Hamburg: Informatie voor de burgers vanuit de moskee

Screenshot_38

Hamburg weet niet meer waar ze met de asielzoekers naartoe moet en het worden er dagelijks meer.  In de vergelijkbare periode vorig jaar nam het aantal met ongeveer 70% toe. Nu moet er weer een nieuw asielzoekerscentrum komen. Alleen in 2014 zullen nog minstens 3800 “vluchtelingen” een onderkomen nodig hebben. Veel Hamburgse burgers, in ieder geval die burgers die deze waanzin moeten financieren, hebben in het verleden echter uiting gegeven aan hun onvrede over de asielzoekerdorpen in hun stad en daarom wil de stad nu informatie geven. En waar doet de stad dat? Ter plaatse? In het stadhuis? Nee, in de moskee. Dat vindt Hamburg kennelijk de aangewezen plaats om haar burgers over de stadsplanning te informeren.

Op 25 maart om 19.30 uur nodigt de stad de buurtbewoners van het nieuwe asielzoekerscentrum en belangstellenden uit voor een informatieve bijeenkomst in de Bait-ur-Rasheed moskee in de Pinneberger Straße 46 (foto boven met Zahoor Ahmed, de Hamburgse voorzitter van de Ahmadiyya-gemeenschap en imam Laeeq Ahmad Munir). Dan vraag je je toch af: moet dit de Hamburgers erop voorbereiden waar en door wie in de toekomst stadspolitiek wordt bedreven of dient dit alleen de opstandige burgers weg te houden? Hoe het ook zij, beide is onacceptabel.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hamburg: Informatie voor de burgers vanuit de moskee

 1. Cathja zegt:

  Complete waanzin! Iets anders kan ik er niet op zeggen!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Schofterig. Ik kan niks anders bedenken. Compleet schijt aan de bewoners.
  Net een stapje verder dan je bezwaarschrift openbaar te maken.
  Het zal hier niet anders worden als we dit TOLEREREN.
  Ze zitten al in elke gemeente met maar 1 functie. Zorgen dat ze winnen en daarna verder.

  Like

  • Driek zegt:

   Het is een toekomstbeeld, want het zal binnen niet al te lange tijd ook hier gebeuren, het lijkt wel alsof regeringsleiders door de islamitische waanzin zijn bevangen, ze weten van gekkigheid tegenover dat duivelsgebroed niet meer wat ze moeten doen. Ze hebben inderdaad compleet schijt aan de bewoners, en het zal hier niet anders worden, als we zo doorgaan met alles van hogerhand te accepteren. Als ik een blik terug werp op de jaren zeventig dan komt deze wereld van de 21e eeuw krankzinnig over.

   Like

 3. Nemesis zegt:

  Niet alleen in Hamburg weet men niet meer waar ze al die lui moeten of kunnen onderbrengen. Dat speelt nu zo ongeveer in heel de BRD zo. Daarbij moet men hier ook eens weten, dat de gemiddelde woestijnbewoner of de gemiddelde negerkraalbewoner die daar dus verblijfsvergunning PLUS eisen, ook eisen stellen aan hun woning. Anders bouwen ze maar weer een protestkamp midden in parken of pleinen, zonder dat de bestuurders daar iets tegen doen. Uiteindelijk krijgen ze allemaal hun zin, ten koste van de autochtone bevolking.
  Ook, zoals het in dit originele artikel in de reacties werd verwoord, lijkt het erop, dat dwang inkwartiering of beslagname van je woning eigendom niet meer ver is.

  Dat is inderdaad zo, want het kwam in de BRD MSM al een paar keer te sprake naar aanleiding van uitspraken van regeringsleiders.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Er komt een politicus die met het idee zal komen dat er ingekwartierd dient te worden om het ´scheefwonen´ tegen te gaan. Niets is mij nog vreemd alhier.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Dat idee was er toch al, in A’dam kwam er zo’n bijgoochem op het idee. Uiteindelijk ben ik na 10 jaar toch wel blij mijn huis te hebben verkocht en me te hebben tevreden gesteld met een huisje dat qua afmetingen in onze vroegere woonkamer paste. Het is amper groot genoeg voor 2 man. Zou niet weten waar ze hier iemand wilde inkwartieren. Maar zoals gezegd, ze kunnen ook onteigenen. Daar is zelfs een vergeten wet voor. Nou, ook goed, dat doen ze dan maar. Betaal ik ook geen hypotheek meer, even goede vrienden.

    Like

 4. ezra70 zegt:

  Het moet toch niet gekker worden….

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  Hoe je dit ook bekijkt het is een poging tot uitlokking of een provocatie.
  Als het een provocatie betreft zal het volgende keer nog een stapje verder gaan.
  Als het een poging tot uitlokking (van geweld of doodslag) betreft is het een schandelijke daad van linkse dictators die zichzelf meer macht willen toe-eigenen en een terreur bewind willen installeren tot eigen profijt.
  Ik wed op dat laatste. Hamburg is sowieso een bolsjewistische broedplaats. Het islamofiele is slechts een technisch detail van hun snode plannetjes. Wat ze echt willen installeren is een linkse dictatuur. De islammers grinniken en wrijven in hun grijpgrage handjes.

  Like

 6. donder2014 zegt:

  Dacht dat het Saoedi Arabië was…..maar verrek het is toch echt HH. Hoelang denken ze in BRD dit nog te kunnen betalen.?? De duitse bevolking heeft al jaren kunnen betalen voor de duitse eenwording en nu weer voor de ontelbare gelukszoekers….je zou er toch depressief van worden..

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Ooit heb ik een paar gelukkige jaren in Duitsland doorgebracht en getwijfeld of ik terug zou gaan.Maar steeds vaker bereiken mij berichten dat het daar nog erger is dan hier!Waar kun je heen zonder door moslims belaagd te worden,zonder de godganselijke dag geconfronteerd te worden met islam?Volgens mij is het net zo als ooit de pest:wereldwijd!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Hamburg wordt ook socialistisch geregeerd, een trekpleister voor ,moslims.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Deutschland schafft sich ab! Dit beste mede-reageerders is de werkelijkheid, waarvoor Thilo Sarazzin voor waarschuwde. En wat gebeurde er toen, de hele “rode kerk”, en de politiek correcten, van CDU en FDP vielen over hem heen. En in ons land, is het helaas geen haar beter!

  Like

 10. 4sjun zegt:

  Omdat het idealistische verhaal van het socialisme is doorgeprikt en de mensen minder aanspreekt dankzij politieke schandalen zoekt de leeg geworden huls een ander smeermiddel, een nieuwe identiteit, een ander ideologisch verenpakje en nieuwe aanwas. Steeds vaker komt daartoe islam aan de oppervlakte. De rekeningen worden als vanouds naar de gemeenschap doorgeschoven.

  Like

 11. realist zegt:

  gelieve nieuwe asielzoekerscentra en moskeeen in regio’s te bouwen waar overwegend links gestemd word zodat deze wereldvreemden ten volle kunnen genieten van hun multiculti-waanzin

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s