VIDEO – Interview met Caroline Glick: “Willen de ´Palestijnen´ echt naast Israël bestaan?”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO – Interview met Caroline Glick: “Willen de ´Palestijnen´ echt naast Israël bestaan?”

  1. Theresa Geissler zegt:

    Je kunt er lang of kort over praten, maar……Nee dus. Op den duur zeker niet, want dan hebben ze weer een reden minder om Oorlog te voeren en daarbij a. de Joden uit te roeien en b. de 72 maagden in het Paradijs te verdienen. Een duurzaam bestaan nààst Israël zou ze dus alleen maar méér aanleiding geven om met de handen in het haar te raken!
    Oh, ja, ben bij het googlen nog op een zeer vernunftig artikeltje op het Molenpaard Meulenbelt”s weblog gestuit, waarin ze, heel ‘geinig’, een cursus Islamofobie voor dummies in twintig stappen uit haar mouw schudde. Eén van die stappen was onder meer de ‘aanbeveling’ vooràl te denken, dat het Palestijnse verzet een Godsdienstige achtergrond had in plaats van het streven naar vrijheid en gerechtigheid…..(of zoiets.)
    Ja, hoor, als je terreurgroepen als Hamas en de PLO buiten beschouwing laat, zóu je dat jezelf
    misschien nog eens wijs kunnen maken……..
    De waarheid gebiedt echter, te vermelden, dat ze ook nog wel wat tegengas kreeg van lezers. -Wat ze zowaar had laten stààn. Een wonder!

    Like

  2. lucky bee zegt:

    Niet vergeten dit staat in hun koraan zwart op wit geschreven.
    Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

    Quote:
    Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

    Quote:
    Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

    Kan je met zulke mensen eigenlijk wel verhandelen?

    Like

Plaats een reactie