Teeven slaat alarm over aantal asielzoekers

Screenshot_11

Er komen de laatste tijd 1000 asielzoekers per week naar ons land. Dat zei staatssecretaris Fred Teeven (Veiligheid en Justitie) in het tv-programma Eén op één. Tot voor kort waren het er 1000 per maand. Teeven noemt de situatie alarmerend.

Als het zo doorgaat, hebben we er aan het eind van het jaar 65.000. Er moeten maatregelen worden genomen, aldus de bewindsman. Vooral Syriërs en mensen uit Eritrea weten ons land te vinden. Teeven denkt dat er bij de toestroom van asielzoekers uit Eritrea sprake is van georganiseerde mensensmokkel. Het Openbaar Ministerie onderzoekt dat, samen met de marechaussee en de nationale politie. Teeven hoopt dat iedereen de ogen en oren openhoudt voor signalen die duiden op mensenhandel en verdenkingen melden.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

27 reacties op Teeven slaat alarm over aantal asielzoekers

 1. bobzelf zegt:

  Ja, en als er iemand al jaren roept dat de grenzen dicht moeten , en dat we zelf wel uit moeten maken wie we binnen laten ????????????????

  DAN WIL NIEMAND MET ZO’N RACIST , FACIST, POPULIST , ONDER BUIK GEVOELENS OPROEPENDE , LEIDER VAN HET GAJUS, LEIDER VAN HET GESPUIS , DE TOKKIES LEIDER ,
  SAMENWERKEN ????????????????????????????????????????????

  MINDER, MINDER, MINDER , MINDER ??, NOU ook daar zat hij dus niet naast , whahahaha

  en gaan ze van narigheid D’66 stemmen , de enige partij die “”NERGENS VOOR STAAT” ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Like

 2. BertG. zegt:

  Gek hé, als je toch nooit strafbaar bent zodra je hier 1 stap binnen zet.
  Niemand was toch illegaal meer.

  Like

 3. Lis zegt:

  Pardon? Moeten wij ogen en oren open houden voor mogelijke mensensmokkel? Zelfs als je bewijzen hebt, dat er sprake is van mensensmokkel, bedriegerij en fraude moet je je mond houden, want anders ben je een racist. Denkt Teeven werkelijk dat hij hier iets aan gaat doen? Lazer toch op!

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Lis
   Wat Fred Teveen en consorten proberen ons op zeer goedkope wijze, wijs te maken is het verhaal van mensensmokkel. Wat er nu gaande is, is geen gewone mensensmokkel. Het is te massaal!. Niemand durft het hardop te zeggen, maar Europa heeft te maken met een goed geolied en georkestreerde instroom van Moslims in Europa. Ze komen in de mom van “vluchtelingen”. Normaliter “vluchtelingen” hebben geen geld om de overtocht te maken (zeker niet uit de shit holes waar ze vandaan komen). ER WORDT VOOR ZE BETAALD!. Zie de kaart in https://ejbron.wordpress.com/2014/05/14/vluchtwegen-naar-europa/
   Ze reizen hierheen gratis en voor niets. DOEL: de islamitische populatie in Europa in korte tijd explosief te verhogen. Dat zolang het kan!. DE JIHAD MOET PLAATS HEBBEN EN ZO SNEL MOGELIJK. Dus iedereen die wij nu met liefde ontvangen, is – net als het Paard van Troje – en toekomstige vijand die onze keel avec Plaisir zal afsnijden.

   Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik denk dat ik mijn Nederlandse nationaliteit opgeef!Misschien wordt ik dan ook een keer geholpen?Schengen?Kunnen we dat niet opzeggen?Daar zijn verdragen toch voor?Maling aan Brussel;je laat jezelf toch niet willens en wetens kapot maken?

  Like

  • BertG. zegt:

   Gewoon net zo als alle “vluchtelingen” doen. Door de papier versnipperaar halen en net doen alsof je achterlijk bent en geen flauw idee meer heb waar je vandaan komt of hoe je heet en verzin een nieuwe naam die niemand kan uitspreken.
   Schijnt heel goed te werken.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kunnen we Straatsburg ’75 niet opzeggen? Oh, nee, dat bestààt officieel niet!
   Mooi stel linkerds, die overheid!

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Yvonne van Cleef
   Aan wie moeten wij in Brussel mailen? Al hebben wij een e-mailadresje, wat zal dat helpen? Denkt u, voor een seconde, dat de e-mailontvanger zal zijn (islamitische)kip slachten die voor hem gouden eieren – onder de tafel – legt? De EU is een zeer corrupte bende vol met Go-Getters die snel geld willen verdienen. Hij of zij zijn niet van de ‘Media Markt’, en ze zijn toch niet gek?

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ik had het ook niet over een [zinloze]mail naar Brussel,maar over maling,of,lak aan Brussel!En daar bedoel ik geen blik verf mee,maar ik probeer het netjes te houden.Inmiddels is de motie van wantrouwen van de Pvv tegen Teeven verworpen,zoals te verwachten was!Maar in Cranendonck pikken ze het niet langer;daar is via facebook een actie opgezet op 22 mei!Ik hoop dat meer steden volgen;een goed begin,als het volk in opstand komt!Te lezen op Post Online!

    Like

 5. Tistochwat zegt:

  “Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is druk bezig om nieuwe locaties te vinden om de vele asielzoekers op te vangen. Zo krijgen in een leegstaande kazerne in Budel maximaal 1200 asielzoekers onderdak. Mogelijk komen daar sporthallen en leegstaande scholen bij. In het ergste geval, als er verder niets zou gebeuren, zou het nodig zijn weer asielzoekers op te vangen in tentenkampen of in leegstaande gevangenissen, aldus Teeven.”

  HEEY TEEVEN, JE KUNT DIE UITVRETERS TOCH OOK ONDERBRENGEN IN VERZORGINGSTEHUIZEN? TRAP JE ALLE BEJAARDEN ER GEWOON IN ÉÉN KEER UIT!
  SLAAN JULLIE IN DEN HAAG TWEE VLIEGEN IN ÉÉN KLAP!

  En op landgoed De Horsten is ook nog plaats genoeg hoor!
  Kun je heel veel tenten opzetten.

  Like

 6. Jade zegt:

  Wij waren er natuurlijk al lang achter, maar gelukkig ziet
  Teeven het nu zelf ook eindelijk in:
  “Dit zijn aantallen die niet te behappen zijn voor Nederland”
  Wat een mooie zin van deze Pardon-ridder.
  Maar ok, wat gaan we er nu precies aan doen?

  Like

 7. BertG. zegt:

  En toch denk ik dat je dit soort berichten ook onder verkiezing retoriek kan rekenen.
  Het blijft natuurlijk wel een vvd’er in dienst van hun nieuwe baasjes.
  Er is daar helemaal niemand meer die nog zelfstandig kan en mag nadenken ergens over.
  Alleen opdrachten uit Brussel hebben ze nog uit te voeren.
  En zo tuinen er waarschijnlijk toch weer mensen in op 22 mei om op de vvd te stemmen omdat ze dit zo gezegd willen aanpakken.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Alle moslims zijn in ons land illegaal. Ze zijn niet door ons uitgenodigd en ook Onze God wil ze hier bij ons niet hebben.Exodus 20 DE 10 GEBODEN vers 1-26.

  Like

  • BertG. zegt:

   Kwam Nederland ook al voor in de bijbel toen dat ie dat zo precies wist te vertellen.
   Dat er ooit nog eens moslims naar Nederland zouden kwamen.
   Dat is dan verdomd knap dat ze dat al wisten 2000 jaar geleden.
   Daar hadden ze dan wel eens wat eerder voor kunnen waarschuwen toen.

   Like

 9. Monalisa zegt:

  Helaas dat weet velen Nederlander al jaren daarom vragen we aan de politiek om de grenzen te sluiten, maar wie zijn WIJ het volk van nederland.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Monalisa
   Wij zijn een stelletje dombo’s die keer op keer mandaat geven aan mensen en politieke partijen die de schijt aan ons hebben. Dat is het hele eieren eten. Tijd voor verandering: stem PVV!

   Like

 10. Thomasson zegt:

  De enige wijze waarin Nederland kan de tsunami van ongedierte uit de Derde Wereld indammen (andere naam voor ‘vluchtelingen en migranten’), is zo snel mogelijk waterdichte grenscontroles invoeren. Een hechte grenscontrole moet ook plaats hebben bij de Belgische grens.
  Vandaag heeft Staatssecretaris van Justitie, Fred Teeven, de alarmbel geluid. Ik heb al eerder in diverse reacties geschreven : als de Pest metafoor staat voor islam, zijn de politiek-correcte multiculturele vullispartijen de ratten die de islam mobiel maken. Ze helpen de bacillen over het hele land verspreiden. Wij moeten ons aan ze inschikken en vooral onderwerpen aan de oppermacht van de EU. Men moet geïnfecteerd raken!.
  Als Nederland niet oppast, zou de staat der Nederlanden binnen 10 – 15 jaar ophouden te bestaan. In plaats van de driekleurige vlag, zou op het Binnenhof de vlag van de Jihad wapperen. Het zou: ‘Rivieren van Bloed’ kosten om de boel weer te bevrijden: als het zou lukken? Als het niet zou lukken? Wat zeer waarschijnlijk is; zal Nederland binnen 25 – 30 jaar fysiek bezwijken en verdwenen. De Islamitische kalifaat zal geen interesse en ambitie hebben in het onderhouden van het net van dijken, dammen en sluizen. De dienars van Allah zouden zich, net als hun soortgenoten gedragen. Hard werken, problemen bestuderen en naar intelligente oplossingen te zoeken, zit niet in hun genen. Vijf keer per dag kontengymnastiek voor hun bloedgod Allah is al zwaar genoeg.
  Zij zouden hun dagen doorbrengen met theedrinken in de moskee, waterpijp roken en niet te vergeten het verzamelen van zo veel mogelijk neukmateriaal. Het geld zal voornamelijk verdiend worden met het verschepen van slaven (en seksslavinnen) naar de slavenmarkten van de Arabische wereld..

  Like

 11. BertG. zegt:

  http://www.dutchfreepress.nl/vvd-drukt-federalisatie-eu-door/
  Rapporteur René Leegte (VVD) heeft op donderdag 15 mei 2014 zijn eindrapport ‘Voorop in Europa’ overhandigd aan de Voorzitter van de Tweede Kamer, Anouchka van Miltenburg. De sleutel tot een beter Europa ligt in de Tweede Kamer, concludeert de rapporteur.
  http://tweedekamer.nl/nieuws/kamernieuws/newspage2771_rapporteur_leegte_overhandigt_eindrapport.jsp#0

  Like

 12. Thomasson zegt:

  De oliesjeiks hebben (nog steeds) decennialang de tijd om de islamisatie van Nederland (en oude EU-landen) geleidelijk op gang te brengen. Ze zijn bevriend met politici, mediamensen, universiteitsintellectuelen en andere bobo’s met wie is goed ‘zaken doen’. Helaas, “Times they are a Changin’. Onlangs werd in Noorwegen de oppermachtige Rood-Groene coalitie, van Jens Stoltenberg, eruit gesodemieterd. In plaats van de Palestijnen-financierders (op de kosten v.d. Noorse belastingbetalers) zijn er nu de onhebbelijke wijven Siv Jensen en Erna Solberg aan de macht. Beiden van rechtse Partijen. Noorwegen is, van de ene dag op de andere, goed bevriend geworden met de vijand Israël.
  In Nederland vliegt de ster van de PVV omhoog. De ‘Old Boys van PvdA’ en andere linksige partijen verliezen met de dag de macht over de autochtonen. Ook de haat tegen de EU groeit snel. De EU is voor de islam-lobby onmisbaar; aangezien het als een ‘hub-riool’ prima functioneert. De oliesjeiks begrijpen, donders goed, dat de enige redding voor het project “Islamisatie van Europa” is het continu vol proppen met moslims. Dat doen ze met het sturen van schepen vol moslim “vluchtelingen” uit het Midden Oosten en Afrika. In de schepen en bootjes zouden genoeg Jihadi strijders zitten die op bevel wachten om aan te vallen. De EU-stombo’s zouden ze met liefde opvangen. De opvang zou klauwen met geld kosten en Europa financieel zwaar verzwakken en verarmen. Zodra er genoeg islamitische drek Europa overspoelt, breekt de “Armageddon” uit; net als in het Boek van Openbaring van Johannes.
  In Nederland zouden de Jansens, de Tokkies en De Vriessen er alleen voor hun leven moeten strijden. De bobo’s en ex bobo’s die de regie over het land hebben, zouden er ‘niet thuis’ zijn. Net als regering De Geer in 1940 zouden ze de poten nemen in de richting van hun Zwitserse Bank en daarvandaan naar de Bahama’s.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ik hoop toch niet dat dit griezelverhaal realiteit gaat worden,daarom moeten we ook niet meer afwachten,maar de beuk er in:letterlijk!

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Yvonne van Cleef
    Dat kan op 22 mei 2014. Ik hoop dat dit datum zal een “Turning Point” worden. Niet enkel in Nederland, maar over heel Europa. Wij hebben al lang genoeg gewacht.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Natuurlijk stem ik Pvv!Maar ik vraag me af of dat afdoende zal zijn?Ik wil niet nog eens 5 jaar lang me iedere dag moeten opvreten door het onrecht dat ons wordt aangedaan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s