Zweed in ziekenhuis wegens Israëlische vlag

Screenshot_8

Malmö, Zweden, waar moslims een snel groeiende minderheid zijn

(Vertaling: E.J. Bron)

Antisemitisme gaat onverminderd door in de Zweedse stad Malmö; de lokale autoriteiten weigeren bescherming te financieren. Een man die een Israëlische vlag uit zijn raam hing in de Zweedse stad Malmö werd hiervoor in elkaar geslagen en moest naar het ziekenhuis getransporteerd worden, aldus de politie.

Meerdere niet nader geïdentificeerde mannen vielen zondagavond de 38-jarige man met ijzeren staven aan, nadat zij een steen door zijn raam hadden gegooid, berichtte “Svenska Dagbladet” maandag. De naam van het slachtoffer werd niet genoemd.

Nadat de steen door zijn raam was gevlogen, ging de man naar beneden, waar een groep mannen hem ernstige, echter geen dodelijke, verwondingen toebracht, aldus de woordvoerster van de politie van Malmö, Linda Pleym.

“Hij werd aangevallen vanwege de vlag”, zei ze.

Het lukte de man te ontsnappen en hij werd een paar straten verderop gevonden door enkele voorbijgangers. Hij werd in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft niemand opgepakt.

In Malmö wonen meerdere honderden Joden, een stad met ongeveer 300.000 inwoners. Een derde deel van de bevolking bestaat uit mensen die geboren werden in islamitische landen of wier ouders in die landen werden geboren.

Volgens joodse gemeenteleiders en de politie vinden er in Malmö jaarlijks tientallen antisemitische aanvallen plaats, inclusief herhaalde aanvallen op joodse instellingen.

In heel europa neemt het aantal aanvallen op Joden toe gedurende periodes van onrust die verband houden met Israël.

Op 16 april wees het district Skåne, waarin Malmö ligt, het verzoek van de joodse gemeenschap af om het aantal beveiligingscamera´s rondom joodse gebouwen te verhogen, aldus Michael Gelvan, voorzitter van de Nordic Jewish Security Council, en Per-Erik Ebbestahl, directeur beveiliging in de stad Malmö.

De gemeente Malmö steunt het verzoek, zei Ebbestahl.

De districtsautoriteiten reageerden niet op het verzoek van JTA (Jewish Telegraph Agency) om meer informatie.

Bron:
www.jewishpress.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zweed in ziekenhuis wegens Israëlische vlag

  1. Tom Hendrix zegt:

    Overal waar dat MOSLIMUITSCHOT geholpen door de RODEN in de meerderheid zijn, neemt de leefbaarheid met reuzensprongen af!

    Like

  2. Vederso zegt:

    Ben ik nu gèk? Staat op de foto, op het hesje, op rug van deze agenten echt DHIMMI POLIS????

    Like

  3. Igor zegt:

    Als die Zweden nog over enig zelfrespekt en waardigheid beschikken, slaan ze 10 x zo hard terug.
    Maar dat zal wel Wishful Thinking zijn mijnerzijds.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      En óf, beste Igor: Neemt U me niet kwalijk, dat ik onwillekeurig even in de lach schoot:
      De Zweden en 10 x zo hard terugslaan!
      Ze maken zich drukker over gender-toiletten dan over hun waardigheid!

      Like

  4. Driek zegt:

    Ik lees, onderaan de foto: Malmö, Zweden, waar moslims een snel groeiende minderheid zijn.

    Een snel groeiende minderheid?

    Like

    • louis-portugal zegt:

      Driek ik zat er ook even naar te kijjken maar het kan wel denk ik.
      Eerst was het 3 % en en nu al ergens bij de 30 maar het is nog minderheid hoewel de herrie die ze maken meer past bij een grote verjeerd opgevoedde meerderheid.

      Like

  5. Zweden is dankzij hun regering verloren;evenals Groot Britannie en Frankrijk,als het nog even zo door gaat.En wij zijn de volgende als de meeste Nederlanders struisvogelpolitiek blijven beoefenen!

    Like

  6. Monalisa zegt:

    De wereld gaat branden eerder dan je denkt, W3 komt er aan een prettige avond @Monalisa

    Like

  7. roger catrysse zegt:

    Zo ziet onze zonnige toekomst eruit

    Like

  8. Ahava zegt:

    Køtland!

    Like

  9. Erik Bink zegt:

    Er staat inderdaad “Dhimmi Polis” – maar dat is natuurlijk gefotoshopt.

    Like

  10. lucky bee zegt:

    Tsia in het land van Hans Blix moet je moslim friendelijk zijn als je geaccepteerd wil worden zo te zien!

    Like

  11. wouteenhoorn zegt:

    Men probeert zelfs de autochtoon te beïnvloeden in hun zo geroemde crimi’s.Misselijk word je ervan.

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Ik zie never de zogenaamde “Scandinavische Crimi’s”…
      Ik word er kotsmisselijk van! Zo links als de pest en zo ongelofelijk allochtoonverheerlijkend. Elke criminele allochtoon wordt afgeschilderd als een zielige figuur die met liefde behandeld en geholpen moet worden. Verder zijn er altijd massa’s boze rechtse figuren die héél slecht zijn en genadeloos aan hun end komen!!!
      Bah wat ’n domme moedwillige zelfvernietigingsteringzooi!!!!

      Like

  12. Anneke zegt:

    Zo zeggen: De gehele EU-Brussel voor het gerecht…Haatzaaien, chaos veroorzaken en bovenal het anti-semitisme hartstikke levend houden. EU-Brussel is zeker zo slecht (zo niet slechter) als A.Hitler; destijds was. Het verfoeide socialisme is nog immer springlevend. De nazi’s waren niet radicaal rechts, maar super radicaal links-socialistisch !!! ! !!! Al wil men doen geloven dat het socialisme gelijk is aan een zeer mensvriendelijk sociaal-politiek beleid. Het TEGENDEEL is harde realiteit. Rechts bestaat GEHEEL NIET, links is hyper-actief aanwezig (sinds de zondvloed ) en heeft de wereld totaal KAPOT gereten. Hun einde is nabij; onze VERLOSSING eveneens……Shalom!!!

    Like

  13. Anneke zegt:

    De nakomelingen van de valse profeet Mohammed hebben uiteindelijk het na-kijken. Kijk naar Israel, weer zal er een strijd worden overwonnen. Niet (alleen) dankzij de goed opgeleide en getrainde IDF….Nee; zij zijn een ‘verleng-stuk’, doorgeef-luik van G’ds verreikende Hand. “Wie het laatste lacht, lacht het hardst”. Het Westen is intens jaloers op het pracht land Israel en de Israelische inwoners. De histerisch rondgestrooide leugen-kletspraat heeft de ontplooïng van Israel niet kunnen voorkomen. GELUKKIG maar, vanuit Jerusalem zal uiteindelijk de wet uitgaan. Jerusalem (een loodzwaar-blok aan het politieke been) ontwikkeld zich rap tot letterlijke wereldstad. “Een capitool zal ’t worden en blijven”.

    Like

Plaats een reactie