De stelling van de week

Screenshot_21

“Het is discriminatie om geen gerechtvaardigd onderscheid te maken tussen Marokkanen en andere bevolkingsgroepen.”

Click onderstaande link aan om uw stem uit te brengen (rechts onderaan op de pagina):

http://www.popned.nu/

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De stelling van de week

 1. Lees vooral dit (schandalige) stuk: “De politie Den Bosch heeft echter niet veel zin om de aangifte op te nemen en komt op het lumineuze voorstel, dat het meisje zich eerst moet laten onderzoeken in het ziekenhuis. Bij voorkeur in een ziekenhuis in Eindhoven. Nadat de artsen hebben geconstateerd dat het meisje daadwerkelijk op beestachtige wijze is misbruikt en gedrogeerd, komt de politie alsof dat vast protocol is, met het verhaal dat ze eerst bedenktijd moet nemen om wel of niet aangifte te doen. Zowel het meisje als haar familie voelen zich ‘door deze van kastje naar de muur houding’ danig in de steek gelaten door de politie.”
  http://www.camilleri.nl/2013/12/moluks-meisje-beestachtig-verkracht-door-groep-marokkanen/

  En bij de aanklacht tegen Wilders is de politie 100% behulpzaam!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  DE FOTO ZEGT
  al genoeg. Ze onderscheiden zichzelf toch al.

  Like

 3. Azraël zegt:

  Satire mag hopelijk toch nog wel…

  Like

 4. jans zegt:

  Vrede met de islam is als omhelzing van kanker

  Like

 5. Jan zegt:

  Discriminatie onderscheid maken, daarom is de stelling fout.
  Wie niet discrimineert leeft ongelukkig en heeft weinig kans van overleven in de maatschappij.

  Like

 6. @ Azraël
  Dank voor dit fraaie staaltje satire. Kende ik nog niet. Leek me eerst braaf politiek-correct, maar ze zingen geen woord verkeerd.

  Like

 7. Theo Prinse zegt:

  Discrimineren is in de Grondwet en andere wetten een negatieve betekenis door de linkse kerk toegekend. Maar discrimineren betekent gewoon kiezen tussen goed en beter. De ene vriend of vriendin of de ene of de andere werknemer of het ene of andere product.
  Discrimineren is echter door de linkse (quasi) intellectuelen onverbrekelijk gekoppeld aan racisme. Het concept racisme is ook door de linkse kerk bedacht. Racisme is gebaseerd op het begrip ras. Het begrip ras is door de linkse kerk uit de duim gezogen en probeert onderscheid te maken op basis van huiskleur, bloedgroep, genotype al of niet op basis van voeding en collectief op etnische cultuur.
  Racisme is een linkse leugen die insinueert om op grond van voorgenoemde onderscheidingen een aanmatigende uitspraak te doen over de persoon diens intellect of intelligentie.
  De linkse leugen van racisme is slechts een truc om de nog grotere leugen van links – een in klassen opgedeelde maatschappij – heimelijk in een debat te insinueren.
  Met klassen bedoelt links dat de arbeiders of werknemers gemeenschap een klasse zijn.
  Tussendoor bemerkt is klassen ook een vorm van kiezen zoals bij discrimineren en racisme.
  Maar de werknemers zijn geen klasse omdat men dan in het bezit moet zijn van de juridische eigendomsbewijzen van de productiemiddelen machines gebouwen en grondstoffen. Machines en gebouwen waren voorheen grondstoffen.
  Alleen de crony kapitalistenklasse en de innovative venture kapitalisten klassen beschikt over deze eigendom over productiemiddelen. De crony kapitalisten waren ooit innovatief maar behouden hun macht door monopolie en staatsafhankelijke opdrachten (syndicalisme) Deze twee kapitalisten klassen zijn met elkaar in een strijd.
  Marx heeft de arbeiders als klasse geponeerd maar de arbeiders zijn consumenten en geen producenten maar re-producenten.
  Als binnen afzienbare tijd de met quantum chips uitgeruste humanoid robot de menselijke arbeider verdringt komt er definitief een einde aan deze maatschappelijke opvattingen, vakbonden, links rechts definities enz. maar dat terzijde.
  De klassen opvatting van de maatschappij door Marx heeft dus het fundament gelegd voor de linkse duiding van racisme die vervolgens in een discussie onbemerkt weer die klassen opvatting .als aanvaard opdringt in elke discussie.
  Daarom moet artikel 1 van de Nederlandse grondwet over discriminatie en elke bepaling over discriminatie in alle overige wetten worden geschrapt.
  Men mag discrimineren tot men groen en geel ziet behalve de Staat, in levensnoodzakelijke behoeften en waar monopolies heersen.
  Als men zegt dat geweld van islamieten in hun cultuur zit dan doet men het door het westen gedefinieerde begrip cultuur onrecht.
  Als men b.v. bij Imanuel Kant het hypothetisch imperatief van de conventies, codes en gebruiken als cultuur neemt dan hoort daar immers geen misdadig geweld bij.
  Dan is met dat geweld ook niet het monopolie op het geweld bij de staat bedoelt.
  Het meer of mindere openlijke of verborgen geweld en misdaad bij islamitische gemeenschappen hangt dus wel 100 % samen met de legitimatie van geweld uit de koran tegen joden, christenen, anders- en niet gelovigen.
  Een religie is een set van morele waarden met name over vragen van leven en dood. Wanneer is de dood een misdaad en wanneer is de dood gerechtvaardigd ?.
  De leer van de islam is wat het schrift van de koran erover beschrijft.
  De koran staat vol oproepen tot misdaad moord en doodslag.
  Met deze misdadige oproepen vervalt de claim dat de islam een religie is welk predicaat de islam van et Vaticaanse concilie in 1965 heeft gekregen. Het Vaticaan moet dit predicaat dus weer intrekken.
  Iedere wijziging en iedere milde of afwijzende interpretatie van misdadige verzen (artikelen) in de Koran leidt onvermijdelijk tot afvalligheid en uiteindelijk het verdwijnen van de islam als moorddadige militaire doctrine die de islam onder het mom van een religie in werkelijkheid is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s