Allah Capone aan de Bosporus: Waarom Turkije ondanks de radicaalislamitische maffia van Erdoğan en Gülen de lieveling van de Nederlandse regenten blijft

Screenshot_2

Erdoğan en Gülen

Turkije was al langer het lievelingetje van de mainstream media. Turkije moet de Europese Unie in. Dat vindt iedereen. Althans: elke regent vindt dat, van Bernard Wientjes (VNO-NCW) tot Agnes Jongerius (FNV/PvdA). Daarbij gesteund door onze mainstream madia. Het bontst maakt Trouw-redacteur Hans Goslinga het. Zo schreef Goslinga op 01/10/2011 over de periode 2002 – 2011, waarin de (fundamentalistische) AK-partij aan het bewind was:

“Tussen die twee momenten heeft zich in Turkije een economisch en politiek wonder voltrokken dat gelijkenis vertoont met de opkomst van Duitsland in de naoorlogse periode. Dat wonder is zichtbaar in de skyline van Istanbul, waar naast de minaretten van de Blauwe Moskee en de Hagia Sofia vele wolkenkrabbers zijn verrezen die de stad het aanzien geven van een hypermoderne metropool.”

Toen al waren die woorden een gotspe. Turkije was toen nog steeds een naar Europese maatstaven straatarm land. En Turkije groeide dan wel, het had en heeft ook een immens handelstekort, het op één na grootste ter wereld. De Turkse krant Zaman rapporteerde zojuist: “Turkey’s trade deficit rose 18.7 percent in 2013 to hit $99.8 billion according to a Turkish Statistics Institute (TurkStat) report.” Ook heeft Turkije een vrij hoge werkloosheid en een zelfs vrij dramatisch hoge jeugdwerkloosheid. Kortom, de fundamentals waren in Turkije al langer slecht. Maar u zult er in Trouw niets over hebben gelezen. De crash lijkt er nu aan te komen en kan niet meer aan de Trouw-lezers worden verborgen, zeker nu de Amerikaanse overheid minder geld gaat bijdrukken – geld dat tot op heden onder andere wegvloeide naar Turkije. Paul Krugman vreest zelfs dat de Turkse crash tot een wereldcrash gaat leiden.

Het wachten is op excuses en rectificaties van Goslinga. In 2011 waarschuwde Goslinga de Europeanen nog: “De Europese Droom begint in Turkije geleidelijk te breken. Dat zou voor de Europese landen een signaal kunnen zijn zich opener en ontvankelijker op te stellen en meer aandacht te besteden aan het mirakel dat zich op het kruispunt van twee beschavingen voltrekt.”

Een mirakel aan de Bosporus. Een land waar radicaalislamitische bendes (de AK-partij en de Gülen-beweging) elkaar de tent uitvechten, waar de top door en door corrupt is, zoals de recente arrestatiegolf aantoont, en hand- en spandiensten verleent aan de terroristische groeperingen in Syrië, noem ik eerder Allah Capone aan de Bosporus.

Het wachten is op excuses en rectificaties van Goslinga. We weten wel waarom hij de boel belazerde: de nihilist Goslinga haat, zoals elke regent, de Europese cultuur waar hij uit voortkwam. Turkije moet van Goslinga de Europese Unie in, zodat de daaropvolgende nieuwe golf van Turkse massa-immigratie ons verder verzwakt. Vandaar de schandalige propaganda die Goslinga voor Turkije maakte in 2011, waarin Turkije wordt afgeschilderd als een transparant, economisch potent tolerant land, in plaats van het economisch brakke, radicaalislamitische maffianest dat het is. Het wachten is op excuses en rectificaties van Goslinga. Het zal bij wachten blijven.

Door:
Gert
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Europa, Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Nederland, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

17 reacties op Allah Capone aan de Bosporus: Waarom Turkije ondanks de radicaalislamitische maffia van Erdoğan en Gülen de lieveling van de Nederlandse regenten blijft

 1. Jantje zegt:

  Op het ogenblik devalueert de Lira als een gek en ligt de economie, happend naar adem, in de touwen. http://www.beurs.com/2014/01/31/problemen-turkije-zitten-diep/39298
  Turkije is lid van de ‘fragile vijf’. Binnenkort waarschijnlijk lid van de EU of ze krijgen een miljardeninjectie van die idioten van de EU.

  Like

 2. Syrier zegt:

  Eens was 33% van dat land Christelijk,Is/Stamboul was dat 55%.Nu wonen bijna geen Christenen in turkije en er zijn ook paar miljoen turken in west-europa en de turken zij ook nog Cyprus binnen gevallen.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Er is een alternative voor het geval dat de Bosporus voor ons gesloten zal zijn. Namelijk Rotterdam. Via de Donnau Main Kanaal. Alleen Servie moeten wij binnen halen,. dan hebben wij een vrije vaart naar de Zwartezee.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Goed geanaliseerd en geschreven Gert

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik ben het eens met Gert. De socialisten, en andere progressieven, ondersteunt door liberalen en christen-democraten staan achter het funeste beleid om Turkije de EUSSR binnen te halen. De ELLENDE zal voor ons alleen maar groter worden.

  Like

  • Maria02 zegt:

   Inderdaad Tom.Dan worden wij letterlijk overspoeld door moslems, en de reden velen zijn al NL uit, ze zagen het aankomen ! De echte einde van Europa zoals wij het kennen.
   Beatrix was er ook happig op Turkije in de EU te welkomen, zie hier video van ” staatsbezoek” aan Turkije in 2007 toen Erdogan nog niet aan de macht was. Behoorlijk politiek die Beatrix voor een ” constitutional monarch” !

   Like

 6. Theodoor zegt:

  En zo valt de ene, zich zelf hater, na de andere door de rotte appelenmand en er zijn er nog veel, vroeger heette dat “landverrader”!

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Hans Goslinga heeft een hypokriete kwezelkop: http://bit.ly/1dXzSJq

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Heel waarschijnlijk heeft hier Amerika een dikke vinger in de pap, zij dringen al veel langer aan om Turkije in de EU te krijgen. Ook niet verwonderlijk als je ziet dat Amerika daar een belangrijke basis heeft.
  http://militarybases.com/overseas/turkey/

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Alleen slecht geïnformeerde mensen, of mensen die niet kunnen rekenen die praten over het economische wonder van Turkije. Het is geen wonder, als miljoenen mensen vanwege armoede het land uit moeten om elders te gaan werken dan stroomt vervolgens het geld naar dat land toe omdat die mensen geld naar hun familie sturen. De familie gaat vervolgens veel geld uitgeven. En dat is het zogenaamde wonder van de economische vooruitgang van Turkije. Er is dus feitelijk geen groei in Turkije, alles wat er verworven is dat komt uit Duitsland, Frankrijk en Engeland, daar zitten vele miljoenen Turken die steeds geld naar thuis sturen. Dat werkt cumulatief, in de afgelopen dertig jaar zijn er miljarden naar Turkije gesluisd, als men dat optelt dan houdt men minder over dan de groei, het is dus geen groei, het is een hogere consumptie, niets meer dan dat. Mensen die echt kunnen rekenen willen Turkije niet bij de EU hebben. Het kan alleen doorgang vinden als er geld bij gepompt blijft worden. Niemand zit te wachten op een tweede Griekenland.

  Like

 10. Sjaak8.1.2014U zegt:

  Ontvang voor Erdo(waan) in Berlijn 4.2.2014 !

  Like

 11. De EU- Elite en Turkse Maffia islam!
  Europa kan nu niet anders dan buigen voor Turkse neo- Ottomaanse bendes…Langzamerhand neemt de islam de overhand hier in Europa. Zodra zij een meerderheid vormen hebben wij niets meer te vertellen. Dit is te danken aan Merkel, Juncker en consorten. Jullie hebben Europa verkocht achter de rug van de burgers om.
  Tot slot worden de toetredingsonderhandelingen voor Turkije tot de EU nieuw leven ingeblazen en dan heeft de ISIS ook gelijk vrij toegang tot de EU. In ruil worden de Afpers gesprekken versneld over visa vrij reizen van Turken in de EU. Europa heeft z,n welvaart en zelfstandigheid verkocht! Wat een armoede letterlijk en figuurlijk gaan we tegemoet. EU=stelletje klunzen bij elkaar!

  Merkel en haar Brusselse vrienden zien elke vorm van kritiek op de islam in Europa als een vorm van mentale ziekte.
  De Europese oude gardes verwerpen iedere vorm van kritiek op de islam… Ze importeren nog meer moslims die in groeiende aantallen in Europa komen wonen.
  De EU- leiders sluiten een Afpers-overeenkomst met de Turkse Neo Ottomannen maar wel veel meer Turken en betalen daar ook nog miljarden voor aan de Turken. De Overeenkomst is dus letterlijk Vrij reizen naar de EU met geld op zak van de EU. Nu vliegen dagelijks de miljarden de burgers om de oren.

  Europeanen mogen nog steeds stemmen, maar ze zijn beroofd van de meeste van hun invloed: alle grote politieke besluiten worden achter gesloten deuren genomen door technocraten en beroepspolitici, die als anti- Europees bende aan het werk zijn!!

  Op een verraderlijke wijze waarop Miljoenen moslims Europa binnenstromen, zal de nachtmerrie alleen maar versterken. Europeanen moeten machteloos toezien hoe hun leiders spreken en handelen alsof ze zich niet bewust zijn van wat er aan de hand is.
  Oude garde heeft ook nooit de illegalen uitgezet!? Illegale moslimmigranten zullen net zo lang leven van uitkeringen tot de verzorgingsstaat bankroet gaat.
  De toestroom van Islamitische migranten houdt niet op. Ze komen via Turkije. Meesten van hen komen nog steeds aan vanuit Noord-Afrika. Georganiseerd krijgen ze in Turkije een valse Syrische of Irakese passport!!
  De nieuwkomers – Valse migranten uit Islamitische wereld – die Europa binnenvallen, zijn anti-Europees, ze zijn de Salafisten!!. Deze moslims willen juist de Europa bezetten!!, Ze gedragen zich zoals de moslims meestal doen in de islamitische wereld: ze vallen christenen lastig en vallen vrouwen aan. Ze voelen zich als nieuwe bezetters…

  Gecamoufleerde moslim invasie en Bezetting!!

  Het blijft toch een super wrede criminele organisatie waarbij iedereen spontaan op jihad kan gaan omdat het boek dat voorschrijft.
  De gezaghebbende imam Sheikh Muhammad Ayed heeft onlangs in een toespraak in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem gezegd dat de enorme aantallen moslim migranten ‘de landen in Europa zullen veroveren… Spoedig zullen wij hen met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, de Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. Wij zullen hen snel inzetten voor het komende Kalifaat.’….‘We zullen hen vruchtbaarheid geven! Wij zullen kinderen bij hun voortbrengen, omdat wij hun landen zullen veroveren!… En dan zullen wij tegen hen zeggen: stuur onze zonen, anders sturen wij onze legers naar jullie toe.’
  Europa heeft zeer zwakke leiders, ze werken voor dictator Erdogan! Dit is natuurlijk een schande. Erdogan wilt juist via de massa migratie EU domineren.
  Wat een verrijking toch: nog meer islam in Europa, nog meer vrede. En dadelijk nog eens 180 miljoen Turkssprekende islam-aanhangers extra. Kijk, dat zet pas zoden aan de dijk: al die migrantenstromen, het gaat onze regeringsleiders allemaal niet snel genoeg. Er was groter geschut nodig.
  Het is nu duidelijk dat de Islam het voor het zeggen heeft, en dat de EU volkomen machteloos is tegen het grote Islam gevaar wat ons boven het hoofd hangt.

  EUROPA IN GROTE GEVAAR.. TURKEN KRIJGEN OPEENS VRIJE TOEGANG NAAR EUROPA!!

  Turken willen de vluchtelingenstroom (crisis) gebruiken om hele Europa binnen te vallen…Georganiseerde Moslims die al binnen zijn proberen grip te krijgen op de moslims die als vluchteling binnenstromen..

  Het verspreiden van extremistisch gedachtegoed onder het mom van godsdienstvrijheid is natuurlijk schering en inslag in de islam. De noodzaak om extremistische moskeeën te verbieden (ofwel sluiten) dient zich aan, zeker nu het percentage moslims in Europa zich ontwikkelt in de richting van de kritische grens, over de hoogte waarvan we nog lang kunnen kibbelen. Uiteindelijk gaat het om het verbieden van het verspreiden van dit intolerante gedachtegoed. Dat is lastig doordat het wijdverspreid is in de islamitische wereld en diep geworteld in het geloofsgoed. Soms lijkt het onschuldig, maar het laat zich – ook zonder haatpredikers – makkelijk verbinden met gewelddadig extremisme. Daar is geen directe oplossing voor.
  Saoedi Arabië en Turkije steken miljarden in de islamisering van het westen door de bouw moskeeën en het sturen van radicale imam’s.

  Turkije lid bij EU! Schandelijk…!

  Dit is erger, veel erger. Dit is een paard van Troje, maar dan met en doorzichtige wand.
  Merkel samen met de Erdogan, hebben ze EU al begraven! Verraderlijke bestuurders hebben de poorten van de westerse cultuur wijd opengezet voor een andere legermacht, de soldaten van allah. Het is afwachten totdat de islamitische bom barst. 
  Nog voor 2071 heet de Bondsrepubliek Duitsland waarschijnlijk de Islamitische Republiek Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s