Berlijn: Islamitische begrafenisonderneming verkoopt paspoorten van doden aan mensensmokkelaars

Screenshot_5

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

De uitbuiting van Duitsland door moslims wordt steeds gekker: zoals de “Berliner Zeitung” gisteren meldde, hebben islamitische begrafenisondernemingen in de uitermate “verrijkte” Berlijnse stadsdelen Neukölln, Kreuzberg en Schöneberg de paspoorten van doden verkocht, waarmee er nog meer moslims naar Duitsland kunnen stromen. Naar het voorbeeld van hun god “Allah is de grootste bedenker van listen” en het motto uit de koran “Allah heeft jullie veel buit beloofd” worden de minderwaardige Duitse kafirs bedonderd waar ze bijstaan.

In de “Berliner Zeitung” staat te lezen dat er 26 objecten werden doorzocht. Met zulke paspoorten zijn al negen moslims uit Syrië naar Duitsland gesmokkeld. De “Berliner Zeitung” levert ook een interview met de woordvoerder van de politie Berlijn voor een van de islamitische begrafenisondernemingen:

 

N-tv meldt dat er aanwijzingen bestaan voor een “groot opgezette handel” in paspoorten van doden. Tot nu toe zijn er geen arrestaties verricht. Dat zou ook zéér cultuurgevoelig liggen, want de belangrijkste bedrieger zou per slot van rekening een imam zijn.

Screenshot_4

Volgens een televisiereportage van rbb hebben de landelijke politie en de politie van Berlijn samen een jaar onderzoek gedaan naar de zaak Voor ieder paspoort van een dode werden tussen € 2000,- en € 5000,- neergeteld, tot nu toe zijn er 50 paspoorten veiliggesteld.

Gisteren hebben we tijdens de manifestatie van “Die Freiheit” op de Marienplatz in München dit ongehoorde islamitische bedrog en nog andere zaken ter sprake gebracht:

 

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Berlijn, Duitsland, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

22 reacties op Berlijn: Islamitische begrafenisonderneming verkoopt paspoorten van doden aan mensensmokkelaars

  1. lucky bee zegt:

    Dat is niet Berlijn maar de Marien Platz in Munchen.De Munchner ratshaus is duidelijk herkenbaar.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Natuurlijk, Lucky bee: München is het domicilie van onze ‘Grote Kleine Dappere Man’ èn de stad, waar hij meestal ELKE Zaterdagmiddag demonstreert tegen de Islam.

      Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Wat een geweldige vreedzame, en integere ideologie, is toch de ISLAM! Respect voor Michael Stürzenberger! We zijn verraden door – nog maar weer- de socialisten, sociaal-democraten, liberalen en zogenaamde christen-democraten. Want de ISLAMISERING mag volgens deze partijen NIETS in de weg mag worden gelegd! We gaan zeer lugubere tijden tegemoet, en tenzij we zelf ertegen gaan optreden, zie ik het niet meer zitten. We zijn op ons zelf aangewezen! WEG MET ONS, dat is het adagium geworden, in HEEL EUROPA! Sterf EUSSR, sterf ISLAM! En de haathutten zijn wapenopslagplaatsen, maar dat wil de AIVD natuurlijk NIET WETEN.

    Like

    • Driek zegt:

      De islam vertegenwoordigt alles wat met de dood en vernietiging te maken heeft. En aangezien wij geen vastberaden mensen hebben die de islam kunnen stuiten op hun weg naar de overheersing, zullen wij op een gegeven ogenblik zwichten voor deze barbarij. De huidige partijen worden ons allemaal noodlottig, want het is toch niet meer normaal, dat een overbevolkt landje als Nederland, duizend asielzoekers per week binnenkrijgt, en dat de motie van Teeven om de grenzen te sluiten wordt verworpen? Ja meneer Hendrix, we kunnen wel steeds kwaad worden en roepen STERF ISLAM en STERF EUSSR, maar het helpt ons geen ene moer. Ik weet nog goed, het was in 1940, toen zei een Joodse vriend van mijn vader: “wij gaan er allemaal aan”, en die man kreeg gelijk. En als we niet oppassen en dat schorremorrie niet snel het land uit flikkeren, dan gaan we er allemaal aan. Want na de koran te hebben gestudeerd, voor zover ik dan van studeren kan spreken, want het is een walgelijk saai onheilspellend rot boek, het is een samenraapsel van teksten uit het Oude Testament. Maar goed, ik heb dat haatboek gelezen, en ik weet nu dat de koran een boek is vol met haat en dood, – en dat verschrikkelijke boek vind haar gelijke in het ‘Mein Kampf’ van Adolf Hitler. En ik vraag mij nog steeds af of onze bewindslieden ooit een serieuze poging hebben gedaan om de koran te lezen. Ik weet wel zeker van niet, want je moet je toch diep schamen om je in te laten met de volgelingen van de profeet Mohammed.

      Like

      • Driek zegt:

        Correctie van Driek, het moet zijn: want na de koran te hebben “bestudeerd”.

        Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @Driek: 18.15. uur. Het interesseert het politieke zooitje geen zier, Driek. En de Koran, ach, dat boeit deze nitwits, en baantjesjagers ook niets. Ze hebben in 1975, al laten zien wat voor een goor stel landverraders ze zijn. Met voorop, de socialisten, gevolgd door de nep liberalen, en christen-democraten. Maar zolang eencelligen mee mogen stemmen in Nederland, en deze vrijwel allemaal PvdA,GL,SP stemmen, ziet het er niet goed uit voor ons!

        Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Inmiddels vraag ik mij inmiddels ook af, waarvoor de GEALLIEERDEN SOLDATEN gestorven zijn. Denk daar maar eens aan: vuile klootzakken van VVD,PvdA,CDA,D66,GL,CU,SP!

    Like

  4. Tom Hendrix zegt:

    Geallieerden moet zijn geallieerde.

    Like

    • Leo zegt:

      Onze! vrijheid is indertijd DUUR betaald !! Schandalig hoe ” politici ? ” en de jonge generatie met die heroverde VRIJHEID om gaat.

      De jongeren van nu HEBBEN daardoor nu alles en WILLEN nu alles en kankeren op alles.

      De JONGEREN van toen die op de stranden achterbleven en de velen die nog steeds op enorme kerkhoven liggen te sneuvelen GAVEN ALLES !!!

      SCHANDE !

      Als je dit jaar niet weet waarheen met je subsidie vakantie geld, ga eens naar Normandie

      Like

      • nieuwenhuis zegt:

        Utah Beach. Vaak gezien. Indrukwekkend. Rillingen!
        Normandie: ons vakantieland bij uitstek!

        Opdat wij niet vergeten!!!!!!!!

        Like

      • fleckie zegt:

        ‘De langste dag’ van Cornelius Ryan,…..6 juni 1944* DE INVASIE IN NORMANDIE’
        Uitg.van Holkema & Warendorf.Bussum , De Standaard uitgeverij.Antwerpen
        isbn. 902694580 9……..’…Woord Vooraf’……D-Day,dinsdag 6 juni 1944′.
        Operatie OVERLORD,de Geallieerde invasie in Europa,begon om precies vijftien minuten na middernacht op 6 juni 1944-tijdens het eerste uur van de dag die voortaan D-Day genoemd zou worden.Op dat ogenblik verlieten enkele speciaal voor dit doel uitgekozen mannen v.d.101 ste en 82ste Amerikaanse Luchtlandingsdivisie in de maannacht boven Normandie,hun vliegtuigen.Vijf minuten later en tachtig kilometer verder door een kleine groep mannen uit de vliegtuigen van de 6de Britse Luchtlandingsdivisie.Dat waren de PATHFINDERS,de mannen die met lichten de landingszones moesten aangeven voor de parachutisten en de in zweefvliegtuigen vervoerde infanterie,die spoedig zou volgen.
        De luchtlandingstroepen v.d.Geallieerden gaven duidelijk de grenzen aan van het NORMANDISCHE slagveld. Tussen die grenslijnen en langs de Franse kust lagen vijf invasiestranden:UTAH,..OMAHA,..GOLD,..JUNO,..en SWORD. Tijdens de uren die aan de dageraad voorafgingen,toen parachutisten achter de donkere hagen van Normandie vochten,begon de grootste armada die de wereld ooit had gekend,zich te verzamelen tegenover die stranden,bijna vijfduizend schepen,die meer dan tweehonderdduizend soldaten,matrozen en mannen v.d.kustwacht aan boord hadden. Na een zwaar bombardement door vloot en luchtmacht waadden om half zeven een paar duizend van deze mannen aan land in een eerste invasiegolf.
        Wat hier volgt is geen militaire geschiedenis.Het is het verhaal van mensen:de mannen der Geallieerde strijdkrachten,de vijand tegen wie zij vochten en de burgers.Zij allen raakten verzeild in de bloedige verwarring van D-Day- de dag waarop de strijd begon,die een eind maakte aan HITLERS waanzinnige gok: zijn poging om de wereld te beheersen.##############################################################
        ‘DE LANGSTE DAG’ (OP VOORFLAP VAN DIT BOEK)…..-……….-DE LANGSTE DAG-zo noemde veldmaarschalk Erwin Rommel-bevelhebber van Legergroep B. de sterkste Duitse strijdmacht waarop de Geallieerde invasie in bezet Europa zou plaatsvinden. Begin 1944 waren ook de Duitsers ervan overtuigd dat die beslissende dag nog datzelfde jaar zou aanbreken,maar waar precies-dat was voor hen de brandende vraag!……-…..-Kwade genius van het ‘DERDE RIJK’ Adolf Hitler zag het overigens rooskleurig in;de Festung Europa was onneembaar,de Atlantikwal-de Duitse verdedigingslinie langs de Noordatlantische kust-ondoordringbaar,zo bralde de Fuhrer……-…..-Aan de overkant van het Kanaal maakten de Geallieerden zich op om deze nazi-snoeverij op de proef te stellen.Op de conferentie van Washington in mei 1943 geleid door de Amerikaanse president Franklin D.Roosevelt en de Britse premier Winston Churchill,werd aan de invasieplannen de hoogste voorrang verleend.In november/december 1943,tijdens de topconferentie te Teheran(de eerste,lang verwachte ontmoeting tussen de Grote drie:Churchill,Roosevelt en ‘generalissimo” Joseph Stalin),werd de grote operatie,het ‘ Tweede Front’ definitief beklonken. Voorjaar 1944 waren de immense voorbereidingen verwezenlijkt, aan de langdurige intensieve oefenperiode kwam een einde.In het zuidelijke deel v.Engeland was een gigantische hoeveelheid troepen en materieel samengetrokken,onder het oppercommando v.d.Amerikaanse generaal Dwight D.Eisenhower,die van de Verenigde Chefs van Staven de volgende richtlijn had ontvangen:’U zult het vasteland van Europa binnendringen en in samenwerking met andere Geallieerde naties operaties uitvoeren die zijn gericht op het hart van Duitsland en die de vernietiging v.d.Duitse strijdkrachten ten doel hebben..’….-…..-Op 26 april 1944 werden alle invasieonderdelen in de inschepingssectoren geconsigneerd,gespannen als een spiraalveer,’zoals Eisenhower het uitdrukte. Het ingewikkeldste en omvangrijkste gecombineerde offensief van leger-,vloot-en luchtmachtstrijdkrachten aller tijden stond op het punt om los te barsten……-…..-Hoe die’langste dag’ van de definitieve kentering in de Tweede Wereldoorlog verliep,beschrijft topauteur Cornelius Ryan in dit grandioze boek op indringende wijze-‘het ware verhaal over -D-DAY ,zoals het nog niet eerder werd weergegeven.##########

        Like

      • fleckie zegt:

        ‘RAMP VOOR D-DAY nu pas toegegeven’, uit alg.Dagblad 4 mei 1984.Honderden soldaten gesneuveld op Engels strand in 1944.
        LONDEN;-terwijl de geallieerden uit de Tweede Wereldoorlog zich opmaken om op 6 juni de veertigste verjaardag van de invasie in Normandie te vieren,is in Engeland een van de gruwelijkste geheimen uit de oorlog aan het licht gekomen……-Nu pas wordt officieel toegegeven dat op 28 april 1944,ruim vijf weken voor D-DAY 750 Amerikaanse soldaten sneuvelden bij een Engels strand,waar zij voor de grote dag aan het oefenen waren.
        FUNEST…..-…..-“Het was een vreselijk drama.Maar het enige dat wij konden doen was het geheim houden.Als dit bekend zou zijn geworden,zou dat funest geweest zijn voor het moreel bij de grote landing in Frankrijk”,vertelde deze week een zegsman van het Britse ministerie van defensie.Hij gaf tevens toe dat de 750 soldaten aanvankelijk in een massagraf in Engeland werden begraven,terwijl de familie te horen kreeg dat zij in Frankrijk waren gesneuveld……-DE dramatische periode begon al begin 1944,toen de 3.000 inwoners van het dorpje Slapton in South Devon zes weken de tijd kregen om te evacueren,teneinde hun kustgebied vrij te maken voor Amerikaanse landingsoefeningen met echte munitie.De nog volledig groene soldaten moesten een realistische vuurdoop ondergaan voor D-Day……-De oefeningen kostten direct al mensenlevens;36 soldaten sneuvelden door al te realistisch gebruik van munitie en mijnen,terwijl vele van hun kameraden ledematen verspeelden……-Maar de grote ramp voltrok zich in de nacht van de 28 april,toen 750 Amerikaanse soldaten omkwamen of verdronken toen twee Duitse “Schnellboten”met torpedo’s bewapende snelle motorboten,bij toeval twee Amerikaanse landingsvaartuigen vol militairen tot zinken brachten.Hierbij sneuvelden meer Amerikanen dan enkele weken later tijdens de eerste stormloop op UTAH-beach in NORMANDIE.
        Uit de thans geopenbaarde geheime rapporten uit die tijd blijkt heel duidelijk dat men van hoog tot laag heeft gefaald,terwijl het aantal slachtoffers ook nog opliep door de order uit die tijd dat er tijdens een aanval op een konvooi niet gestopt mocht worden voor het oppikken van drenkelingen………..-……….-NACHTOEFENING……….-………-Het was de bedoeling dat acht Amerikaanse landingsvaartuigen een realistische nachtoefening zouden doen onder bescherming van een Britse torpedobootjager en een korvet,maar als gevolg van een kleine aanvaring was de jager die nacht niet beschikbaar….De landingsvaartuigen werden dus door slechts EEN korvet beschermd toen plotseling de twee uit Cherbourg afkomstige Duitse Schnellboten opdoken.De boten v.d.Kriegsmarine raasden op de overvolle,kwetsbare landingsvaartuigen af,lanceerden hun torpedo’s en verdwenen weer in de nacht,een ware hel achterlatend in de Lime-baai aan de kust voor Slapton. De landingsvaartuigen vlogen in brand,benzine-, en munitievoorraad explodeerde,de schepen zonken voordat de reddingsvlotten te water konden worden gelaten……-“toen het daglicht werd hoorden we nog tientallen stemmen om hulp roepen,maar korte tijd later hoorden we alleen nog hier en daar gekreun”,herinnert een v.d.opvarenden van het begeleidende korvet zich……-Voor 750 grasgroene Amerikaanse rekruten was dit het einde van de oorlog en hun jonge leven.Slechts 515 van hun kameraden overleefden de ramp,maar zij werden direct van de buitenwereld geisoleerd:op straffe van de krijgsraad moesten zij het drama geheim houden.Ook de hospitaalsoldaten die hen verzorgden,kregen te horen dat”zij geen vragen mochten stellen”……-Als onderdeel v.d.geheimhouding werden honderden omgekomen Amerikanen voorlopig begraven in een ongemerkt massagraf in een vallei in Devon:pas veel later werd hun gebeente vrijgegeven en naar elders overgebracht………..ACHTERVOLGD……….De Duitse schnellbootcommandant die de twee landingsvaartuigen tot zinken bracht,was OBERLEUTNANT Hans Schirren, THANS -een man van 65 die als gepensioneerde woont in het plaatsje Weintapper in West-Duitsland……”Ik word nog altijd achtervolgd door dat drama.Het spijt me vreselijk dat dit alles moest gebeuren.Maar die nacht zelf hadden wij er geen idee van dat er zoveel jonge mensen om het leven kwamen door onze aanval”………..Op de kust bij Slapton staat nu wel een gedenkteken,maar dat is grotendeels gewijd aan de opofferingen v.d.plaatselijke bevolking die terwille van de oorlog van huis en haard werd verdreven.Slechts een zinnetje herinnert eraan dat ook veel geallieerde soldaten daar hun leven hebben gegeven.################

        Like

  5. BertG. zegt:

    Als hij het kan bedenken, dan hebben andere dit ook al bedacht en gedaan.
    Dus wie weet hoe lang dit al niet gebeurt. Wel heel link uitgedacht, kom er maar op.

    Like

    • fleckie zegt:

      klopt, maar op 12 mei j.l.staat WEL ‘weduwen MAROKKO houden uitkering’,( om de hoeveelste keer ‘STERFT’ zo’n persoon dan?telkens een of meerdere weduwen ‘achterlatend?)

      Like

  6. Yvonne van Cleef zegt:

    Het zijn en blijven lijkenpikkers!

    Like

  7. Cathja zegt:

    Smerige ploerten! Zelfs documenten van doden worden misbruikt om hun smerige plannen uit te voeren: meewerken aan de islamisering van Duitsland.
    Oprotten, Europa uit! Of je nu twee paspoorten bezit of niet. Smerige praktijken moeten radicaal gestopt worden!

    Like

  8. Tempelier. zegt:

    Ik kijk met trots naar Michael Stürzenberger, zulke openbare oproepers tot verstand missen we in Nederland.

    Like

  9. louis-portugal zegt:

    Ooit las ik ergens dat die jongens die daar onder duitse mitrallieurs het strand opliepen in hun broek scheten van de angst.
    Uiteraard volkomen begrijpelijk maar het gaf een extra menselijke dimense aan die aanval.
    Vreselijk die oorlogen.
    Telkens als ik eraan denk dat Mobama al meteen de carnavalsprijs kreeg voor de vrede moet ik aan iets anders gaan denken om mijn avond niet te bederven.

    Like

  10. Jade zegt:

    Twee vliegen in één klap voor hen…
    Economische Jihad, Europa financieel naar de afgrond helpen.
    De invasie van moslims nog sneller laten verlopen.
    Ik herhaal nog maar eens wat ik eens las op geenstijl…
    “Europa heeft zichzelf voor de trein geworpen.”

    Like

Plaats een reactie