aan de internationale media. In de brief beschrijft hij zichzelf als een voorvechter van de “survival of the Nordic race” en eist een gebied gereserveerd voor blanken in Noorwegen.

Anders Behring Breivik heeft een brief gestuurd aan de internationale media die “Expo idag” heeft gelezen. Hij beschrijft de brief als een eerste stap in “vredesonderhandelingen” met zijn politieke tegenstanders. In de brief heeft Anders Behring Breivik gedeeltelijk zijn retoriek veranderd ten opzichte van die in zijn zogenaamd “manifest”. Hij zegt dat hij in het manifest “de Counterjihad-retoriek gebruikte om etno-nationalisten” te beschermen en in plaats daarvan vraagt hij om ​​een mediacampagne tegen de antinationalistische Counterjihad beweging. Hij noemt deze strategie “dubbele psychologie”.

Anders Behring Breivik beweert dat hij streeft naar een “schoon Noords ideaal”. Hij bedoelt dat het “Nordische ras”op het punt staat te worden uitgeroeid en hij wil dat er een nazi-partij in Noorwegen is, net als de partij “Svenskarnas Parti” (De Zweden Partij). Hij noemde een aantal beruchte rechts-extremisten in Noorwegen die hij de partij wil laten leiden, onder hen Varg Vikernes en Erik Blucher.

“We verloren de Europese burgeroorlog (de Tweede Wereldoorlog)”, schrijft Breivik, en richt zijn woorden tot nationalisten waarvan hij wil dat deze zijn “vredesverdrag” ondersteunen.

Breivik omschrijft zichzelf als onderdeel van een “West-Europese fascistische beweging”. Breivik zegt, wil er vrede  zijn, dan moet aan de nationalisten de zuidwestelijke Östfold in Noorwegen worden aangeboden om “het voortbestaan ​​van inheemse Noren en Noordsen te garanderen”. Vergelijkbare stukken land zijn toe te wijzen aan blanken in Europese landen.

Breivik zegt ook dat zijn liefde voor Israël uitsluitend gebaseerd is op zijn toekomstige rol als een plek om “ontrouwe Joden” te deporteren.

Anders Behring Breivik schrijft ook dat hij niet denkt dat hij zijn tijd in de gevangenis zal overleven, waar hij beweert dat hij wordt gemarteld.

Extra informatie: Breivik heeft een boek geschreven van meer dan 1000 pagina’s.

Bron:
http://gatesofvienna.net/2014/01/breivik-repudiates-the-counterjihad/

Posting en bovenste deel van de tekst: Baron Bodissey

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Counterjihad, nazisme, Noorwegen, Racisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Breivik verwerpt de Counterjihad

 1. Marc Bouwman zegt:

  Wie kan die Breivik nog iets schelen? De man is ziek. Laat ‘m boeken schrijven als hij dat wil, maar waarom hem nog iets genoemd in welke media dan ook?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat lijkt me n.a.v. dit artikel toch zo klaar als een klontje heer Bouwman. Na de aanslagen van Breivik heeft links alles op alles gezet om hem te linken naar de Counterjihad-beweging, waarvan ik mijzelf ook deels als lid beschouw. Nu blijkt echter dat hij deze beweging alleen maar gebruikt heeft om zijn nazi-sympathieën te camoufleren.
   De vraag die in het artikel gesteld wordt, is dan ook zeer terecht. Zullen er nu verontschuldigingen aangeboden worden aan de Counterjihadbeweging (ik noem Spencer, Geller, Fjordman). Nee, natuurlijk. De vuile linkse huichelaars. Ze blijven de islam faciliteren, de rotzakken.

   Like

   • Jan zegt:

    “Van Tobias Hübinette is bekend dat hij heeft gezegd: “Te voelen en zelfs te denken dat het blanke ras in alle opzichten inferieur is”

    Foto van Hübinette. Enige plek is apentuin (ik kan ook hatelijk zijn)

    Like

 2. ztiertje zegt:

  Het zijn weer heel duidelijk ” het syndroom van LINKS / ROOD” , anderen pogen in kwaad daglicht te stellen Mijnheer Bouwman !

  Like

 3. ztiertje zegt:

  Jan je bent helemaal NIET hatelijk , maar u heeft gelijk !

  Op die foto stond idd. een foto van de neef van ” Jaap Aap !”

  Tsjemig wat een griezel zeg , maar goed dat die NIET los loopt in de apenheul .

  Like

 4. koddebeier zegt:

  @Jan 13-1-‘14.19.14uur. Als ik z’n foto ziet Jan hoort hij daar ook thuis, weet je zeker dat hij niet ontsnapt is ui de Zoo. ???

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tja……En dan te bedenken, dat er hier tot nu toe van tijd tot tijd mijmerende stemmen opgingen, dat er in Breivik’s ideeën tóch wel iets zàt, ergens…… En ik er dan maar weer op wijzen, dat die man zijn gedachtenkronkels onmogelijk te volgen en/of te benutten waren…..
  Kostte me zelfs een woordenwisseling met een -niet al te frequente- mede-reageerder, die mij aanwreef, dat ik op het verkeerde blog zat; ik zou bij Links thuishoren…..
  Benieuwd, wat hij nú zegt…..
  Het is overigens wel waar, dat, als Breivik, in feite een Nazi zou zijn, dit zijn aanslag op een socialistisch doelwit in plaats van op een islamitisch doelwit zou verklaren, ofschoon het anderzijds weer schijnt, dat Utöya tevens islamitische doelstellingen diende…..
  Kortom, je wordt geen wijs uit dat sujet, dus houd het er maar op, dat hij voor alle richtingen een wandelende tijdbom is en volkomen onhanteerbaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s