New York wordt antisemitisch

Screenshot_45

Toen het artikel over het toenemende antisemitisme in de New York Times verscheen, was Bloomberg nog burgemeester van New York. Overigens geldt voor de VS hetzelfde als voor West-Europa: nog nooit hebben de VS zoveel joodse politici gehad als nu. De media, de kunstscene, het internet bevinden zich volgens velen vast in joodse handen. Maar dat alles is niet voldoende om het toenemende antisemitisme in New York in te dammen:

Hakenkruisen, scheldwoorden en beledigingen op de scholen in de stad.

Het schooldistrict Pine Bush moet zich tegen beschuldigingen van antisemitisme verdedigen. O.C. zei dat ze scheldwoorden hoorde zoals “christenmoordenaar”, “domme Jood”, “vuile Jood”, “walgelijke Jood”. “Jood was een soort belediging”, zei ze.

New York Times

Weliswaar probeert de New York Times zich op het christelijke antisemitisme te concentreren en het verbindt aan de Klu-Klux-Klan om de racistische componenten te verhogen, maar ergens in het midden van het artikel komt ook een dader in beeld: het is de broer van een schoonmaker bij McDonald´s – een zwarte:

Bij de McDonald´s in de buurt zei de schoonmaker Corey Kyles, 25, dat zijn broer, Tyler, steeds maar weer hakenkruisen buiten bij de Boys and Girls Club buiten en in de sportmatten van school had gesneden.

Met het vele Holocaust- en Hitlergepraat in de New York Times zijn de Joden hard op weg om bij die bevolkingslaag weggepest te worden waarop zij tot nu toe het meest konden vertrouwen: de blanke middenklasse. Want niet deze is de antisemitische bedreiging voor de Joden in Amerika, maar de zwarten, de geïmmigreerde Latino´s en islamieten. En omdat deze bevolkingsgroepen op dit moment snel groeien, terwijl de blanke bevolking afneemt, moet vanzelfsprekend het antisemitisme ook toenemen. En de bestrijdingsmethodes in de joodse media dragen er het hunne toe bij om ze nog groter te laten worden.

De Joden hebben de afgelopen decennia al een propagandaoorlog verloren, op het moment dat ze dachten deze te kunnen winnen: de propagandaoorlog voor Israël, tegen Arafat.

Gebeurt er op dit moment hetzelfde met de joodse gemeenschappen in de VS, in Frankrijk en in Groot-Brittannië?

Onze kristallen bol zegt: de volgende grote pogrom zal in Amerika plaatsvinden.

Voor wie zijn de Joden bang? Antisemitisme vandaag.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Immigratie, Joden, Jodenhaat, Multiculti, Racisme, Rotzakken, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

10 reacties op New York wordt antisemitisch

 1. koddebeier zegt:

  Gebeurt er op dit moment hetzelfde met de joodse gemeenschappen in de VS, in Frankrijk en in Groot-Brittannië? Ja, en vergeet ook Nederland,België en Duitsland niet.
  Het Islamnazisme is bijna op volle sterkte ijverig geholpen door links en de zogenaamde gutmenschen.

  Like

 2. ruudswart zegt:

  Ik ga m’n achterkamer maar ’s langzaam inrichten.

  Like

 3. win zegt:

  tegenwoordig is iedere synagoge in nederland gepantserd als een bunker in oorlogstijd.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Hoe linkser New York wordt hoe meer Arabieren er gaan wonen.Logisch toch?

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  In Zweden is het ook heel erg voor de Joodse gemeenschap. Vnl. door moslim-nazies en de collaborerende linkse wegkijkers.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  “Een kat in het nauw, maakt vreemde sprongen”, is een oud bekend spreekwoord. Tegenwoordig is dit spreekwoord meer actueel dan ooit. De linkse en liberale multiculturalisten en EU-adepts voelen dat hun dagen zijn geteld. Hun “Social Engineering” tactieken van desinformatie, hersenspoeling en Sovjet-achtige propaganda werken niet zo goed als vroeger. Ze zijn doodsbang dat hun EU-imperie begint te wankelen en zal binnenkort vallen. Met de val van de EU zouden ze hun macht verliezen en zo ook lucratieve persoonlijke mogelijkheden om snel rijk te worden (via lobbyisten uit olielanden). Datzelfde geldt trouwens ook voor Amerikanen uit de linkse hoek zoals de ‘New York Times’ en de Democratische Obama administratie. Om tijd te winnen en intussen ook (snel) grof geld verdienen (Olie Sheiks betalen uitstekend voor iedere anti-Israël campagne) kiezen ze de anti-Israël lijn en Jodenhaat. Voor Joodse debielen die dachten dat de (s)linksen hun vrienden zijn, is deze houding een trap onder de gordel. ‘Ander Joods Geluid’ en andere politiek-correcte figuren krijgen nu “brood uit eigen deeg”.

  Wat Amerika betreft de toestand daar zal binnen de kortste tijd verslechteren. Het land heeft niet meer de capaciteit uit de economische crisis los te komen. De stagnatie van de blanke bevolking en stortvloed van Latino’s, Afrikaanse negers, Moslims en andere totaal waardeloze immigranten met lage IQ, zullen het land binnen 10 tot 15 jaar veranderen in een Bananen Republiek. Vergeet niet dat in de VS kunnen uitsluitend de rijken of sportlieden (met toelage voor hun sportprestaties) studeren. Dat betekent o.a. dat de opleiding- en kennisniveau van de gemiddelde blanke Amerikaan zijn laag. Ik heb ze vaak in diverse nieuws groepen (blogs) ontmoet. Het verbaasde mij iedere keer opnieuw hoe oppervlakkig en dom ze zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  Phyllis Chesler aangehouden op verdenking van terreur tegen de staat

  Author and scholar Phyllis Chesler was stopped by security at JFK because she was reading The Jewish Press.
  Chesler noticed that as soon as she took out the paper, one of the security agents looked at her sharply. He came over and asked to see her newspaper. After looking at the cover, the agent then took The Jewish Press and brought it over to another security agent. The two agents then had a discussion, apparently about the newspaper and about Chesler. She was then told to open her luggage, which the agents proceeded to search. While Chesler’s luggage was being rifled through and she was being interrogated, she noticed another woman stride unmolested past her and the security agents, and disappear on through to her destination. The woman who sailed through without being stopped was dressed in a niqab. http://www.jewishpress.com/news/author-reading-the-jewish-press-stopped-at-jfk/2014/02/06/

  Like

 8. Jan zegt:

  De stad wordt ook totalitairer: nieuwe communistische burgemeester de Blasio sluit alternatieve scholen, de zogeheten charter schools

  De Blasio starts his war on charter schools
  Fulfilling a campaign pledge to limit charter expansions within public school buildings, de Blasio revoked approvals granted last year by the Bloomberg administration to two new Success Academy schools and to a third that planned to expand.
  http://nypost.com/2014/02/27/de-blasio-administration-halts-expansion-of-success-academy-charter-schools/

  No education without indoctrination

  Like

 9. Jan zegt:

  Winkel met nazi-kleding geopend midden in Joodse wijk in Londen

  UK: Outrage as ‘Neo-Nazi’ Store Opens in Jewish Neighborhood
  German clothing brand Thor Steinar opened its first UK store in Finchley, north London, yards away from the office of the Chief Rabbi, and not far from the headquarters of the Islamic Association.
  The brand is popular among Neo-Nazis and other fascist groups, and heavily features Nodic symbols often associated with white supremacism.
  Its original logo featured runes placed together to resemble the insignia of the Nazi SS.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/179676#.U09dS-Wupb0

  Het antisemitisme is traditie in GB en dat sinds jaar en dag

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s