Gauck in India: “We hebben nog plaats in Duitsland”

Screenshot_1

Altijd als je denkt dat het niet gekker meer kan worden, sla je de virtuele krant open en lees je meldingen zoals deze van een ijdele en zelfgenoegzame predikant, die op kosten van de belastingbetaler door de wereld reist en wijsheden zoals deze en andere onder de mensen daar brengt: “We hebben plaats in Duitsland”, zei Gauck in Bangalore. De Duitse bevolking zou steeds kleiner worden, omdat veel gezinnen nog maar één kind of helemaal geen kinderen hebben. “Daarom wachten we op mensen uit andere delen van de wereld die bij ons willen leven en werken. Daar verheugen we ons al op.”

Ja hoor, we verheugen ons er op – daar is waarschijnlijk niets meer aan toe te voegen. Voor welke Duitsers deze zich van de grond verheffende mens echter spreekt, is mij nog niet echt helemaal duidelijk. Wellicht voor een kleine elite van door de staat gesubsidieerde “goedmenschen” wellicht, die helemaal niet in aanraking komt met de gevolgen van de massa-immigratie. Een paar duizend – wellicht tienduizenden. Meer niet.

Miljoenen autochtone Duitsers echter, die dagelijks met de gevolgen van deze “migratiebewegingen” geconfronteerd worden, zien dat iets anders.

Hoe volkomen geïdealiseerd moet je zijn als je nog meer immigratie in een van de dichtstbevolkte landen ter wereld propageert – waar nu al in veel grote steden de “betaalbare” woonruimte schaars wordt? Wie heeft hier voordeel bij? Wie moet dat betalen?

Vragen en nog eens vragen – over de beantwoording waarvan de fijne meneer de president zich natuurlijk niet druk hoeft maken. Over enkele jaren zal het Duitsland, zoals wij dat kennen, zichzelf in welgevallen ten gunste van een explosief veelvolkeren mengsel oplossen. Dan zal er veel veranderen – de veiligheid en geborgenheid, die op dit moment nog overheerst, zal dan voor altijd verdwenen zijn. Een melange van parallelsamenlevingen ontstaat nu al, waarbij ieder individu zijn persoonlijke belangen doorgedrukt wil zien.

Volgens uitspraken van een lid van de CDU uit de nieuwe deelstaten raakt de oorspronkelijke Duitse bevolking rondom het jaar 2015 haar meerderheid kwijt, dat betekent dat er dan meer migranten dan autochtone Duitsers in het land leven. wie wil zoiets? De meerderheid van de oorspronkelijke Duitse bevolking zeer zeker niet!

Zolang politici als de gewaardeerde meneer Gauck in Duitsland lelijk mogen huishouden – gaan wij zienderogen onze ondergang tegemoet. In 2035 zal er dan met democratische middelen niets meer te veranderen zijn.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: cantaloop

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Desinformatie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, India, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Gauck in India: “We hebben nog plaats in Duitsland”

 1. Sjaak zegt:

  Weer zo een belastingvreter die zo overbodig is
  als hammorrioden aan een kont ! Zoals zijn voorganger
  Wulf die nu als bedrieger ook nog slordige 220.000 €
  per anno op kosten van de belastingbetaler leeft !
  Eveneens weer de voorganger van hem (Horst Köhler)
  die voor een paar maanden in amt eveneens 220.000 €
  kasseert ! En niet mee ingerekent de escapaden van
  wereldreizen en een grote bek open trekken en sinterklaas
  spelen met het geld van de belastingbetaler !

  Like

 2. fleckie zegt:

  De INDIËRS HEBBEN WEL HET “KASTE-STELSEL” HINDOES: (BRAHMANEN en de ONAANRAAKBAREN).

  Like

 3. Deze Duitser is op, aan het eind van zijn latijn, weldra dood door ouderdom. en die wil weer eens gastvrij zijn voor die al die Indiërs. Eigenlijk het praatje ophangen dat Duitsland zit te wachten op die vele allochtonen die hun eigen islamitische cultuur hebben en de oorspronkelijke bevolking het liefst willen uitroeien!

  Like

 4. luckybee zegt:

  Kennen en erkennen de Evangelische kerk Duitsland de 10 Geboden niet?Heeft Maarten Luther de 10 Geboden afgeschaft?Exodus 20 vers 1-26.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Dood en doodmoe word ik van de kwezelarij van deze “gutmensch”, Gauck. Laat hem 1000 personen in zijn paleis opnemen! Maar dat gebeurt niet bij de RODEN en dit soort GUTMENSCHEN! Mooie sier maken met hun goedkope praatjes, en de gevolgen voor de gewone burgers! Zo rolt dat in Duitsland schijnbaar!

  Like

 6. Jan zegt:

  “De Duitse bevolking zou steeds kleiner worden, omdat veel gezinnen nog maar één kind of helemaal geen kinderen hebben.”

  Toen Sarazzin dit zei en schreef werd hij voor leugenaar,ophitser van het volk en racist uitgemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s