Erdoğan was een fervent aanhanger van “Mein Kampf”

Screenshot_17

Avraham Krispin uit Tel Aviv is een voormalige schoolkameraad van de Turkse minister-president Recep Tayyip Erdoğan. Hij herinnert zich dat de jonge Recep op school altijd een exemplaar van Hitler´s “Mein Kampf” bij zich had.

Ynet News bericht dat Krispin in Istanbul werd geboren en in het jaar 1974 naar Israël emigreerde.

Zijn klassenvriendje van de eerste tot de vijfde klas was niemand anders dan de huidige Turkse minister-president, die, zoals bekend, geen grote fan van Israël is.

“Ik kan me hem nog heel goed herinneren: hij kwam uit een eenvoudig gezin en was een introverte jongen, die heel snel woedend werd. Hij had altijd een exemplaar van Hitler´s ´Mein Kampf´ bij zich”, herinnert Krispin zich.

“In de loop der jaren ben ik erachter gekomen dat hij ons haat en bang voor ons is. Hij denkt dat we biotechnische krachten bezitten en in staat zijn om alles af te breken wat hij opbouwt, ook vanaf afstand.”

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, nazisme, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

13 reacties op Erdoğan was een fervent aanhanger van “Mein Kampf”

 1. janfreak zegt:

  Ik denk dat zijn handelen ook ingegeven wordt door hetgeen in Mein Kampf staat. Misschien droomt hij van een Groot Turkije.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, hrt gaat verder nergens om, maar Erdogan heeft uiterlijk echt wel wat weg van Hitler.
  Natuurlijk is hij de enige niet: Robert Carlyle heeft het ook. En Bruno Ganz……
  Maar dat zijn ACTEURS en Erdogan is een MEDE-DICTATOR die overigens wèl slinks, door middel van verkiezingen, aan demacht gekomen is, dus dat is nóg een overeenkomst.
  Zeer frappant!

  Like

  • BertG. zegt:

   Nou heb ik nooit kleuter foto’s van ‘m gezien maar als iedereen om je heen zegt (Als hij dat toen ook deed), wat lijk jij veel op hitler, altijd ze boek bij je hebt, dan is dat waarschijnlijk nog echt gaan geloven ook. Hij speelt de rol van ze leven.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dàt is het! HIJ SPEELT DE ROL VAN ZIJN LEVEN!
    Kern van het verschijnsel bij de staart, Bert!

    Like

 3. wim van rooy zegt:

  Erdogan, onze neo-osmaanse vorst, is zoals zovele primitieven bevangen door het magische denken, letterlijk.

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Driftkikker eerste klas en net zo hysterisch als die bedekte wijven!

  Like

 5. Jan zegt:

  Erdogan
  * ” Er is geen verschil tussen Joden en nazi’s”
  * Joden vermoorden onschuldige kinderen en het dient benadrukt te worden dat Joden de wereldwijd de media in hun macht hebben
  * Joden zijn belust op geld, overal waar zij zich vestigen zie je dit
  * Erdogan schreef en regisseerde een antisemitisch stuk, genaamd Maskomya (Mason-Komunist-Yahudi [Mason-Communist-Jew]), speelde er ook in mee
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2013/02/like-morsi-erdogan-also-has-history-of.html#.U0eIPOWupb0

  Like

  • Paul Zwueste zegt:

   Ach ja, die Turken. Maar ze hebben best een lekkere keuken hoor en als je er bij hoort wordt je als man zijnde als een vorst behandeld. Echt ’n man-vriendelijk volkje en dat heeft best zijn voordelen vind ik. Wat ik persoonlijk wel ongelofelijk jammer vind is dat wij (het westen) in 1454 Constantinopel als gevolg van na-ijver tussen de paus in Rome en Constantijn de zoveelste moesten prijsgeven aan dat nomadenvolk. Die bewuste Paus moeten we nu nog opgraven en standrechtelijk executeren vind ik. Want wat die islamieten eenmaal in handen hebben geven ze natuurlijk never meer retour. Ze zijn anders als wij (we moeten dat Timmermans toch eens duidelijk maken als hij ondersteboven aan een lantarenpaal hangt.) Ik heb daar namelijk zo mijn eigen gedachten over. Maar ik dwaal af. Weet je wat ik nou zo jammer vind dat is dat al die gruwelfiguren zoals Hitler en die Mao Tse Toeng (of hoe heet die afhaalchinees) en die Erdogan als kleine jongetjes in ’n klas zaten, en dat we ze toen niet ’n keer even apart hebben genomen om ze na de les om ze te verkopen aan voorbijtrekkende zigeuners, zeg ik dan maar. Ja, en omdat we dat niet hebben gedaan zitten we nu met zo’n man die uit “Mijn Kampf voorleest: “De koepels van onze moskeeën zijn onze schilden en de minaretten zijn weet ik veel, en onze vrouwen zijn onze akkers. Lekker dan… Boer zoekt vrouw zeker!

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Wille de Turken de macht weer van de arabieren afpikken?Net als eens toen de laatste Omayaden Khalief Abd El Rachman al Ghafiqi door Karel Martel in de slagt bij Tours om het leven kwam?Niet vergeten dat ze het niet zelf hebben veroverd maar van de Mongolen cadeau hebben gekregen, toen hun intersse meer op China en Hindustan richteten.Meer te halen als bij de islamistische MO.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ja dat waren nog eens tijden met die Atilla de hun. Die liet ze wel zien hoe je dat toen aanpakte.
   En toen kwam ook die Karel de Grote er nog bij gesteund door Napoloen die zich ook ermee bemoeide.
   Die turken wisten niet wat ze meemaakten allemaal. Allemaal tegelijk.

   Like

 7. Jan zegt:

  Erdogan: “Joden zijn wereldwijd legitiem doelwit”
  Turkish Leader Doubles Down on Blaming Israel for Anti-Semitism
  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/08/06/exclusive-turkish-leader-doubles-down-on-blaming-jews-worldwide-for-gaza-war.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s