Nigeria: Christenmoorden nemen kort voor Pasen massaal toe

Screenshot_9

(Door: Kybeline)

De uit het noorden geïmmigreerde moslimstammen beginnen regelmatig met Kerstmis en Pasen wrede aanslagen op de christenen te plegen. Onze media houden ervan de daders de exotische naam “Boko Haram” te geven en hun islamitische motiveringen hoogstens een “religieuze ruzie” te noemen.

Abuja – De Nigeriaanse hoofdstad Abuja werd door twee zware bomaanslagen geteisterd. De explosies vonden ´s ochtends plaats op het busstation in het stadsdeel Nyanyan. Daar bevonden zich op dat moment veel forenzen.

Volgens ooggetuigen kwamen bij de aanslag minstens 70 mensen om het leven en raakten 120 anderen gewond. Veel lijken zijn nauwelijks te identificeren. Een explosie heeft voor een groot gat in de bodem gezorgd en er zijn minstens twaalf bussen en dertig auto´s in de omgeving verwoest. “Ik stond op de bus te wachten toen ik plotseling een enorme explosie hoorde. Toen zag ik rook opstijgen”, zei een ooggetuige. Ooggetuigen vertelden Nigeriaanse media dat ze uitgingen van een zelfmoordaanslag.

Spiegel Online

De wereld wordt kleiner en de verschillende etniciteiten en religies verdragen elkaar steeds moeilijker. Alleen de naïeve goedmenschen geloven nog in een vreedzaam samenleven.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", Afrika, Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nigeria: Christenmoorden nemen kort voor Pasen massaal toe

 1. Theodoor zegt:

  De christen partijen in Nederland zijn inmiddels de schaamte voorbij en kijken de andere kant op naar de “vredelievende” Mohammedanen in Nederland bang als ze zijn voor aanvallen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theodoor: 18.39. uur. Dat gevoel heb ik ook Theodoor. De ISLAM schijnt buiten elke KRITIEK te moeten worden gehouden. Geen woord van de christelijke kerken, van de RK, tot de PKN, en de Wereldraad van Kerken, geen woord van afkeuring. En waar zijn nu de Kamervragen van: CDA,CU en de SGP….. doodse stilte!

   Like

   • BertG. zegt:

    Tom, wat is nou precies de reden dat gelovige altijd zitten te wachten op iets wat blijkbaar als autoriteit erkend wordt, een uitspraak van de paus,wereldraad, kpn, enz.
    Is dat nou zo verschrikkelijk belangrijk wat zij zeggen. Is het anders ondraaglijk geworden.
    Je kan natuurlijk ook zelf een conclusie trekken (zal je vast ook al gedaan hebben) dat je daar helemaal niks van te verwachten heb.
    Je kan ook de hele dag naar boven gaan kijken en wachten op een wonder.

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Maar als ze het zouden herkennen en erkennen dan zouden ze actie moeten ondernemen en dat is wat lastig gezien oa de houding van de wereldraad van kerken !

    Popie jopie kust nog wat voeten en zo worden de fobisten in het gareel gehouden !

    Like

 2. Vederso zegt:

  Moest even de laatste zin tot me laten doordringen, Vlad Tepes heeft foto’s en een video;

  http://vladtepesblog.com/2014/04/14/nigerian-bus-station-bombing-kills-71-on-edge-of-capital/

  Like

 3. Driek zegt:

  Je zou toch verwachten dat de christelijke kerken in Nederland zouden protesteren tegen deze misdaden, maar blijkbaar zijn ze al zo door het islam-virus aangestoken dat ze moord en doodslag al heel normaal beginnen te vinden. We zijn in ons eigen land al helemaal murw gemaakt door dat Mohammedaanse schorem, want niemand durft nog z’n stem te verheffen. Ik hoor alleen nog maar dat gelul van politici die roepen: “ZE ZIJN NIET ALLEMAAL ZO, HET IS EEN MINDERHEID’, DE MEERDERHEID DOET HET GOED, VOORAL DIE MEIDEN DOEN HET FANTASTISCH”.
  Ik ben ze spuugzat, die bewindslieden en al die mooipraters in Nederland. Voor mensen die ver van de paleizen der machtigen wonen begint dit land onleefbaar te worden, want die belachelijke overdaad van de islam is geen natuurlijke ontwikkeling. Wat er nu geschiedt is een ontzaglijke ramp, we leven in de voorhoede van de strijd tegen het barbarendom, die vroeg of laat zal losbarsten. Dit hoeft niemand nog te verwonderen.

  Like

  • L'esprit de Lois zegt:

   Ik vraag mijzelf weleens af, dat als deze mensen, die wegkijkers, ‘s-avonds in hun pyama naast hun bed staan. In bed kruipen en dan het licht uitdoen, wat zien ze dan voor schaduwen op de muur?

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @BertG: 20.16. uur. Bert, het is puur frustatie en boosheid van mijn kant. In wezen heb je gelijk, ik verwacht helemaal niets van de INSTITUTEN der KERKEN. Een individu daar kan je nog mee argumenteren, maar tegen instituten die volkomen, overgelopen zijn naar de “rode/linkse kerk”, is het vechten tegen “de bierkaai”. Ik berust er maar in, Bert.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  De mooi praters zullen waarschijnlijk eerst zwijgen als bloed op onze straten vloeit, of zelfs in de studio’s

  Like

  • Igor Svoboda zegt:

   Dat bloed in de studio’s is gisteren al gebeurd in Oekraïne, daar werd gisteren IN het gebouw van ICTV in Kiev 1 van de kandidaten voor het presidentschap Tsarev het ziekenhuis in geslagen door de fascisten van Praviisektor en SvobodaSlova. Hij is ernstig verwond. Niets hierover te lezen cq te horen of zien in de westerse MSM.
   Hij zou een bij een vraaggesprek met o.a. Timosjenko zijn. Een andere kandidaat werd met chemicaliën bestookt. Van beide kandidaten werd de auto vernield en de banden lek geschoten.
   Welkom in het door de EU en Hussein O. gefinancierde gewelddadige Kiev waar de regering en Duma bestaat uit Nazi’s en maffiosi. Kijk maar naar die kop van die interim president. Of die zo uit de goelag komt.

   Like

 6. BertG. zegt:

  Ik vrees het ergste wat ze met die 200 meisjes van plan zijn.

  Dat meldt BBC News. Het is nog niet duidelijk wie er achter de massa-ontvoering zit, maar gedacht wordt dat het gaat om leden van de islamitische terreurgroep Boko Haram.
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/4/Meer-dan-200-meisjes-ontvoerd-van-school-in-Nigeria-1504073W/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s