Het valse linkse monopolie op racisme

Screenshot_4

Hoe heeft het zover kunnen komen dat links met toestemming van rechts een monopolie heeft verkregen op het politiseren van racisme? Hoe kan een legitieme klacht over een traditioneel feest uitmonden in een verzoek om herstelbetalingen? Is het niet opmerkelijk dat oprechte klachten over discriminatie op de arbeidsmarkt, als oplossing een voorstel voor een leerstoel diversiteit aan de universiteit oplevert? Is het niet hypocriet dat linkse intellectuelen pleiten voor het verbannen van denkers die zich racistisch uitlaten over zwarte mensen, maar met geen woord prevelen over antisemiet Karl Marx, die dominant aanwezig is in het curriculum?  

Het mag ons eigenlijk niet verbazen, als je ideologie botst met de realiteit ontkom je niet aan vals spelen. Hoe is links erin geslaagd het racismedebat te claimen? Links maakte gebruik van de beproefde techniek van geschiedvervalsing en de introductie van een nieuwe verlosser: de overheid. Wanneer links de geschiedenis tracht te herschrijven zien we dat ze de eigen handen in onschuld wassen. Vervolgens geven ze hoofdfiguren uit de geschiedenis, al dan niet terecht, een links predicaat.

Lees verder>>>

(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, Racisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het valse linkse monopolie op racisme

 1. Lis zegt:

  Als je alles wat hierover gezegd is goed leest, dan kun je niet anders concluderen dat het verbieden van Zwarte Piet niets anders is dan onvervalst racisme tegen blanken. Dat de voortschrijdende islamisering eenzelfde vorm van racisme is. Figuren zoals Peter Breedveld en Sunny Bergmann zijn toch niets anders dan landverraders door hieraan mee te werken? Het blijft maar doorgaan. Steeds meer moeten de autochtonen inleveren en ondertussen krom liggen om alles voor die profiteurs te kunnen betalen. Wij worden gediscrimineerd!

  Like

 2. joop van den heuvel zegt:

  eerst worden de oudjes kapot gemaakt . nu pakken ze het traditionele plezier van de allerkleinsten af.
  als zae er een bezwaar in zien laten ze dan oprotten naar de plaats waar ze vandaan komen. want hier zitten ze op onze kosten want 90 % is te lui om te werken en steken het geld van de blanken in hun zak ,is dat geen discriminatie van de blanken. want stklaas en zwarte piet is geen discriminatie maar plezier voor de kleine kinderen BLANK EN ZWART.

  Like

 3. Avidia zegt:

  Giny zegt:
  3 juli 2014 om 16:15

  Nou ik niet hoor, ben teveel anti, ze gaan allemaal terug naar huis, het liefst allemaal met een tegengestelde traditie. Wij Nederlanders hebben nergens om gevraagd, het is ons opgedrongen, het is meer dan erg, dat een minderheid die hier niet eens geboren zijn het voor het zeggen hebben, allemaal het land uit, of meedoen aan onze cultuur, stel je voor dat wij in een of ander land de cultuur ineens willen veranderen, je wordt volgens mij meteen het land uitgezet. Waarom hier niet, wat hebben wij met die Surinamers of waar ze vandaan komen te maken, ga terug waar je vandaan kwam en wel meteen!!! Sodemieter op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s