Islamitische Boko Haram vermoordt 500 christenen

Screenshot_11

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische Boko Haram terreurbende heeft bij nieuwe aanvallen in het noordoosten van Nigeria volgens informatie van dorpsoudsten 400 tot 500 mensen gedood. Volgens ooggetuigen overvielen de zwaar bewapende radicale islamieten dinsdagavond vier nederzettingen, vermoordden, mannen, jongens en zelfs baby´s en staken huizen en kerken in brand.

Hierover berichten meerdere kranten. De Duitse minister van buitenlandse Zaken Steinmeier heeft Duitse hulp aangekondigd. Wie wil hij dan sturen, die arme idioot? In veel artikelen is plotseling sprake van verwoeste moskeeën. Waarom? Wil men de aandacht afleiden van de islamterreur?

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: kewil

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Islamitische Boko Haram vermoordt 500 christenen

  1. Vederso zegt:

    Ik zag een stukje van een video van Boko Haram terreur, Youtube heeft het filmpje nu verwijderd vanwege de walgelijke inhoud. Daar gaat deze gruwelijkheid echter heus niet mee weg.

    Like

  2. Theresa Geissler zegt:

    Verwoeste moskeeën? Prachtig, hoe meer hoe liever!
    Hoop nog eens op het bericht dat ze allemaal met de grond gelijk gemaakt zijn!
    (Nee, maar serieus: We moesten in afwachting eens echt gaan denken over varkensbloed en varkenskoppen….)

    Like

    • Joost Visser zegt:

      Ik heb al eens meer betoogd: neem i.p.v. een hond een huisvarkentje. Zijn ontzettend Slim en moeten ook uitgelaten worden. Word lekker wandelen in bijvoorbeeld Gouda.

      Like

  3. Cathja zegt:

    De aandacht valt niet af te leiden. Als ik Boko Haram lees weet ik genoeg. Dat tuig moet levenslang opgesloten worden.
    En wat die verwoeste moskeeën betreft: ze mogen ze van mij allemaal met de grond gelijk maken. Dat de christenen zich verzetten en verdedigen is toch niet meer dan normaal?
    Het moet eens luid en duidelijk verteld worden dat de islam de grote massamoordenaar is, wereldwijd! Geen enkele religie heeft zóveel mensenlevens op zijn geweten dan de islam.
    Ik kan er alleen maar op spugen!

    Like

  4. roger catrysse zegt:

    500 christelijken vermoorden dat is nu toch geen nieuws maar smeken om minder Marokkanen dat is erg , racistisch en anti democratisch en verdiend de volledige aandacht van iedereen

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 19.35. uur. De Islam, beste Cathja, is GEEN RELIGIE, zoals we kennen van het Jodendom en het Christendom. De Islam is een perverse NAZI IDEOLOGIE, en deze moslim “doodscultus”, heeft in 1400 jaar, meer dan 278 miljoen doden gekost!

    Like

    • Cathja zegt:

      Ja, @ Tom, ik weet het, maar als ik geschreven had ‘godsdienst’ i.p.v. ‘religie’, dan had ik het ook niet goed verwoord. De islam is de anti-Christ, en heeft niets met welke religie dan ook te maken.
      De islam is een kwaadaardige ideologie.

      Like

  6. janfreak zegt:

    De islam is een ideologie van haat en dood en zodoende niets voor weldenkende mensen.

    Like

  7. lucky bee zegt:

    De Christenen in Afrika zijn hoofd zakelijk RKK of leden van de Anglicaanse kerk./ Herkent de Goede herder zo niet als de schapen van zijn Kudde?Waar om komt hij ze niet te hulp?

    Like

  8. Tempelier. zegt:

    Ik heb de Unie nog niet gehoord over deze genocide, natuurlijk niet want het zijn maar christenen.

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Tempelier: 10.36. uur, op 7/6. En tevens het CDA ook niet! Het CDA is nog meer van het padje, daar mogen moslims lid worden. Dat geeft genoeg aan!

      Like

  9. Jan zegt:

    Nigeriaanse militair krijgt doodstraf voor vermoorden Boko Haramstrijder

    Een Nigeriaanse militair is vandaag veroordeeld tot de doodstraf wegens moord op een vermeend strijder van Boko Haram. De korporaal deed dat tijdens een militaire zoekactie naar leden van de militante moslimbeweging in het noordoosten van Nigeria.

    http://www.ad.nl/buitenland/nigeriaanse-militair-krijgt-doodstraf-voor-vermoorden-boko-haramstrijder~a68942f9/

    Like

Plaats een reactie