Peilings: Europa is de Europese Unie strontbeu

Screenshot_48

Het spel is uit, Europese Unie! Om onduidelijke redenen werd dit ANP’tje stiekem midden in de nacht geplaatst, maar goed nieuws valt altijd op: “Bijna twee derde van de Europeanen heeft het gevoel dat zijn of haar stem niet gehoord wordt in Brussel. Dat blijkt een week voor de Europese verkiezingen uit twee onderzoeken, die onder diverse Europeanen werden gehouden. Volgens de Eurobarometer denkt slechts 37 procent van bijna 28.000 ondervraagde Europeanen dat hun stem telt in Brussel. In een vergelijkbaar onderzoek van het Pew Research Center zei 29 procent van ruim 7.000 respondenten hetzelfde.”Het volk is niet gek.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Peilings: Europa is de Europese Unie strontbeu

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Op de nieuwe Bilderbergconferentie op 30 mei in Kopenhagen gaan ze de scherven lijmen!

  Like

 2. Cathja zegt:

  ‘k Heb nog geen beter nieuws gehoord vandaag…!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De Ellende Unie= Einde van de volkswil/democratie. En let maar op als 22 mei in Nederland zal worden gestemd, dat de uitslag zal worden vervalst als de communisten der EU NIET hun aantal gewenste stemmen halen. Ze hebben niks met inspraak de rode bojaren van Brussel. En ik vrees voor onze pensioenen, omdat de totale klootzak M. Rutte, met de ‘bolle”, van het CDA getekend hebben bij het kruisje, met betrekking tot het ESM verdrag! Ik vertrouw ze voor geen meter.

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste Tom, als wij, de kiezers dus, de uitslag op 22 mei niet mogen weten, dan mogen ze dat in Brussel toch ook niet weten? Die uitslagen dienen geheim te blijven tot de uitslagen van alle lidstaten op 25 mei bekend gemaakt worden. Of denkt u dat onze uitslagen worden doorgespeeld, bekeken en daarna worden gemanipuleerd? Ik vertrouw die kliek voor geen meter, en zie ze er rustig voor aan dat ze ons belazeren!
   Hoe komen we er achter dat er gefraudeerd is?

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 19.09. uur. Cathja je zegt: “Hoe komen we er achter dat er gefraudeerd is?” Dat is best lastig Cathja. Op http://www.geenstijl.nl hebben ze afgelopen weken suggesties gedaan, en mensen opgeroepen naar het dichtstbijzijnde stemlokaal te gaan, als er geteld gaat worden. Evenwel ziet men op geenstijl ook in, dat dat heel lastig te organiseren valt. De fraudeurs zijn in hun voordeel, helaas.

    Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Tom Hendrix zegt:
   13 mei 2014 om 16:52
   Ik vertrouw ze voor geen meter.

   Ik vertrouw ze voor geen millimeter.

   Like

 4. Andre M zegt:

  Er zijn er nog een paar die de EU niet beu zijn, dat zijn diegenen die de ruif leeg vreten.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ze zullen in Brussel ook bijzonder graag een graai in de Nederlandse pensioenpotten willen doen, daar zit voor een slordige 700 miljard Euro in. Ik snap de vakbonden ook niet meer, als ze de werknemers in de steek laten, door niet feller te ageren tegen de eussr.

  Like

 6. alidas1 zegt:

  Tom Hendrix
  ,Ze zullen het proberen om de stemmen te vervalsen daar zie ik ze voor aan.
  Ze blijven dagen achter de hand nou mooier is er niet voor ze.om de boel te beduvelen

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat mag allemaal zo zijn, maar dat 2/3de van de Europese bevolking de EU zat is, hebben ze bij deze toch NIET kunnen verbergen!
   En de rest van de waarheid wordt ook nog wel achterhaald, zelfs eventuele stemfraude. Het Sovjet-imperium is tenslotte óók gevallen; nou, en dat was in zijn tijd een stuk verbetener dan die hele EU-top. Die denken slim te zijn, dàt wel, maar zodra de massa er doorheen gaat zien…….

   Like

 7. Jean zegt:

  Als we op 25 mei het kraantje opendraaien van die waanzinnige aquarium, lees EU gedrocht, dan liggen die vissen op het droge en dat is toch wat we allemaal willen, niet?

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik heb een idee, als iedereen die TEGEN de EU gestemd hebben dat opgeeft bij GEEN STIJL, weten we of er eerlijk geteld is, je kunt anoniem mailen. Geenstijl moet een oproep doen!!! Ik zal ze mailen.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Wij worden langzaam maar zeker door Marxisten geregeerd.Als wij niets hiertegen gaan doen.Daar om PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s