Nederlands rapport jonge Palestijnse delinquenten eenzijdig en onvolledig

Screenshot_1

Een nieuw Nederlands rapport dat vorige week verscheen, belicht de aanhouding en detentie van jeugdige Palestijnse delinquenten door Israël.

Het rapport, dat vorige week werd aangeboden aan de vaste Kamer commissie voor Buitenlandse Zaken, werd samengesteld door een expertgroep onder leiding van oud-voorzitter van het VN-kinderrechtencommissie Jaap Doek. De wetenschappers beschuldigen Israël in het rapport van het schenden van kinderrechten en roepen de Nederlandse regering op Israël aan te spreken op die schendingen.
Er valt een aantal zaken op aan het rapport. Ten eerste spreekt het rapport consequent over ‘kinderen’ terwijl duidelijk is dat het om jeugdige Palestijnen gaat die in veel gevallen handelen op aanwijzing van Palestijnse leiders.
Verder hebben de Nederlandse experts blijkbaar geen behoefte gevoeld om te praten met de Israëlische slachtoffers van de Palestijnse delinquenten. In het rapport wordt toegegeven dat de meesten van deze delinquenten zich schuldig hebben gemaakt aan het gooien van stenen. De wetenschappers zien dit blijkbaar als een vorm van legitiem verzet en bagatelliseren de ernst van het delict. Israëlische autoriteiten zien stenen gooien echter wel als een zwaar delict en met reden.

Lees verder>>>
(h/t katan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", Appeasement, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, Nederland, Rotzakken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nederlands rapport jonge Palestijnse delinquenten eenzijdig en onvolledig

 1. Republikein zegt:

  Rapport schrijven, wij zijn wereldkampioen.

  Like

 2. Joop Klepzeiker zegt:

  Palestijnse kinderen !

  http://tinyurl.com/jwgelaz

  Like

 3. Cathja zegt:

  Duidelijk weer een vorm van Israël belasteren! Het beste is om onze schouders er maar over op te halen, want het wordt zo langzamerhand een gewoonte om alle kleinigheden die veroorzaakt worden door Israël (en bijna altijd terecht) sterk uit te vergroten, maar alles wat de Palestijnen veroorzaken richting Israël gewoon niet te noemen of anders zo klein mogelijk te houden.
  Wij slaan tegenwoordig het nieuws op TV steeds meer over, want ik heb er geen behoefte aan om steeds met kromme tenen te zitten vanwege de leugens die me om de oren vliegen.
  Er zijn wel betere bronnen dan de journaals. Wij lezen tegenwoordig “Israël today”, en daar tref je tenminste eerlijke informatie aan!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik heb de indruk dat de Nederlandse experten stilletjes tot de islam zijn geconferteerd!

  Like

 5. Paul Zwueste zegt:

  We sturen van die paar 1000 man die we nog onder de wapenen hebben er weer een aantal van naar Mali! Alles zit onder het zand! Het land is alléén zand! Alles hangt als los zand aan elkaar.
  60 o Hitte en een volkomen uitzichtloze missie!!! Wat doen wij daar eigenlijk?!
  Arme jongens en meiden! Totaal misbruikt door schofterige politici! Maar wat moet je als je eenmaal, in die troep die wij er van gemaakt hebben, beroepsmilitair bent? Ik heb al eens een keer geschreven dat Israël er een verkeerde visie op na houdt wat betreft haar houding tegenover die palastijnen. Palestijnse kinderen zijn geen kinderen! Maar verworden tot meedogenloze islam-killers. Het wordt hoog tijd dat Israël zich hierop bezint. En wij moeten onze soldaten hier gaan gebruiken en niet in Mali!!!! Zeker als er een groot aantal beesten uit Syrië terug naar NL komen!

  Like

  • Republikein zegt:

   Dat heb ik een paar jaar geleden ook gezegd tegen een toenmalige wethouder van rode huize in mijn streek, het ging toen om uitzending naar Uruzgan/Kunduz.
   Deze “goede”man, partner van een directeur bs, en ex ambtenaar van het burgerpersoneel van Defensie vertelde mij dat “ze”anders hier naar toekomen..
   Ik wist wie hij was en zei, dat, als het aan mij lag, dat zeker niet zou gebeuren.
   Uit zijn reactie opmakend werd me duidelijk dat hij me maar een rare vent vond.
   Na de laatste verkiezingen is hij werkloos geworden!

   Like

 6. Thomasson zegt:

  Hoeveel ‘Doekoe’ mocht Jaap Doek voor zijn rapport incasseren?

  Te beginnen met de vraag: Wat moet dat ons interesseren hoe de jonge Palestijnse delinquenten worden behandeld? Hebben wij geld daarvoor? Vraagt iemand zich af hoe leven jonge Tibetane delinquenten onder de wrede Chinese regime? Hoeveel van ze sterven door foltering in de bajes? Hoe leven jonge (zelfs kinderen) delinquenten in de bajes van de Hamas in Gaza of de PA bajessen op de West Bank? Kijk iemand naar de strepen op hun rug afkomstig van de klappen die zij van hun broeders krijgen?

  Het is bekend dat de Palestijnen zijn de ongekroonde prinsen van de Derde Wereld. Er is iemand die voor dergelijke rapportages betaald. Dat naast het Nederlandse schaarse belastinggeld dat politiek-correcte hufters gebruiken voor Palestijnen in plaats van de Nederlandse voedselbanken.

  WHERE MONEY WALKS, BULLSHIT TALKS (uit de film Twins met Denny de Vito en Arnold Schwarzenegger)

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘AANVAL OP RAKETBASIS’ uit het NIW 28 febr.2014.
  ‘ISRAEL heeft mogelijk maandag een aanval uitgevoerd op een locatie waar HEZBOLLAH raketten opslaat en vanwaar de beweging wapens naar SYRIE smokkelt.Dat meldden LIBANESE MEDIA,maar NETHANYAHU heeft dat dinsdag tijdens een een persconferentie met ANGELA MERKEL noch ontkend noch bevestigd.Dat betekent doorgaans een bevestiging. De plek ligt dicht bij de SYRISCH LIBANESE GRENS,bij JANTA in de BEKAA VALLEI.Het was al bekend dat daar een TRAININGSCENTRUM voor militanten is……-…..-Woensdag dreigde HEZBOLLAH om wraak te nemen.”De verzetsbeweging HEZBOLLAH zal de tijd en de plaats en de goede manier kiezen om op [deze agressieve]daad te reageren”werd er op HEZBOLLAH t.v.zender AL MANAR verklaard.Hezbollah zei dat er enige schade werd aangericht,maar dat er geen slachtoffers waren. Er zouden geen raketposities zijn geraakt.De LIBANESE DAILY STAR berichtte echter dat vier Hezbollahleden werden gedood bij de aanval……-….-Volgens TIME dat onbekende officials citeerde,konden de vernietigde raketten met EXPLOSIEVE koppen worden uitgerust die ‘zwaarder en gevaarlijker’zijn dan bijna alle TIENDUIZENDEN RAKETTEN die HEZBOLLAH nu op ISRAEL GERICHT heeft staan……-…..-Vorig jaar heeft ISRAEL minstens zes WAPENTRANSPORTEN aangevallen.Sommige van die acties zijn door AMERIKAANSE OFFICIALS bevestigd.De poreuze grens tussen SYRIE en LIBANON wordt zowel door MILITANTEN als smokkelaars gebruikt om mensen en wapens te smokkelen.#####

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s