Rasmussen wil doorgaan met de uitbreiding van de NAVO in Oost-Europa

Screenshot_63

De toetreding van Oost-Europese landen tot de NAVO is een van de grootste succesverhalen, aldus Anders Gogh Rasmussen

De uitbreiding van de NAVO in Oost-Europa is nog niet afgesloten, zei de secretaris-generaal van de NAVO, Rasmussen. Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Georgië en Montenegro streven naar een lidmaatschap van het westerse militaire bondgenootschap. De NAVO ondersteunt hen bij de noodzakelijke hervormingen.

De secretaris-generaal van de NAVO, Anders Fogh Rasmussen, is voorstander van de uitbreiding van het militaire bondgenootschap.
De toetreding van Oost-Europese landen tot de NAVO is een van de grootste succesverhalen van deze tijd, schreef Rasmussen in een bijdrage voor de “Welt am Sonntag”. “De taak is echter nog niet volbracht.”
Ieder Europees land dat in staat is de principes van de alliantie te bevorderen en aan de veiligheid van het Noord-Atlantische gebied kan bijdragen, kan solliciteren naar het lidmaatschap. Op dit moment streven Bosnië-Herzegovina, Macedonië, Georgië en Montenegro naar een lidmaatschap van de NAVO. Deze landen werken aan de noodzakelijke hervormingen, waarbij ze door de NAVO worden geholpen.
Het partnerschap met Oekraïne is voortdurend sterker geworden, voegde Rasmussen er aan toe. Hij bekritiseerde opnieuw het optreden van Rusland op het schiereiland de Krim als een “schending van de territoriale integriteit en soevereiniteit van Oekraïne”. Dit zou een ondermijning van het internationaal recht zijn.
De ambtsperiode van Rasmussen loopt eind september af. Zijn opvolger wordt de voormalige Noorse minister-president Jens Stoltenberg (meer hier).

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in NAVO, Oost-Europa. Bookmark de permalink .

16 reacties op Rasmussen wil doorgaan met de uitbreiding van de NAVO in Oost-Europa

 1. Monalisa zegt:

  Willen ze OORLOG!!!

  Like

  • Nemesis zegt:

   JA, dat is toch onderhand wel duidelijk en de voorbereidingen lopen al langer hoor. Ze zullen zich stukbijten aan Rusland zoals degenen die hen voorgingen. Alleen de klos zijn wij hier, want hier zal het spelletje gespeeld worden. En dat zou ik liever anders zien. Dat kan alleen, als zowel de Europeanen als ook de Amerikanen nu eindelijk eens in opstand komen. En daarmee bedoel ik dus de bevolkingen van die continenten.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Nemesis er zijn altijd twee kampen kijk maar naar de aanklachten tegen wilders daar lopen ook Nederlanders tussen dus die vinden het best zo, ach ja ze leven nog 30 jaar maar voor de kinderen en kleinkinderen denken ze niet jammer zo is de mens.

    Like

 2. peterselie1 zegt:

  Drijft de post-moderne Neo Marxist Obama de mensheid naar laatste wereldoorlog?

  Beseft Obama dat hij de VS en zijn vazalstaten in Europa en Azië rechtstreeks naar een nieuwe wereldoorlog met Rusland en China drijft, of is ook hij slechts een pion die wordt gemanipuleerd door de globalistische Nieuwe Wereld Orde elite? Precies 100 jaar na de Eerste Wereldoorlog wordt de bevolking in het Westen opnieuw misleid met pure propaganda en regelrechte leugens, deze keer over de crisis in Oekraïne, om straks het uitbreken van wereldbrand nummer 3 te rechtvaardigen. Lees verder >>>>

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/03/Obama-drijft-mensheid-naar-laatste-wereldoorlog

  Like

 3. s breget zegt:

  Als de Europeaan zeker zou weten dat de NAVO ook voor de bescherming tegen de islamitische aanvallen zou zijn zou het logisch zijn maar gezien hoe EUROPA met toestemming van onze geweldige angsthazen leiders er uit ziet twijfel ik dat ten zeerste Of word EUROPA klaar gestoomd (advies van Amerika )voor een oorlog tegen de Sovjetunie .,wand OBamaatje is tenslotte een moslim (zijn eigen woorden )en die wil net als zijn broeders de gehele wereld bezitten .

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  de domheid v die rasmussen is wijd en zijd bekend… helaas wordt de gek niet ook afgezet, maar dat krijg je als je je omringt met gekken van dezelfde soort…

  Like

 5. Sjaak zegt:

  SCHIET OBAMA NAAR DE MAAN !
  HIJ IS EEN VIEZE VUILE OORLOGSAANDRIJVER !

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Sinds Kosovo weten we aan welke kant de NAVO staat.

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  De NAVO is verworden tot een huurlingenalliantie voor de agressieve Islam.
  Bewijs, Bosnië, Kosovo, Libië, Syrië etc.
  Rusland met zijn terroristische Moslim minderheden kan zich niet permitteren dat een herkenbare vijand verder oprukt naar haar grenzen en wordt door het westen verplicht zich te gaan verdedigen.
  Draaiboek voor een wereldoorlog die enkel verliezers op zal leveren met de Moslim broederschap als lachende derde aan de zijlijn.
  De Islam hoeft dan enkel de puinhopen maar te bezetten om hun wereld kalifaat te vestigen.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Rasmussen zal niet erg lang meer deze politiek kunnen door zetten , want de Scandinaviers zullen allang geislamiceerd zijn als ze niet wakker worden.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Nukstop.

  Like

 10. Pingback: Anti-semiet baas van de NAVO | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s