Europese Unie betaalt mogelijk 20 miljard euro aan Oekraïne

Screenshot_8

De Europese Unie overweegt een nieuwe regering in Oekraïne financieel te steunen. De Duitse Europarlementariër Elmar Brok, voorzitter van de commissie voor buitenlandse zaken, zegt dat het om een bedrag van 20 miljard euro zou kunnen gaan.

De steun zou bedoeld zijn voor het creëren van betere economische omstandigheden in Oekraïne en ter voorbereiding op het tekenen van een nieuw associatieverdrag met de Europese Unie. De weigering van inmiddels oud-president Viktor Janoekovitsj om een eerder associatieverdrag te tekenen in november, leidde tot maandenlange protesten in de hoofdstad Kiev en andere delen van het land. Dit weekend stuurde het Oekraïense parlement Janoekovitsj naar huis.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Oekraïne. Bookmark de permalink .

15 reacties op Europese Unie betaalt mogelijk 20 miljard euro aan Oekraïne

 1. Monalisa zegt:

  En wij de broekriem maar aan halen.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Wer soll dass bezahlen wer hat zo viel Geld?

  Like

 3. Andre M zegt:

  Dus Europa wil in Oekraine de economie steunen terwijl ze hier de economie afbreekt, hebben politici nog steeds niet in de gaten dat banen van de bedrijven komen. De EU en de bodemloze putten club.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Voor de EU geen probleem om even 20 miljard te organiseren net als die 5 miljard voor Morsi enz. enz.
  De burger zal wel betalen.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  MAYDAY = PAYDAY
  FUCK the EU !

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Als het weer op betalen (afpersen) aankomt, dan staan Nederland en Duitsland synoniem voor het begrip E.U. Nederland en Duitsland zullen wel weer het meeste moeten ophoesten. Hun belastingbetalers worden door de nationale regeringen ten onrechte als suikeroom aangezien. Wij belastingbetalers worden door Den Haag in opgemelde kwestie uitgeperst gelijk als een steen die honderd jaar in de woestijn heeft liggen bakken, alwaar de belastingdienst er in zal slagen om de laatste druppel water nog uit die steen te persen.

  Like

 7. theo zegt:

  Waar de EU het geld vandaan haalt is vanzelfsprekend, http://www.express.be/business/nl/economy/na-het-imf-en-de-bundesbank-wil-nu-de-eu-uw-spaargeld-mobiliseren/202287.htm

  Dus van jullie en mij. Anderzijds zweven de Westerse landen op een afgrond tgv de overheidsschulden. Die ervoor gaan zorgen dat “onze” economieën in de afgrond gaan.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Waar haalt de EU het geld vandaan? Zeker niet uit de ….. van tante Sjaan!. De topfunctionarissen en Euro parlementariërs leven op een andere planeet en in andere realiteit. Zij spelen Marie Antoinette terwijl heel veel mensen in diverse EU landen verhongeren. Zie bijvoorbeeld een land als Hongarije of Spanje. Waar zijn ze mee bezig?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Thomasson: 16.01. uur. U vraagt waar ze mee bezig zijn, nou de AGENDA wordt bepaald door: EUSSR, de BILDERBERGMAFFIA, de WERKGEVERS, het zgn. ORANJE HUIS, en last but not least, de belangen van de NWO. En wij worden daarvoor aan de bedelstaf gebracht en tot slaven gemaakt!

   Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN DE NIEUWE MEGA-BEZUINIGINGEN ZIJN IN AANTOCHT!

  Like

 10. marjolein zegt:

  wie is er eigenlijk nog voor de eu?volgens mij niemand meer en terecht het deugt niet vroeger toen elk land nog voor zichzelf moest zorgen was veeeeel beter en het land mocht zelf bepalen wie of wat tie wilde helpen zonder opdringen!ik vergelijk de eu met kleine middelbare scholen die ineens moesten samenvoegen en van die vreselijke grote instituten werden onder de mammoetwet is ook niet echt een succes geworden

  Like

 11. Rick zegt:

  Staat dus helemaal klaar om in de EU opgenomen te worden…voldoet aan alle eisen.
  Namelijk status “bodemloze put”. Brussel mag wel haast maken met de toetredingsonderhandelingen.
  Ondertussen vast beginnen met royaal (Ons Geld) die richting op te pompen.

  Like

 12. …en ondertussen wordt de EU-bewoner opgezadeld met toren hogen belastingen omdat dat een betere impuls zou geven aan de economie. Dan moet je vooral dit gaan doen.
  BRUSSEL WAAR ZIJN JULLIE MEE BEZIG!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s