Islamitisch barbarisme

Screenshot_6

We horen veel verhalen over de barbaarse praktijken die buitenlandse arbeiders in Arabische landen ondergaan. Op “Sharia unveiled” vond ik dit vreselijke onderstaande verhaal. En dit is slechts één van de vele slachtoffers van de almaar voortdurende terreur van perverse moslims tegen anderen.

Deze jonge vrouw was werkzaam in Palmelkh, Saoedie-Arabië, toen ze de euvele moed had om de volgende woorden te spreken: ”Jesus Christus, vrede zij met hem, is een persoonlijke redder.”

Hier werden enige collega’s op haar werk heel kwaad over en besloten daarop om haar mond dicht te naaien, zodat ze op zou houden haar liefde voor Christus te uiten. Bovendien naaiden ze ook meteen maar even haar linkeroog dicht als extra straf. Niet alleen was dit buitengewoon inhumaan, het was bovendien zeer onhygiënisch, want ze gebruikten opzettelijk draad met chemicaliën verontreinigd, enkel om zo een infectie te veroorzaken.

Dit verhaal werd bevestigd door diverse mensenrechtenorganisaties, die oordeelden dat dit “niet alleen een voorbeeld is van het dodelijke Saoedische ´mensenrechtensysteem´, maar ook een flagrante schending van vrouwenrechten.”

Bron:
http://shariaunveiled.wordpress.com
Auteur: sharia unveiled

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Islam, Moslims, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

25 reacties op Islamitisch barbarisme

  1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    BINNENKORT OOK IN EUROPA!

    Like

  2. isidor zegt:

    vandaag of morgen naai ik een paar moslims hun bek dicht, als ik dit zie sta ik niet voor me zelf in

    Like

  3. Paul Zwueste zegt:

    En wat nu verder…?

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Kots, gloeiende, gloeiende vinketering! Waarom blijven de politieke verraders hiervan wegkijken!
    Ik ben het helaas met @ Realpredictor om 18.01. uur, eens dat als we niet een einde maken, aan deze weerzinwekkende praktijken der HAATBAARDEN, we dit binnen afzienbare tijd ook in Nederland zullen meemaken. Sterf ISLAM,sterf!

    Like

  5. jans zegt:

    Schandalig, maar ik denk dat ze ook van geluk spreken dat ze niet vals is beschuldigd voor beledigen van de islam. Waarom zou je uberhaupt in zo’n kut land met een kut religie willen wonen? Ik zou me koste wat het kost een weg zoeken uit SA.

    Like

  6. guusvelraeds zegt:

    Like

  7. janfreak zegt:

    En dan beweren ze nog glashard dat de islam een godsdienst van liefde is.

    Like

  8. lucky bee zegt:

    Dat moet een meisje zijn van de Volk der Maleisen, uit Indonesie, Fillipijnen of Maleisie!

    Like

  9. D.Day zegt:

    Dit is het meest wreedaardigste volk ter wereld. Zij missen alle eigenschappen om een waardig en vredig bestaan op te bouwen. Ja, en dit soort ‘mensen’ komt massaal en ongestoord richting Europa.

    Like

  10. win zegt:

    onbegrijpelijk

    Like

  11. Sylvia Groot zegt:

    De Saoedi’s zijn vrindjes van de familie Bush, dus werken ze samen.
    9-11.

    Like

  12. Oud Marinier zegt:

    Zal jullie straks wanneer de Ramadhan weer bezig is …een paar leuke fragmenten van de radicaal Islamitische partij FPI – Front Pembela Islam (Front der verdediging van de Islam) uit Indonesie sturen. Hopelijk dat dit dan eens op de NL TV getoond wordt . Opdat al die goedmenschen en de NL media plus alle meelopers enz enz de ogen eens wordt geopend. Helaas zijn dan de verkiezingen in NL al voorbij. Zou nl een aardige “ondersteuning” zijn voor Geert Wilders
    wanneer deze beelden op TV komen.

    Like

  13. Jean zegt:

    Islam IS pure ordinaire achterlijke gewelddadige barbarij, die smeerlapperij MOET VERBODEN worden én VERDREVEN worden in heel Europa willen de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen nog enig perspectief geven.

    Like

  14. Jade zegt:

    Te walgelijk voor woorden om zo met meisjes/vrouwen om te springen.
    Ik ga mee met guusvelraeds, en de oplossing van Robert Mitchum!

    Like

  15. Pingback: Moslims martelen meisje (zie foto) om haar getuigenis: “Jezus is verlosser” | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

  16. John zegt:

    Het is fake. Het meisje is een soort SM artiest. Kijk zelf maar. Het verhaal is een hoax.

    Like

Plaats een reactie