Joris Demmink wil niet dat u deze documentaire ziet


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Peter Selie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Joris Demmink wil niet dat u deze documentaire ziet

 1. koddebeier zegt:

  Dit geeft duidelijk aan dat het Nederlandse systeem (elite, justitie, politie, regering enz.) door en door verrot is !!!

  Like

  • Jean zegt:

   Koddebeier,
   Elite wat is dat?
   Is dat die parasietenbende?
   Is dat die zgn ADEL?
   U weet toch wat dat wil zeggen? Anus Deppen En Likken.
   Een zootje waarmee ik nooit wil gezien worden.

   Like

 2. Frans Brassens zegt:

  De ‘hamvraag’ blijft: WAT wist Joris Demmink van WIE, dat hij zoveel jaren gehandhaafd en beschermd werd door opeenvolgende ministers van ‘justitie’ (met name ook Donner, Hirsch Ballin en Opstelten)? Die hebben welbeschouwd stuk voor stuk gelogen. Waaróm verlaagden ze zich daartoe? WIE moest(en) er zo nodig beschermd/afgeschermd blijven? Op de klokkenluider site van Micha Kat staat hierover een vrijwel compleet dossier.

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Joris Demmink is een slachtoffer van misdadigers, een Koerdische drugscrimineel die hoog was in de hiërarchie moest en zou terug naar Turkije. Omdat Demmink chantabel was volgens de Turken moesten er twee straatjongens door de Turkse politie naar de hotelkamer van Demmink komen. Net alsof de Turkse politie Turkse schandknaapjes van de straat gaat halen om geneukt te worden door een top-ambtenaar uit Nederland, tenzij hij daarmee chantabel wordt natuurlijk. De leugens over Demmink zijn reeds lang doorgeprikt, weer opnieuw komen aankakken met wéér het zelfde verhaal. Wacht . . . ., waarom niet opnieuw komen met wéér het zelfde verhaal en dan zeggen dat dit nieuwe nieuwe feiten zijn? Het is niet Joris Demmink die niet wil dat U dit filmpje ziet. IEDEREEN wil niet dat er nog vaker naar die onzin wordt gekeken!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Op zijn minst het Anne Frank plantsoen en de mysterieuze dood van Mosterd (Demminks chauffeur) vergeten, Vanhetgoor?
   -En hoezo ‘omdat Demmink chantabel was’ in combinatie met ‘tenzij hij daarmee chantabel wordt’? En leugens OVER Demmink doorgeprikt? Misschien bedoel je VAN Demmink. Jazeker, die van Demmink zelf, over zijn ontkende verblijf in Turkije bijvoorbeeld.
   -En dan ook nog ‘iedereen’ in kapitalen. Nou, daar hoor ik dus ook bij en ik wil niet wat ‘iedereen’ volgens jou wil, wat dat woordje tot een persoonlijke wens van je maakt.
   Een wens die, jammer voor jou en Demmink, niet in vervulling zal gaan.

   Like

  • Mr Talkie zegt:

   Hoe zo IEDEREEN wil niet dat er nog vaker naar die onzin wordt gekeken !!!
   Ik ben niet iedereen en wens daar ook niet mee geassocieerd te worden.
   Spreek over je zelf en niet over iedereen,want ik zou willen dat het hele Internet vol zou worden gezet met die info,er staat .i.d al veel op maar mijn inziens nog lang niet genoeg.En het boven genoemde filmpje (docu) heb ik al meer als een halfjaar op m`n site staan,ik vind iedereen moet het delen om te laten zien wat voor klein miserabel,eng mannetje die Joris Demmink is,en wat hij allemaal uitgespookt heeft.

   Like

 4. John Wolf zegt:

  Joris Demmink zelf uitbuiten ,en afranselen elke dag

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Ik begrijp niet waarom het nooit tot een opstand is gekomen tegen de politieke (linkse) elite.
  Het land is door en door ziek geworden onder dat beleid.
  Ook nu worden pedofielen ver onder de maat gestraft in vergelijking met de erfenis die de slachtoffers levenslang met zich meedragen.
  De jurisprudentie over dergelijke zaken wordt thans razendsnel geschreven om in dit geval Demmink er met een werkstraf van af te laten komen.

  HET WORDT DE HOOGSTE TIJD DAT DE PVV VAN DE HEER WILDERS NEDERLAND GAAT BESTUREN.

  Zegt het voort.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Hoe groter geest.hoe groter beest?

  Like

 7. luckybee zegt:

  castreren dan zal je nooit meer last van ze hebben.

  Like

 8. fleckie zegt:

  “Op de keper beschouwd”zou Turkije “opgenomen” worden in de. EUROPESE. UNIE, zouden. de. kinderen dan niet. “VOGELVRIJ” worden. voor. Pedofielen??

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Vroeger zou de publicatie van deze video zorgen voor een tsunami van walging. Tegenwoordig heeft de zombie-mens zoveel eelt op zijn ziel, dat niets kan zijn of haar gemoederen beroeren. Het is “Just a way of life!”. De tweede gedachte dat bij mij opkomt is: Wie weet hoeveel kinderen werden door Marc Dutreaux en Michel Niehoel bezorgd voor ‘wilde feestjes’ van EU leden in Brussel of Straatsburg? Joris Demmink is geen uitzondering in dat verrotte corrupte bende. Marc Dutreau moest steeds meer kinderen en jonge meisjes kidnappen om aan ‘de vraag van de markt’ te beantwoorden. De seksuele avonturen van Joris Demmink waren al bekend tegen het einde van de jaren ’90 …in de ‘Goede oude tijd van de Paarse Kabinet’. In dezelfde tijd werd ook het Verdrag van Amsterdam (1997) getekend. Het kan geen toeval zijn. De EU is opgericht DOOR CRIMINELEN en VOOR CRIMINELEN. De open grenzen van de Schengen Verdragen, moeten ervoor zorgen dat ‘de matties van de ‘Elite’ zonder grenscontroles alles kunnen doorvoeren: van cocaïne en andere geliefde drugs bij de hoge kringen van ‘onze vertegenwoordigers’ http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/685920/2005/07/15/Coca-iuml-nesporen-in-90-procent-van-toiletten-europarlement.dhtml tot minderjarige meisjes uit Oost Europa voor luxe bordelen in Brussel en Straatsburg en natuurlijk kleine kindekes voor de super elite in de EU.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tomasson: 11.54. uur. Precies zoals U het zegt. De EU, dat waanzinnig GEDROCHT, moest en zou ONS burgers door “de strot”, worden geduwd! En nooit vergeet ik welke VERRADER PARTIJEN uit Nederland daaraan hebben meegewerkt: VVD,PvdA,CDA,D66,GL! Niet vergeten reageerders als we mogen stemmen.

   Like

 10. Anneke zegt:

  SCHURKEN…..Geschiedenis die zich maar eindeloos blijft herhalen. Denk even terug aan A.Hitler en zijn schorem-vriendjes…….Socialistische Schurken Schorem runt de planeet; vandaar dat ‘we boven een diepe afgrond hangen’. “Achter slot en grendel……”. Men beseft WEER niet dat men een VOORBEELD-functie heeft; goed voorbeeld doet goed volgen èn slecht voorbeeld, doet slecht volgen!!!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  En ik ben van mening, dat de RODEN en GROENEN de meerderheid uitmaken van deze smerige mensonwaardige praktijken! Herinner U de naam, Brongersma maar, de vuile rode pvda senator, die in de ’70 jaren pleitte voor seks met kinderen door volwassenen!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  O wat hoop ik, dat deze SCHOFT DEMMINK gepakt zal worden! Voor mij mag deze ploert tegen de muur. Dit zijn nu de gevolgen van de socialistische en links-liberale invloed sinds 1968.

  Like

 13. Jean zegt:

  In België waren er al lang procedurefouten uit de lade getoverd en was het dossier al verjaard, boeken gesloten, volgend onderwerp.
  Vriendjes beschermen vriendjes en zeker als de ene iets weet van de andere wat niemand mag weten, daar hebben we een woord voor wat veel toegepast wordt in de linkse zwijnenstal, nl. CHANTAGE.

  Like

 14. lucky9 zegt:

  Hoe dan ook zal J.D. vermoedelijk nooit legaal vervolgd of gestraft worden. Het filmpje dateert van in de tijd toen Beatrijs Von Amsberg nog met de koets reed. Voor zover ik weet is dat al een tijdje geleden en werd Demmink sindsdien niet verontrust.

  Louter toevallig weet ik wat van de corruptie bij het Belgisch gerecht. En in vergelijking daarmee is de historie over Demmink kattepis. Onaangenaam ruikend weliswaar en uitermate storend voor het rechtsgevoel, maar de echte wantoestanden die een rechtsstaat ontmanteld hebben zijn duizend keer erger en helemaal niet te herleiden tot een enkele persoon. De wantoestand is een systeem waarvan een enkel aspect (in dit geval het wangedrag van Demmink) slechts een symptoom is.

  Dat naast de Belgische ook de Nederlandse justitie corrupt is daar twijfel ik geen seconde aan. Maar het niet vervolgen van een topambtenaar is op zich geen alarmsignaal. Dat was het wel vervolgen van Geert wilders. Dat waren de opmerkelijke vrijspraken van meinedige rechters in de chipshol zaak wel. Dat zijn de opmerkelijk lage straffen voor gewelddadig allochtoon gespuis ook.

  Aan vanhetgoor kan ik het boek van Drs. J. Poot sr ten zeerste aanbevelen: De Demmink Doofpot.
  ISBN 978-90-813699-4-7

  Like

  • vanhetgoor zegt:

   Vergeef mij Lucky9,
   het is vervelend als een kind tegen zijn/haar zin wordt geneukt, laten we daar het over eens zijn. Maar het is ook niet leuk als iemand valselijk wordt beschuldigd. Omdat er geen bewijzen zijn steeds maar weer het zelfde riedeltje wordt afgespeeld ben ik het zat. Demmink wordt door de multimiljonair Poot al jaren belasterd, deze ondernemer stopt jaarlijks vier miljoen in een laster-campagne. Dat is allemaal bekend. De reden waarom is ook bekend. Poot zat achter Chipshol en dat mislukte doordat het plan niet geheel volgens de wet was. En toen moesten er koppen rollen. Maakte niet uit wie, bij voorkeur iemand die flink veel relaties heeft, zelfs bij de koninklijke familie over de vloer kwam en onder meerdere kabinetten heeft gediend.

   En ondanks deze laster campagne is het niet gelukt om met overtuigend bewijs te komen. Turkse schandknaapjes kun je niet verkrachten. Het is hun werk! Een hoertje te weinig betalen kan wè! Maar dat moet toch na ca. vijfentwintig jaar wel eens een keer verjaard zijn. Laten we vragen aan Mark Rutte of er een speciale wet aangenomen kan worden die in dit ene geval de verjaringstermijn voor wanbetaling aan sekswerkers buiten werking stelt. Of laat er één persoon komen die door Demmink is verkracht, dat is ook voldoende. Demmink heeft onder verschillende kabinetten gewerkt, ik kan mij niet voorstellen dat al deze kabinetten boter op het hoofd hebben gehad, er zal toch wel een minister zijn te vinden in Den Haag die nog waarde hecht aan de veiligheid van jonge kinderen!!! (drie uitroeptekens dus ik meen het)

   Echt, geloof mij er is een zogenaamde onderzoeksjournalist die al jaren en jaren NOOIT meer iets (betaald) gepubliceerd heeft, hij krijgt geld om de laster gaande te houden, en de hersenloze meelopers die blijven er achteraan lopen. Omdat er iemand betaald wordt om berichten te verzinnen is alles in deze materie verziekt met leugens. De echte slachtoffers van pedofielen zijn er de dupe van, die worden binnenkort ook niet meer gehoord.

   Like

 15. peterselie1 zegt:

  Jan Poot stopt miljoenen in campagne tegen Demmink

  Vastgoedondernemer Jan Poot besteedt miljoenen aan zijn campagne tegen de voormalige topambtenaar Joris Demmink, die wordt verdacht van misbruik van minderjarigen. Hij doet dat niet vanwege diens vermeende pedofilie, maar omdat Demmink zijn plannen met Schiphol zou hebben gedwarsboomd.
  ‘Joris Demmink beschadigt Nederland. Hij is de reden dat Nederland zich economisch niet goed kan ontwikkelen. De pedofilie is bijkomend. Daar gaat het me niet om.’ Dit zegt Poot vandaag in een interview met de Volkskrant.

  De vastgoedmiljonair (89) heeft zich vier jaar geleden vastgebeten in de ‘doofpotzaak’, en bezweert niet los te zullen laten. Zeker nu de zaak-Demmink komende maand in de rechtszaal wordt besproken tijdens voorlopige getuigenverhoren, en het gerechtshof onlangs nieuw onderzoek heeft aangekondigd naar een verkrachtingszaak waarin Demmink verdachte is. ‘Het precieze bedrag weet ik niet’, zegt Poot, ‘maar de voortdurende strijd tegen rechtsmisbruik loopt in de miljoenen.’

  Geen bewijs
  Justitie heeft afgelopen jaren altijd gezegd dat er geen bewijs is gevonden voor de aantijgingen, maar Poot is ervan overtuigd dat de voormalige secretaris-generaal van Justitie deel uitmaakt van een elitair pedofielennetwerk. ‘Als hij het niet gedaan zou hebben, dan zou ik toch in de gevangenis zitten. Dan zou hij mij hebben vervolgd wegens laster.’

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3597298/2014/02/15/Jan-Poot-stopt-miljoenen-in-campagne-tegen-Demmink.dhtml

  Like

 16. peterselie1 zegt:

  Henk Krol: “vriendje Joris Demmink produceerde kinderporno”

  In een interview tijdens het programma Één op één van Eva Jinek met Henk Krol, voormalig directeur van de Gaykrant en lijsttrekker van de ouderen partij 50Plus, stelt hij de vraag “Is het handig dat de hoogste man van justitie een vriendje heeft die kinderporno produceert?” Vanaf dat moment lijkt er te zijn geknipt en neemt Eva Jinek niet verder de moeite om hier vragen over te stellen. Ze had bijvoorbeeld kunnen vragen “Wie was die persoon en hoe komt u aan deze informatie?“, maar dat doet ze niet. Ze gaat over op de vraag waarom Ivo Opstelten nooit de moeite heeft genomen dit onderwerp goed te onderzoeken en hierover met Henk Krol te spreken. Ivo Opstelten blijkt handig gebruik te hebben gemaakt van een situatie waarin Henk Krol werd beschuldigd van een computerhack [quote] ”Ik werd toen beschuldigd van een computerhack“. Het lijkt er dus op dat minister van justitie Ivo Opstelten steeds handig gebruikt heeft gemaakt van “situaties” om het onderwerp Joris Demmink niet bespreekbaar te maken, want ook het opstappen van Henk Krol na de pensioenpremie kwestie kwam erg goed uit.

  http://martinvrijland.com/2014/01/31/henk-krol-vriendje-joris-demmink-produceerde-kinderporno/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s