LEVEN WE NOG WEL IN NEDERLAND?

Screenshot_67

(Door: Martha N.)

Een land, ooit zo welvarend, waar de bevolking een goede gezondheidszorg genoot! Tegenwoordig zijn we overgeleverd aan de firma List & Bedrog. Onze Nederlandse regering, die mensen die voor onze belangen zouden moeten vechten! Wat de Nederlanders de laatste dagen weer voor de kiezen kregen en andere zaken.

Te beginnen met de gezondheidszorg, medicijnen. Nederlanders mogen niet ziek worden..! Al jaren is men (mensen met persoonlijke geldelijke belangen) bezig met bezuinigen op de gezondheidszorg, terwijl er door de verzekering een behoorlijk bedrag gevraagd wordt als maandelijkse bijdrage van de verzekerde. Ergerlijk is, dat men niet onze gezondheid op het oog heeft, maar streeft naar zo veel mogelijk rendement, zodat aandeelhouders tevreden zijn. Onze gezondheid kan immers geld opleveren door de hoge ziektekosten verzekeringspremie, waarna men alleen de aller goedkoopste medicamenten voorschrijft.

Het is niet van belang of een medicijn goed is, als dit duur is, gaat het eruit en wordt het vervangen door een minder goed, maar goedkoper medicijn. Men bespaart hiermee zo ongeveer 150 miljoen per jaar! Wat zijn nu 150 miljoen per jaar, vergeleken met hetgeen aan miljarden en miljarden weggeschonken wordt voor allerlei doeleinden, geld dat daarna ook nog deels verdwijnt in zakken waarvoor het niet bedoeld was.

Uw gezondheid is onze regering geen knip voor de neus waard, geld, geld en nog eens geld om weg te schenken aan andere landen, dat is pas interessant, daarmee kan men als politicus de “blits maken!”

Voor wie meer wil lezen: www.ad.nl/ad/nl

Na deze geruststellende informatie stappen we over naar het volgende plan, deze keer van de “Gemeenten”.

Geniale gedachte… Gemeenten willen besparen op thuiszorg. Zij willen de thuiszorg gaan veilen via internet! Jazeker, bent U gehandicapt of niet meer zo goed ter been, hebt U hulp nodig? De Nederlandse regering heeft thuiszorg in handen gegeven van de gemeenten. De gemeente waarin U woonachtig bent, is nu verantwoordelijk voor de zorgbehoevende, krijgt hiervoor een jaarlijks bedrag… Maar de gemeente wil hierop overhouden en zoekt dus naar een goedkope oplossing… Eureka, we bieden de zorg behoevenden gewoon aan op Internet..! Mensen die hulp nodig hebben, worden aangeboden en versjacherd, wat denken we gaat er gebeuren en wat kan de afhankelijke verwachten..? Dit wordt U aangedaan door Uw “Gemeente”.

Voor meer informatie lees verder: www.ad.nl/ad/nl

Hebben we dit ook weer geestelijk verwerkt, volgt er opnieuw een ongunstig bericht, deze keer een hernieuwde aanval op het pensioenenstelsel. Mijnheer Knot van de Nederlandse Bank zegt ons dat het huidig pensioenstelsel niet haalbaar is..! De schuld van de vergrijzing..! Daar gaan we weer, het is de schuld van de vergrijzing..! Werken tegenwoordig tot 67..! Mogen de ouderen, na een leven van hard werken en sparen, genieten van hun pensioen..? Nee, dat mogen ze niet! Wat deze pensioengeneratie betreft, zij moet steeds meer inleveren terwijl zij het volle pond betaalt. Mensen die hun hele leven hard gewerkt hebben, keurig aan hun pensioen bijdroegen voor later, zij worden te oud, het is de grijze plaag…

Deze grijze plaag… waarvan een deel naar een verzorgingshuis moest, die gaan ze er nu weer uitschoppen! Hup naar huis jij… we bieden je aan op Internet voor een goedkopere verzorging, waar jullie voor betaald hebben daar houden we geen rekening mee, we moeten geld geven aan goede doelen in het buitenland en andere linkse hobby’s. Heb je medicijnen nodig die duur zijn maar wel goed, de groeten, we helpen je wel zo vlug mogelijk naar het hiernamaals met goedkope vervangers, die minder goed zijn, als wij maar geld overhouden!

De nieuwe generatie zal door moeten werken tot 67, maar krijgt later te weinig om van te leven en te veel om van dood te gaan. Mijnheer Knot zal later geen problemen met zijn vergrijzing hebben, hij zorgt voor zijn eigen appeltje voor de dorst. Mijnheer Knot heeft trouwens met vooruitziende blik een goedkope hypotheek op zijn nieuw aangeschafte bewoning gekregen, van 1.2 miljoen euro. Gewone burgers moeten zich in bochten wringen om een hypotheek te krijgen.

Mijnheer Knot zegt dat het onontkoombaar is dat we naar een minder zeker stelsel zullen gaan, met een lagere pensioenuitkering. Hij denkt aan Eurobonds. Heeft mijnheer Knot daarin te beslissen is mijn vraag..? Of is dit alvast een voorproefje van wat onze huidige regering voor plannen heeft (na de verkiezingen)? Ook gaan mogelijk de premies omhoog! Laat het mogelijk maar weg en vervang het door: ZEKER GAAN de premies omhoog!

Lees verder in: www.ad.nl/ad/nl

Na de affaire Plasterk-Plaschaert…affaire Teeven. Misdaad loont.

Excuses en diep door het stof ging Plasterk, Teeven hoeft dit niet eens te doen..! Misdaad loont, dat zien we maar weer. Brave Nederlandse belastingbetalers moeten het volle pond betalen, net zoals in Shylock, de Koopman van Venetië. Geholpen door Teeven in die tijd, kwam de misdadiger er met een relatief kleine boete vanaf, de rest van het door misdaad verkregen geld mocht hij (belastingvrij) houden. Minister Opstelten weet het allemaal recht te praten, hadden we anders verwacht..? Al deze kwalijke praktijken van onze politici doen me denken aan een programma ooit uitgezonden: “Dit is Uw leven”. Ja. dit is ons leven tegenwoordig in Nederland.

Voor wie meer wil weten over Teeven lees verder: www.ad.nl

Slechts één man wordt op alle mogelijke manieren belachelijk gemaakt door de politici, steeds opnieuw met “oude koek” vragen lastig gevallen tijdens interviews door de pers, niets is goed dat hij doet, U weet wie hier bedoelt wordt…

Nee, dan de gevestigde partijen, één al goedheid en maar werken voor ons vaderlanders, dag en nacht offeren zij zich voor ons op, zodat we maar mee kunnen blijven doen met de Europese Unie… Waarom..? Waarvoor..? Wat levert dit ons eigenlijk op..? Meer arbeidsplaatsen, terug naar betere sociale voorzieningen, terug naar vrijheid van meningsuiting en  vaste banen..? Terug naar minder belasting en betere gezondheidszorg..?

Dan hoorden we nog een bericht via de radio uitgesproken door de Heer Samsom. Deze mijnheer Samsom van de PvdA, ja, Partij van de Arbeid… Deze partij die vroeger achter de arbeiders van Nederland stond, maar nu een partij alleen voor de “buitenlanders” is geworden, beweerde het volgende: Wanneer er niet op de PvdA wordt gestemd, kan het wel eens helemaal misgaan in Nederland, vooral met de uitkeringen… Is dit indoctrinatie misschien..? Wat doet deze partij trouwens nog voor de “Nederlandse Arbeiders”..? Een PvdA-man is opgestapt vanwege het ronselen van stemmen in een moskee…

We eindigen met nog eens Klaas Knot. Hij vindt dat het begrotingstekort verder naar beneden moet, daarom is het niet slim om de teugels te laten vieren nu het iets beter gaat met de economie. Van het laten vieren van de teugels is sowieso geen sprake, daar kunnen we zeker van zijn. Het “beter gaan” met de economie is een verkiezingspraatje.

Lees verder: www.z24.nl

Als klapper van de dag… Wie het nog niet wist, weet het nu.! Hitler is onder ons..! Onze eigen Nederlandse Faouad Sadali, lid van het landelijk partijbestuur van de PvdA, heeft donderdag getweet: Hitler is onder ons! Hitler vond ook dat er minder Joden moesten zijn. Opdat we nooit zullen vergeten. Ook de volgers van de PVV worden door deze man, die hier een goede baan heeft, besmeurd als Hitler-aanhangers. Een Marokkaan in een Nederlandse partij, zien we veel Nederlanders in Marokko in eenzelfde soort belangrijke functie, het is ondenkbaar.

www.telegraaf.nl

Dit was het voor deze keer, ik hoop dat U zich niet al te somber voelt en met goede moed de toekomst tegemoet ziet. Dit kan, wanneer we op de juiste partij stemmen op 22 mei. We hebben nog even tijd van nadenken. Waar liggen onze belangen als Nederlander..? Kiezen we voor laat maar waaien en een nog slechtere toekomst of…voor een terugkeer naar een leven zoals we dit kenden, betere verzorging en teruggave van alles dat ons nu reeds is afgenomen..? Het zal niet gemakkelijk zijn, maar we hebben tenminste weer vooruitzicht op betere tijden.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in landverraad, Nederland. Bookmark de permalink .

14 reacties op LEVEN WE NOG WEL IN NEDERLAND?

  1. Tom Hendrix zegt:

    Martha N, een prima artikel, dat ik volledig onderschrijf. En inderdaad Marx Rutte- deze wolf in schaapsklederen- heeft KIEZERSBEDROG GEPLEEGD vanaf het begin, wat beloofde deze lapzwans ook weer allemaal: o ja, 1000 Euro netto per werkende, geen cent naar Griekenland, en last but not least, de hypotheekrente-aftrek zou veilig zijn bij deze Vereniging Van Dieven. Samen met de RODE SAMSOM met zijn veertig rovers, maakt Marx Rutte Nederland nog veel meer kapot! En we gaan nog wat beleven mensen, de klootzakken van deze regering, willen inderdaad de Thuishulp, de hulp aan dagbesteding voor mentaal gehandicapten, de Ouderenzorg, en de Jeugdzoeg per 1 januari 2015, over de schutting gooien bij de Gemeenten in Nederland! Dit gaat geheid fout, en slachtoffers opleveren! Eigenlijk zegt deze politieke bende- waartoe ik ook het CDA en D66 reken- “BURGER ZOEK HET MAAR UIT! En wat nog erger is Martha, de lul Rutte, met de bolle de Jager ( CDA) heeft onze schatkist al afgegeven in Brussel, bij de RODEN van de EUSSR, dit VIERTE REICH, de “natte droom”, van Adolf Hitler, zal geheel Europa en uiteraard Nederland de afgrond insleuren. En sinds 1972, is het kapot maken van Nederland al bezig, en welke partijen zijn debet hieraan, wel heel toevallig zeg: VVD,CDA,PvdA,D66. Wat een toeval hé!

    Like

  2. lucky bee zegt:

    Dit staat allemaal in de Bijbel beschreven.

    Like

    • BertG. zegt:

      Pinkeltje is het daar niet helemaal mee eens. Het zijn toch echt de mensen zelf die het doen. Zegt hij, en heeft ie ergens een keer opgeschreven. Althans dat is wat hij beweert.

      Like

  3. nieuwenhuis zegt:

    Martha N.@: Prachtig verwoord!!!!!!!!!!!!

    Like

  4. nieuwenhuis zegt:

    Dit is er ook eentje ( Hitler in spe )

    Like

  5. BertG. zegt:

    Meer dan volledig beamen kan ik niet. Als of ik mijn eigen gedachtes lees.
    Misschien moet ik ook eens wat opschrijven.

    Like

  6. Geronimo zegt:

    PVDA = partij van de arbeiders ? Ik dacht dat dit stond voor partij van de allochtonen.

    Like

  7. ezra70 zegt:

    Prachtig gezegd Martha N.
    http://pieterstuurman.blogspot.nl/2009_09_01_archive.html
    Lees maar eens hoe het allemaal in elkaar steekt.
    Wat staat er ons nog te wachten?

    Like

  8. Avidia zegt:

    Fantastisch beschreven Martha, ieder woord is raak en waar!

    Like

  9. leefbarbaar zegt:

    Besten,
    het Algemeen Dagblad wordt geschreven door de PvdA. Ze brengen altijd een mix van nieuws en propaganda en plaatsen iedere persverklaring van de PvdA als de waarheid. Ze doen nimmer onderzoek naar fraude en corruptie bij deze partij. Beter is het om nooit een AD te kopen en hun site niet te bezoeken, want op die manier houdt je ze in stand.
    En wie goed nieuws wil: koester je vrienden en familie, je buurt, je collega’s. En pik niks meer van de overheid. Er is hier zat goeds om voor te leven, maar je krijgt het niet kado en je moet het wel kunnen waarderen.

    Like

  10. meneertje zegt:

    Goed gezegd, Martha!

    Een moslim die het lef heeft Wilders met Hitler te vergelijken en daarbij ongehoord brutaal “verdrijving van de joden” ter vergelijking opvoert.
    Terwijl de moslims nu juist niet alleen de joden willen verdrijven, maar, net als Hitler, willen vernietigen.

    Hypocrisie is hiervoor een te zwakke term. Hoe moet je het dan noemen?
    Islamocrisie van de meest wanstaltige soort?
    Als Spekman het verneemt gaat hij de schone trui, die hij op advies van Wilders heeft aangetrokken, weer bekotsen, neem ik aan.

    Like

Plaats een reactie