Het sociofascistische taboe

Screenshot_13

Is de hardnekkigheid waarmee de Nederlandse media de prodemocratische protesten in Venezuela negeren te verklaren door hun voorkeur voor linkse regimes?

Wie had gedacht dit in 2014 nog mee te maken? Massale demonstraties van een geknecht volk tegen een corrupte kliek onderdrukkers en dat op een steenworp van ons land. Politiemannen en schimmige paramilitairen die het vuur openen op vreedzame demonstranten en met gerichte headshots onschuldige burgers vermoorden? Nee, ik heb het niet over Oekraïne, maar over een revolutie die zich op nog geen 30 kilometer van Nederlands grondgebied afspeelt, maar waarover u niets hoort op onze televisie: Venezuela.
Je zou verwachten dat het een kolfje naar de hand van onze publieke omroep is. Gewone burgers die massaal de straat opgaan omdat zij het zat zijn in de rij te moeten staan voor de meest basale goederen als melk, babyvoeding, medicijnen en zelfs wc-papier. Of omdat de regering weigert vergunningen af te geven voor de import van drukperspapier, waardoor de laatste kritische kranten de nek wordt omgedraaid, zoals eerder al bij alle televisiestations is gebeurd. Of omdat er het afgelopen jaar tussen de 20.000 en 25.000 moorden zijn gepleegd (niemand weet precies hoeveel het er zijn omdat de regering heeft verboden statistieken bij te houden of er in de media over te berichten).

Screenshot_12

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Linkse Kerk, mainstream-media, Nederland, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het sociofascistische taboe

 1. delamontagne zegt:

  In buurland Colombia draait Simon Bolivar zich 5 keer om in z,n graf. Van al zijn idealen:”Een groot continent-land “in S-Amerika is in de 19e eeuw al niets terecht gekomen. ALLES VOOR HET VOLK, was toen ook al zo,n kreet. Dat uiteenvallen van een ideaal, een groot land, vergelijkbaar EU..! ! !
  Toekomtst beeld EU ?
  -Moet NL.inplaats van in Mali te helpen, geen invasie van Venuzuela overwegen ? ?
  In 1929 was er een kleine invasie van V op Curacao.
  /////////
  Nederland vreesde invasie Antillen
  http://nos.nl/artikel/213026-nederland-vreesde-invasie-antillen.html

  Like

 2. luckybee zegt:

  Curasau is niet onze land, het was het land van de Sefardische Joden en hun slaven.Dat ze nu probeerden aan ons door te schuiven.

  Like

 3. Peter Selie zegt:

  Ze moeste zonodig LINKS, nu hebben ze links. Geniet ervan zolang het kan!!

  Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  Russia considers “unacceptable” foreign meddling in the internal affairs of Venezuela. Russian & Chinese aircraft carriers Kuznetsov & Shilang -07 head to the Caribbean

  Russia & China send aircraft carriers to the coast of VenezuelaThe Russian aircraft carrier ” Alexander Kuznetsov ” heads to the coast of Venezuela , in theory, for military exercises with the Bolivarian Navy.

  http://chucherias2012.blogspot.co.il/2014/02/russia-considers-unacceptable-foreign.html?spref=tw

  Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Eem tijd geleden werd ik hier voor waanzinnige uitgemaakt toen ik een situatie kenschetste die overeenkomt met de huidige

  huidige situatie

  1 Chinese waters , Japan, Philippines, N korea
  2) Middle east. syria , iran
  3) central europe , ukraine
  4) South Amerika, Venezuela

  Zijn China en Rusland aan het proberen de omcirkeling te doorbreken ?

  Is dit en poker spelletje of staan we aan de vooravond van een herstart van de gehele wereld.?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s