LAKSHEID DOOR INDOCTRINATIE

Screenshot_8

(Door: Blondemevrouw)

Waarom staan nog zoveel mensen achter een ondemocratisch en megalomaan project als de Europese Unie? Hoe is het mogelijk dat nog zo ontzettend veel mensen gaan stemmen op politieke partijen die de Europese Unie steunen? Waarom lijken steekhoudende argumenten tegen de EU geen ingang te vinden bij zoveel kiezers? Omdat we in een bijzonder tijdperk leven, wat zowel voor- als tegenstanders van de EU nog niet (geheel) beseffen.

Eeuwenlang hebben machthebbers het indoctrinatie-instrument aan hun zijde gehad. Het is eeuwenlang gemakkelijk geweest de burgers te laten geloven, wat men hen wil laten geloven. Nog voor kranten en televisie bestonden, had men de dorpsomroeper. Namens de landheren werd het simpele volk ‘geïnformeerd’ door leugens en halve waarheden te vertellen. De mainstream media zoals wij die de afgelopen eeuwen kennen, doen niets anders.

Het is nogal ironisch dat mensen die voor de EU kiezen (door mensen die tegen de EU zijn als ‘laks’ beschouwd) zichzelf vaak als vooruitstrevend beschouwen. Net als westerse vrouwen die de mohammedaanse hoofddoek verdedigen, zichzelf progressief noemen. Feitelijk zijn zij de laatste geïndoctrineerden die zich nog op geen enkele wijze hebben losgemaakt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op LAKSHEID DOOR INDOCTRINATIE

 1. Andre M zegt:

  Gelukkig zie je wel steeds meer tegen gas op de MSM, dat was kort geleden ook wel iets geheel anders. Misschien wordt het grote gepeupel nog op tijd wakker.

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  800 asielzoekers, daar schrik je van’
  In het Brabantse Overloon worden binnenkort achthonderd asielzoekers gehuisvest. Bewoners bezien de ontwikkelingen met argusogen. Filmpje

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/22644438/___800_asielzoekers__daar_schrik_je_van___.html

  Like

 3. schnoebel zegt:

  De onbekommerdheid waarmee Pechtold en Sophie in “t Veld hun eurofiele leuzes en hun voorkeur voor een federaal EU, rondstrooien geeft mij te denken. Tijdens een debat met Marcel de Graaff liet In ’t Veld zich ontvallen: “we zullen wel zien welke partij de meeste stemmen trekt”. De manier waarop zij dat zei…. Alsof zij al wist dat D66 de grootste zou worden.
  Nadat ik hoorde dat Pechtold, samen met Rutte, mocht aanzitten aan de Bilderbergconferentie heb ik in mijn vriendenkring gezegd dat de volgende MP (na Rutte) Pechtold zou worden. Rutte zal, dankzij zijn (volgens opdracht) impopulaire pro-EU-beleid de afbraak van Nederland inleiden. Hij zal daar ongetwijfeld beloond voor worden. Pectold zal daarna “het stokje overnemen”.
  “Let maar eens op D66 zal, op weg naar de volgende verkiezingen, steeds meer zetels halen in de peilingen”. Mij werd te verstaan gegeven dat ik aan complottheorie deed. Misschien is dat zo maar toch ben ik ervan overtuigd dat er flink met de verkiezingsuitslagen gemanipuleerd zal worden.
  Daarbij komt ook nog het feit dat Wilders in de media op een dusdanige groffe wijze gedemoniseerd wordt dat zelfs kiezers die de EU niet zien zitten toch op een eurofiele partij zullen stemmen uit Wildershaat.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Dit was degrootste indoctrinage dat Nederland heeft meegemaakt, zo groot dat nederlandse gemeenten nog steeds de schaden die er door was ontstaan nog niet heeft overwonnen.De feministen bewegingen van de Dolle Mina, dat de sexuele revolutie er op was gericht dat iedereen met iedereen doen kan resultaat dat onze gemeenten ziek wordt, vele beschadigde chromosomen waren ontstaan resultaat zijn de Downsyndroomen ADHA Dislectie en Autisme.Heel goed voor Paul de Leeuw zo kan hij zijn publiek aan het lachen brengen door deze slachtoffers belachlijk te maken.

  Like

 5. Avidia zegt:

  schnoebel zegt:
  20 mei 2014 om 15:24
  Ben het niet helemaal met je eens, een beetje credit voor de mensen. Ik denk dat er heel veel mensen zijn die doodmoe worden van dat Wilders voor en Wilders na, het bashen, hem proberen zwart te maken. Op een gegeven moment gaan ze beter opletten of dat eigenlijk wel klopt en gaan beter luisteren, dat kan nog heel wat opleveren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s