Doden bij ‘antisemitische’ aanslag Joods Museum in Brussel

Screenshot_27

Bij een schietpartij bij het Joods Museum in Brussel zijn zaterdagmiddag zeker drie doden gevallen. Het gaat om twee mannen en een vrouw.

Dat melden Belgische media. Er zouden ten minste tien gewonden zijn. De minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet was enkele minuten na de schietpartij ter plaatse. Zij zei dat ‘alles in de richting van een antisemitische aanslag wijst’.

Update 18:32: De politie zou een verdachte hebben opgepakt, schrijft De Standaard.

Aanslag

Ook de Belgische minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders was op het moment van de schietpartij in de buurt. Hij twitterde dat het ging om een aanslag.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Brussel. Bookmark de permalink .

23 reacties op Doden bij ‘antisemitische’ aanslag Joods Museum in Brussel

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Dat zal geen Belg gedaan hebben !!!

  Like

  • Sjaak zegt:

   In het nieuws werd bekent dat tientallen getuigen gezien hebben
   hoe de daders eruit zagen en het autokenteken werd ook noteert !
   Hoezo is in internet over twitter niets te horen of te zien ? Ra, ra !

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Maar volgens de RODEN, en de huichelaars van de christen-democratische en liberale huize, heeft het niets van doen met de ISLAM! KOTS. Fijn om te zien waar de EUSSR ons naartoe heeft gebracht!

  Like

 3. Suspected terrorist arrested in Brussels after 4 confirmed dead in anti-Semitic shooting at Jewish Museum in Brussels, say Belgium police.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Tja nu afwachten wie de daders zijn, als de belgen nu hun ogen nog open doen in deze 12 uur en stemmen massaal op Vlaams belang dan word het nog wat met die belgen dan doen zij het beter dan die Nederlanders.maar dit is weer totaal niet nodig het staat ook in de karnt van de telegraaf lees alleen de reacties maar dan kots je van de mens dom.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik stel voor dat ALLE en ik herhaal ALLE MOSLIMS vertrekken, goed-of kwaadschiks uit Europa! Ze kunnen allemaal WEL terecht bij de HAATBAARDPRINSEN in SAOEDIE ARABIË, die stikken toch van de poen. Wat mij bevreemd is dat al dat muzelmantuig naar EUROPA komt, hun geweldige RELIGIE VAN DE WREDE, wordt uitstekend beleefd bij de HAATBAARD HEERSERS in SA, waarom zijn die MOSSELS eigenlijk hier?

  Like

 6. tjonge zegt:

  palestijnse taferelen in brussel.
  een zeer waarschijnlijk toekomstig dagelijks terugkerend tafereel in west europa…

  Wir haben es nicht gewußt….

  Like

 7. Driek zegt:

  Dat islamitische gedoe begint zo langzamerhand toch wel erg griezelige vormen aan te nemen, ik bezoek nogal eens het Joods historisch museum, dus voorlopig ga ik daar niet meer heen. Het zal niet zo erg lang meer duren of we durven de straat niet meer op, want met ruim twee miljoen mohammedanen in dit kleine landje, weet je dat de bom eerdaags barst. Fijn land is is Nederland geworden, wie had dat ooit kunnen denken.

  Like

 8. sam zegt:

  Zal naar alle waarschijnlijkheid een “bekende” van het gerecht zijn.Meer dan naar alle waarschijnlijkheid al voor de 75ste keer veroordeeld; Gefeliiciteerd Belgische justitie, de gewone burger mag er weer eens voor opdraaien. Of was het weer een vergissing van een super (on)bekwame onderzoeksrechter. Dat soort vergissingen gebeurd namelijk te vaak in België, dat soort knoeiers heeft (en dient) geen enkele verantwoording af te leggen, Staan boven de wet weet U.
  Arm België

  Like

 9. Willie zegt:

  minister na paar minuten ter plaatse ?????????? Mmmmmm. weer een false flag zoals in Luik paar jaar geleden ???

  Like

 10. tjonge zegt:

  maar geen woord op het staatsjournaal over de afkomst van de daders terwijl er getuigen zijn die de daders hebben gezien !
  ik durf te wedden dat het belgen zijn afkomstig uit allochtonie.

  misschien ff een polletje maken over de afkomst, de winnaar krijgt een rondleiding door de plaatselijke moskeet 😦

  Like

 11. Ik durf te wedden dat die verdachte een psychiater en psycholoog ter beschikking krijgt die hem mooie dingen belooft. En daarna verklaart de pseudo-dokter dat hij de daad van de verdachte volledig kan begrijpen. Slechte jeugd gehad. Daarna schrikbarend veel gediscrimineerd door de Joden. De Joden die Palestina onmenselijk bezetten. En de Palestijnen en de dader zijn de grote slachtoffers. En na een korte straf in een luxe gevangenis of inrichting is de dader weer een vrij man en wordt ie ontvangen als een held door zijn familie en geloofsgenoten!? Als ik het voor het zeggen had zou ik de dader publiekelijk laten opknopen!!!

  Like

 12. Philippine zegt:

  Op de Deutsche Wirtschafts Nachrichten staat het bericht ook.
  Reageren kan niet.
  De VS en de EU hebben in Kiev een ultrarechts, nazi-achtig regime geïnstalleerd.
  Daarmee is een vrijbrief afgegeven dat antisemieten best weer in een regering mogen zitten.
  Wie kwamen de nieuwe regering in Kiev toejuichen?
  McCain, Biden, Kerry, Verhofstadt, van Baalen, Ashton,
  Ik hou m’n hart vast.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Weg met alle niet Nederlandse mensen, wat een rust zal dat geven en wat een welvaart, want jullie denken toch niet dat al die buitenlanders hier werken???? Ze leven allemaal op onze portemonnee!

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Niet vergeten hoe meer moslims hier leven hoe groter , de anti Joodse sentiment bij ze mee groeit dit is wat moslim kinderen van de immams te horen krijgen en uitwendig moesten leren.
  “Allah’s Apostle (Muhammed) said, ‘The Hour will not be established until you fight with the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding will say. “O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him.'”
  (Hadith, Sahih Bukhari, Volume 4, Book 52, Number 177)

  Overal waar de islam in de wereld befind leren ze dat.

  Like

 15. heleen zegt:

  De haatzaaierij tegen Israël en de joden door de media, organisaties als Broederlijk Delen, Oxfam, 11.11.11… en politici zoals Bert Anciaux liggen aan de basis van deze wandaden.

  Like

 16. vanhetgoor zegt:

  De terreur komt steeds dichterbij. Eerst was het ver weg, toen was het zuid Frankrijk en nu dan in Wallonië in Bruxelles. En terreur gaat steeds maar door totdat de mensen niet meer bezorgd zijn om hun mond open te doen. Want het zijn de fascisten die feitelijk nogal banghartig zijn. Ze zoeken elkaar op en ze steunen elkaar in hun geestelijke afwijkingen. En doordat ze domme mensen angst aanjagen denken ze dat zo heel wat zijn. Maar dat is niet zo. De islam is een vorm van georganiseerde misdaad het enige doel is geld afhandig maken van nog dommere mensen. Omdat de islam opgebouwd is uit leugens en verdichtsel kan de islam niet tegen logica. Menselijkheid is de islam een gruwel. Onderdrukking is de enige manier waarop het kan blijven bestaan. Zolang mensen bang zijn voor die onzin, zolang heeft de islam macht. Maar wanneer mensen gaan nadenken brokkelt de macht van de terreur af.

  De enige manier om van de islamitische terreur af te komen is om steeds maar weer de waarheid over de islam te vertellen. Iedereen kan daarom een verzetsstrijder worden, er is maar één hersencel meer nodig dan de gemiddelde moslim heeft. Nog nooit heeft terreur gewonnen! Het was altijd tijdelijk, het was altijd maar voor even. Op een gegeven moment in de geschiedenis zijn er zo ongelooflijk veel mensen vermoord dat de cijfers daarna abstract gaat worden. Pol Pot, Mao en Stalin, uiteindelijk heeft de geschiedenis wel met ze afgerekend. En de tijd voor de islam zit er ook aan te komen, ze proberen het nog te redden door de terreurdreiging te verhogen maar dat heeft geen zin. Het is afgelopen met de islam, de leugens zijn doorzien! (zegt het voort)

  Like

 17. Jan zegt:

  Aanslag op synagoge in Brussel

  A fire that broke out at a synagogue near Brussels was the result of arson, a Belgian watchdog said.
  Three people, the wife and two children of the synagogue’s caretaker, had to be treated for inhaling smoke on Tuesday at the synagogue on de la Clinique Street in Anderlecht, one of the municipalities that make up the Brussels region, the Belgian League Against Anti-Semitism, or LBCA, wrote in a statement. Unknown individuals deliberately set fire to four places so it would catch, according to the report.
  http://www.timesofisrael.com/belgian-synagogue-hit-in-suspected-arson-attack/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s