Meute buitenlanders scheldt politieagenten uit: haatvideo zorgt voor woede in Berlijn

Screenshot_15

Politieagenten in Berlijn

(Vertaling: E.J. Bron)

Het dagelijks leven van de politie in de hoofdstad: Een 22-jarige verwarde man bedreigt voorbijgangers. De politie wordt geroepen. Die arresteert de dader, neemt zijn persoonsgegevens op en maakt zodoende een einde aan de netelige situatie. In Berlijn is zo´n optreden echter niet overal meer mogelijk. Een nu opgedoken video laat zien wat politieagenten in de hoofdstad zich moeten laten welgevallen.

De beelden laten zien hoe de politieagenten door toesnellende buitenlanders uitgescholden en bedreigd worden. “Allah zal jullie vernietigen”, “hoerenzonen”, “nazi´s”, “vuile smerissen”, “stront christenen” en “lang leve de jihad” zijn slechts enkele beledigingen en bedreigingen voor de politieagenten. De onbeschoftelingen hoeven niet bang zijn voor consequenties. Er wordt een onderzoek ingesteld naar “onbekend”.

De voorzitter van de commissie binnenlandse zaken, veiligheid en orde in het Berlijnse deelstaatparlement, Peter Trapp (CDU), bleek tegenover de Berliner Zeitung geschokt te zijn: “Het is ongelooflijk wat politieagenten in de hoofdstad moeten verdragen. Deze video toont aan hoe snel de inzet van de politie in onze straten inmiddels escaleren.” Het respect tegenover politieagenten is in de probleemwijken nihil.

 

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Berlijn, christenhaat, Cultuurstrijd, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

19 reacties op Meute buitenlanders scheldt politieagenten uit: haatvideo zorgt voor woede in Berlijn

 1. Joop Sigaar zegt:

  Sofort erschiessen die Tyfus haatbaarden !
  Niks is goed hier in Europa , flikker dan op naar waar je vandaan komt en kijk of je daar zo’n grote muil mag opzetten .
  Nog even en het volk gaat …… ach laat ook maar ,we zien hoe er gestemd is .

  Like

  • Driek zegt:

   Joop Sigaar. Het lucht zelfs niet meer op ons kwaad te maken, we moeten het maar lijdzaam ondergaan, want het volk doet niks, want we zien hoe er gestemd is. Alle verdere verzet of boze reacties op deze site zijn voortaan nutteloos. De Nederlandse burger heeft zich duidelijk uitgesproken, het interesseert ze geen ene moer dat wij straks leven onder de gesel van de islam.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Dit hoort bij het scenario om Europa te Islamiseren. De politici WILLEN dat niet snappen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik denk dat ze ’t zeer goed snappen wat er gebeurt, ze zijn volledig betrokken bij wat er gebeurt. Dit is beslist geen onwetendheid maar bewust wegkijken alsof er niets aan de hand is. Laat dat stomme volk het maar uitzoeken. Zij hebben zich allang ingedekt.

    Like

 2. Alf Janszoon zegt:

  Vanuit mijn tokkie state of mind zou ik zeggen: opwaardeer de bewapening van de koddebeiers met bijv. een oud, vertrouwd Israëlisch product, de UZI, plus de bereidheid om het te gebruiken en ruggensteun van de autoriteiten. Van keystone cops naar gerespecteerde ordehandhaving.

  Like

 3. Jade zegt:

  Enfin, de import gaat natuurlijk gestaag door…
  Nog even, en je bent je leven niet meer zeker op straat.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade: 14.53. uur. Deze import wordt in Nederland mogelijk gemaakt door de EUROFIELEN van met name: VVD,D66,PvdA,CDA, om de meest verantwoordelijke te noemen, Jade!

   Like

 4. Andre M zegt:

  misschien dat het nog niet erg genoeg is om het op de agenda te zetten, de eerste moslim die aan mijn kinderen komt zal kreupel verder door het leven moeten.

  Like

 5. volkegem zegt:

  In bepaalde wijken van Brussel, Gent of Antwerpen is het idem dito. Europa is naar de xxx en we krijgen die haatbaarden niet meer weg. Dat is het ergste.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Wat een vui9l smerig moslimtuig! En wij moeten dat maar allemaal slikken, als gevolg van; ” De resolutie van Straatsburg”. En daaraan hebben de RODEN, de LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN, werkgevers, en de BILDERBERGERS graag hun MEDEWERKING aan verleend. Maar door de laffe houding van de eigen bevolking, zowel in Duitsland als in Nederland kunnen we deze ELLENDE nog veel meer verwachten.

  Like

 7. De Molay zegt:

  …..en toen greep de polizei in.
  Je ziet het gedrag van die gasten dan veranderen. In eerste instantie vinden ze het wel leuk en grappig als iemand ongehoorzaam is, voor wat voor een reden dan ook.
  Maar dan slaat de stemming om. De orde en gezag handhavers begeven zich op het terrein waarvan zij denken het alleenrecht te bezitten; iemand dwingen d.m.v. geweld.
  Dan is de lol er vanaf.
  Dan is er plotsklaps een ‘vijand’ gecreëerd waarop zij hun frustraties ‘mogen’ botvieren.

  Maar dit gedrag is niet alleen typisch voor dit gebroed.
  Elk weekend en bij veel uitgaansgelegenheden kun je dit gedrag waarnemen bij de omstanders van opstootjes waarbij de politie is betrokken.
  Al is er dan vaak wel sprake van alcohol-in-het-spel wat ik hier kan uitsluiten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ De Molay: 21.36. uur, op 23/5. En ik zeg U dat de meeste keren, het MOSLIMTUIG de Politie en hulpverleners belagen.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tom Hendrix video gezien, het tuig staat er om heen ik heb hier maar 1 oplossing voor 1 9mm is genoeg

    Like

 8. Fred zegt:

  De matrak over hun bakkes trekken. Ben ik helemaal voor.

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Uiteindelijk zullen we het zelf moeten opknappen,gezien de geestelijke en lichamelijke conditie van politie en korpsleiding!

  Like

 10. tijluylenspiegel zegt:

  Ergens in de vroege jaren zeventig heb ik in de bouw in Duitsland gewerkt en destijds werkte de politie daar beduidend anders, toen waren het nog échte agenten die je maar beter direct kon gehoorzamen als ze wat zeiden, het beledigen van een politieagent was toen nagenoeg ondenkbaar.
  Kennelijk hebben ook zij aan autoriteit ingeboet, het herwinnen daarvan zal niet makkelijk zijn zo niet onmogelijk.

  Like

 11. hans zegt:

  Beste reageer-mensen, ER IS GROOTSCHALIG GEFRAUDEEEERD!!! Besef dat nu eens, DUHHH!!
  Denk men nu echt dat wij via verkiezingen dit aloude machtsblok wegkrijgen, waar dan ook!?
  Er is bij de laatste Bilderbergsummit al lang besloten wie er moest winnen, want Pechtold was er te gast samen met Rutte weliswaar!? Iedereen vergeten, want ik hoor en lees er niks over van niemand!
  Het lijkt wel alsof niemand het woord FRAUDE in de mond durft te nemen.
  Nou ik WEL!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @hans: 08.31. uur. Ook ik denk aan fraude, Hans. En het is niet de eerste keer, dat kunstje hebben ze in 2012 ook al geflikt, bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer.

   Like

  • Flip zegt:

   Nou inderdaad. Waar komt in hemelsnaam zo opeens die massa mensen vandaan die zich achter het eurofiele d’66 schaart?! Maurice de Hond zit net zo goed in het complot, want hij wil ons via zijn onzinnige statistiekjes doen geloven dat 30% van de Nederlanders bij de volgende verkiezingen voor d’66 gaat. Dan heb je echt een enorm bord voor je kop. Overigens geloof ik er niets van. Als je de reacties in verschillende kranten leest met de ja en nee stemmers erbij, dan zijn gemiddeld 495 van de 500 het spuugzat.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s