Mocht iemand nog twijfelen…

Screenshot_39

Abou Jahjah

Citaat van Abou Jahjah op Facebook:

“Wilders de ZioNazi genocidale eikel, is een welkom en frisse stem in het debat. We moeten hem toejuichen zonder het met hem eens te zijn. Hij kanaliseert de frustraties van een grote groep Hollandse 60 plussers die over 30 Jaar allemaal dood zullen zijn, terwijl hun kinderen een etnische minderheid zullen worden. Tegen dan zijn al die 16 jarige Marokkaanse jongeren 46 en aan de macht. The future is bright”.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Miesje)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamofascisme. Bookmark de permalink .

41 reacties op Mocht iemand nog twijfelen…

 1. Sjaak zegt:

  Na de terreuraanvallen van 11 september 2001
  op de Verenigde Staten zei Abou Jahjah dat hij
  een gevoel van victorie voelde ! (Wikipedia)

  Like

  • EmGee zegt:

   Er straalt ook geen zuchtje intelligentie bij die Aboekoekwaus, Vandaar dat dom gebral! We zullen zien waar jij staat tegen die tijd vergane victorie!

   Like

 2. Driek zegt:

  En zoals het er nu uitziet, kan die man wel eens gelijk krijgen, want de Nederlander blijft stemmen op de partijen die handjeklap spelen met de islam. Alleen vraag ik mij dan wel af hoe die Marokkaanse jongeren van nu, over pak weg 40 jaar, een land willen besturen zonder enige ontwikkeling en opleiding. Die Marokkaanse jongeren spreken amper Nederlands, hebben nergens verstand van, dus Nederland zal dan wel, gelijk al die islamitische landen, veranderen in een verpauperd oorlogsgebied. De Nederlandse jongens en meisjes mogen zich wel eens wat meer verdiepen in de geschiedenis, want er staat hun nog heel wat te wachten. Maar die stemmen straks allemaal op D66.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Volkomen met je eens Driek ! Het is toch wel degelijk een kwestie van minder, minder, en minder. Maar kom daar nu maar eens om in het gek geworden Nederland. Ieder dier verdedigt zijn eigen territorium, en geen vogel bevuilt zijn eigen nest. Maar veel Nederlanders zijn me toch van die rare vogels !

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 17.24. uur. Precies Driek! Velen hebben slechts het niveau van de “twee pinten”, en zelf nadenken, is veel te moeilijk voor ze. Neen, kijken naar het Noord-Koreaanse Staatsjournaal, en boer zoekt vrouw! Deze landgenoten brengen door hun dtommigheid de ISLAMISTEN en hun KONTLIKKERS de PvdA aan de macht!

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Als er vroegtijdig niets gebeurd, dan zal deze theorie helaas uitkomen.

  Like

  • Maria02 zegt:

   Ja , helaas,en wat hij vergeet is dat in dat geval the future is not bright at all. Ook miet voor Moslems.
   Want in dat geval zal “Nederland”gewoon niet meer bestaan en wordt gewoon een middeleeuwse moslem land onder sharia zoals velen anderen de wereld over.zonder uitkeringen en gerchtigheid waar moslems massal van hebben gevlucht en nu van profiteren !
   Over ” eikels” gesproken ?!

   en wie is de Nazi eigenlijk. Hij begrijpt niet wat hij zegt al NAZI is. Geen “zionazi,” wat dat ook mag beteken, maar Islamonazi.?

   Like

 4. s breget zegt:

  In mijn gezin hebben we nooit getwijfeld aan de slechte invloed van het geteisem dat na de oorlog uit het M/O hun intreden in NL deden.

  Like

 5. Frulen zegt:

  Mert al die inteelt worden jouw navolgers/geloofsgenoten geen 46, en zo wel , dan zijn ze minstens zwaar verstandelijk gehandicapt en dus hardstikke lief.

  Like

 6. Pingback: Abou JahJah: luister goed, kijk naar dit smoel, en voel, voel, voel wat hij bedoelt . . . . . | E.J. Bron

 7. fleckie zegt:

  vermoedelijk zal dan wel de hele INFRASTRUCTUUR ‘opgeruimd’zijn door de KOPPENSNELLERS_BARBAREN, zodat ze zelf ook ‘ten onder gaan’ door hun ‘ BARBARISME’ en DEGENERATIE.

  Like

  • BertG. zegt:

   Als dat zo was dan was het allang afgelopen na 1400 jaar.
   Die trekken massaal naar het volgende gebied om ’t af te breken en uit te vreten.
   Tot dat ze daar niets meer kunnen bereiken enz………Tot dat er niets meer is.

   Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Misschien dat er wat in zit, wat hij voorspelt, al lijkt het mij ernstig besmet door wishful thinking, maar afgezien daarvan:
  WAT IS HET TOCH EEN SMERIGE, GORE, ARROGANTE, AANMATIGENDE, PROVOCERENDE, ZELFINGENOMEN ISLAMITISCHE KLOOTZAK!!!
  En dat moeten ze zo nodig weer in België toelaten ook! Over de grens flikkeren moesten ze hem vanwege die uitspraken!

  Like

  • roger catrysse zegt:

   u bedoelt toch niet met over de grens te smijten dat hij in Nederland terecht komt

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Uiteraard niet: Klein stukkie verder slingeren, graag; naar Syrië of Jemen of zo……

    Like

  • Denis zegt:

   JUIST OPZOUTEN MET DAT GEZWETS, WIJ TRAPPEN DAAR NIET IN!!!
   NIKS DIALOOG OF DEBAT!!!
   GA LEKKER IN DE WOESTIJN WANDELEN MET JE SWANS!!!
   Varkens bloed in het rundvlees spuiten!!!

   Like

 9. Paul Zwueste zegt:

  Deze loense

  Like

 10. hans zegt:

  Ha Ha, Hij gaat er vanuit dat niemand iets zou ondernemen!?
  Allereerst is hij allang dood door of een aanslag of iemand die z`n arrogante inteelt-bek in tweeën deelt, want wat hij zegt bevestigt vreemd genoeg alle potentiële vooroordelen in het kwadraat van het groeiende wantrouwende deel van de westerse bevolking tegen deze agitprop en stromannen. Mijn indruk is dat ze (l-elite) paniekvoetbal spelen omdat men zich zeer bewust word dat onze bevolking het intussen niet meer slikt, i.i.g. steeds minder. Er komt een massale kentering tegen dit verdeel en heers regiem, and he knows it too!
  Mensen kijk er doorheen en denk aan Ceausescu, s`ochtends zwaaien en s`avonds tegen de muur, zo snel kan het gaan. Dan zijn deze onmensen en barbaren er zo uit hoor, maar de echte zware taak is je apparaat zuiveren van verraders van eigen bodem. Dat kost tijd!

  Like

 11. Pingback: Voor diegenen die zouden twijfelen……. | Golfbrekers

 12. Jullie maken grappen met die uitdrukking van die man?? Wel hoop dat jullie voor bereid zijn als die aanslagen achter mekaar komen , en ja sommigen zijn ongeschoold , maar velen hebben een master degree in hun handen, maar lopen rond in deftige pakken, langzaam maar zeker sluipen ze binnen, en dan zitten we als ratten in de val.

  Like

 13. jans zegt:

  Deze islamiet heeft alles tegen dat zijn voorspellingen ooit uit zou komen:

  0. Bij deze spreek ik uit dat Europa nooit onder het juk van de islam zal komen.

  1. De islam is een leugen, islamieten liegen. Dus deze uitspraak is ook een leugen.

  2. De islam is geen eenheid, islamieten van verschillende stromingen haten en wantrouwen elkaar. Een islamiet vertrouwd zijn impotente islamitische buurman niet eens, want zijn zelfs zijn super dikke en lelijke vrouw met een snor moet binnen blijven of mag helemaal ingepakt naar buiten bij 40 graden celsius.

  3. De islam probeert al 1400 jaar de wereld te veroveren, dat lukt niet. Daar waar de islam heerst is het chaos, armoede en ellende.

  4. De islam is onlangs uit grote delen van de balkan uit gegooid.

  5. De islam heeft onlangs de islam het midden-oosten willen overnemen, is ze niet gelukt. De Arabische lente is een islamitische winter geworden.

  6. Uit het verleden heeft de islam ook al eens zuid europa willen overnemen, toen waren in sommige landen al 30% moslim en toch is het de islam niet gelukt. Ze zijn er allemaal weer uitgegooid door europese strijders, terwijl de bevolking kromp door de pest.

  7. Het is de groep 30ers die slechte ervaringen heeft met marokkanen, net als ik en wilders, en niet de groep 60-ers. Dus het verzet tegen de islam zal alleen maar toenemen. De 60-ers zijn verantwoordelijk voor de islam import, de 30-ers gaan dat weer oplossen.

  Abujaja en de rest van de islamitische rovers gaan we terug sturen naar de woestijnen van hun voorvaderen.

  Like

  • Denis zegt:

   JUIST!!!

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik help ’t je hopen maar met zoveel medewerking van een regering zal dat er niet in zitten.
   En die jongeren van rond 20 – 30 jaar, die lijken ’t allemaal wel best te vinden.
   Nemen zelfs dat gebrekkige taaltje over en noemen dat dan stoer.
   En na zoveel jaren onderwijs is die overleving drang er volledig uit. Dat hebben ze al bereikt.

   Gisteren was ik bij iemand (in de van leeftijd 70/80) die vol overtuiging nog een paar euro in een collectebus stopte om de vluchtelingen te helpen en met trots gestemd hebben op een plaatselijke partij om iedereen een gelijke kans te geven.
   Uiteraard leverde dat een flinke discussie op met mij. Achteraf gezien geheel zinloos.
   Tevens zijn ze nog steeds onder de indruk van het feit dat ’t toch best wel goed is dat er eindelijk een zwarte president in VS zit.

   Dat is mijn Nederland inmiddels geworden. Slijmballen, kruipers en meelopers.
   En elke natuurlijk het NON nieuws bekijken om op de hoogte te blijven.

   Like

   • BertG. zegt:

    De waarheid over wat de toekomst brengt is voor vele te ongeloofwaardig om maar een klein beetje in mee te gaan. Men kan het zich niet voorstellen dat er mensen zijn die zoiets zouden kunnen doen. Zo kan een mens namelijk nooit zijn.
    Dus het zijn allemaal leugens. Zelfs over kopvodden geven ze zich zelf al een smoes/reden. Uiteraard is dit een mode beeld en geheel vrijwillig.

    Deze mensen hebben alle kleinkinderen die ze willens en weten de ellende in sturen.
    Met alle medewerking van oma en opa. Het zal toch maar familie van je zijn.

    Like

   • BertG. zegt:

    Nog eentje dan.
    En dat ze ’s avond niet meer de deur open doen, even naar de winkel durven of geld pinnen bij schemer, dat was ook wel gebeurt als er nooit geen import was geweest.
    Dat de tijden veranderen is van alle tijden. Daar zijn ze van overtuigt.

    Hoe kan je na dit allemaal gehoord te hebben er nog van overtuigd zijn dat dit wel recht getrokken gaat worden. Ik heb er elke dag minder vertrouwen in.
    Ze zien het niet eens en anders is het niet waar.
    Het zijn toch allemaal altijd vriendelijke meisjes achter de kassa. Daar kan dus nooit geen kwaad achter zitten.
    En anders ben ik de gene die aan het stoken is en onrust wil veroorzaken.

    Like

   • Driek zegt:

    Bert.G. Ik ben weliswaar tussen de zeventig en de tachtig, maar ik stop toch echt geen geld in een collectebus voor vluchtelingen, en ik ben van de PVV. En ik lees E.J. Bron. Maar ik ben het met u eens, die dertigers, daar hoef je al helemaal niks van te verwachten, die spreken inderdaad een raar taaltje, dat ze hebben overgenomen, een soort straattaal. En die zwarte president deug t voor geen cent. Het is een Mohammedaan, dus dat zegt al genoeg.

    Like

 14. Peter Selie zegt:

  Dat is juist! Over 30 jaar zijn Nederlanders een minderheid en slaven, voor zover ze mogen blijven leven , van de islam. Dat is uitgedacht door de BILDERBERGERS en in opdracht daarvan uitgevoerd door de EU met behulp van de marionetten in Den Haag.. Tegen die tijd zullen van de rest van Nederland de schellen van hun ogen gevallen. Dan zal Wilders gelijk blijken. Maar dan is het te laat voor hen. Wie niet horen wil zal voelen, maar dan zijn de voorlopers met hun waarschuwingen ook de pineut

  Like

 15. Long Pedro zegt:

  Deze vent is net zo gek, als die gekken die wij hier hebben binnengelaten, en nu moeten er weer van af zien te komen, en dat is niet met de PvdA en D66

  Like

 16. Avidia zegt:

  Het is laat, ik weet het, maar ik moet zoveel lezen, oke! ik ben er nog.
  Wat die moslim zegt is ondenkbaar, moslims zijn meestal een inteelt product, zij hebben de Brains niet die wij hebben, nooit van z’n leven kunnen zij een land besturen, dat wordt een grote chaos. Waarom zijn ze allemaal hier en hebben nooit iets van hun eigen land gemaakt, omdat zij dat niet kunnen, en hier worden ze onthaald alsof zij honing brengen???? Ha, ha, ze brengen alleen ellende, iedereen weet dat, moet je horen hoe zij praten, je kunt ze amper verstaan, en hun hoogmoed, waar komt dat vandaan??? Vanuit hun onkunde,ze weten zelf dat ze niet kunnen tippen aan de Nederlanders, ze weten dat ze om verkeerde redenen beschermd worden, God mag weten waarom, maar om nu te zeggen dat ze Nederland overnemen???? Mooi niet, het zijn en blijven laag opgeleiden jochies, enkele uitgesloten. Het is gewoon een zielig volk die onder de maat zijn en dat heel goed weten, vandaar hun grote bek, ze willen met overschreeuwen laten zien dat ze er zijn, nou dat weten we ondertussen wel, maar ze kunnen niet tippen aan onze goed opgeleide jeugd die wel met hun toekomst bezig zijn, dus maak je niet ongerust, het is een volk van niets, ze zijn hier ook niet voor niets. Als je eigen land genoeg biedt, ga je niet naar een ander land. Het nadeel is, dat ze gepamperd en in de watten gelegd worden door de overheid. Dus wat aan de orde is: EEN ANDERE OVERHEID. Een overheid die durft te benoemen wat er aan de hand is, ik weet wel wie dat zou kunnen, maar ik zal het niet noemen om dit artikel niet een bepaalde richting te laten gaan, ik ben niet politiek actief en hou alles open. Maar dat de Marokkanen het zullen overnemen in de toekomst, nou nee!!!! Ze hebben geen intellect, het zijn domme mensen die leven qua instinkt , meer hebben ze niet in huis.

  Like

 17. Avidia zegt:

  En dan wil ik het ook nog even hebben aan al die morroco’s die binnen geslopen zijn in ons rechtssysteem “de regering”, wat moeten die mensen daar??? Wie in Godsnaam neemt een Marokkaan of what ever in zijn groep??? Dat is toch vragen om moeilijkheden??? Dit is expres, om wat er op handen is, een revolutie met de Marokkanen. Antwoord: Maar we hebben toch Marokkanen binnen de regering? We doen alles om de Marokkanen tevreden te stemmen, ik zit op mijn praatstoel, ik weet het, ik ben zo ongerust over alles, ik ben zo blij dat ik geen kinderen heb, het gaat helemaal fout. Marrocanen willen overheersen, ten koste van alles, uitkeringen, grote bek, huizen, noem maar op, alles willen ze zich toe-eigenen, dus ook ons land, hoe meer kinderen ze voortbrengen de meer stemmen ze hebben, ik zie de duisternis komen :-{{{

  Like

 18. lucky bee zegt:

  Wedden dat ik nog veel langer leef als jij, Abujaja !

  Like

 19. Peter Hart zegt:

  Hier mag ik mijn echt nu minder zorgen om ,want kijken wij naar hun wereld “hoeveel ellende dat is ,als wij weg zijn “,en hun belijd ? als de soos geen geld meer heb, en er is niets meer te halen ,gaan hun van zelfs weg ,,, waar komt het geld van dan ? …

  Like

 20. Denis zegt:

  Een debat met jou?
  We gaan geen debat aan omdat je te arrogant bent!
  Dat hóóp je maar krijgt het niet!!
  Wij praten niet met terroristen!!!
  NÓÓIT!!!
  Wij hebben ons eigen debat… ERUIT!!!
  NIKS EURO REGELS GEWOON OPZOUTEN!!!

  Like

 21. Denis zegt:

  Het mag duidelijk zijn dat deze man de islam representeert en wat hun plan is!!!
  Groen links of Europese regelgeving aan mijn laars en wij hebben het begrepen hoor!!!
  Je hebt een oorlogsverklaring afgegeven!!!
  Bedankt voor de mededeling!!!

  Like

 22. Madeleine zegt:

  In Denemarken (dat ondertussen ook overspoeld is) maken de originele Denen geen kinderen meer. Ik zou het ook niet doen, een blond Deens meisje op de wereld zetten om dan nadien te laten verkrachten door een horde verrijkers zoals het daar de gewoonte is.
  Daarom moeten er nu promotiecampagnes worden opgezet om de Denen aan te sporen toch maar kinderen te maken …. op verlof. Net alsof het hebben van meer sex ook maar iets te maken heeft (bij de moderne mens) met het maken van kinderen. Ik nam altijd de pil mee op verlof.
  Nog wat meer Jahjah’s invoeren, en hij krijgt zijn islamitisch paradijs in no time op een blaadje gepresenteerd. Gelukkig zijn wij dan allemaal potdood. (spijtig, ik zou eens willen komen kijken.. alhoewel, ga naar Brussel of naar Antwerpen 2060 en je kan zo al een voorproefje krijgen.)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s