“VOORUITGANG”

Screenshot_12

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Sjaak)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op “VOORUITGANG”

 1. Jean zegt:

  En wat in 2015?

  Like

 2. Republikein zegt:

  Je gelooft het niet, dit is prachtig oud worden, ik geloof het niet!
  http://www.vorsten.nl/2014/01/31/beatrix-past-goed-bij-the-elders/

  Like

  • Sjaak8.1.2014U zegt:

   DEN HAAG – Premier Mark Rutte heeft prinses Beatrix vrijdag namens het kabinet gefeliciteerd met haar 76e verjaardag. Beatrix heeft zich volgens Rutte als koningin ”met hart en ziel ingezet voor de Nederlandse samenleving”.

   De culturele dankbetuiging die zaterdag in Ahoy in Rotterdam voor de prinses wordt georganiseerd, ”onderstreept haar grote rol en betekenis”, zei Rutte vrijdag na afloop van de ministerraad. De minister-president is aanwezig bij die bijeenkomst.

   Like

   • Sjaak8.1.2014U zegt:

    ERGO ! Een lekker feestje vieren op kosten van de belstingbetaler
    die over de streep getrokken worden ! Voor een trixi-rijke bejaarde
    Oma die op haar mlliarden zit als een kip op een ei !
    En dat in deze tijd ! Daaraan is maar weer herkennen met wat
    we voor een klootzakken opgescheept zitten !

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Als het waar is wat ik gisteren hoorde, dat het FAALKABINET, het gore lef heeft, om volgend jaar de ziektekostenverzekering met Euro 200, – te verhogen, we volgend jaar nog meer crepeergevallen gaan meemaken! Vuile schoften daar in Den Haag!

  Like

 4. Avidia zegt:

  Een tijdje terug had ik een ernstige dikke splinter in mijn vinger, ik moest naar de dokter (achteraf naar een specialist) ik was al vele jaren *minstens 25 jaar) niet bij de dokter geweest, in de wachtkamer zaten alleen allochtonen, spraken allemaal hun eigen taal, ze gaan om de haverklap naar de dokter, wat denk je wat dat kost? auw dit en auw dat, pfffff

  Ik denk dat ik mijn verzekering ophef, dat enige bezoekje aan de dokter, heeft mij duizenden euros gekost aan de verzekering, ik zeg het op.

  Like

 5. Jan zegt:

  Dat het gezin uitsterft is de bedoeling van de socialisten. Hun ideaal is een aarde zonder mensen. Van hen stammen Stimezo, NVSA (voortzetting van Nieuw-Malthusiaanse Bond) enz. Zijn zijn aanhanger van Malthus, global warming, carbon footprint enz. alles en alle onzin wordt in stelling gebracht om de bevolking terug te dringen, behalve natuurlijk de ‘edele wilde’ die mag eindeloos fokken in andermans land. Dat links volk meent dat Nederland welvarend kan zijn met een paar miljoen inwoners laat zien hoe geschift zij is.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Treurig treurig en dat in Nederland; en om iedere hoek een moskee, en niemand vind dat erg,daar wordt voor een andere God als de onze gebeden.

  Like

 7. Jean zegt:

  Als een land aangevallen wordt is dat heel erg maar als een land van binnenuit door eigen volk, geholpen door importtuig, kapot gemaakt wordt dan is dat een drama wat gelijk staat met moorden.
  Gisteren stond die waanzinnige Gentse idioot, die blauwe geschelpte fhurer verhofstad te brullen en te zwaaien, ik dacht dadelijk terug aan een waanzinnige 75 jaar geleden, volledig zelfde beeld met dit verschil dat het beeld toen in zwart wit was maar de inhoud volkomen gelijk is.
  Zoiets gaan wij niet meer laten gebeuren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 09.34. uur. Beste Jean, ik moet geweldig lachen om uw mooie spraak, zoals de geschelpte fhurer; whoehahahahaha! Ik heb er een beeld bij!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s