Legaal??? Gemeente Maastricht maakt reclame voor de EU

Screenshot_11

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Anti-Europe)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Legaal??? Gemeente Maastricht maakt reclame voor de EU

  1. Sjaak zegt:

    Het is fout geschreven !
    Het moet heten EXPLOSION OF THE EUROZONE !
    FUCK THE EU !

    Like

    • Sjaak zegt:

      NOG EEN STEKK STAALTJE GELEZEN !
      OP DE EU VERKIEZINGSDAGEN HEBBEN
      VELE GEMEENDEN HUN VOLKSFEESTEN
      OP DEZE VERKIEZINGSDAGEN VERLEGT
      OM ZO VEEL WIE MOGELIJK DE BEVOLKING
      VAN DE EU VERKIEZINGINGEN VER TE HOUDEN !

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @Sjaak: 09.04. uur. Beste Sjaak, zo zijn ze de VERRADERS, van: PvdA,VVD,D66,CDA,GL,CU,50+,SP,SGP. Ik vertrouw ze voor geen millimeter!

        Like

  2. HansFire zegt:

    GELUL vanIDIOTEN

    Like

  3. aquarius4422 zegt:

    Limbo’s hè.

    Like

  4. Pingback: Legaal??? Gemeente Maastricht maakt reclame voor de EU | Infomag.nl

  5. Tistochwat zegt:

    Waarom stichten eurofielen / islamofielen / rooie ‘Gutmenschen’ niet ergens een eigen leefgemeenschap? Kunnen ze hun eigen leefregeltjes botvieren op elkaar.
    En als ze dan ook dat parasiterende ‘koningshuis’ nog zouden meenemen, waren we daar ook meteen van verlost. Kunnen ze met z’n allen de hele dag HUN EIGEN GELD verkwanselen aan alles wat ze maar willen. Het zou niet lang duren voor ze elkaar zouden opvreten, denk ik.
    Maar liever elkaar opvreten, dan ons uitbenen ten behoeve van hun liefhebberijen.

    De logisch en normaal denkenden zouden dan rust hebben nadat zij een aantal verstandige bestuurders hebben benoemd die niet meer dan een normaal salaris zouden krijgen.

    Like

  6. Republikein zegt:

    Het kan 2 kanten op, wat willen ze nou met dat vraagteken?

    Like

      • Monalisa zegt:

        Republikein een aantal citaten uit je link het leeft wel onder de mens!!!!

        Jan Schilstra Omdat deze ondemocratische club gesloopt moet worden. Het referendum is er niet voor niets geweest. heel veel Nederlanders willen weer baas in eigen land worden.

        John Tegen de EU ga ik stemmen elke keer dezelfde riedel horen wij goed voor ons en veiligheid oud nieuws en ook niet echt waar daarom hebben wij al jaren bezuinigen stem lekker op D66 en zo kom je stem tenminste terecht bij de EU partij van Silvio Berlusconi

        Pollens Omdat de fascistische EU gestopt moet worden met alle mogelijke democratische middelen zolang die ons nog ter beschikking staan.

        Ruud Het moet maar eens afgelopen zijn met de EU hier hebben wij burgers niet op zitten wachten. Nederland is een onafhankelijk koninkrijk en dat moet zo blijven. Brussel hebben daarbij echt niet nodig. Mensen ga dus niet stemmen laat op deze manier horen en zien dat we de bemoeienissen van Brussel beu zijn. Wij willen ons landje weer terug!

        Ronald de Ruiter Duidelijk maken dat samenwerking op economisch gebied een goede is en dat prima kan in de vorm van een Europese economische gemeenschap. Het is onzin om te denken dat dankzij een europa er welvaart en vrede is. Een munt is daarvoor niet voldoende. Daarnaast is de arbeidsmigratie binnen de EU eenrichtingsverkeer (oost naar west). Een burger bindt zich aan zijn land en op microniveau aan zijn regio en woonplaats. M. A. W. Er is geen gevoel van Europees zijn. Stemmen? Ja. Waarop? Geen partij die zaken voorstaat welke ik zojuist beschreven heb.

        Peter Afschaffen die corrupte shit. Die EU kost ons alleen maar gigantisch veel geld. En die muppets in Brussel maar hun zakken vullen van ons geld. Om te beginnen hadden ze al nooit die gulden af moeten schaffen, vanaf toen ging het al snel bergafwaarts met Nederland. Dus, geen EU meer. Ieder voor zich en god voor ons allen.

        A.J. Kwak Om de PVV de kans te geven om Nederland weer Nederland te laten worden, weg met de euro en weg met de Europese gemeenschap.

        Bianca Om die almaar voortdenderende, uitdijende geldverslindende eurotrein die we door onze strot gedouwd krijgen af te remmen. Bij gebrek aan een alternatief stenen ik daarom PVV op 22 mei.
        DIABLO Er is geen toekomst meer voor de mensheid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Rick Weg uit EU 100% PVV

        Anton Ik ga stemmen, omdat we uit de euro moeten stappen en weer baas over eigen geld moeten worden en over de eigen grenzen. Nu beslissen anderen over ons land. Niet Rutte, maar Brussel. En die zorgen er voor dat ik steeds minder over houd einde van de maand. En ze zorgen voor meer criminaliteit door de grenzen oven te stellen voor iedereen. Dus stem PVV en uit de EU.

        Like

      • Sjaak zegt:

        Like

      • Monalisa zegt:

        hebben jullie Paul Witteman gezien vanavond met maarten van rossum wat een kwal ven een vent.

        Like

  7. Rick zegt:

    Tsja…In Maastricht spreken ze al Duits met een Vlaams accent 😉

    Like

  8. bigljohn zegt:

    Stelletje notoire landverraders daar in Maastricht ! Het lijkt wel op de tweede wereldoorlog. Toen NSB érs op de hoeken van de straten reclame maakten voor hun blad; Voor Volk en Vaderland.
    Nu is alles nog een graadje erger. Wij zijn nu al in een stadium aangeland dat onze bestuurders, de justitie, de politie en de kranten het NSB nivo bereikt hebben. We zitten is al volop in een oorlog, ook al werd die nooit fysiek gevoerd. Dictatuur via een omweg ! Nooit meer oorlog in Europa was de doelstelling van de E.U. Nee, ze verslijten ons voor een gek, doen het op een andere manier, en dirigeren ons op een subtiele manier naar de afgrond toe. Met als extra ellende hun troef; de Moslim immigratie. Om ons willoos en murw als een zombie te maken.

    Like

  9. Martien Pennings zegt:

    Het is een neutrale vraag.
    Niks mis mee.
    Gewoon een oproep om te gaan stemmen.
    Dat is alles.

    Like

  10. Yvonne van Cleef zegt:

    Volgens de Hond is 73% voor!!!!Pure propaganda;dit is manipulatie van de aanstaande verkiezingen!Of heeft hij alleen onder D66ers gepeild?

    Like

  11. Pingback: Legaal??? Gemeente Maastricht maakt reclame voor de EU | Infomag

Plaats een reactie