Eurocommissaris Malmström: Jihad = uw schuld

Screenshot_7

Cecilia Malmström: KNETTERGEK!

Na de verkiezingen is het weer business as usual in de EU: u hoort er niets over, en zij gaan hun eigen goudgeplaveide gangetje. Behalve dan dat Eurocommissaris Cecilia Malmström nu de stilte doorbreekt met wat wel eens de geschiedenis in zou kunnen gaan als de meest debiele speech aller tijden. Zelfs wij hebben niet genoeg facepalmium meer op voorraad om de nu volgende totale gekte van het Zweedse mokkel (uit de ALDE-stal van VVD66 & Guy Verhofstadt en bekend van de uitspraak “De EU heeft meer migranten nodig”) te duiden. Dus we knippen en plakken een stukkie van de speech die ze gisteren gaf. Misschien dat u er de kracht, verbazing dan wel woede nog wel voor heeft:

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Eurocommissaris Malmström: Jihad = uw schuld

 1. JooJootje zegt:

  Staat zij al op de lijst van het toekomstige Neurenberg Tribunaal?

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  Kan iemand die geit opsluiten,een maand lang,tussen 100 hitsige Marokkanen?Iets anders verdiend ze niet.En er is niemand die die islamlover terug fluit?Wat een blamage,maar hier komt wel de aap uit de mouw:islamisering is een [toegestaan]feit!Feit is dat ik 62 en hartpatient ben;geld heb ik ook al niet!Maar verder zal ik alles doen wat in mijn vermogen ligt om dit te stoppen!Om te beginnen:met hoevelen zijn wij hier,bij ons Bronnetje?Ik wil de aardverschuiving waar Geert op hoopte,graag veroorzaken!

  Like

  • Ahava zegt:

   Yvonne, ik leef met je mee (leeftijdgenoot). We gaan het doen met elkaar! Weerstand tegen de (linkse) waanzin!

   Like

  • exter39 zegt:

   Vergeet niet dat ze ook weer op die positie is gezet , door mensen die net zo gestoord zijn als zij , alleen die het zelf niet durven zeggen , omwille van de financiële toestand want normaal zou ze zo niet reageren.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ exter39 00:40

    Iets wat je niet wilt zeggen, dat zeg je niet. Dus dat ze uit zichzelf niet zo zou reageren betwijfel ik. Ik heb nog niets anders dan dit soort uitspraken van dat mens gehoord, dus ik verwacht voor de komende tijd nog meer van die onzinnigheden van haar. Niemand legt haar de woorden in de mond. Ze verzint ze zelf. Ze deugt gewoon niet!

    Punt!

    Like

 3. Cathja zegt:

  Dit is een zeer gevaarlijke vrouw! Een zeer groot gevaar voor onze samenlevingen. Inderdaad, gekker en mismaakter uitspraken heb ik nog niet gehoord, en ze moet onmiddellijk stoppen met deze zieke en verziekte uitspraken! Het is ongehoord dat zo iemand zich Eurocommissaris mag noemen!
  Verbannen, dat smerige wijf! Zo iemand is uit op de ondergang van Europa.
  Opsluiten in een kille kerker, dan kan ze nadenken over wat ze ons werelddeel eigenlijk toewenst!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 17.15. uur. En laten we niet de andere 2 rode leipdozen niet vergeten, Cathja. Reding en Ashton, dienen ook opgenomen te worden in een “gesloten inrichting”, die zijn net zo gek als de TOVERKOL MALMSTRÖM!

   Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Klantje voor een gesloten inrichting.
  Stockholm syndroom in het kwadraat.

  Like

 5. Jan zegt:

  dra åt helvete!

  Zou dit debiele wijf haar achterlijke opmerkingen coördineren met de gekken 6000km verderop? Het lijkt er op. Daar bestond de uit het gesticht ontsnapte en hysterische gek Chris Matthews het om te zeggen dat Dick Cheney en George Bush 1000 jaar geleden de oorlog hebben ontketend tussen de soennieten en de sjiieten

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Gekke wijf Jihad bestaat al 1400 jaar.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Hoe haalt ze het in d’r kop; smerige vuile moslimknuffelaarster! Van mij mag díe worden afgemaakt op straat zoals met Fortuyn en van Gogh gebeurd is!
  Ons monddood willen maken om wat anderen doen! Zodat die anderen door kunnen gaan met waar ze mee bezig zijn, zeker!
  Bijna alle Zweden zijn al stapel, maar dit wijf hoort in een dwangbuis, GVD!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Wat een zooitje criminele gekken bij elkaar daar in Brussel. Stel je eens voor zij samen met Verhofstadt ’s nachts aan je bed! Je reinste horror!!!!!!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben volkomen SPRAKELOOS! Als je denkt, het kan NIET GEKKER, dan kan dat dus toch. Ziehier door wie wij GEREGEERD worden, namelijk door gevaarlijke GEKKEN en/of CRIMINELEN. Alleen weet ik niet welke groep het grootste is!

  Like

 10. Tempelier. zegt:

  Waar las ik dat nou, socialisme is een geestesziekte, daar heeft malle str*nt dus duidelijk veel last van. Kierewiet.

  Like

 11. Jean zegt:

  Zou het mogelijk zijn een pakket Tyfus aangetekend te verzenden?
  Dat kutwijf kreeg van mij als eerste dergelijk pakket incl. vanRAMPUIN en die hele troep misdadigers. De kosten waard want hoe sneller we die troep misdadigers dumpen hoe beter voor onze toekomst en vooral voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s