Vrijdag 7 maart 2014 – Verkeerschaos op de Nederlandse wegen als protest tegen de bezuinigingen

Screenshot_6

Op vrijdag 7 maart om 3 uur wordt er een chaos in Nederland georganiseerd. De chauffeurs pakken de macht in Nederland. Alle kosten moeten in Nederland omlaag. We moeten nu het heft in eigen handen nemen. Bij deze wordt opgeroepen om op 7 maart 2014 om 15:00 ‘s middags alle rijbanen van de snelwegen in Nederland te blokkeren. Deze dag word uitgekozen omdat het een vrijdag middag betreft en de spits dan gigantisch is.

Vrijdag 7 maart. 15:00. Nederlandse wegen.  Chaos….

Vrachtwagenchauffeur Jerry Agema plaatste het bovenstaand bericht een tijdje geleden op Facebook. Inmiddels is het bericht al tienduizenden keren gedeeld. Met deze truckersactie roept Agema collega truckers op om een complete chaos te creëren op de Nederlandse (snel)wegen.

De actie is bedoeld als protest tegen de bezuinigingen welke in Nederland plaatsvinden; De bezuinigingen van het kabinet Rutte 2. Nederland is er klaar mee. We moeten nú in actie komen met zijn allen om te laten zien dat we het er niet mee eens zijn. We gaan protesteren!

Het zijn niet alleen de open EU grenzen waartegen geprotesteerd wordt op 7 maart. Het zijn onder andere óók de slechte werkomstandigheden van vrachtwagenchauffeurs. Via verschillende “bronnen” hoor je dat het niet alléén de truckers zijn die actie gaan voeren tegen de bezuinigingen in Nederland, maar ook de “gewone” automobilisten.

Op Facebook is er de “truckers-actie 7 maart 2014” ontstaan. Een pagina waarop nog eens ene keer duidelijk te lezen is waartegen geprotesteerd wordt, hoe en waar. Enkele citaten die je hier tegenkomt zijn:

* Op 7 maart 2014 om 15:00 word er een chaos georganiseerd in Nederland. We roepen alle truckers op om hun truck stil te zetten op de Nederlandse wegen. En zo een chaos te veroorzaken. Dit met doel om nu een heel duidelijk te maken dat wij Nederlanders ook actie kunnen voeren. Maar uiteraard zonder geweld. We zijn het er allemaal over eens dat de kosten voor ons leven te hard zijn gestegen. En daar zijn we klaar mee. Nu moeten we ons laten horen. En niet stoppen totdat we hebben bereikt wat we willen bereiken. En in mijn opinie is dat meer geld over houden voor een luxer leven. En niet toekijken hoe den haag rondrijd in luxe wagens. Woont in villa’s en verzin zelf maar meer reden wat niet zo lastig zal zijn.

* Iedereen word opgeroepen iets te doen 7 maart 2014. De actie de we voeren op de wegen is voor ons stilstaan bij de problematiek. En voor de politiek om te laten zien dat we het zat zijn. Vaak hoor ik pak niet de burger. Dat is ook niet de opzet. Maar mocht je de snelweg niet op willen, zorg dan dat je wel gehoord word. Hou het vrolijk maar duidelijk.

* Inmiddels hebben veel mensen gevraagd of auto’s ook mee mogen doen. Tuurlijk. Het gaat ons immers allemaal aan. Dus deel dit en laat het heel Nederland rondgaan. (Bron: Facebook)

Screenshot_5

Demonstreren, actie/protest voeren, in opstand komen. Helpt het?

Dát is natuurlijk dé grote vraag die je je kunt stellen. Wat voor gevolgen gaat deze actie hebben? Aan de ene kant kun je wel stellen dat er in elk geval iéts moet gebeuren in Nederland en het terecht is dat de burger actie wil voeren. Maar langs de andere kant; Zullen we er echt iets mee bereiken? Zal het kabinet zich ook maar iéts aantrekken van een actie als deze?

En buiten dat; Stel nu eens dat deze actie werkelijk een groot protest zal gaan worden en alle wegen in Nederland muurvast staan? Hoe moet het dan met de hulpdiensten als de politie, de brandweer en de ambulance? Hebben zij nog wel “vrij baan” om hun werkzaamheden uit te kunnen voeren en op tijd bij slachtoffers te kunnen komen door de drukte/chaos op de weg?

Het kan ook uitlopen op veel agressie. Niet iedereen zal willen meewerken aan deze protest-actie. Veel mensen willen juist op vrijdagmiddag op tijd thuis zijn om van hun welverdiende weekend te kunnen gaan genieten. Wat als er juist dán een bestuurder voor je stil gaat staan en geen aanstalten maakt om de eerste uren verder te rijden? Agressie/geweld als gevolg? Zowel verbaal als non-verbaal?

Of het een strak plan is? Ik weet het niet…

Ik begrijp héél goed dat de Nederlander iets wil doen. Maar of dit dé manier is…? Ik heb mijn twijfels….

Bron:
http://nieuws-en-opmerkelijke-feitjes.plazilla.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

154 reacties op Vrijdag 7 maart 2014 – Verkeerschaos op de Nederlandse wegen als protest tegen de bezuinigingen

 1. rakkertje zegt:

  Wees solidair en doe mee !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik denk dat het de hoogste tijd is dat óók Nederlanders laten zien dat de grens al vér overschreden is. Je leest regelmatig dat Nederlanders alleen maar mopperen achter de pc, maar ze kunnen ook wel daadwerkelijk protesteren. Ik vermoed dat Den Haag de schouders ophaalt en verder gaat met hun misselijk makende plannen voor ons land. Er zal meer nodig zijn om de politici wakker te schudden.
  Ik zou zeggen: iedereen is gewaarschuwd, dus als je geen ergernis op de weg wilt hebben op 7 maart, blijf dan thuis! Ga thuis werken indien mogelijk, of snipper die dag. Maar neem de protesterenden niet kwalijk dát ze protesteren.
  Op de snel wegen moeten de vluchtstroken beschikbaar blijven voor hulpdiensten. Maar zo slim zijn de Nederlanders wel. Ieder van ons kan een hulpverlener nodig hebben, dus daarom laat je die strook vrij.
  Ik ben benieuwd wat de reacties zijn uit politiek Den Haag.

  Misschien hebben ze helemaal niks in de gaten??

  Like

 3. meneertje zegt:

  Ik vind het heel moeilijk een oordeel te geven.
  Natuurlijk zal Den Haag er zich niets van aantrekken.
  Maar het is een begin.
  Verzet moet ergens beginnen en dan kan het zich uitbreiden.
  En dan kunnen ook de gronden voor het verzet zich uitbreiden (niet beperkt blijven tot de grieven van de truckers).

  In zoverre zeg ik “ja” tegen de actie (al kan ik zelf niet meedoen; ik bezit geen auto)

  Maar het geopperde bezwaar dat hulpdiensten dan eventuele slachtoffers niet kunnen bereiken is reëel.
  Nogmaals: ik weet niet hoe ik de actie moet beoordelen.

  Like

 4. nieuwenhuis zegt:

  Ik geef ze groot gelijk die vrachtwagens(chauffeurs ) . Het moet maar eens afgelopen zijn met die Polen en Roemenen die OOK op de nederlandse wegen rijden tegen een heel laag loon. Dit willen ze immers zelf. Vaak nog met een dronken kop en /of een gekocht vrachtwagenrijbewijs!!!!!!!!!
  Bij elke staking hebben de gewone mensen ergens last van.
  Als je graag op tijd bij moeders en de kids wil zijn, ga je toch niet aan het werk? En de hulpdiensten zullen gewoon vrijbaan hebben/krijgen, de vrachtwagenschauffeurs kennende.

  Like

  • bart zegt:

   nieuwenhuis vind je reactive wat de kids betreft kortzinnig ik ben een gescheiden man en moet mijn kids halen uit lelystad aangezien mijn kids leerplichtig zijn kan ik ze niet eerder halen dan naar schooltijd en dat beetje tijd wat wij maar hebben eens in de 14 dagen willen wij graag gebruiken en wij kunnen ik en mijn kids dan ook stevig balen dat er dan op deze manier gestaakt word want dan hebben wij weer minder tijd met elkaar omdat ik ze dan pas zaterdag kan ophalen nou heb ik voor jullie situatie alle begrip maar probeer deze situatie maar eens aan kleine kinderen uit te leggen want die hebben dan zoiets van kunnen ze dat dan niet op een andere dag doen mvg Bart

   Like

 5. Sjaak zegt:

  WOHAAAA ! DE NEDERLANDER EN DE STRAAT OP ?
  JA MET KLOMPEN EN VLAGGETJES WANNEER DE
  KONINKLIJKE MILLIARDÄRS EN HUN MAINSTREAM
  GETRIMDE LINKS/GROENE KONTNEUKERS
  EEN FEESTDAG VOORSCHRIJVEN !
  IN ANDERE LANDEN UKRAINE;SPANJE;GRIEKENLAND
  DAAR GAAN ZE DE STRAAT OP VOOR HUN RECHTEN !
  MAAR IN NEDERLAND ? EERST ZIEN !!!!

  Like

 6. Ambassador zegt:

  Mensen, elke keuze heeft een keerzijde. Die accepteer je dan en je zoekt constructief naar oplossingen, naar manieren om ongewenste consequenties te beperken.

  Deze actie is ruim van te voren aangekondigd. Dus overheid, neem voorzorgsmaatregelen. Helicopters? Verkeer (door)geleiders? ….

  Ook de chauffeurs kunnen afspraken maken (en hebben waarschijnlijk al gemaakt). Een truck op de vluchtstrook bij aanvang van de opstopping volstaat. Deze kan in geval van nood, snel de baan vrijmaken. Enz. en zo verder.

  Like

  • meneertje zegt:

   Ja, dit lijkt me een reële oplossing voor het probleem van de bereikbaarheid voor hulpdiensten (en dan denk ik vooral aan de laatste alinea van uw comment).

   Like

   • harrynl007 zegt:

    Wij krijgen hier in Limburg alle medewerking van de KLPD mits we de vluchtstrook vrijhouden. Zij zullen er op toe zien dat de vluchtstrook niet misbruikt wordt. De KLPD is het zelfs eens met deze actie!!!!!

    Like

   • Monalisa zegt:

    harrynl007 dan wens ik jullie veel succes. zorg dat jullie het waard zijn als chauffeurs die het goed.

    Like

  • Beerd zegt:

   goed idee volgens mij staan de meeste nederlanders hier achter het zijn niet alleen de truckers maar denk ook eens aan het gevecht in de bouw er moet wat gebeuren het hele land gaat kapot
   gr Beerd

   Like

   • Beerd zegt:

    op vrijdag een paar uur is veel te weinig maak er en paar weken van, dan hebben we maar een tijdje weinig te eten ,dan weten wij ook hoe het voelt zoals de gezinnen die al maanden weinig te eten hebben, en dit komt alleen maar doordat de regering geld over de balk gooit laten ze zelf maar eens bezuinigen en niet de hard werkende mensen die de economie over eind houden en elk cent aan de kant moeten leggen om op de been te blijven alleen maar voor de overheid we gaan met z,n alle ten onder
    Beerd

    Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Inderdaad Beerd.
    Niet alleen het wegvervoer is de dupe maar feitelijk alle industrie.
    Het word totaal naar de kloten geholpen door de westerse regeringen die maar toelaten dat er van allerlei volken hele groepen hier naartoe komen.
    Ik persoonlijk geef niet de mensen de schuld die hier proberen een goed loon te verdienen, maar wel de regeringen.
    En als het aan de EU ligt krijgen we er over niet al te lange tijd weer enkele miljoenen Ukrainers bij, dus het eind is nog lang niet in zicht.

    Like

   • Olaf zegt:

    Blokkeer dan niet de snelwegen, maar de ministeries… dat komt harder aan…

    Like

   • Monalisa zegt:

    Olaf het is bekend dat dit vandaag gebeurt dus de heren nemen een snipper middag dus dat zet geen zoden aan de dijk als wij de minestiries blokkeren, het is nu 16,30 op het nieuws is er geen aandacht aan geschonken en zo is de media

    Like

   • Monalisa zegt:

    minestiries moet zijn ministeries

    Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Prima actie. Respect voor iedereen, die tenminste iets doet. En daarnaast kunnen chauffeurs iets bereiken. Want vandaag worden chauffeurs vervangen door Moelanders, morgen is een andere beroepsgroep de pineut en zolang onze politici niet vervangen worden door Polen, zullen ze nooit begrijpen wat dat betekent voor ons.
  Ik zeg dus doen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   leefbarbaar kijk naar de bekende transportbedrijven zoals Vos en Koops en nog velen andere, daar zitten twee Moelanders op die geen word nederland kunnen en gewoon rijden in nederland. twee Moelanders tegen 1 nederlander.

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Beste Monalisa,
    dat weet ik. Ik heb ook moeite met die slappe reacties hier dat actie misschien wel leidt tot agressie. Wat een kul, de actie is een reactie op Rutte II en verdient ons aller respect en sympathie. En als de winkels drie dagen niet bevoorraad worden breekt vast de pleuris uit. Nou en? Als niemand iets doet, gaat de regering door tot onze laatste euro verdampt is. Dus laat die acties maar komen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    leefbarbaar drie dagen is tekort doe maar 2 weken dan komt er al een groot gat in de regering we kunnen hier uren over tikken.

    Like

   • meneertje zegt:

    @leefbarbaar; 2/3; 19:02,
    Ik ben het wel met u eens. Ik heb eerder gesteld dat de actie geen zin heeft als er geen vervolg is.
    Mogelijke vervolgen die u suggereert zouden werkelijk effect kunnen hebben. Vooral: voortzetting van het verzet. Dat is het essentiële. Eén zo’n actie zal hoogstens een klein beetje onrust in Den Haag veroorzaken. Maar de pleuris moet uitbreken, als ik u vrij mag parafraseren.
    Alleen dàn zal de actie het begin van werkelijk verzet kunnen zijn.

    Like

 8. Jade zegt:

  Ik denk niet dat dit gaat werken, de enige die hier
  namelijk de dupe van wordt zijn mede weggebruikers.
  14 dagen niet tanken, of alleen tanken in het buitenland
  heeft misschien wat meer effect.
  De Oekraine heeft ons trouwens net laten zien hoe het wel moet…
  Met molotov-cocktails naar Den Haag en het binnenhof
  verwoesten. Eerst honderden doden, maar dan trekken Rutte
  & Samson ook eindelijk de jas aan.

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   En natuurlijk met de rechterhand gestrekt omhoog ongeveer op schouderhoogte , ja een goed idee net als de Ukraine

   Like

  • bobzelf zegt:

   denk dat je het goed bedoelt, maar lees het nog een keer !!!
   of heb je geen idee, wie de oppositie betaald heeft ???
   dat zou dan na al het nieuws , toch zonde zijn ??

   gr, bob

   Like

  • bobzelf zegt:

   denk dat je het goed bedoelt hieronder is voor JADE sorry , bob

   Like

   • Jade zegt:

    Ok jongens, de Oekraine is hier een slecht voorbeeld…
    Wat ik bedoel is dat je de rotzakken in Den Haag en
    Brussel alleen kan raken met buitensporig veel geweld,
    en niet met een verkeersopstopping op vrijdagavond.

    Like

   • bobzelf zegt:

    kus, je bedoelde het dus gewoon goed x x x x x bob

    Like

  • harrynl007 zegt:

   Jade, een verstandige Nederlander tankt al sinds 1 januari NIET meer in Nederland. Koopt zijn levensmiddelen in Duitsland. Zijn alcohol en tabak in Belgie.
   Nu de top er aan komt kom je met een kleine groep zelfs niet meer het binnenhof op!

   Like

 9. Syrier zegt:

  Genoeg van deze schijt- regering.
  Zoveel mensen bij de voedselbanke.
  De rijen zijn van hier tot Tokyo bij de rechtbanken.
  Mensen worden uit hun huizen gezet en geterroriseerd door torenhoge boetes
  2 maanden geleden heeft een oude kerk- genoot van mij zelfmoord gepleegd door voor de trein te springen.Drama voor de naasten.
  Wie weet hoeveel mensen dat wel niet doen,alleen wij horen daar niet van.
  Daarom:
  Genoeg is genoeg,burger moet zijn rechten opeisen en heft in eigen handen.
  Ik zal op de afslag van de A1 zijn.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Een goed idee ???? Je moet toch wat !! Alleen klagen helpt niet Rutte is ziende blind en horende doof !!

  Like

  • Monalisa zegt:

   koddebeier rutte heeft geen ogen, als u gisten zag hoe een kleur hij kreeg van het antwoord van een oude vrouw, dat was de mis poes van de week.

   Like

  • meneertje zegt:

   Ja, een goed idee, althans: als ’t het begin van iets is.
   Als ’t hier bij blijft, kun je het net zo goed laten.

   Like

  • john zegt:

   Nee hoor. Hij weet precies wat hij doet. Hij is bezig Nederland de afgrond in te duwen. Bij de vorige verkiezingen hoorden we kreten als “Werken moet weer lonen”. Nu is dat alles vergeten. Of zou dit alles per ongeluk gaan? Of is hij dement, en is het gewoon uit zijn geheugen verdwenen?
   Politici zijn in principe onbetrouwbare psychopaten. Je leven in hun handen leggen is als het varken dat de slager wel een lollige vent vindt.

   Like

   • Monalisa zegt:

    john hij had nog meer kreten de hra is heilig bij de VVD en iedereen kreigt 1000 hier is nederland voor gegaan, maar de HRA is een sigaar uit je eigen zak die betaal je zelf.
    Doe zoals duitsland die kenen dat ook niet geen HRA maar wel zelf eerst die 25% zelf inleggen in je hypotheek en dan voor tien jaar 2,4% en 1% aflossing per jaar.
    Je hypotheek lasten worden elkjaar minder daar hebben ze nog nooit van gehoord in nederland,maar ik ga nog verder ozb en wat u aan huurwaardeforfait moet in vullen op u belasting papieren is al meer aan geld dan u terug kreigt aan HRA, dus u mag het zeggen de hra is een sigaar uit je eigen zak.
    Maar ik ga nog verder iemand die zijn huis financiert op zijn eigen risico, Zonder een hypotheek garantie waarom moeten die meer rente betalen als mensen met hypotheek garanties als het fout gaat bij die mensen draaien en ander voor op .

    Like

 11. donder2014 zegt:

  Blokkeren is maar een tijdelijke chaos. Om totale chaos te creëren zou het beter zijn om ALLE chauffeurs in heel Europa 1 week niet te laten rijden. Dan krijgen ze het zelfs in Brussel benauwd als ze na dag 2 al niet meer kunnen tanken met hun decadente patser wagens, en er geen voer meer in de supermarkt ligt.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Op 23 december 2012 gaven wij ook al wat tips::
  http://tistochwat.wordpress.com/2012/12/23/demonstreren-tegen-rutte-ii-heeft-grotere-kans-van-slagen-vanuit-de-luie-stoel-dan-vanaf-het-malieveld/

  Ik vind die ‘truckers-actie’ een geweldig initiatief!
  Maar…. wél de vluchtstroken vrijhouden; dat moet kunnen!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “Ook onze truckers kunnen een belangrijke bijdrage leveren. Zij zien immers elke dag met lede ogen aan hoe hen het brood uit de mond wordt gestoten (of gestolen?) door Oostblokkers die tegen absurd lage lonen met oude vrachtwagens een steeds groter aandeel van het wegtransport overnemen.
   Bovendien zijn diezelfde truckers grootverbruikers van diesel, dus als ook zij de dure tankstations langs de snelweg gaan mijden (en beter nog: bij internationaal vervoer precies voldoende tanken om nét de grens over te komen), dan zet dat een flinke portie extra druk op de ketel.
   Bovendien; in het uiterste geval zijn hun trucks ook nog het perfecte middel om met grootscheepse wegblokkades de hele economie een week plat te leggen.”

   Like

   • Monalisa zegt:

    Een citaat van john
    Als er al actie komt in Nederland, zijn we we als de kippen bij om toch vooral onze zorg uit te spreken over de lastige puntjes, zoals te laat thuiskomen etc. Of het wel effect heeft etc.
    Nu wordt er opgeroepen tot actie, maar vinden we het toch vooral vervelend. Via het stembiljet, komt er zeker geen verandering. Want de gevestigde orde weet het wel zo te draaien, dat ze toch wel aan de macht blijven.
    Waarom zijn de Nederlanders niet te bewegen, om een ommekeer te bewerkstelligen.
    Je hoort iedereen klagen en mopperen op het huidige beleid. Maar als er een oproep tot actie komt, zijn we niet thuis en laten we ons liever naar de financiële slachtbank leiden.

    Like

   • john zegt:

    Ze krijgen vaak subsidie van Brussel om nieuwe vrachtauto’s te kopen. Ze krijgen ook vaak geld mee om te tanken. Als ze goedkoop kunnen tanken doen ze langer met hun geld. Tanken ze duur, dan betalen ze verder van hun eigen geld. Dat is de reden dat Oost Europese chauffeurs vaak betrokken zijn bij dieseldiefstal.

    Like

   • Monalisa zegt:

    john als je de zelfde bent van het citaat? toen we in de EEG zaten kreeg Griekenland en Italië subsidie op de vrachtwagens vooral op het merk Scania het scheelde toch zo gouw 40 duizend gulden per vrachtwagen wat daar goedkoper was dan in nederland dit speelden in de jaren 80/90 al.

    Like

 13. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik vind die blokkades geen goed idee het is een vorm van geweld, gewoon alles stilzetten en met zijn allen thuis blijven en lekker met de buren kletsen maar geen blokkades !!

  Like

  • harrynl007 zegt:

   Joop, Het worden geen blokkades!!!
   Het wordt een langzaam aan actie ( 40/50 km per uur ) waarbij we de volledige medewerking krijgen van de KLPD mits we de vluchtstrook vrij houden. De KLPD zal er op toe zien dat wegmisbruikers aangepakt worden.

   Like

 14. Jack zegt:

  Zoals verwacht lees ik vooral de redenen om het niet te doen. Slappe hap in dit land en daarom zijn we binnenkort straatarm en islamitisch

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Je lees niet goed wel doen maar anders

   Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Geen blokkades dat geeft aanleiding tot ingrijpen en dat dan nog eens op wettelijke basis, zo verlies je al voordat je begonnen ben.

    Like

   • Jack zegt:

    Wat lul je nou over wettelijk? Wettelijk mag niets in Nederland zelfs staken is verboden in dit land. Je kan alleen iets bereiken als je keihard de wet breekt en de confrontatie keihard aangaat! Laat ze over de hele wereld weten hoe de Nederlandse bevolking er over denkt! Wettelijk? De wet is ingericht om ons te onderdrukken dus rot op!

    Like

  • Monalisa zegt:

   Jack met u antwoord ben ik het niet mee eens zoals Joop Klepzeiker het al beschreef helaas dat krijgt u niet voor elkaar, ik heb hier wat geschreven over die grenzen blokkeren daar was ik er een van, helaas je word nader hand kapot gemaakt in nederland daarom woon ik er ook niet meer,maar je blijft nederlander waar ook ter wereld.

   Like

   • Jack zegt:

    De overheid zal wel blij zijn met dit soort ruggengraatloze uitspraken van de bevolking. Dan kunnen ze lekker blijven overheersen en onderdrukken.
    Sjaloom

    Like

 15. Fred zegt:

  Er zijn zàt Nederlanders op straat in Tilburg op dit moment.
  Om naar dèn opstoet te kijken. Dè wèl dè.
  Voor iets anders krijg je ze met een stok nog niet naar buiten.
  En op 7 maart al helemaal niet.
  Want schapen zullen zich uit zichzelf het liefst laten leiden door wolven.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Fred hoeveel zullen er morgen ziek zijn wel de grote jongen uithangen op zulke feesten maar verplichtingen daar hebben ze nog nooit van gehoord, kijk maar naar dat alcohol controle iemand ouder dan 18 jaar koopt het en een snotneus van 17 jaar zuipt het op, en zo gaat het met de hele nederland wetgeving zo krom als een hoepel.

   Like

 16. Tempelier. zegt:

  Zet maar dicht, het liefst voor een hele week. veel mensen moeten er last van krijgen, en zich gaan beklagen. Want dit is het begin.

  Like

 17. Danny zegt:

  goeie actie! Nederland net zo lang platleggen tot dit walgelijke en Eurofiele kabinet is opgestapt. Het is nu genoeg geweest met lachebek rutte en pipo samson.! Tijd voor de PVV!

  Like

 18. john zegt:

  In het begin was het “Nederland plat”, nu is het nog alleen maar “Langzaam aan van 3 tot 4”, want om 1800 willen we bij moeders aan tafel zitten. Of ze hebben zich laten intimideren.
  Naar mijn mening moeten we allemaal thuis blijven tot de regering ophoepelt.
  Ik heb genoeg te eten in huis, dus kom maar op.

  Like

 19. Republikein zegt:

  We blijven allemaal in bed, het gaat vriezen!

  Like

 20. Yvonne zegt:

  Van mij mogen ze er blijven staan totdat het kabinet oprot;hulde voor alle chauffeurs!En de minder aangename consequenties nemen we maar voor lief met zijn allen;voor niets gaat de zon op en met niets kun je niks bereiken!Dus:niet mauwen[en dat al op voorhand!]maar doorduwen deze keer.Met zijn allen moet het lukken!Het zal toch niet zo zijn dat ze in andere landen meer ruggengraat hebben dan hier?

  Like

 21. bobzelf zegt:

  wanneer bent u klaar in nederland met die ZEIK excuses zoeken .
  Neem brood mee, een fles cola en ga er gloeiende gloeiende bijstaan ,
  LAAT HET VERZET STARTEN EN WHAT IS NEXT ????,
  DAT IS VOOR DAARNA.
  JULLIE ZIJN MET DAT GEZEUR IN STAAT , om zelfs in mei niet te gaan stemmen , want u moest ………….???????????????????????????????? zelf excuus invullen graag !!
  dit is het begin , dus ga, en vermaak U , ja de aardappels zijn gaar , ik weet het om
  18.00 uur .
  Heel EUROPA IS DE DEUR AL UIT GEWEEST , DE GRIEKEN 2 A 3 X IN DE WEEK , IN pORTUGAL , IN FRANKRIJK , EN HIER HOOR IK ALLEEN MAAR ,

  misschien wordt er iemand boos ?? , nou en , nu zijn jullie boos !
  dus draai het verhaal om .

  EN ZEIK NIET ZO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  gr. bob

  Like

  • rakkertje zegt:

   Zij die niets doen en zelfs niet gaan stemmen moeten achteraf niet komen klagen.

   Like

  • Yvonne zegt:

   U heeft helemaal gelijk;wat in andere landen kan,zou hier ook moeten kunnen.Het NL volk lijken wel schapen die zelf naar de slachtbank lopen,hoeven niet eens gedreven te worden.Wat een slap volk!

   Like

  • Monalisa zegt:

   bob helaas ik woon niet meer in het nederland net als jij, ik ben ook de gene geweest die aan die blokkade heeft meegedaan in de jaren 70 ik zal alleen stemmen voor de EU wand daar kunnen ze niet onder uit. als ze mij te weten te vinden??? maar Bob even netjes houden wij zeiken niet zo.

   Like

   • Jack zegt:

    Mona ik ben blij dat je niet meer in Nederland woont want ik heb een hekel aan landverraders die Nederland als slaaf aan Europa willen onderwerpen. We hebben eeuwen zonder Europa gekend en dat zal nu wel weer lukken. Woon en werk jij in Brussel toevallig?
    Engeland heeft de wet op landverraad afgeschaft omdat ze binnenkort de bevolking gaan verraden aan de eussr. Ik vind dat die wet moet blijven omdat we landverraders moeten kunnen blijven straffen met de dood. Dit geldt voor alle landverraders die voor Europa kiezen

    Like

   • Monalisa zegt:

    Jack al je gelezen heeft was ik in de jaren 70 actief nee ik woon en werk niet meer maar woon bij je oosterburen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Jack ik denk dat ik je begrijpt er staat iets fout, zie ik nu pas ik kan niet stemmen voor de gemeenteraadsverkiezing maar wel tegen de EU daar krijg ik wel een oproep voor als ze mij en onze kennissen kunnen vinden bij de laatste verkiezing hebben wij geen stempas gehad.

    Like

  • Jack zegt:

   Bob!! Man naar mijn hart, zulke mensen hebben we meer nodig als we iets willen veranderen

   Like

 22. Willemientje zegt:

  ben al tijden bezig, met aktievoeren, en promoten, deze aktie heeft redelijke bekendheid, hier in Z-Vlaanderen heeft er niemand gereageerd op de flyers met mijn tel nr, helaas, maar aan de overkant richting Goes doen ze wel mee, hoorde ik vanmorgen op de radio, en iedereen kan meedoen, te voet, op de fiets, er is een groep die in de trein aan de noodrem trekt, ik verwacht geen wonderen, maar het animo is langzaam groter aan het worden, dus je hoeft geen truck te hebben, op wwwlandelijkedemonstratie 2013 staat een kaartje waarop je kan zien waar er aktie gevoerd wordt, wij gaan maar richting Goes, thuis blijven is voor mij geen optie,, opgeven ook niet

  Like

 23. Alexei zegt:

  een in mijn ogen zeer goede protestactie is : voeren van bezwaar acties e beroepschriften; er moeten in april weer belastingaangiftes gedaan worden door de burgers en als antwoord hierop een bezwaarschrift indienen met als sluitzin ondergetekende verlangt van u een voor beroep vatbare beslissing.

  Als de uitkomst in de vorm van een bealsting aanslag in de bus valt: weer bezwaar aan tekenen met de inhoud een voor beroep vatbare beslissing, dat zal meneer Dijselbloem en zijn kornuiten leren.

  Mijn bedoeling is door aldus te handelen het systeem van de belastingdienst te frustreren en zodoende een luisterend oor te krijgen.

  Like

 24. Anti zegt:

  Wie worden er straks in een kwaad daglicht gezet juist ja de chauffeurs, fijn als je man net uit het buitenland komt met een hele week achter zijn kiezen en belemmert gaat worden naar huis te komen, wie neemt de verantwoording als er ongelukken gaan gebeuren of zelfs nog erger dodelijke ongelukken? wat heeft Den Haag hier voor last van? er word gesproken van een collega chauffeur terwijl de beste man niet eens een vrachtwagen bestuurd, hij lekker elke avond achter de gebreide broek van zijn vrouw ligt, dat het volk ontevreden is oke en dat er wat moet gebeuren ook goed maar op deze manier een groep vrachtwagenchauffeurs voor het karretje te gaan spannen gaat nergens over..de ministers springen vrijdagmiddag op tijd in hun auto en hebben nergens last van .. nee de gewone hardwerkende chauffeurs die worden gepakt, en krijgen straks natuurlijk weer de schuld van al hetgene wat er fout kan gaan.. ik zeg lekker bezig zo.. en bedankt namens alle weldenkende chauffeurs…

  Like

 25. Joop zegt:

  Er wordt weer een mogelijkheid gezocht om beroepschauffeurs in een slecht daglicht te stellen. Deze oproep wordt NIET gesteund door organisaties uit de transportsector. Geen enkele chauffeur of werkgever zal aan een dergelijke wilde actie meedoen. Consequenties zijn, rijbewijs kwijt, vergunning kwijt, vrachtwagen in beslag…….. Behalve dat die Jerry geen chauffeur is, is er ook geen contact opgenomen met organisaties in de transportsector om dit te steunen. Zonder doelstelling zal dat zeker ook niet gaan gebeuren. Dat aanstaande vrijdag een chaos gaat worden is mogelijk. Velen hebben aangegeven deze actie te steunen daar men het niet eens is met onze regering. Wat je duidelijk in de oproep mist is een doelstelling en wat je helemaal mist zijn de vervolgstappen, na deze actie. Ook mis je hier de uitleg wie de verantwoordelijkheid opeist wanneer het ergens in de ongecontroleerde groepen fout gaat en er ernstige situaties ontstaan met gevolgen. Of gaan deelnemers allemaal vooraan staan op dat moment en eisen de verantwoordelijkheid op? Wat gebeurt er wanneer er burgers zijn die boos worden en de confrontatie opzoeken of, nog erger, er ongevallen plaatsvinden? Wie is de actie leider? Waarom zijn er geen vergunningen geregeld en waarom wordt niet naar buiten gebracht wat de consequenties zijn van bepaalde gevolgen? Voor velen te veel vragen die onbeantwoord zijn om deel te nemen aan deze actie. Je zou maar meemaken dat juist in jouw actie een dodelijk ongeval gebeurd……………. En jij daar verantwoordelijk voor wordt gesteld, daar de uiteindelijke actieleider niet bekend is……..
  En als laatste even dit. Er wordt over alles geklaagd, niets is goed wat de regering doet. Maar je hoort niemand met oplossingen. Gaat het daar bij een demonstratie niet om? Om ook een oplossing te bieden?……

  Like

  • bobzelf zegt:

   he joop ,staat er iemand van Brussel met een pistool op je voorhoofd terwijl je dit schrijft ?

   DUS DE ONGEKOZEN MALLOTEN IN BRUSSEL , volledig gesteunt door 90 % LANDVERRADERS EN NSBERS IN UW GEWELDIGE REGERING , DOEN AL JAREN SINDS 2000 ALLES WAT GOD VERBODEN heeft MAKEN AFSPRAKEN IN MAASTRICHT en daarna hoef je jezelf er niet meer aan te houden ( bailouts van landen b.v. ) de leugen van Lissabon , 16.000.000 nederlanders dood laten vallen na ons 62.9 NEE tegen dit verdrag , dank Balkenende , landverrader nr. 1
   Geen referendum , jullie weten er niks van , brussel liegen en bedriegen , geld weg , nog nooit een sluitende begroting , nog nooit een accountentsverklaring, 1000zenden leugens ,

   EN NU MOETEN WE EEN VERGUNNING VRAGEN AAN DEZE LOSERS , AAN DIT TRIEFEL , AAN DIT GESPUIS , AAN DEZE LANDVERRADERS !

   hebben die klootviolen gevraagd of je een nieuwe wereld oorlog wilde , hebben ze je gevraagd of je geld wilde geven voor zuid-europa ?
   hebben ze je gevraagd of je de HSL wilde,
   hebben ze je gloeiende, gloeiende OOIT WEL EENS IETS GEVRAAGD ??

   BEN JE HEEL HARD OP JE HOOFD GEVALLEN EN VAN VAN JE DRIEWIELER GEPLEURD VROEGER ???
   OF WERD JE EFFE GESTUURD !! DOOR JE VRIENDEN IN DEN HAAG ??

   Like

  • Monalisa zegt:

   Joop dat had ik al hier netjes geschreven, net zo als inde jaren 70/80 er is nog niks verandert Tja 1 ding is veranderd de nederlandse chauffeur die is om gezet naar een moe landen chauffeurs.

   Like

  • harrynl007 zegt:

   Joop, jij laat je als slaaf in een hok duwen. WIJ NIET!!!!!
   WIJ DURVEN TENMINSTE VOOR ONS LAND OP TE KOMEN, of je nu eens bent of niet.
   Jij bent een slapjanus die zelfs je eigen moeder nog zou verraden als het je uitkomt.

   Like

 26. bizzsquare zegt:

  Ook de PVW heeft schoon genoeg van het beleid van dit kabinet: zie https://www.youtube.com/watch?v=2b3wUfLzcgM.

  Like onze pagina http://www.facebook.com/BizzSquare om op de hoogte te blijven!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Grandioos,deze jongeman;hopelijk gaan we nog veel meer van hem horen!En Rutte?Die lacht het allemaal weg;slappe zak!Het zal hem worst wezen dat er duizenden mensen in de armoe zijn gegleden,dankzij zijn beleid,zolang hij zijn luxe leventje maar voort kan zetten.

   Like

 27. Hans zegt:

  Ja lekker makkelijk hè de boel plat gooien, ga ik een keer een wekend weg gaan ze alles dicht zetten, en denk je nou echt dat de regering zijn eigen hier iets van aan zal trekken, nee dus degene die je er mee hebt zijn de burgers die eens weg willen. Als je iets wil bereiken moet je den haag dicht gooien daar zitten die lui.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Hans gewoon even een uur eerder gaan rijden dan heeft u geen last er van (nederland is niet zo groot met ander hal uur ben je nederland uit)maar denk nou niet alleen aan je eigen hachje dit is al weken bekend.

   Like

  • bobzelf zegt:

   beste Hans
   je doet nou net of je heel Ukraine door moet , als ik vanuit nederland ga vertrekken
   dan ben je toch binnen 60 min. of hooguit 90 minuten weg uit nederland !!
   dus ga je iets eerder weg, kom op !!
   we hebben haast een nieuwe wereldoorlog, en eindelijk hebben wat mensen de moed en de fut om wat te organiseren .en want krijgen we ??
   gezeik , ga om 13.00 weg , en dan kan je heel nederlanbd doorsteken , en
   KOM ZEKER NIET HELPEN !!!
   JE ZOU MISSCHIEN MOE WORDEN !!

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Bob:er zijn altijd mensen die nergens iets voor over hebben,in plaats van dankbaar te zijn dat er mensen een begin maken om ons land weer leefbaar te krijgen!Wat hopelijk navolging krijgt in heel veel verschillende acties!En,Hans,straks heeft niemand meer de middelen om er even tussenuit te gaan,omdat we dan tot op het bot kaal gekloven zijn door het geteisem in Brussel.met hulp van onze eurofiele regering!Alleen al in de laatste 2 jaar heb ik 600 euro per maand in moeten leveren.Leven is overleven geworden!

    Like

   • harrynl007 zegt:

    Hans is het duidelijke voorbeeld van het egoisme wat er in Nederland heerst!!!!!

    Like

  • Fries zegt:

   Helemaal mee eens !!! Deze actie treft de verkeerde mensen.

   Like

   • max zegt:

    Nee Fries, het gaat niet om de actie, die is het gevolg van het beleid van een paar elitaire idioten. En de gevolgen van dat beleid treft de verkeerde mensen, daar gaat het om.

    Wat wil je, janken in een hoekje? Hopen dat het vanzelf overgaat? Ik vind het ook geen charmante actie hoor, maar je moet wat laten zien, want de politieke elite loopt met het hoofd in de wolken, en weet niet eens (wat? Nee, wil het niet eens weten) wat op de werkvloer afspeelt!

    Like

   • harrynl007 zegt:

    Fries, we willen ook de huidige slaven wakker schudden!!!!!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Fries daar bet u er een van.

    Like

   • Monalisa zegt:

    bet moet zijn bent

    Like

  • Jack zegt:

   Landverrader

   Like

 28. jose zegt:

  Monalisa

  Je heb helemaal gelijk Rutte lach zich rot om de angstig bevolking die niets durven .

  Jose

  Like

 29. Henk der Niederländer zegt:

  Wat te denken van op een andere dag een tripje maken Hans.

  Like

 30. Beerd zegt:

  jongens bedankt dat er in iedergeval toch iemand op staat hier hoopte ik al op maar had geen idee hoe dit te beginnen ik sta achter jullie en hoop dat het heleland stil komt te staan ook ik heb een eigenbedrijf en als ik niet kapot ga door de overheid maken de oost europianen het wel kapot maar kapot gaan we als er niemand op staat ,nog maals bedankt

  Like

 31. rakkertje zegt:

  Ga ervoor !!!!!!!! Leg de boel plat en laat je stem horen !!!!!!!!!!!

  Like

 32. Fries zegt:

  Zet lekker en Haag vast en laat mij rustig rijden. Ik en al die andere gewone weggebruikers hebben die bezuinigingen niet bedacht.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Fries je ben t een egoist je denk allen maar aan je eigen straatje, maar u gebruikt de naam fries ik maak er uit op dat u uit friesland komt?
   Die hebben wel gezorgd dat de PVDA zijn zetels winst heeft gekregen met de vorige verkiezing (samsom is een Fries) en gebeurt op 19 maart en in mei ook weer.
   Dat zij die partij aan de macht houden, Friesland / Drenthe en Groningen zijn PVDA en CDA aanhangers hoe slegt het ook gaat in nederland ze blijven op die partijen stemmen.
   Het komt om dat er velen in het vangnet zitten.

   Like

   • Fries zegt:

    Waarom ben ik een egoist als ik stel dat deze actie de verkeerde mensen treft ? Ik begrijp ook niet wat het feit dat Samsom een Fries is te maken heeft met het feit dat ik een Fries ben en met mijn mening over deze actie. Mijn stelling is simpel : deze actie treft de verkeerde mensen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Fries de eenheid van het volk dat scheeld er aan u beleid,IKKE IKKE en de rest kan stikken. ze zouden die dijk door moeten steken maar jullie vangen wel geld uit den haag dus u heeft nog niks geleed van de laatste verkiezing en daar moet je een Fries voor zijn.Fries wees solider met deze mensen die het doen!!!

    Like

   • Fries zegt:

    Nou nou, het niveau is ver te zoeken. Met mensen zoals Monalisa komen we er wel. Succes ermee mensen. Ik heb er wel genoeg over gelezen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Fries Op je tenen gerapt het was wel de waarheid zoals ik het naar u schreef Maar als Monalisa het voor het zeggen kreeg dan schopt ik Friesland uit nederland dat stuk provincie kost nederland te veel. zo fries ik denk nu even aan mijn eigen straatje en de uwe aan zijn zijnde, als je mee had gedaan op de rotonde van Joure had het misschien nog beter uit gepakt maar en die afsluit dijk even had afgezet, Fries het is bij U ikke ikke en de rest kan stikken, als je wat in U nederland wat wil moet je solider zijn met de rest van het volk, helaas dat bent u niet, zeker op u werk ook niet dat blijk gewoon uit u schrijven.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Fries ik ben voor u blij dat er ook andere Friezen zijn, die hier wel aan meegedaan hebben dus u laat u eigen Friezen mensen barsten! even in de telegraaf lezen waar het slegste wonen is in Friesland omdat de gemeente lasten de pan uitreizen, maar u verdiend zeer goed en heeft daar geen bezwaar tegen.en hier doen wij het voor.ik hoop Fries dat je nooit je baan kwijt raak en geen werk kan krijgen in Friesland, dan zal je nog aan mijn woorden terug denken.maar let op 19 maart stemmen ze weer op de PVDA en het CDA, gr Monalisa

    Like

   • bobzelf zegt:

    goed bezig makker , helemaal eens gr. bob

    Like

  • harrynl007 zegt:

   Fries, we willen ook de huidige slaven wakker schudden!!!!! Jij bent inmiddels ook een slaaf geworden en laat je inpakken door Den Haag en Brussel.

   Like

   • Fries zegt:

    Onzin !!! Mijn stelling is dat deze actie de verkeerde mensen treft, ik heb niets gezegd over dat wat aan de actie ten grondslag ligt.

    Like

   • BertG. zegt:

    Als er helemaal niks gebeurt dan weet je in ieder geval ook zeker dat er zo goed als niks veranderd. Als het een blokkade van een week is, dan geef ik je enigszins gelijk.
    Er wordt nu tenminste nog een aktie uitgevoerd om ze misschien wakker te schudden.
    Of het helpt/werkt? Dat weet je pas achteraf. Maar nu nog niet.

    Like

  • Jack zegt:

   Ik schaam mij voor mijn Friese komaf door jou landverrader

   Like

 33. nieuwenhuis zegt:

  Protest!

  Logisch dat het platform Landelijke Demonstratie, als protest tegen de bezuinigingen, de natie vandaag plat wil leggen, juist nu er dank zij een beetje groei landelijk geen nieuwe bezuinigingen lijken te komen. Dat heet een vooruitziende blik.

  Als bezuinigingen onnodig worden, valt er voor die kameraden niks meer plat te leggen. Dus moeten ze nú de maatschappij ontwrichten. ’Natúúrlijk wordt het chaos’, belooft een lid van ’t clubje. ’Minstens 30 acties, over het hele land.’ Van Nijmegen-is-het-zat tot in-Friesland-alles-plat, want ’de economie is praktisch kapot en ons land vrijwel terminaal’.

  Kom op dus, rakkers, vertraag ’t verkeer op alle wegen, onder jullie fijne motto: Rutte is een crimineel en de EU het Vierde Rijk. En wíllen we naar de Dam, dan gáán we naar de Dam! Op 7 maart. En op 8 maart, 9, 10… Opdat ’t de staat zoveel gaat kosten dat nieuwe bezuinigingen toch nodig zijn. Waar je dan weer lekker tegen kunt gaan lopen protesteren. Op z’n Grieks, zeg maar. Tot de economie kapot is. En ’t land terminaal.

  reageren: bdijkstra@telegraaf.nl

  Like

  • bobzelf zegt:

   ik zou zeggen ,U werkt al voor Brussel, of u bent geschift, en stemt D’66
   en nu weer onder je eigen steen graag !
   hier hebben we er al genoeg van in nederland, afdeling kontkruipers !!

   Like

  • Monalisa zegt:

   Vroeger hete deze organisatie de N O B in denhaag waren toen al boeven zij doen totaal niks voor de mensen die achter het stuur zitten.

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/22360729/__Acties_op_snelwegen__.html

   Truckerswerkgever distantieert zich van actie

   RIJSWIJK –
   Transport en Logistiek Nederland distantieert zich van de voor vrijdagmiddag aangekondigde truckersacties op snelwegen door het hele land. Op haar website stelt de ondernemersvereniging niet betrokken te zijn bij de protestdag en ook de organisatie daarvan niet te kennen.

   Like

  • Jack zegt:

   Sukkel! De bezuinigingen stoppen vanwege de verkiezingen. Daarna gaan ze gewoon weer verder. Kom jij uit een ei?

   Like

 34. jh Dirix zegt:

  Zeker laten we onszelf maar dwarszitten door de wegen te blokkeren…….NEEN we moeten ze in den Haag dwarszitten door alle uitgangen van het gebouw te blokkkeren en ze binnen laten zitten zonder verwarming,water en elektricieteit ,zonder koel kasten en catering……..dat moet er gebeuren en niet onszelf dwarszitten !!!!

  Like

  • Monalisa zegt:

   jh Dirix als u nou als eerste gaat, dan ga ik kijken hoe u verwijdert word uit den haag. Man je lult uit je nek.als we wat willen moeten we het samen doen daar bent u niet voor alleen den haag ik zou zeggen denk er even over na en kom na het weekend met een plan.

   Like

   • Jack zegt:

    Monatrut! In Syrië dacht de regering ook ik blijf zitten. Waar zijn ze nu? Er is 1 ding waar de regering bang voor is; dat de bevolking 1 word in protest tegen de overheid. Maar zolang landverraders zoals Mona in de bres springen voor dat Haagse zooitje blijven ze lekker zitten

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wat bazel jij nu over Mona die in de bres springt voor het Haagse zooitje?? Je komt hier net kijken en hebt wel een vreselijk grote bek als ik eerlijk ben.
    FF dimmen man. Monalisa is een van de meest trouwe reaguurders hier en absoluut anti-EU en anti-Den Haag!

    Webmaster

    Like

   • Monalisa zegt:

    E.J. Bron Dank voor deze wijze woorden van u kan hij nog even wat uit leren.dus lezen doet de man niet.

    Like

 35. BertG. zegt:

  En dit schiet natuurlijk niet echt op. Fijne werkgevers hoor.
  Transport en Logistiek Nederland distantieert zich van de voor vrijdagmiddag aangekondigde truckersacties op snelwegen door het hele land.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22360729/__Acties_op_snelwegen__.html

  Like

 36. rob zegt:

  Jammer dat de burger weer de dupe wordt van de actie

  Like

 37. Do zegt:

  Vind het een beetje asociaal, hierdoor zullen veel mensen te laat komen etc.

  Like

 38. Nemesis zegt:

  Truckerswerkgever distantieert zich van actie
  RIJSWIJK –

  Transport en Logistiek Nederland distantieert zich van de voor vrijdagmiddag aangekondigde truckersacties op snelwegen door het hele land. Op haar website stelt de ondernemersvereniging niet betrokken te zijn bij de protestdag en ook de organisatie daarvan niet te kennen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22360729/__Acties_op_snelwegen__.html

  Maar ja natuurlijk, die willen hun supergoedkope MOE landers.

  Like

 39. mathijs zegt:

  oprotten hoor.. ik wil normaal naar huis kunnen rijden

  Like

 40. nieuwenhuis zegt:

  Rob en Do: Wie komt te laat en waar ?
  Noem mij een staking , in Nederland , waar de BURGER geen last van heeft!

  Ik hoop dat het hele land plat gaat vanmiddag. In Friesland zijn ze er al klaar voor…………….

  Om den Haag nou te gaan versperren, geen koeling, geen eten , lijkt mij niks………..

  Like

 41. nieuwenhuis zegt:

  Mathijs: Jij kunt zoveel willen, ga dan voor 15.00 uur van je werk weg………….

  Like

 42. Naam zegt:

  Op mijn route sluit ik helaas altijd aan in de file op vrijdag na het werk, dus voor mij zal het niet anders dan normaal zijn.

  Like

 43. Ray zegt:

  Als er inderdaad vanmiddag wordt gestaakt, sorry jongens maar ik betwijfel het echt heel erg, dan ga ik zeker mee doen !!… Dan ben ik vannacht maar thuis vind het geen enkel probleem… Alleen is er vaker geroepen om acties ondernemen en ik moet zeggen dat wij hier netjes praten en discussieren om wel of niet te doen… vooral wel, ben ik bang dat er niks van te recht gaat komen. Wel jammer als er niks gedaan wordt. Maar als er wel iets gedaan gaat worden ALVAST veeeeeeeeeeel Succes !!

  Like

 44. Amanda zegt:

  Pff leuk zo’n staking maar ik wil gewoon op tijd mijn weekend kunnen vieren….

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, als je er zo over denkt, moet je je ook niet beklagen over dat alles nu niet gaat zoals het zou moeten gaan. Naar het motto: Laat anderen maar de kastanjes uit het vuur halen, maar ik wil er absoluut geen last van hebben, want ik wil lekker gezellig m’n dingetjes kunnen doen. Nou prettig weekend dan maar en ik hoop dat je minstens 5 uur vaststaat op de snelweg en dat je dan ook nog een geen benzine of diesel meer hebt en er niemand je zal helpen. . Maar je zou ook een vrije dag kunnen nemen, gaat wel van je snipperdagen af. Pfff, dat moest ik wel even laten weten.

   Like

 45. rakkertje zegt:

  Een dikke proficiat aan iedereen die deze actie steunt ! Chapeau !

  Like

 46. R zegt:

  In totaal zat het niet eens een half uur vast. Alleen bij de Nederlandse grenzen is het drukker dan normaal… Jammer hoor !!

  Like

 47. nieuwenhuis zegt:

  Weekend Vieren ?????

  Like

 48. wally zegt:

  Het was beter geweest om gewoon om te beginnen met z’n alle 2 dagen thuis te blijven
  en vooral niet te tanken komt er geen reactie uit den haag dan de volgende staking 5 dagen

  Like

 49. ton zegt:

  Dat gewone burgers de vakbonden die het laten liggen nog een voorbeeld moeten geven schandalig gewoon de vakbonden die graag over de grens willen werken moeten eerst eens in eigen land kijken naamgenoot ton zou hierbij zijn conclusie moeten trekken in plaats van koffie drinken met volksvertegenwoordigers
  Advies we moeten weer de straat op
  inplaats van de lucht in
  sterkte alle
  goede reactie gr ton

  Like

 50. nieuwenhuis zegt:

  Fier en oprjocht is een echte Fries……………Weten waar ze voor staan!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s