Boko Haram zaait dood en verderf

Screenshot_13

(Door: trias politica)

Terwijl de ogen van de hele wereld zijn gericht op de islamitische terreurbeweging ISIS, die de omgeving onveilig maakt in Syrië en Irak, vergeten we bijna dat ook hun ‘broeders’ in Nigeria met bloedstollend geweld huishouden.

Vanavond waarschuwde een speciale VN-gezant voor het toenemend geweld door de Nigeriaanse islamitische terreurgroep Boko Haram. Volgens de gezant, Said Djinnit, was de islamitische beweging alleen al de afgelopen 2 weken verantwoordelijk voor 18 aanvallen op burgers in het noorden van Nigeria. ‘Het niveau van het geweld escaleert’, aldus Djinnit. ‘Het begint nu de veiligheid in de hele regio te beïnvloeden‘. Ook hier onderschatten westerlingen het gevaar en de vasthoudendheid van de islamitische religiefanaten. Boko Haram wil in Nigeria een islamitische staat vestigen en heeft sinds 2009 al duizenden mensen vermoord door bloedige bomaanslagen te plegen en door rechtstreekse aanvallen op onschuldige niet-islamitische burgers. De beweging houdt ook nog steeds meer dan 200 schoolmeisjes vast die in april werden ontvoerd.

Het is een trieste, maar bittere vaststelling, dat overal ter wereld extreem islamitisch geweld plaatsvindt. Of je nu in Afghanistan of Pakistan bent, in Somalië of Jemen, in Syrië of Irak, in Mali of Nigeria, overal moorden, martelen en verkrachten de aanhangers van de ‘religie van de vrede’. En wij hier in het Westen gaan gewoon door met het importeren grote groepen mensen uit die culturen. Hoe zelfdestructief ben je dan?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Boko Haram zaait dood en verderf

 1. Jean zegt:

  Wie op dergelijke wijze mensen behandeld zoals die barbaren kan nooit als een mens beschouwd worden, dergelijke barbaren staan zelfs lager dan ongedierte.
  Dergelijk ongedierte moet uitgeroeid worden willen we de beschaving redden ook al bestaat er weinig beschaving in die landen.

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  En 73 % van de Moslims in Europa steunen of hebben daarvoor sympathie Het gevaar zit al lang in Europa en Wilders heeft GVD gelijk

  Like

 3. Wat vinden jullie van mijn songtekst over de sharia en schilderij van de koran? http://www.dutchfreepress.nl/fight-song/

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Dat zijn onze voorbeeld van Zwarte Pieten, het heeft zinds Karel Martel niets veranderd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s